Pokaż pełną wersje : Błąd na tibia.com (niewiem gdzie zgłosić)
gallareton
25-08-2006, 14:15
Nie znam angielskiego na tyle dobrze, żeby napisać o tym na forum.tibia.com, więc napiszę o tym tutaj i mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Założyłem sobie konto i zrobiłem na nim 2 postacie o nickach Thormer i Urshak of Eternia. Po dłuższym czasie nie-wlogowywania się, chciałem wejść na tibię. Po zalogowaniu pisało mi, że na tym koncie nie ma żadnych postaci i że mam założyć sobie postać na tibia.com. Były tam postacie o małych lvlach (1 i 2 chyba) więc kompletnie się tym nie przejąłem (mimo, że to jużbyło podejrzane). Przy tworzeniu nowej postaci wpisałem nic Thormer i pisało, że ten nick jest już używany. Później wszedłem do COMMUNITY>CHARACTERS i wpisałęm szukanie postaci o nicku Thormer. Według wyszukiwarki taka postać nie istnieje. W prawdzie jest to malutki błąd, ale zależy mi na tym nicku, a bugi powinno się zgłaszać. Jeszcze raz przepraszam, że w tym dziale, ale nie wiedziałem gdzie to napisać.
Kwadratowe Koło
25-08-2006, 14:22
Lepiej nie pisz tego na tibia.com ;)
Chodzi o to, ze cipy, znaczy sie cipsoft (;)) kasuja postacie z 1 lvlem po nie wchodzeniu na nia przez 14 dni (2 tyg). A po skasowaniu, przez jakis czas (nie pamietam, bodajze 6 miesiacach :F ) nie mozna uzywac tego name'u na postac. Ta druga postac tez musiala byc 1 lvl.
Sam tego doswiadczylem majac rookstayera. Nie wchodzilem jakis czas na moje depo-chary i wszystko poszlo ;f
Jaki z tego moral? Pilnuj swoich postaci i wlaz na nie regularnie ;].
gallareton
25-08-2006, 14:25
Thx, za odpowiedż. Jeśli można to proszę o usunięcie tematu, aby nie zaśmiecał forum (jeśli można ;)).
Tematów takich się niepowinno usuwać, ponieważ przyjdzie następna osoba z podobnym pytaniem i bardzo szybko znajdzie na nie odpowiedź używając przycisku szukaj.
Przynajmniej wg takiej zasady miały fora działać.
Arka_Sath_Wielki
01-12-2007, 18:46
@up
2lvlowych postaci cipy nie kasuja wiec tamta tez musiala byc 1 :)
Duch Niespokojny
01-12-2007, 18:55
http://www.tibia.com/support/?subtopic=faq&question=deletecharacter
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.