Pokaż pełną wersje : Nienawidze Tego Forum!
Grafficiarz
17-08-2004, 10:01
NIENAWIDZE TOGO FORUM
Jakis debil odjal mi reputacje za to ze zamiast zedytowac post napisalem inny.
Przeciez to jest to samo idioto.
Btw. Odchodze moze kiedys wroce.
Jesli p******* nooby stad odejda.
Nara All X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Dan the Automator
17-08-2004, 10:06
ROTFL? A mi juz odjęto z 5 razy, raz bez powodu, innym razem bym "spier***", a jeszcze raz bo jestem "debil ****** w kakao" (pozdro Czkowron ;) ) i jakoś nie płacze? Czy nie za pocho[ne twoje decyzje?
A pozatym posty trzeba edytowac!
lol!!! odchodzisz tylko dlatego, ze odjeto Ci reputacje?! hahaha. Swoja droga te reputacje juz sie zaczynaja robic wkurzajace, kazdy sie o nie stara blaga wszystkich. Hmm a tak ogolnie to po co Ci reputacja? Dobra czujesz sie, ze jestes lubiany, ze dobrze gadasz.No ale jak maja byc takie sytulacje, ze jakies dziecko sie poplacze, bo mu odebrano reputacje to zglaszam prosbe do modow aby usunieto ten system.
UlcialOver
17-08-2004, 10:06
Czlowieku nie rezygnuj z forum, z powodu JEDNEGO punktu reputacji. Ja rozumiem jakby ci konto shakowali na 70 lvl skille 80/80 itp, ale zeby z takiego powodu??
LoL ja dostaje reputacje za praktycznie nic bez sensu też nic nie mówie jak napisze coś dobrze to nie dostane + ale ogólnie mam to w d****:)Nie przejmuj się wal wszystkich:D
spider-bialystok
17-08-2004, 10:39
hehe... Mi odjęto reputację 2 razy... Raz bez powodu, a za drugim razem...za to, że się wogule odzywam. Ale ja się cieszę, żą chociaż raz dostałem dodatnią reputację, a ujemna reputacja, bez dobrego argumentu nic mnie nie obchodzi.
Dan the Automator
17-08-2004, 10:45
hehe... Mi odjęto reputację 2 razy... Raz bez powodu, a za drugim razem...za to, że się wogule odzywam. Ale ja się cieszę, żą chociaż raz dostałem dodatnią reputację, a ujemna reputacja, bez dobrego argumentu nic mnie nie obchodzi.
Dobrze mówi! Piwa mu :D!
Wsrod modów jest teraz debata, całkiem możliwe że skończy się ten cyrk z reputacją~ ALe jeszcze sproro "gadaniny" przed nami :P
$corcerer
17-08-2004, 10:52
Aggggggggggggg, dźiećko śie śtlaśnie wkuźiło, bo jakieś inne dźiećko źablało mu leputaćie...... jaka śkoda....agggg :D
Jak Ci sie nie podoba to nie musisz tu włazić, nie ma takiego obowiązku.
A, i polecam nabrać troche dystansu, bo jak tak dalej pójdzie, to w wieku 17 lat bedziesz po 5 zawałach....
..i o co się wnerwiać ja dostałem ujemną reputacje tylko za to że zamiast "Najlepsze" napisałem "Wszystkie" co mam powiedzieć?
pogromca kurczaczkow
17-08-2004, 11:05
Aggggggggggggg, dźiećko śie śtlaśnie wkuźiło, bo jakieś inne dźiećko źablało mu leputaćie...... jaka śkoda....agggg :D
Jak Ci sie nie podoba to nie musisz tu włazić, nie ma takiego obowiązku.
A, i polecam nabrać troche dystansu, bo jak tak dalej pójdzie, to w wieku 17 lat bedziesz po 5 zawałach....
dobrze mowisz. naprawde zachowujesz sie jak bachor przez -1 punkt jakiejs glupiej reputacji!!
hehe, mi tam tez odjeli kilka razy
za pierwszym sie troche wnerwilem ale potem to juz~
po 5 zawałach....Teraz sa modne zwały a nie zawały :)
top: pa!
ókryte lol <beka> -.-
no i co ja od jakiegos kolesia dostalem minusa za to ze napisalem w jakims poscie napisalem ukryte (nie zrobilem bledy X( ) a ten kolo napisale ze ókryte!!!!!!
heh.
Chłopie.
Co cię tak boli?
Kiedyś w czasie postów i upomnień byli ludzie którzy żyli nomalnie mając upomnienia co kiedyś było hańbą ( a 2 lub 3 to juz w ogóle siara). Żyli i mieli sie dobrze.
A ty z powodu reputacji -1 chcesz forum opuscić?
Jesteś żałosny..
Tak więc mówie ci anra i sie cieszę ze nstępny noob opuscił to forum.
Ostatnia sprawa.
JEst też możliwośc że ten dzieciak chciał zrobić szum wokół własnej osoby.
No cóż udało mus ię..
LEcz jest to szum negatywny wiec nie am sie z czego cieszyć :]
Gonzo von Krenzel
17-08-2004, 11:58
Teraz sa modne zwały a nie zawały :)Co miałeś na myśli? :P
Grafficiarz:
Nie będę tęsknił - nie martw się! :)
ókryte OMFG...!
ogulnie żecz biorąc to ona ma ździebko racji.
Według mnie tylko moderatoży powinni muc ją wystawiać,
ja sam dostałem - i nie wiem za co,
lol,
to mnie troszke śmieszy :tongue:
tak,
a Balcerowicz (a raczej Lepper)musi odejść 8o :D
McCooper
17-08-2004, 15:20
Rotlf O_O
Minusa poprosze.
Chcesz odejść?? nara uważaj na siebie, idź na forum gdzie indziej pamiętaj na tym forum nikt nikogo nie trzyma za rękę.BYE mam nadzieje że nie wrucisz.....
Grafficiarz
17-08-2004, 17:44
Dobra troche przesadzilem :)
WRACAM
Cieszycie sie ???????
:baby: :baby: :berserk: :berserk: :baby: :baby:
Moim zdaniem zachowujesz sie jak dziecko, ktore nie dostalo tego czego akurat chcialo. Odchodzisz z forum, bo masz -3 reputacji, to glupie. Ja mam 0 reputacji i nie robie z tego problemow. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.