Pokaż pełną wersje : Nekro dam rade ??
Chai Renn
25-08-2006, 21:08
Mam 45 master sorca z 49 magic levelem , dam rade nekro z ds i gdzie je bic najlepiej jak byscie mi podali miejsca albo super by było gdybyscie mi wstawili mapke . Sory ze zrobiłem nowy temat ale ten stary co sie kolo pytal czy da rade nekro na 28 levelu zostal zamkniety .
Dasz rade bez wiekszego problemu najlepiej by ci bylo w ankh w tombie na bagnach(smole jak kto woli) po drodze jest troche scierwa typu vampy i bonebesty oraz moze byc lurniety lekko ds
@up
jasne ze najlepiej, bez zadnego waste gdyz runki moglby robic czekajac na kolejne respy ;+)
Tak dasz rade :P ja na 35 lvlu i 40 mlvl :) dalem :) a najlepiej tam gdzie napisal Prined :) Wogóle łatwo z hmm and explo i git. :)
Nephelai
26-08-2006, 00:34
tak dasz rade spokojnie.... hmm jak miales racje zamkneli muj temat alae sie troche wkurzylem ze mi tak naskoczyli ;D
Anvortis
26-08-2006, 04:34
Mam 45 master sorca z 49 magic levelem , dam rade nekro z ds i gdzie je bic najlepiej jak byscie mi podali miejsca albo super by było gdybyscie mi wstawili mapke . Sory ze zrobiłem nowy temat ale ten stary co sie kolo pytal czy da rade nekro na 28 levelu zostal zamkniety .
...................Bez sensu ......sproboj a nie sie pytasz innych.
btw: na takim lvl soluja demona -.- widzialem pare filmikow :)
Chai Renn
26-08-2006, 14:41
solo demon ??? na 45 levlu jeszcze takiego czegos nie widzialem
Sozemego
26-08-2006, 15:57
solo demon ??? na 45 levlu jeszcze takiego czegos nie widzialem
To mozliwe, i calkiem proste.
Goofy91_
26-08-2006, 19:45
A pytanie z innego voc. na ktorym lvl mozna blokowac necro by nie bylo zbyt duzej straty uh??
A pytanie z innego voc. na ktorym lvl mozna blokowac necro by nie bylo zbyt duzej straty uh??
Co rozumiesz przez "zbyt duza strata uh", bo na necro uhy dla blokera wychodza zwykle na minusie a jaka wielka bendzie krecha minus zalezy od wyboru respa i predkosci zabijania necro (mozna blokowac bezpiecznie juz na 30lvl).
Ludzie, przecież to wszystko zależy od: eq, skilli, umiejętności, netu, ekipy i innych czynników, więc JAK DO QWY NĘDZY MAMY CI POWIEDZIEĆ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.