Pokaż pełną wersje : Scaraby
Serious Sam
26-08-2006, 18:52
Witam
Niedługo zamierzam kupić sobię PACC i chciałbym pójść na Scaraby.
Mam Knighta i chciałbym się zapytać z jakimi skillami mógłbym "spokojnie" chodzić na scaraby no i jaką broń wziąść(2handed czy zwykłą+tarcze), w jakich miejscach mogę znaleść scaraby (chodzi mi o takie miejsca gdzie są tylko Scaraby no i może słabsze potworki),i czy mam brać UHy?
PS:Szukałem...
Patysiak
26-08-2006, 19:31
Zależy od Twoich skilli, jak na 1 raz poszedlbym z 1reczną bronią i wziął uhy, a potem już tylko na 2ręcznej i manasach jechał. W wykopywanie scarabów nie ma się co bawić (chyba że masz lagi) więc polecam jaskinie scarabów (na samym dole sa as, a na innych piętrach scaraby/scaraby + larvy) bądź 1 poziomy tombów (ale jak go nie znasz to możesz się natknąć na potwory wysysające życie, dla knighta zabójcze. Jeśli bardzo chcesz zadbać o swoje bezpieczeństwo to możesz tez jakieś gfb wziąść, jakby był full resp przy wejściu zdarzył (ale wg mnie to bezsensu, w takim przypadku możesz ropować po 1). Aaaa, jeszcze skille, czym wyższe tym lepsze ale myśle że 65/65 wystarcza. Uff, ale się rozpisałem :p. Pozdro
PS:Szukałem...
Nie żartuj.
Goofy91_
26-08-2006, 19:51
Ja osobiscie chodze na scaraby bo dobry exp
uzywam raczej broni 1 recznej z tarcza i biore kilka uhow na wszelki wypadek gdyby cie bloknely scaraby ;p
skille 65\65 napewno wystarcza a co do znalezienia scarabow to szukaj a znajdziesz ;]
Serious Sam
26-08-2006, 19:59
Dobra dzięki wszystkim za odpowiedź;) .
ale przepraszam z two handed sworda to bedzie west :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.