zaloguj się

Pokaż pełną wersje : |MFG|Most Fake'i Graffish

BluzgatoR
27-08-2006, 21:22
Chciałbym założyć nieoficjalną strone Teamu interesującego się Fake'i.
Potrzebuje paru dobrych ludzi którzy umieją zajmywać sie Fake'i.
Prosze też Godów aby niezamkneli ani nieskasowali tego tematu.
zrobić jeden scen który będzie pokazywał płonący
Dom.

P.S: Poszukuje też kogoś kto umi robić forum lub strony internetowe.

Lasooch
27-08-2006, 21:33
Chciałbym założyć nieoficjalną strone Teamu interesującego się Fake'i.
Potrzebuje paru dobrych ludzi którzy umieją zajmywać sie Fake'i.
Prosze też Godów aby niezamkneli ani nieskasowali tego tematu.
zrobić jeden scen który będzie pokazywał płonący
Dom.

P.S: Poszukuje też kogoś kto umi robić forum lub strony internetowe.

Nie sądzę, żeby ktokolwiek umiejący tworzyć lepsze-niż-denne fake'i dołączył do Twojego teamu. Wystarczy spojrzeć na nazwę. I odmieniać przez przypadki nie umiesz, bo nie polega to na dopisaniu wszędzie na końcu -'i.

PS. Godów, mhahahha.

edit: A tak mnie coś wzięło na dopisanie...

Polskiego też nie znasz. Nie z czasownikami piszemy osobno. I co to 'scen'? Widać, żeś pro, sam pewnie byś najprostszego fake'a nie stworzył, a chcesz założyć grupę pro-fake'owców.

Co więcej, jak chcesz założyć stronę, to zapłać komuś, albo sam się naumiej. Komu się opłaca robić Ci stronę za free?

Veruis
27-08-2006, 21:36
hmm plonacy dom? co za problem... dom i ogien -.-'
1. Najlepiej zey zrobili fake...
2. nazwa?
3. zanim cos takiego proponujesz to zrob te forum -.-'
4. www.fora.pl najprostrze forum ??

Dziekuje ;)

Zając
27-08-2006, 21:43
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=91732

Temat myślę że podobny, jakby grupa powstała moze w przyszłości założylibyśmy forum (to banalne jest, moge zrobić od zaraz) a może nawet stronke jakąś...

Krizz
28-08-2006, 09:02
1. Dopiero co wbiłęś się na forum -.-
2. Niemasz najmniejszego pojęcia o Fake'ach.
3. Niemasz najmniejszego pojęcia o robieniu stron internetowych.
4. Masz wymagania których sam nieumiesz spełnić.
5. Założe się że każdy kolejny Troll który zgłosiłby się do grupy, zostałby wpószczony z swoimi paintowymi "patykami".

Niemasz NAJMNIEJSZYCH szans -.-''

Edit:
DOWN@: Tibia.org... gosh..., takich tu niepotrzebujemy...
Jak chcesz, to pokaż swoje Fake'i...
Acha... Sry, pokażesz jak uzbierasz paczkę..., no, chyba sie niedoczekam...

BluzgatoR
28-08-2006, 09:53
@Lasooch :
nazwa niejest jeszcze uzgodniona , dalem ją narazie bo niewiedziałem co wymyślić , myśle że napewno będzie inna nazwa.

@Dark Kriss:
Myśle że więcej umie niż ty :p .
Po pierwsze ja dotychczas byłem stałym goście w forum tibia.org i innych...
Niemam zawielkich wymagań jak sam widzisz inny piszą że to proste DOM I OGIEŃ ale ja wybiore tylko najlepsze.
Patyczkowym ludzikiem to ty jesteś(bez obrazy). Jeśli sądzisz tak on mnie to za tydzień ,no może więcej jak zdołam uzbierać zgraną paczke to pokaże ci co umiem.

@Veruis:
Jak zdołam uzbierać pare osób to napewno zrobie forum.
Nie jakieś byle jakie jak gery.pl tylko postaram sie zrobić coś lepszego :).
A nazwe teamu razem obmyślimy.

@Zajac:
Wiem że forum jest banalne ale chodzi mi o stronke bardziej bo forum to ja moge zrobić sam.

Veruis
28-08-2006, 10:00
o boze... jak chcesz pozadnych fake'owcow na tym forum sciagnac to najpierw nauczyc sie edytowac...

Lasooch
28-08-2006, 10:11
@Lasooch :
nazwa niejest jeszcze uzgodniona , dalem ją narazie bo niewiedziałem co wymyślić , myśle że napewno będzie inna nazwa.

Ale mojego posta to nie przeczytałeś dokładnie, bo znowu piszesz razem 'nie wiedziałem'... Nazwijcie 'Totally Unskilled Fakemakers'. Powinno pasować.

Impalable
28-08-2006, 10:11
|MFG|Most Fake'i Graffish

I wszystko jasne.
@down Wstyd.

BluzgatoR
28-08-2006, 10:19
@Lasooch:
Ups... sorki Lasooch źle przeczytałem :P byłem zaspany bo dopiero wstałęm;). Ale naśmiewać sie zemnie niemusisz :].

@Veruis:
A ty mnie dalej wkurzasz !! edytowanie ... ale trudność :P najtrudniejsze jest to że jeszcze niemam paczki :/

@Impalable:
No jasne jasne ale innym sie niepodoba :/

Dark Alphadron
28-08-2006, 10:22
Myśle że więcej umie niż ty .
Bzdura. Po pierwsze - nie myślisz, tylko ci się tak wydaje. Po drugie - Dark Kriss to jeden z najlepszych fakemakerów na tym forum. Po trzecie - wsadź jakiś swój fake. Zobaczymy czy faktycznie "umisz" więcej. Bo jeżeli robienie fake masz opanowane w takim stopniu jak ortografię, to żal mi każdego, kto to zobaczy...
@all
Mam do was prośbę, wypisaną czcionką o wielkości 7 i napisaną na czerwono:
DONT FEED THE TROLL!

Veruis
28-08-2006, 10:26
owszem trudne 70% osob na forum niewie albo nieumie. :P

Veruis
28-08-2006, 10:26
Ojc 2 posty sie zrobily przepraszam...

Lasooch
28-08-2006, 10:34
@Lasooch:
Ups... sorki Lasooch źle przeczytałem :P byłem zaspany bo dopiero wstałęm;). Ale naśmiewać sie zemnie niemusisz :].

I znowu nie razem z czasownikiem... wstyd, chłopie ;>

@Impalable:
No jasne jasne ale innym sie niepodoba :/

Mam dziwne przeczucie, że Impalable'owi (jak to się odmienia? ;P) nie podoba się ta nazwa. Zmysł pająka (chyba nie, bo Spiderman ssie)? Kobieca intuicja? Nie wiem.

BluzgatoR
28-08-2006, 10:47
@Dark Alphadron:
Wiem że niepowinienem go obrażać ale wkurzyłem sie :/
Faktycznie obraziłem go :/

@Dark Kriss:
Sorki za te żeczy co napisałem ale wnerwiłem sie :].

@Veruis:
Widze że lubisz se nabijać posty :p.

@Lasooch:
Zawsze jak bede pisał to bedziesz mnie poprawiał ?;)
Może będziesz moim nauczycielem (joke) :p :p

P.S: Mam robić forum czy nie?

Veruis
28-08-2006, 10:49
i kto to mowi :p my cie probojemy wyrzucic a ty dalej swoje :p dalej mowie ze idotyczny pomysl...

@up
zrob wstaw swoje fake'i wymysl inteligentne pomysly to wtedy pogadamy ;)

Zając
28-08-2006, 10:50
Daj sobie spokój. Pokaż SWOJE fake/fake'i to może coś się poradzi... na tibi.org są same pasikoniki i trollęsy sam byłem tam ze 2 tygodnie zdążyłem się prekonać. Pozatrym oni usuwają tam faków połowę.

NIE KOLORUJ CYTATÓW!!!

P.S. Proponuje najpierw nauczyć się polskiego a potem pisać na forum...

Lasooch
28-08-2006, 10:56
Daj sobie spokój. Pokaż SWOJE fake/fake'i to może coś się poradzi... na tibi.org są same pasikoniki i trollęsy sam byłem tam ze 2 tygodnie zdążyłem się prekonać. Pozatrym oni usuwają tam faków połowę.

O, dokładnie. Krótkie spojrzenie na tibia.org.pl (forum) - niemal każdy temat po 10 stron, składających się z niemal identycznych postów (nabijanie r0x0r ftw). I w cieć dzieci, które myślą, że się znają, a się nie znają (na Tibii lub czymkolwiek innym). Chociaż... drugie zdanie pasuje też do tego forum : (

@BluzgatoR - znowu tam napisałeś nie z czasownikiem razem. Znajdź sobie. A, i na przyszłość - 'rzeczy' są przez rz ^^

Zając
28-08-2006, 10:58
O, dokładnie. Krótkie spojrzenie na tibia.org.pl (forum) - niemal każdy temat po 10 stron, składających się z niemal identycznych postów (nabijanie r0x0r ftw). I w cieć dzieci, które myślą, że się znają, a się nie znają (na Tibii lub czymkolwiek innym). Chociaż... drugie zdanie pasuje też do tego forum : (

@BluzgatoR - znowu tam napisałeś nie z czasownikiem razem. Znajdź sobie. A, i na przyszłość - 'rzeczy' są przez rz ^^

Wiem, ale wiesz tam od czasu do czasu robią tzw. "czystki" Były całe 2 strony fake'ów (tam 2 strony to jest rekord) a oni wszystkie usuneli, łącznie z moim, więc sobie "poszedłem".

BluzgatoR
28-08-2006, 11:00
@Veruis:
Kogo chcesz wyrzucić mnie ? ^^

@Zająć:
Jeśli o mnie chodzi to niewiem co moge pokazać :/
Ostatnio mi spaliła sie Płyta Główna mam teraz dysk 3MB bo mam jakąś starą płyte i dysk 10 niechciał wejść :P mi tibia niechce wejść :/
tzn wchodzi ale grafa 1D :] a żeby sie ruszać to ........ .
Jedynie co mi zostało to Mario,GG,TLEN,Forum :].
Ale na koniec września brat kupi dysk nowy :P no jak sie postara bo on chce narazie se kupić korki :/.

Veruis
28-08-2006, 11:03
omg ratujcie mnie... to zakladaj jak sie nauczysz robic fake i bedziesz je mial gotowe -.-' a jezeli chcesz zrobic pozadne forum na ktorym bedzie sporo fake makerow to musisz jakos to miec na dysku ... albo klamiesz albo sobie robisz z nas jaja ...

Sezu
28-08-2006, 11:05
@Up Up
Mnie do tego nieprzekonałeś... To sprubuj zrobic z 3 obrazki i może ludzię się do tego przekonają...

BluzgatoR
28-08-2006, 11:05
@Veruis:
Nic podobnego jak niewierzysz przyjedz domnie , podać adres? B)

Veruis
28-08-2006, 11:11
Nie dziekuje niemoge bo sie zajmuje robieniem fake'u :p

@down
ty wiesz ile to jest 3 mb? ... nawet nieudalo by ci sie zainstalowac programu operacyjnego....

BluzgatoR
28-08-2006, 11:15
@Veruis:
Szkoda bo myślałem :p

@Sezu:
No mówie że mam komp 3MB :/

Turok_666
28-08-2006, 11:17
Co za trollowe :P pokazez Krissowi ze swoim teamem ?? LoL widac ze nie wiesz kto to kriss jesli wywołasz wojne mu wywołasz ją wrzystkim DOBRYM fakowca ^^

Omega Ziom
28-08-2006, 11:18
Po co on ma do ciebie przychodzic?Nie lepiej żebys wystawil fake'a na forum?
Aha i jeszcze jedno...To co napisal Dark Alphadron...
DONT FEED THE TROLL

Lasooch
28-08-2006, 11:21
@Veruis:
Kogo chcesz wyrzucić mnie ? ^^

@Zająć:
Ostatnio mi spaliła sie Płyta Główna mam teraz dysk 3MB bo mam jakąś starą płyte i dysk 10 niechciał wejść :P mi tibia niechce wejść :/
Ale na koniec września brat kupi dysk nowy :P no jak sie postara bo on chce narazie se kupić korki :/.

Chyba raczej 3 GB. Bo sam miałem 6-7 lat temu (ach, te stare dobre czasy, gdy człowiek chodził do pierwszej 3 klasy pdst i niczym się nie martwił...) 2, a najmniejszy HD jaki na własne oczy widziałem miał lekko ponad 600 MB.

I chyba nie wiesz, co to grafika 1D. Otóż w 1D można przedstawić co najwyżej linię.

1d ->

-----

2d ->

+---+
| |
| |
| |
+---+

3d->

Sześcian, nie chce mi się malować ;P

Trochę mi kwadrat nie wyszedł ^^

Ale jest prostokąt, też może być.

BluzgatoR
28-08-2006, 11:22
@Turok_666:
Wiem kim on jest , jest on moim znadniem najlepszym Fake'owcem ale no poniosło mnie :( niemorzecie tego zrozumieć ?

@Omega Ziom:
Nierozumie cie :/

P.S: jak nikt niechce dojść do teamu no to nie :( .
Będe musiał szukać gdzieśindziej :confused:

Norah
28-08-2006, 11:22
DONT FEED THE TROLL!
Jawohl!...

BluzgatoR
28-08-2006, 11:23
Mam prośbe potrzebuje rang do forum np:

Administrator -
Moderator -
-----------
Newbie 0
Samanti 10
itp

DONT FEED THE TROLL!

Krizz
28-08-2006, 15:07
Wiem, karmie Trolla... Ale ja muszę to napisać!

1. Niejestem jakimś "Mastah", ja poprostu umiem robić Fake'i.
2. Wiesz kim ja jestem? Najlepszym Fake'owcem? Hah, dopiero co weszłeś na to forum, i już jestem najlepszym Fake'owcem?? Żal mi ciebie, i przestań udawać...
3. Z takimi prośbami to do sąsiada pod okno...

Kriss

BluzgatoR
28-08-2006, 16:59
@Dark Kriss:
No dobra nie najlepszy tylko jeden z lepszych :]

zrobiłem już forum : www.faketeam.fora.pl

Veruis
28-08-2006, 17:11
po 1 Mowiles ze niebedziesz uzywac fora.pl ...
po 2 forum moze byc
po 3 literowki na forum
po 4 hummm jakby to ujac... nieumiesz widac jeszcze sie poslugiwac forum
po 5 Moze zamiast uzywac kogos skorek zrobisz wlasna? bardo prosto...
po 6 ogolnie dobrze juz sie zarejestrowalem
po 7 avatary... po h takie wielkie? nielepiej mniejsze i bedzie szybciej pracowalo forum?
po 8 brak grup...
po 9 taki cfaniaq z ciebie takie super fake robisz ze nawet nieumiesz wstawiac zdjec -.-'
po 10 niektore podnazwami sa... z tibia.pl
po 11 brak regulaminu
po 12 wyrzucil mnie z forum jbo nieumie sie pogodzic z krytyka... (jak ja :P)

Nadrill
28-08-2006, 17:25
@Zająć:

Jeśli chcesz wymyśleć jakieś uzasadnienie, to przynajmniej sensowne...
Pierwsze zdanie napisałeś tak chaotycznie, że ciężko je zrozumieć.
Tak więc, uświadomię cię, że nie ma już dysków 10 mb. Ja w swoim komputerze kupionym w końcu lat 80 mam ponad 20 mb pamięci, na którym śmigał Windows 3.11(czy ktoś to pamięta?). W Windowsie 95 można było używać Internetu. Komputer w tych latach nie miał portów usb(o ile dobrze pamiętam), więc nie masz gdzie podpiąć swojej Neostrady. Tak więc, Windows 95 zajmuje o wiele więcej miejsca niż twój 'dysk'. Na dodatek wepchałeś tam Tibię, GG, które zajmują już 20 mb. Hm.
Karta. Powiedzmy, że 1D to twój marny żarcik, albo idiotyzmu.
Tyle teorii. Po co ja to piszę? Autor tematu kłóci się z osobami, które swoją wiedzą o wiele bardziej go przewyższają.
Dobra. A teraz na swoim 'kompjuterze' wpisz fora.pl i ciesz się administratorstwem na swoim forum. Tam możesz pisać swoje banialuki.

BluzgatoR
28-08-2006, 19:37
Kiedy ktoś zrobi ten Płonący Domek?

Krizz
28-08-2006, 19:47
Czy ty naprawdę jesteś na tyle CENSORDED, że niemożesz pojąć że nikt oprócz sterty Trolli się niezgłosi??

Midarth
28-08-2006, 20:08
Ejj plz moje zdjencie, naolszylem na to filtry w potoszopie i tak wszylo, pszyjmniensz mnie?plzzz

http://www.wsb-nlu.edu.pl/~wegrzyn/limanowa/images/pozar.jpg (http://www.wsb-nlu.edu.pl/%7Ewegrzyn/limanowa/images/pozar.jpg)

Mimo, iż 90% forum nie rozumie znaczenia tego słowa to napiszę, iż użyłem ironii.

Edit
@Down
Gratulacje, udowodniłeś, że znajdujesz się w tych 90%! Zwycięskie ciastko wyślemy pocztą.

BluzgatoR
28-08-2006, 20:13
@Midarth:
lol? jak niewiesz o co chodzi to sie niewtroncaj.

Veruis
28-08-2006, 20:17
bluzgator... nieznasz sie na ironi -.-'

@edit
hmm kto niewie o co chodzi? hmm moze ty Bluzgator?

BluzgatoR
28-08-2006, 21:21
Veruis weź se łopate i walnij se w łeb może coś zrozumiesz ^.^

BluzgatoR
29-08-2006, 14:50
Sorry że pisze post pod postem ale jak nikt już niepisze to chyba trza zamknąć temat 8o 8o 8o 8o 8o 8o.

Veruis
29-08-2006, 14:57
hmm nie dziekuje bluzgatorze niechce sie do ciebie upodobnic :p

Torog Velrock
29-08-2006, 15:47
Omfg rotfl lol = QTWA PRZESTAŃCIE SIĘ KŁUCIĆ
i wogule ty myślisz że stworzenie płonońcego domu jest trudne !?@ ja ci moge zrobić go w zalednwie 10 minut -.-

BluzgatoR
29-08-2006, 22:29
Veruisowi sie nic niepodoba -,- .
A ten płonący dom niejest trudny ale chciałem zobaczyć jak kto umi robić, a nie Trolle same będą w Teamie.... (te forum co stworzyłem to jest tymczasowo one bedzie inne ,bedzie regulamin i nic niebedzie kopiowane z tibia.pl więc nieczepiajcie sie mnie. Te forum będzie zlikwidowanie i postawie nowe z myślą o teamie.

Impalable
29-08-2006, 22:40
Ale po cholere ci ten "team" bedziecie razem robic faki?

BluzgatoR
29-08-2006, 22:46
ee........ Impalable masz racje 8o zebrać paczke i zrobić ogromny Fake który ma ze 1000 obrazków :]. I tak każdy by mówił że nieudało by sie tak itp... ale ja myśle że jakbyśmy bardzo chcieli to by sie udało.

Lasooch
29-08-2006, 23:11
ee........ Impalable masz racje 8o zebrać paczke i zrobić ogromny Fake który ma ze 1000 obrazków :]. I tak każdy by mówił że nieudało by sie tak itp... ale ja myśle że jakbyśmy bardzo chcieli to by sie udało.

Dziecięce marzenia a.k.a. fantazje niekoniecznie erotyczne?

BluzgatoR
29-08-2006, 23:20
Lubie pofantazjować sobie :p.
A tak wogule chce ktoś skórke do Tlena ? sam zrobiłem :].

Impalable
29-08-2006, 23:29
Lepiej zaprezetuj swoj fake, bedzie nam wesolo ze hoho. Kto bedzie chcial ogladac "takie-cos-zapewne-w-paincie" ktore ma 1k obrazkow?
Wiesz, marzyc mozna ale powinny byc jakies ograniczeni, nawet najmniejsze.

BluzgatoR
29-08-2006, 23:33
Ahh..... Może za pare tygodni pokaże swój fake ? narazie niemoge a dlaczego to napisałem przedtem pare stron wcześniej ^^.

Kridon Rolus
29-08-2006, 23:41
po pierwsze
pokaż swoje "umiejętności"

po drugie
przestań kłamać i oszukiwać

po trzecie
zachowujesz sie jak 3-y letnie dziecko

po czwarte
ledwo weszłeś na forum i już cwaniakujesz i podskakujesz

po piąte
jeśli nie umiesz to nie rób forum

po szóste
naucz się ortografii

po siódme
nie kłóć się ze wszystkimi przez ich krytykę

po ósme
jeszcze powiedz, że na twoim "twardzielu" idzie windows xp

po dziewiąte
przeczytaj regulamin

po dziesiąte NIE KARMIĆ TROLLA!

A mi wyszedł dekalog :)

Drakon
30-08-2006, 08:30
Nie karmta trolla bo się jeszcze rozmnoży!
jeden awanturnik się odezwał i już od razu następna strona postów 0o
opanujcie się...

to mój pierwszy (chyba) i ostatni (na pewno) post w tym temacie
proponuje zrobić to samo...
P.s.
Verius’owi się podoba mój temat :D (o ile dobrze się ... dobrze myślę :P)
@2x down
8o nie wiem czy zauważyłeś ale w tym temacie teksty typu "do not feed the f*** troll" były mówione z myślą o tobie

Ehh widze że to co powiedziałęm nie dało wam do myślenia

Veruis
30-08-2006, 08:38
@up
OF KOZ ze lubie twoj temat... bo jestem "InTęŁiGęTnY" :D

PS. Fajna orientacje masz :p

@down no nareszice bo na tam tym mne zablokowales a chcialem zobaczyc jaki jestes boss ;)

BluzgatoR
30-08-2006, 10:57
@Kridon Rolus:

1.Spoko ja sie już niebede zaczynał kłócić ale to niejest temat na rozmowy jak widzicie :].

2. Umiem robić forum ale zrobie nowe bo tamto jest złe no i dużo żeczy pościągałęm z tibia.pl no i zrobie inne forum.

.....................
P.S: NIE KARMIĆ TROLLA!
.....................
@Veruis:
Niezaczynaj sie znowu plz.

Torog Velrock
30-08-2006, 17:45
@Kridon Rolus:

1.Spoko ja sie już niebede zaczynał kłócić ale to niejest temat na rozmowy jak widzicie :].

2. Umiem robić forum ale zrobie nowe bo tamto jest złe no i dużo żeczy pościągałęm z tibia.pl no i zrobie inne forum.

.....................
P.S: NIE KARMIĆ TROLLA!
.....................
@Veruis:
Niezaczynaj sie znowu plz.

Hmm... k-|-o jest Krea-|-orem -|-ema-|-u ? -|-Y ! więc ? -|-Y ! jes-|-eś T-R-O-L-L-E-/\/\
bo z Hos-|-owałeś -|--R-O-L-L-O-\/\/-Y -|-ema-|- -.-

(dla nie umiejących się rozczytać tam pisze "Hmm... kto jest kreatorem tematu ? TY ! więc ? TY ! jesteś trolem bo założyłeś trolowy temat")

@down
Ziomuś... idź sobie na Tibia.org.pl i szukaj fakeoffcoff robiących 1k zdjęć na minute (w paincie alb OTS me) wtedy to bendziesz miał super faki miejące po 1k zdjęć ziom... wogule typek co ty chcesz !@? noobem to ja jestem w TIBI a nie na forum = ja nie daje takich topików ja ty w takich miejscach jak ty tutaj się daje fake'i a nie robi głupie Fake teamy wogule jak nie wiesz oco chodzi z TROLLAMI to się nie udzielaj ok ? weś sobie regulamin przeczytaj newsy itp bo ty chyba jakiś zacofany jesteś.
ps. sam sobie walnij łopatą w łeb może ci się poprawi (myśle że mieszkasz na wSi co nie ?)
NIE KARMIĆ TROLLA!
Hahaha wogule to miły jesteś dla swojej rodziny :D :D :D ??

BluzgatoR
30-08-2006, 17:54
Ja jestem Trollem tak ? to zobacz swój podpisek:
http://img123.imageshack.us/img123/2804/noobomstop3wf2wr.png
>> Jestem noobem ! :( przepraszam ! :( << O TYM ŻE JESTEŚ NOOBEM TO WIEM.

Impalable
30-08-2006, 17:58
Idz, zgin, przepadnij (idz na tibia org). Nikt cie tu nie chce, wiec zostaw laskawie ten topic i szukaj teamu do robienia fakow w paincie, zapisywanych w .bmp na org.
@Edit Mam nadzieje ze dobrze zrozumiesz ten post, nie tak jak moje poprzednie.

Witajcie, miałem pomysł aby zrobić taki temat w którym robie bronie,zbroje,tarcze itp... dla innych.
Mam prośbe, niewymagajcie zawiele bo jestem początkujący .
Cytat z tego (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?p=963733#post963733) tematu. To jak bedzie z ta grupa?

BluzgatoR
30-08-2006, 18:30
Przestań noobasie i niepisz w tym temacie bo ......... a co ci bede tłumaczył, Nara.

Torog Velrock
30-08-2006, 18:36
Przestań noobasie i niepisz w tym temacie bo ......... a co ci bede tłumaczył, Nara.

Ty noobasie ty piszesz do mnie czy do kogo ?bo bierzesz piszesz nie wiesz do kogo i kazdy kto pisał na tej stronie może przyjąć to do siebie jak piszesz do kogoś to pisz "@/name/ albo @/up/ bo nie wiadomo "Noobasie" do kogo piszesz trollu jeden -.-
(najwyżej dostane kilka upomnien ale jak ja nie lubie takich noobowskch trolli -.-)

Impalable
30-08-2006, 18:40
Nara.

No czesc. Dobrze ze juz idziesz.

Torog Velrock
30-08-2006, 19:03
i jeszcze jedno Noobasie = "Troll" a "Noob" to jest rużnica ...ziomuś...

Sir Deziom
30-08-2006, 19:15
Idz, zgin, przepadnij (idz na tibia org).

Zauwaz, ze tibia.pl i tibia.org wspolpracuja ze soba (drom plz), oby dwa serwisy sa calkiem inne i niestety tacy idioci jak ty nie potrafia tego zrozumiec.

Kamilosus
30-08-2006, 19:28
@Kridon Rolus
sam naucz się orty... nie piszemy weszłeś tylko wszedłeś...

@Topic
odpuść sobie...:)

Sezu
30-08-2006, 19:35
Omg ludzie wy mnie po prostu dobijacie... Poprostu zignorujcie takie temat i nic niepiszcie to pujdzie papa gdzieś na inne strony...

Lasooch
30-08-2006, 19:53
Zauwaz, ze tibia.pl i tibia.org wspolpracuja ze soba (drom plz), oby dwa serwisy sa calkiem inne i niestety tacy idioci jak ty nie potrafia tego zrozumiec.

To nie Impalable jest w tym topiku idiotą.

A tibia.org.pl ssie. Tzn. strona może nie (poza tym, że QS i czity), ale forum już na pewno (wystarczy wejść tam na 15 min i się rozejrzeć - debile piszący 666 razy to samo w danym topiku, jakby nie prościej było napisać '+1', jeśli wiesz, co mam na myśli).

Zając
30-08-2006, 19:56
Ale wy jesteście idotami... pieprzycie w tym temacie jak jacyś idioci. Zauważcie, że w 3 dni ten temat ma 7 storn - mimo e to nie fake i jest zupełnie niepotrzebny...

Dark Sven
30-08-2006, 20:08
Z całego serca gratuluje wam dokarmiania. Mówicie nie dokarmiać- ale ciągnie was do odpowiadania jak muchy do gnoju .

PigulA
31-08-2006, 00:34
Niechce nikogo obrażać ale ten BluzgatoR gra mi na nerwach.........X(

Dark Alphadron
31-08-2006, 13:25
DONT FEED THE K***A TROLL!!!
Ja pierdzielę, ile można? Nic nie robicie tylko tu spamujecie! Po prostu OLEJCIE NOOBA i tyle.
@down
Nie pierdziel bo był na bodaj trzeciej pozycji od góry.

Veruis
31-08-2006, 13:28
Dark on byl juz prawie na 2 STRONIE!! Zapomnieli by o nim!! a teraz im o tym temacie przypominasz!!