Pokaż pełną wersje : Morgaroth On Chimera
Longerososol
25-08-2006, 21:19
Witam, film niejest mój jest on na TibiaCams
Tak jak w tytule jakiś team chciał ubić Morgarotha ale... zobaczcie sami
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10634
chciałem obejrzeć, ściągnąłem... error.
powiedz chociaż jak się skończyło.... jeśli widziałeś
Sir Radzio Angelus
25-08-2006, 21:48
Bloker padł, dostawał hity za 1000, tylko czemu nikt nie strzelal gdy Morg~ był blokowany??:confused:
kolejna niezgrana ekipa... btw. jak hity po około 1k to jeszcze nie tak tragicznie...
tylko zastanawiam się czemu do cholerci mi ten error wyskakuje i obejrzeć nie mogę ;/
Longerososol
25-08-2006, 22:01
no Te Morg~~ sie przerzucal często ale fakt ekipa bad bo mogli za jednym razem wejsc uhac go i walic sd ;/
Przybitek
25-08-2006, 22:04
skróc nazwe pliku a hity były do 1500
tylko zastanawiam się czemu do cholerci mi ten error wyskakuje i obejrzeć nie mogę ;/
wytnij kilka znakow z nazwy pliku za dluga jest, ale to juz bylo
Duke Dran
25-08-2006, 22:40
spoksik film ; P
Anvortis
26-08-2006, 12:04
Ehh co tu duzo mowic :) Orshabaala tez nie zabili gdy sie pierwszy raz zrespil. Najlepsza akcja byla gdy Morgaroth pojawil sie na Arcani ^^ ekipa wbila na dol i wszyscy wylapali debuga :D popadali -.- 200 ek jako pierwszy
Ehh... moja kochana Chimera :P Gdybyście nie zauważyli, to 80% z nich to byli BR ( Jaquera tez ). A tak na poważnie nie widzieliście co oni chcieli zrobić? ;x
Jaquera lurował Morga~, tak żeby wszyscy zeszli na dół i zobaczyli czy debuga nie będzie ;x Bo dużo by im to nie dało jakby on zacząl blokować a wszyscy shooterzy by zeszli i debug?
Anvortis
26-08-2006, 12:46
Najlepiej zlurowac wszystko pod wejscie i niech wpadna pare razy sorki (gora/dol) z ue i pozabijaja te wszystkie demony zeby zostal sam morgaroth :] Wteczas moze uda sie cos zdzialac :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.