Pokaż pełną wersje : czy świat non-pvp oznacza noob land?
Pirate Cutthroats
25-08-2006, 12:05
niedawno zacząłem grać na candii wiadomo non-pvp, a że zrobiłem knighta to wiadomo chce poskilować. Poszedłem na polar beary miałem full resp a tu sie wbija 24 knight potem 13 i mowią "że oni food chcieli"
no jasna kur*aX( X( myślałem że takie nooby to tylko na otsach, wiem że to świat non-pvp ale żeby wszystko im było wolno to już żenua, plx powiedzcie jak zwalczać taki cfelów
Takich tematow jest multum. Zreszta co chcialec wyrazic w tym p
Pirate Cutthroats
25-08-2006, 12:21
pytałem się o skuteczne metody zwalczania noobstwa na non-pvp
Zwalczanie nupztwa na non-pvp - przycisk ignore, black list, lurowanie (jeśli masz odpowiedni lv)
Pirate Cutthroats
25-08-2006, 12:30
to i tak nic nie da pozatym teraz skiluje
Knight Simon Dark lord
25-08-2006, 12:57
niestety na non-pvp to jest ten minus że ktoś ci może zabić to na czym trenujesz a na pvp ktoś może ciebie zabić nietety by grać na non-pvp trzeba mieć duuużo cierpliwości
Knoland!
25-08-2006, 13:08
Ja gram Na Calmerze Non-PvP i tylko czasami sie to zdarza
najczęściej zabijaja potwory sorcerzy i druidzi (Ach te różdzki....)
Ale jakos nie sprawia to za dużego problemu.Wlasnie wytrenowalem 73/72.
Wystarczy postraszyć blacklistą a czasami reportem (nie więdzą że zabijanie potworów jakiegoś knighta co skilluje jest legalne) ;)
wojcio14
25-08-2006, 13:29
niestety noobow na non-pvp nie da sie zwalczac:( chyba ze postraszyc gm:D
Powiedz, że twój brat to Gm i ich zbanuje.
n/c
Weź zacznij używać dużych liter na początku zdań i znaków interpunkcyjnych tam gdzie trzeba, to może będą mieli do Ciebie jakiś szacunek ;F
Weź zacznij używać dużych liter na początku zdań i znaków interpunkcyjnych tam gdzie trzeba, to może będą mieli do Ciebie jakiś szacunek ;F
Own3d. Słuszna uwaga swoją drogą. :)
myślałem że takie nooby to tylko na otsach
Nooby na otsach, rotfl. Jak sie takowy pojawi to pada na pierwszym polu przed temple.
Wedlug mnie nawet jakby było to pvp to ich bys nie zabił. Co do zwalczania czegos takiego... może poprostu ich ignorowanie bedzie skuteczne.
trzeba se porzadne miejsce do skilowania znalesc;] albo isc skilwaoc o tej porze keidy nikogo nie ma a na candi tez gralem 33 ed;p to expic mzona bylo tlyko od 7 rano na tombi/dragach i potem tyko list ze ty expisz i nikt nei wchodzi;] a jak ktos ci bije potwory do skilowania to proste jak juz inni mowili ignore luring i black list ;]
Nooby na otsach, rotfl.
Uwazasz, ze nie ma? A jak to OTS npvp?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.