Pokaż pełną wersje : frodo ha'nocri pwned
Deni Ha'Nocri
25-08-2006, 17:45
Dzisiaj Frodo Ha'Nocri pwned od Ha'Nocri za wielka zbrodnie : nie chcial wejsc na elektrownie(znajduje sie przy ulicy wiejskiej w b-stok ^^). tutaj macie filmik
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/11046
good loot ( NIE ZDRADZAC!)
comment plx
Chciałeś i dosatłeś : ). Gratz loota.
18:25 Zates Ha'Nocri [52]: on wlasnie
18:25 Zates Ha'Nocri [52]: wpadl na chickeny
18:25 Zates Ha'Nocri [52]: robic soule
radzik master
25-08-2006, 18:39
A coz takiego bylo na tej eletrowni? ;p moze wpadla wam pilka hehehe :D
Sir Radzio Angelus
25-08-2006, 19:52
Poprostu chamskie.
Buahhaah niedługo bedziecie sie zabijali za to że ołówka nie chciał dać albo 10gr nie pożyczył... xd
Btw. Ile masz lat? może cie spotkam i z hunce na rl?
Bez komentarza.
Zabijac kumpli z rl'a ... o qrwa trza byc glupkiem... , na kyrze cie zhunce z tetrem :>
~~AnpeR~~
25-08-2006, 20:13
Jestes kompletnym ciulem.Nie mam pytan do takich ludzi.Gdybym nie byl facc i retired i spotkal Cie ze skullem to masz deada za takie cos.Jestes zdrowo pojebany : " bo walnal focha i nie chcial wejsc na elektrownie" taki cwany jestes? To sam wejdz.
Chciałbym mieć takiego kumpla jak ty... żal.pl
The Shodow
25-08-2006, 21:43
Ale koles....... rl kolege za focha.... No cookies - no rispektB)
Player Killer
25-08-2006, 22:45
Zates Ha'Nocri, no to teraz uwazaj na siebie, bo cie zabije
@Edit
http://www.rogepost.com/dn/m71e/Hihi.rec
A masz! zły czlowieku.
inferna rider
25-08-2006, 23:44
huncic szmate....
kumpel ma 100~~~lvl na kyrze, pogadam z nim zeby cie(mala poniewaz nie mam do ciebie szacunku nedzo) uku*wil!!
ZAL.BR
chetnie bym tez z toba na rl pogadal smarku
Hunter88
25-08-2006, 23:52
Heheh :D Herineey wie co mowi rasowy i wycwiczony w PvP xD
Pozdro dla wszystkich porzadnych kyryjczykow xD sam tam gram :P
Black Bloody Bear
26-08-2006, 00:29
Omg koles jestes chory psychicznie zeby zabic kolege z rl -.- Za takie cos jak by mi kolega zrobil to bym go za jaja powiesil :P Nie za to ze zalezy mi na tibi ale za to jakim jestes wielkim kumplem -.-X( -.-
Master Mind
26-08-2006, 00:54
Lol i czego chcecie od niego -,-? Szybka kasa poprostu =]
Will Samin
26-08-2006, 00:59
Omg ty gosciu to ladnie pojebany jestes, kurwa z kim ja gadam ja jebe za to ze gosciu nie chcial wejsc na elektrownie go zajebales ? to ty kurwa jestes pojeb. cwaniak pierdolony. A tak to podjarany jestes ?? chciales b robe i masz b robe wiec idz i se zwal pojebie. specjalnie dla ciebie powiem wszystkim jaki loot :
LOOT: BLUE ROBE, VOLCANIC ROD, JAKIES MANASY I SMIECI.
Anvortis
26-08-2006, 03:37
Panowie, ale o co sie tutaj tak naprawde klucic ? :) Nie wiecie, ze teraz na komunie jest Neostrada (nie obrazajac normalnych uzytkownikow) i 10-latki graja w tibie.
King Mati
26-08-2006, 07:53
po 1 jestes idiota bo...
zabiles kumpla rl...
po 2
00:48 Zates Ha'Nocri [52]: b robe dajesz ? ( czeba byc naprawde nie spelnym rozumu tak pisac do kumpla rl)
00:48 Zates Ha'Nocri [52]: albo lezysz
po 3 a gdyby tak wszedl na ta elektrownie i spadl tez by potem od niego sempil...?
Ja tez bym nie wszedl na elektrownie po huj go namawiales jak nie chcial...
Omg ty gosciu to ladnie pojebany jestes, kurwa z kim ja gadam ja jebe za to ze gosciu nie chcial wejsc na elektrownie go wiec idz i se zwal pojebie.
.
on nie ma co zwalic...
@Edit
A masz! zły czlowieku.
Końcówka była już trochę hardcorowa. Miał szanse uciec, ale ostatnie ue to było coś ;] gz
Przybitek
26-08-2006, 08:18
i sprawiedliwości stało się zadość ^^
No gratz dla player killer... należało mu się :}
ps. szczerze mówiąc lepiej dałbyś sobie rade bez tego pala (moim zdaniem tylko przeszkadzał).
no coz Herineey towje pvp jest zalosne-.- NIe dosc ze poszedles z jakims kumplem to jescze sam biles 2x mniejszy lvl. Nawet niewiesz co zrobiles;/ Myslisz ze ta elektrownia to byl prawdziwy powod? Zebys znal cala sytuacje to sam bys zabil froda kilka razy. No coz zapewniam cie ze wcale mu nie pomogles, a po calym zdarzeniu ten koles przepraszal i dobrze wiedzial ze ten dead to byla jego wina i to nie dlatego zo podpadl na RL tylko dlatego co robil w grze. Mam nadzieje ze tego pozalujesz (jestem tego prawie pewien). Jescze raz gz pvp ( 3ue jak dobrze policzylem- czy ty wogle wiesz do czego ten czar sluzy!?) no i oczywiscie gz eq, wprawdzie masz rsa ale jak taki kozak jestes to zalozyl bys cos bardziej przyzwoitego
~~AnpeR~~
26-08-2006, 11:09
Ladna akcja i dobre blokowanie :p tylko dzieki temu nie dobiegl do dp. Gz
@up
a po co sorcowi cos przyzwoitego? =.= to co mial na sobie wystarczy nawet bez rsa...
buahah zates juz tam se hunty robi a tak niedawno spier_dolil z danery xD a i wszystki chlopaki z kleosina czekają na twoją przeprowadzkę do nas. Za wszstkie haki sciemy zabicia kumpli masz nu poprostu przesrane a szczegulnie od ~~Nugivo~~ bendziesz mial przejeb
radzik master
26-08-2006, 11:56
@Edit
A masz! zły czlowieku.
Hehhehe i bardzo dobrze xD teraz bedzie wiedzial jak sie postepuje z kolegami z RL :)
to nie zates haknal nugivo tylko ja:P Wkurzylem sie bo na tej postaci byly same gowna ktore porozrzucalismy w dp. Rusz go to sie nie pozbierasz-.-
PS chcesz moj adres? i tak dobrze wiesz kim jestem widziales mnie tego pamietnego dnia;]
Deni Ha'Nocri
26-08-2006, 12:02
hahaha padlem i good. padlem przez to bo nie mialem hotkeyow jak herineey widzialem jak sie manasowal a ja niestety nie korzystam z tzw. wprowadzonych tera botow (hotkey) ludzie bez pvp tego uzywaja ...
Anvortis
26-08-2006, 12:17
hahaha padlem i good. padlem przez to bo nie mialem hotkeyow jak herineey widzialem jak sie manasowal a ja niestety nie korzystam z tzw. wprowadzonych tera botow (hotkey) ludzie bez pvp tego uzywaja ...
Myslisz, ze teraz kogos to obchodzi "ma pvp" "nie ma pvp" ? teraz nastala era botow i to w dodatku legalnych !. Tak samo gdybys mial milion dolarow a chocialbys zebrac pod kosciol =]
to nie zates haknal nugivo tylko ja:P Wkurzylem sie bo na tej postaci byly same gowna ktore porozrzucalismy w dp. Rusz go to sie nie pozbierasz-.-
PS chcesz moj adres? i tak dobrze wiesz kim jestem widziales mnie tego pamietnego dnia;]
nie ja jestem nugivo a i tak go rusze i nie tylko ja a ciebie (pawlica??) sie nieboje a ty mnie wogle nieznasz i ja ciebie tez
wiem ze nic ciekawego tam niebylo ale dla Krzysia 300 k to duzo xD
nie ja jestem nugivo a i tak go rusze i nie tylko ja a ciebie (pawlica??) sie nieboje a ty mnie wogle nieznasz i ja ciebie tez
wiem ze nic ciekawego tam niebylo ale dla Krzysia 300 k to duzo xD
wy nawet nie chcieliscie roweru pozyczyc bo sie baliscie z jakiej oski jestemsy grubasku , przyjade po ceibei
wy nawet nie chcieliscie roweru pozyczyc bo sie baliscie z jakiej oski jestemsy grubasku , przyjade po ceibei a tej osobie co ci rowera nie pozyczyla wielkie gratki tym frajerom lepiej nic niedawac bema sux
eee sorka ale mnie z kim mylisz cieniasku
nie masz co sie tu przezywac i tak macie przesr_ane a oni sie niewywiną bo to po ich wizycie u bielika nug itemy stracil ...a bielik gadal ze przyniesli mu na hajs jakies dyskietki i wtedy krzycio przyszedl do bielika postac pokazac
@edit:moze chcesz pogadac na privie zeby niezasmiecac forum
bielik mi powie gdzie mieszkasz boczq
Player Killer
26-08-2006, 12:50
no coz Herineey towje pvp jest zalosne-.- NIe dosc ze poszedles z jakims kumplem to jescze sam biles 2x mniejszy lvl. Nawet niewiesz co zrobiles;/ Myslisz ze ta elektrownia to byl prawdziwy powod? Zebys znal cala sytuacje to sam bys zabil froda kilka razy. No coz zapewniam cie ze wcale mu nie pomogles, a po calym zdarzeniu ten koles przepraszal i dobrze wiedzial ze ten dead to byla jego wina i to nie dlatego zo podpadl na RL tylko dlatego co robil w grze. Mam nadzieje ze tego pozalujesz (jestem tego prawie pewien). Jescze raz gz pvp ( 3ue jak dobrze policzylem- czy ty wogle wiesz do czego ten czar sluzy!?) no i oczywiscie gz eq, wprawdzie masz rsa ale jak taki kozak jestes to zalozyl bys cos bardziej przyzwoitego
Nie każdy musi mieć super pvp. Padł bo zaslużyl, to że nie chłopak nie chciał wejść na 'elektrownie' bo najwidoczniej wam sie tak podobalo, to nie znaczy ze trzeba go zabijac. A dlaczego mam takie wrazenie za padł wlasnie za to, ponieważ jak w temacie już napisał wcześniej "Dzisiaj Frodo Ha'Nocri pwned od Ha'Nocri za wielka zbrodnie : nie chcial wejsc na elektrownie(znajduje sie przy ulicy wiejskiej w b-stok ^^)"
A także
12:45 Zates Ha'Nocri [52]: bo sie znobil na dworze
12:45 Zates Ha'Nocri [52]: nie chcial wejsc na elektrownie
12:45 Zates Ha'Nocri [52]: haha ;P
A co do mojego eq, to nawet jakbym chodzil w leather armorze to ch*j cię to powinno obchodzic.
Wiesz na początku miałem niechęć do tego Cip bota, ale wkońcu po to go zrobili żeby go używać, a jeżeli nie mam pvp ,to tylko nie zostaje mi nic innego jak go używać.
Bez komentarza.
Zabijac kumpli z rl'a ... o qrwa trza byc glupkiem... , na kyrze cie zhunce z tetrem :>
ja sie dołączam moge go zajebac z jakims teamem mam 60 pala msg me priv
Deni Ha'Nocri
26-08-2006, 12:57
herineey myslisz ze on za to padl ? to byl fajny rym jak moze i nie zauwazyles i to bylo dla zartow on padl za to ze w*****al mowiac ze nie bedzie juz dostal w rl od innej osoby i tera dostal w tibi wiec nie ma o czym mowic ... a ty mnie zabiles bez reason ?
herineey myslisz ze on za to padl ? to byl fajny rym jak moze i nie zauwazyles i to bylo dla zartow on padl za to ze w*****al mowiac ze nie bedzie juz dostal w rl od innej osoby i tera dostal w tibi wiec nie ma o czym mowic ... a ty mnie zabiles bez reason ?
NIe pierdol głupot ze bez reason, caly powod masz w swoim temacie i postach pierwszych, twoje zachowanie było pojebane normalnie jak oglądałem ten twoj filmik to az mi sie szkoda tego druida zrobilo, moze nie chcial wejsc na elektrownie bo nie dałby rady, a jakby wszedl pod waszymi grozbami i spadlby i by sie zabił ? Potępiam Ciebie i chetnie z teamem Cie zajebie jeszcze kilka razy bo jestem retired.
Nice pk....(oczywiscie zwracam sie do Player Killera).
Lord Motizu
26-08-2006, 16:07
ja sie dołączam moge go zajebac z jakims teamem mam 60 pala msg me priv
Masz 60 lvl to go zabij sam:P
I po co sie wpierdzielacie w ich sprawy jak chca niech sie zabijaja
lol.......... n/c z sdkow po 120 mam w niego walic ? xddd
Nie dobra niech mnie nie ponosi, nie skomentuje Ciebie.
Albo chuj z toba, powiem Ci tak Tibia to gra zespołowa tu w wiekszosci przypadków zeby kogos zabic musi byc przewaga liczebna i zgranie zespołu a nie nobie myslisz tak jak pare 8letnich noobkow z osiedla mojego "Pekin zabij 55 lvla masz przeciez 60 lvl" idiot
omg, faktycznie kawal ch*ja z ciebie zeby kolegow zabijac... o.O
bo nie chcial wejsc na elektrownie... tez bys go zabil jakbys mu kazal wybic szyby w jakims sklepie a on by nie wybil nie? -.-"
gra to gra, rl to rl...
i wogole z takim lvl na polowe mniejsze sie rzucac to juz szczyt nOObowstwa...
buahah zates juz tam se hunty robi a tak niedawno spier_dolil z danery xD a i wszystki chlopaki z kleosina czekają na twoją przeprowadzkę do nas. Za wszstkie haki sciemy zabicia kumpli masz nu poprostu przesrane a szczegulnie od ~~Nugivo~~ bendziesz mial przejeb
Bedziecie go lali to msg me, gg wysle ci na pw. Wsiade w 11, 10 albo poprostu w pksa i wam pomoge;]
Co do topa, to zawsze jak sie klucilem z qmplami na rl jak gralem z nimi na tym samym swiecie, nigdy ale to nigdy nie konczylo sie deadem nawet skulla zaden na mnie nie zrobil. A ty jestes poprostu lajza. Zebys kurwa na nastepny raz spadl z tej elektrowni.. x)
Jeżeli to był prawdzimy powód to Player Killer postąpił bardzo dobrze, i co z tego że ma ponad 2 razy większy level? Ten Zates też miał 2 razy większy level od Froda.....
P.S
Zakmnijcię się temat, bo nam tu się na ustawke zaraz zaczną zgadywać :D
gZ Heri~!!
Tego 60 rp mogles uzyc do zablokowania wyjscia z larv...
A pvp masz zajebiste, odkad pamietam to zawsze miales.
:D
Frajer zabijajacy kolegow z rl'a.
no i dobrze ze ta sprawa ujrzala swiatlo dzienne :).
Player Killer podziwiam Cie :)
Mistic_Jin
27-08-2006, 13:29
Jestes kompletnym ciulem.Nie mam pytan do takich ludzi.Gdybym nie byl facc i retired i spotkal Cie ze skullem to masz deada za takie cos.Jestes zdrowo pojebany : " bo walnal focha i nie chcial wejsc na elektrownie" taki cwany jestes? To sam wejdz.
ahhahhahaha - "Gdybym nie byl facc i retired i spotkal Cie ze skullem"
hahahha rozjebales mnie doszczętnie xD
Anvortis
27-08-2006, 13:48
120 sorek praktycznie jest w stanie zabic dobrze uhajacego sie 52 EK, a ty chcesz go 60 palkiem zabic xD ? na 50+ ek to juz sie idzie z przewaga liczebna + leveli tez.
Shaboinker
27-08-2006, 13:56
W b-stoku nie ma elektrowni.
Explorer of Hell
27-08-2006, 14:26
Co wy gadacie ze jakis 120 ms i mial uzywac 60rp do blokowania wyjscia?
Ja widzialem jak 50+ ek zabil 26 druida, ktory postawil kumplowi ghoula obok ab -.-
~~AnpeR~~
27-08-2006, 15:15
ee to Ty mnie rozjebales na maxa <spada z krzesla> . Masz 67 r palla i cwaniakujesz a sam bys go nie ubil( jestes premmy i grasz ciagle) .Co moge mu zrobic 48 druidem z faccem+ to ze nie gralem w to gowno od 4 miechow?Wiec shut up noob
edit: Aug 16 2006, 18:33:43 CEST Killed at Level 67 by a demon skeleton of Malarn
nice pvp gz ^^
To co bym powiedział było już w temacie mówione, dodam tylko że to wszystko przez tą szarlatańską grę zwaną TIBIA! Nie warto w nią grać i tyle.
Nie ma elektro~? Ja się tam nie znam... może zabił go bez powodu...(?)
Deni Ha'Nocri
27-08-2006, 16:11
W b-stoku nie ma elektrowni.
lol w b-stoku jest elektrocieplownia. wszyscy myslicie ze jest to elektrownia na 5 pieter. to jest taka przyblokowa elektorwnia ktora stoi przy kazdym wysokosc to moze max 1 pietro..
heh ja tylko na takich czekam palkow bez tarczy ^^ a zadko kiedy mam skulla...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.