Pokaż pełną wersje : Dwarf Quest
Razem z kumplami postanowiłem zrobić Dwarf Quest!
Co z tego wynikło zobaczycie sami :).
Oto link ===> http://tibicams.tibianetwork.net/get/11073 or http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11073
Życze miłego oglądania.:D
P.S
Prosze nie mówić że to keyloger (tak moze sie wydawać bo to mój pierwszy post)
obejrzałem nieiwem czemu nikt nie komentuje duża ekipe mieliście :D fajny film
Lol
Bp uh na 35 lvl i jakie slabe skile;/
Pozatym pozniej stales tylko z tylu i sie patrzyles:P
@up
Mam takie słabe skile bo tym charem było 0% skilowania only exp :p
A jeśli chodzi o to czemu tak marnowałem uhy to dlatego ze kiedy kliknołem na hotkeya to mi sie klawiesz wcisnoł i sie zablokowal dlatego caly czas mnie uhało X(
stracilem tak 11 uh ;(
Omg jak bym mial takie skille to bym nawet filmiku nie rzucal tutaj bo by mi bylo wstyd :P
Na czym expiles do tego 35 lvl?? roty??
@up
Ej no nie obrażaj mnie gram tym charem niecałe 2 tygodnie a expie na dc -.-'
więc uważam ,że wstydzić sie nie mam czego B)
Wiec sorry. A na expienie uh nosisz tyle samo?? czy mniej??
Ale nawet niezle jak w 2 tyg z takimi skillami taki lvl GZ :cup:
ale troche poskilluj i wiecej takich filmikow
@up
Z uhami nigdy nie chodze ten quest to byl wyjątek bo tam jest hardkor 8o
Thx za pochwały :) i spubóje nagrać więcej fimików (jak będe miał czas :p)
Mam nadzieje ,że bendą lepsze :cup:
uulaaalala ej to jak cie zjedzie dark monk to jak sie leczysz>exura?:P
to pewnie nosisz mf duzo
Dobre eq masz gz;]:)
Co go obrazacie chlopak gra na no-pvp i tam go nikt nie zabije dark monk raczej tez nie , pochwalcie sie swojimi postaciami a nie tylko krytykujecie X(
Scyzoryk27
27-08-2006, 22:33
Stary wymiatasz z takimi skilami:cup:
Gz filmika:cup:
Ricky
Nie przesadzaj z tymi dragami bo dragi mozna porzadnie klepac 90+ a nie na 35 i z sca albo ms;p
Guardy proponuje z skilami 80/80 conajmniej;p
KAZO NAJLEPIEJ;D
2 KOPY;P
:cup: :cup: :cup: JAPIER... TAKIE NOOBY NIE POWINNY GRAC W TIBIE !! ZALAMKA X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
1. KUR... SKILLE 54/48 MA SIE NA 15 LVL JAK NIE NA 10 LVL ;] GDZIE TY NOOBIE EXPILES?? NA ROTACH ?? xD
2. 1 BP UH NA 35 LVL X( X( X( X( CZLOWIEKU WYMIATASZ... GDYBY NIE CI LUDZIE TO BYS PADL NA DWARFIE GUARDZIE...
A POZA TYM TO GZ WYKONANIA QUESTA... OPROCZ TEGO 35 KNIGHTA BO ON TAM NIC NIE ROBIL TYLKO SIE GAPIL (((( BO CO MIAL ROBIC ?? :baby: :baby: :baby: :baby: Z TAKIMI SKILLAMI TO SOBIE MOZE SWAPY KLEPAC... 8o 8o ))))
--.-- JESTES WIEKSZYM NOOBEM NIZ SADZILEM xD JA W DWA TYGODNIE NABILEM SKILLA 68/67 ;] NA DARK KATEDRE SIE CHODZI MAJAC 20 LVL... NA TWOIM LVL JEDYNIE DRAGI, CYCE I GUARDY A NIE BEDZIESZ SIE PIERDO... Z JAKIMIS BANDITAMI ITD... ZYCZE MILEGO BICIA ROTOW :D:D:D
1. Co do skilli... Gówno prawda! Jeżeli mu takie skille pasują, to za przeproszeniem nie dopier*****cie się do tego! Pozatym w Tibii nie ma żadnych ograniczeń do skilli na level. Ziomek może mieć skille 40/35 na 80lv i co?
2. Co ci do tego, że chodzi z jednym bp uh? Ja moim 44lv ed chodzę czasem z 1bp manasów i co?
3. Nie ma również ograniczeń co do expienia. I tu znów ziomek może mieć 80lv i expić na rotach. I co z tego?
4. Gówno prawda, że na 35lv leje się JEDYNIE dragi, cyce itp. Ja moim druidem ostatnie dwa poziomy wbiłem na rotach, i co?
5. Polecam przeanalizowanie i zapoznanie się ze słowem "noob". Życzę miłej lektury...
@Topic:
Film nie podobał mi się, i do tego QS...
-=DanieL=-
28-08-2006, 02:53
@do "ale ma słabe skille!"
Jego sprawa jakie ma skille ten film jest tylko po to żeby pokazać tego questa a nie ile godzin spędził trenując swoją postać więc komentujcie to co jest istotne w filmie bando rozjuszonych 10latków.
@topic
Ten quest jest wg mnie jednym z najmniej opłacalnych questów w tibii dużo szybko respiących się dwarfów guardów/geomancerów i nagroda słaba. A dodatkowo geomance leczą się jak szalone. Najlepiej wybierać się na ten quest w dużej grupie albo z sorcem mogącym używać ultimate explosion. Film może być.
1. Chcem podziękować wszystkim którzy się za mną wstawili ;)
2. To jakie mam skile to mój problem.
3. Skilować zaczne dopiero kiedy skończą się wakacje ,teraz wolałem expić ponieważ mam więcej czasu.
RickyLove
28-08-2006, 07:47
LoL... jakby mial gs i skille 75/75 to na spokojnie by dragi solowal 8o 8o 8o mam 40 ek ze skillami 78/77 to wiem ;] :cup: :cup: a i jak pisales, ze postarasz sie zrobic wiecej filmikow... to moim zdaniem zrob jak juz wbijesz porzadne skille ;] a nie bede patrzyl jak ty biegasz za ludzmi i tracisz 10 uhow jednoczesnie bo niby klawisz Ci sie przycisnal... To tyle ode mnie B) B) B)
@up
Wiesz niewiem o co ci chodzi...ciągle mnie tylko poniżasz i krytykujesz,może dałbyś już sobie spokój co?A pozatym tak trudno w to uwieżyć ,że mam rozwaloną klawiatórę i klawisze mi się blokóją?:(
Powiem szczeże filmik żeczywiścia jest beznadziejny jak i moje skile..
Zadowolony?
@edit
A na przyszłość komentuj film a nie postać która to kręciła.
Film fajny, skile masz sux ale
SAMI WBIJCIE NA TAKICH SKILACH 30+lvl CHOCIAZ TO ZOBACZYMY WIEC GZ DLA NIEGO!!!!! JA NA TAKICH SKILACH NAJWYZEJ BYM Z 25lvl WBIL A NIE NAWET 30+ WIEC KURWA JAPA DZIECII!!!!!11
RickyLove
28-08-2006, 08:12
Ogladalem ten filmik z 5 razy i nie widze w twojej postawie nic pozytywnego. Wzioles nagrody i s*******ałes... nie pomyslales o innych ;/ przy skrzynkach jak byly te 3 geo to mogliscie wszyscy wspolnie je zabic... I sorry ze tak Cie zjechalem no ale nie wiem czego ty tam szukales ?? ;/ a jak Ci sie klawiatura pieprzy to nie uzywaj hotkeysow tylko uhaj sie normalnie jak bylo przed update :) Ps: Jak juz tak bardzo chcesz chodzic za ludzmi na wszystkich questach to radze kupuic sobie nowa klawiature. Bo z 1 bp uh przez przypadek mozesz pasc bo ci klawisz wypadnie ;D
RickyLove
28-08-2006, 08:16
RaR
Widac ze wbilbys tylko 25 lvl bo wiekszego nie masz ;] Wbic na takich skillach mozna nawet 40 lvl (na rotach albo swampach 8o ) i kurwa z szacunkiem ;]
@up
Nie no troche się zastanawiałem czy to powiedzieć (nie lubie obrażać ludzi) ale zaczynasz mi działać na nerwy!X(
NIE KARMIĆ TROLA!!!
nie obrazajcie mojego kumpla ;].ostatnio mial 35 juz ma 37.liczy sie jak expi;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.