Pokaż pełną wersje : Wojna na Askarze
Wakacje już dobiegaja końca a tu h lvle sprawiaja nam niespodzianke i zaczynaja wojne. Jej powód nie jest dokładnie znany, ot pewnego dnia (dokładnie wczoraj) na forum tibia.com pojawił się post:
"Hereby we declare war upon Jericho and Co'ma. also various other people are hunted. No need to state the reasons time to fight
United we Stand.
Yours Zunri devine of Rexis."
Oczywiście jest wiele pogłosek dotyczących powodu rozpoczęcia wojny m.in. mówi się o rasistkowskich poglądach zunriego, który podobno zabija wszystkich polskich graczy z wysokimi poziomami (jest to oczywiscie bzdura, no ale nie każdy ma prawo do swoich poglądów).
Po tej deklaracji gildie Coma i Jericho połączyły się tworząc gildię Patriarcus.
Mimo iż konflikt trwa dopiero 2 dni, już mieliśmy okazje zobaczyć kilka ciekawych fragów:
Szyde'rca:
Aug 26 2006, 13:40:06 CEST Killed at Level 117 by Christon Dark
and by Master Szoszo
Zane Know:
Aug 26 2006, 13:40:06 CEST Killed at Level 83 by Christon Dark
and by Master Szoszo
Agrin Palladyn
Aug 27 2006, 22:54:53 CEST Killed at Level 109 by Dan Zaibatsu
and by Curtiis
oraz mniej ciekawych :)
Drainman
Aug 27 2006, 20:19:11 CEST Killed at Level 68 by Saint Onix
and by Kefi Miana
Zginał również Avajan, jednak on nie bierze udziału w wojnie (własnie przeszedł w stan retried)
Jak widać narazie tylko Patriarcus zdobywaja punkty, chociaz to dopiero poczatek i wszystko moze sie zdarzyc :) Oczywiscie fragi te wzbudziły powszechna radość, gdyż ludzie maja nadzieje na to ze "dyktatura" zunriego zostanie obalona. Czas pokaże :)
A i na koniec linki:
Link do tematu o wojnie na forum tibia.com
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1354196
Link do filmu gdzie zostaje zabity szyderca
-dodam pozniej-
P.S. Jeśli posiadacie jakieś ciekawe informacje kontaktujcie sie ze mna, lub po prostu piszcie w tym temacie :)
P.S.2 Jeśli popełniłam jakieś błedy poprostu powiedzcie, a poprawie.
Lord Wlodek
28-08-2006, 00:30
Nareszczie bo Zunri to rasista ,ale miły z niego człowiek ;P
Hail Patriarcus.
Jest już temat o Askarze który niedawno odświerzyłem... Po co zakładać nowy skoro jest to jedno z wydarzeń? :baby:
Narazie to początek. Coma/Patriarcus dają rade. Teraz czekać na kontre ze strony Rexis. :) Ale ogólnie Go Awai Rexis :P
Phale
Aug 28 2006, 00:41:01 CEST Killed at Level 100 by Swift Know and by Bajexe on Askara
Shizm Zonda
Aug 28 2006, 00:44:17 CEST Killed at Level 125 by Zunri and by Krapek
-
Czekolada - czekoladowapaczka.pl (http://czekoladowapaczka.pl)
TehRegent
28-08-2006, 09:12
Gdyby Patriarcus obralo taktyke Final Heaven z Pythery teoretycznie wygraja =p
Chodzi mi o mass logi.
wczesniej juz 3 osoby a patri~~ zginely dziwne ze juz wtedy nie wywolal wojny, a z tymi rasiosowtkimi pogladami zunriego to ktos chyba chcial zaistniec polowa rexis to polacy, w tym najwyzszy lvl na serwie dj quarion, wiec...
Lord Wlodek
28-08-2006, 12:47
@Rege-N-tuS
Bartuś ty na Askarze grasz ;> myslalem ze juz skonczyles z tibia ;P
Zane know i Szyderca padli przed zdeklarowaniem wojny wiec one sie nie licza do fraglisty. Drainman padl przed wejsciem do wojny.
Filmik z wczorajszej nocnej walki nakrecony przez bajexa :
http://tibicams.tibianetwork.net/get/11126
i przez zunriego :
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11127
Hail rexis~!
Gralem na askarze miesiac czasu, i mile wspominam ten czas. Rexis raczey wygraja ta wojne, poniewaz sa zgrani, a to jest jeden z najwazniejszych czynnikow. Na galanie co miesiac jakas wojna jest i z tego co zdarzylem zaobserwowac to zgranie jest bezcenne :)
Kibicuje Rexis poniewaz znam kilka osob z debicy :P spoko chlopaki ;] GL..
rexis kibicuja tylko ci co ich znaja, ale duza wiekszosc serwera jest za wykorzenieniem pa & pk czyli rexis, ale popatrzcie sobie na sklady tych teamow bez porownania bez szans rexis zostanie tylko co wtedy zrobia hlvle z patri~~
Omg niezlli jestescie <lams> Zunri nie lubi Polakow?? Moze nie wiecie ale mieszkal 3 lata w Polsce i ogolnie ma niezly stosunek do Pl. Jako o rasiscie mozna powiedziec ze Szyderca nim jest ale trzeba przyznac mu racje bo Polacy nie sa inteligentami. Oni zabijali hlvl graczy a nie hlvl polakow, jesli np brazyl by mial 127 druta i nie byl by z nimi w gildi to tez by padl itd. Jednak nie zmienia to tego ze wolałbym zeby Rexis przegralo. Poprostu nie lubie sposobu w jakim rzadzili Askara. Co do zgrania Rexis to bzdura. Kiedy mieli sie zgrac?? Nie walczyli jeszcze nigdy, przeciwko RR walczyl caly serwer a nie Rexis.
szyderca nie jest rasista jinikao. ze zgraniem zobaczymy jak to wszystko wyjdzie :)
Moze nie sa zgrani ale byli razem w gildi ( i dalej sa). Chodzi o wiez jaka sie wytwarza miedzy graczami...
Sporo graczy z Rexis gralo wc zesniej na eterni wiec napewno sa kumplami od dluzszego czasu, a inaczej sie walczy u boku kumpla, a inaczej u boku zdesperowanego chlopaczka ktory sie sra, bo expil z 3 kolegami, a teraz ma hunta...
Heh no moze przesadzilem. Podobno ma 22 lata ale zachowywal sie jak dziecko, sam musisz przyznac. Jegohaselka ze cara i szoszo to dawcy runek itd a potem zonk i on oddal all xD. Jego haselka byly na pozomie "jestem Bogiem" 14 latka. Wiec wiesz. Prosze o twoja odpowiedz:)
tak szyderca ma 22 lata ale nie jest dzieckiem lol. dla niego nie ma znaczenia czy padnie raz czy 10 razy i co straci.
Omg niezlli jestescie <lams> Zunri nie lubi Polakow?? Moze nie wiecie ale mieszkal 3 lata w Polsce i ogolnie ma niezly stosunek do Pl. Jako o rasiscie mozna powiedziec ze Szyderca nim jest ale trzeba przyznac mu racje bo Polacy nie sa inteligentami. Oni zabijali hlvl graczy a nie hlvl polakow, jesli np brazyl by mial 127 druta i nie byl by z nimi w gildi to tez by padl itd. Jednak nie zmienia to tego ze wolałbym zeby Rexis przegralo. Poprostu nie lubie sposobu w jakim rzadzili Askara. Co do zgrania Rexis to bzdura. Kiedy mieli sie zgrac?? Nie walczyli jeszcze nigdy, przeciwko RR walczyl caly serwer a nie Rexis.
po 1 nie jestem rasista , po 2 tibia to nie gra narodowosci gram tu dla kumpli a nie dla polakow po 3 wiekszosc polakow w tej grze to dzieci ktore nic nie umieja innego tylko krasc , wyzywac wiec czemu mam im pomagac? czy wy dla kazdego polaka jestescie mili jak dla kumpla? niesadze... wiec po co takie teksty.. po 4 nigdy w tej grze niewyszedlem i nie oposcilem zadnego mojego prawdziwego kumpla a wiekszosc to szwedzi i holendrzy bo sa 100razy madrzejszy niz 12 letnie polskie dziecko po 5 tak naprawde nie interesuje mnie co ludzie/dzieci o mnie mysla bo to tylko gra po 6 skitl to pizda xD!
... a to sie rozpisze dalej zeby nie bylo... Rexis nie przegra tej wojny juz wyjasnie
dlaczego jesli ktos ma doswiadczenie z tibi to wie ze gildia taka jak Se~ to sklepka ludzi ktorzy sie nie lubia nie przetrwa dlugo a rexis to sami kumple nikt nie zdradzi nikogo przynajmniej ja nie zamierzam dalej curtis christon tak bardzo nienawidza polakow ze przecierz to jasne ze nie oddadza nawet za nich swoj bp a co dopiero zycie a ja oddalbym swoj account za ludzi ktorych znam z eterni i niektorych z askary <3 perszing . jocker , pluto itp zreszta Szoszo powinien zajac sie swoim dzieckiem a nie spedzac tyle czasu przed taka chu...wa gra jak tibia gdybym ja mial zone i dziecko to bym pop...dolil ta gre a nie uzeral sie z pixel ludzmi , kazdy z rexis moze oddac zycie za innego czlonka zapytajcie np carambana shizima curitsa czy oddadza za siebie zycie i rozkminicie sami kto wygra ta wojne i kto ma wieksze szanse ofc to tylko gra zdarzyc sie moze wszystko kazdy moze wygrac kazdy moze zginac ale najwazniejsze jest kto przetrwa to razem a nie osobno bo gdybym mial cytowac kazdy insult curtisa na mnie to bym dostal bana za spam anyway jakos sie rozpisalaem ale juz koncze hf na askarze po wojnie bedzie lepiej ;) zabijalismy szosza i carambana nie za narodowsc ale za lvl PERSZING NA PREZYDENTA TYLKO TY!
... a to sie rozpisze dalej zeby nie bylo... Rexis nie przegra tej wojny juz wyjasnie
dlaczego jesli ktos ma doswiadczenie z tibi to wie ze gildia taka jak Se~ to sklepka ludzi ktorzy sie nie lubia nie przetrwa dlugo a rexis to sami kumple nikt nie zdradzi nikogo przynajmniej ja nie zamierzam dalej curtis christon tak bardzo nienawidza polakow ze przecierz to jasne ze nie oddadza nawet za nich swoj bp a co dopiero zycie a ja oddalbym swoj account za ludzi ktorych znam z eterni i niektorych z askary <3 perszing . jocker , pluto itp zreszta Szoszo powinien zajac sie swoim dzieckiem a nie spedzac tyle czasu przed taka chu...wa gra jak tibia gdybym ja mial zone i dziecko to bym pop...dolil ta gre a nie uzeral sie z pixel ludzmi , kazdy z rexis moze oddac zycie za innego czlonka zapytajcie np carambana shizima curitsa czy oddadza za siebie zycie i rozkminicie sami kto wygra ta wojne i kto ma wieksze szanse ofc to tylko gra zdarzyc sie moze wszystko kazdy moze wygrac kazdy moze zginac ale najwazniejsze jest kto przetrwa to razem a nie osobno bo gdybym mial cytowac kazdy insult curtisa na mnie to bym dostal bana za spam anyway jakos sie rozpisalaem ale juz koncze hf na askarze po wojnie bedzie lepiej ;) zabijalismy szosza i carambana nie za narodowsc ale za lvl PERSZING NA PREZYDENTA TYLKO TY!
Madrze gada ten czlowiek...=]
Jak juz wczesniej wspomialem Rexis wygra ta wojne ze wzgledu na to iz sa kumplami, a nie zdesperowanymi graczami=]
Zabijanie playerow z wysokim lvlem to jest normalne zachowanie gildi ktora trzyma wladze, wiec nie wiem dlaczego ludzie tak sapia ;] szczegolnie zabicie szoszo bylo nieuniknione... sorek potrafi wiele namieszac...
Jak juz wczesniej wspomialem Rexis wygra ta wojne ze wzgledu na to iz sa kumplami, a nie zdesperowanymi graczami=]
Zabijanie playerow z wysokim lvlem to jest normalne zachowanie gildi ktora trzyma wladze, wiec nie wiem dlaczego ludzie tak sapia ;] szczegolnie zabicie szoszo bylo nieuniknione... sorek potrafi wiele namieszac...
I tu sie moge zgodzic z Qreew'em :)
dokladnie to.. do szosza carambana nic nie mam ale jako gracze w tibi nie beda juz moc grac na askrze bo maja za wysokie lvle..
dokladnie to.. do szosza carambana nic nie mam ale jako gracze w tibi nie beda juz moc grac na askrze bo maja za wysokie lvle..
Ja nikogo z graczy z wyzszym lvlem nie znalem... no poza djem. A tego iz szoszo padnie bylem pewnien, za szybko expil :P
Ja nikogo z graczy z wyzszym lvlem nie znalem... no poza djem. A tego iz szoszo padnie bylem pewnien, za szybko expil :P
taka jest tibia na kazdym swiecie tak jest i zawsze tak bedzie niwazne czy swe przeciwko swe czy pl na pl wyzszy lvl bez dobrej gildi zawsze zginie
Nareszczie bo Zunri to rasista ,ale miły z niego człowiek ;P
Hail Patriarcus.
zunri to nie rasista glupie dzieci poprostu nie lubi zje..nych polakow tak samo jak ja
Bialy Smoczek
30-08-2006, 15:15
@Szyder
Hmmm...
Wszystko tu rozumiem i zgadzam sie z toba, ze Patr~ nie maja szans na dluzsza mete z wami, ale powiedz dlaczego jestes taki "poj...ny" cytujac- chodzi mi o twoja rozmowe z Zonda i ogolnie jak z kims gadasz w tibi.
Jestes dorosly a nie prezentujesz zadnej kutury osobistej i wyslawiasz sie jak dziecko 13 letnie.
Tak naprawde sporo osob chce sie pozbyc Ciebie z Askary a nie Zunriego...
@Szyder
Hmmm...
Wszystko tu rozumiem i zgadzam sie z toba, ze Patr~ nie maja szans na dluzsza mete z wami, ale powiedz dlaczego jestes taki "poj...ny" cytujac- chodzi mi o twoja rozmowe z Zonda i ogolnie jak z kims gadasz w tibi.
Jestes dorosly a nie prezentujesz zadnej kutury osobistej i wyslawiasz sie jak dziecko 13 letnie.
Tak naprawde sporo osob chce sie pozbyc Ciebie z Askary a nie Zunriego...
moze prowokacja? ;] to ze sie chca mnie pozbyc do dobrze cieszy mnie to ale czy sie im uda wszystko sie okaze ;]
taka jest tibia na kazdym swiecie tak jest i zawsze tak bedzie niwazne czy swe przeciwko swe czy pl na pl wyzszy lvl bez dobrej gildi zawsze zginie
Na Galanie Konda(173ms) zabijal wszystkich sorcw 80+, wszyscy sie czepiali, ale to normalne... poprostu nie chcial konrurencji... =]
A co do polakow moje zdanie jest takie: Zmieniaja strony konfliktow, ida tam gdzie im lepiej i strasznie sie boja o swoje postacie, bo na allegro mozna kupe kasy za nia dostac...
Błędne jest takie myslenie, ale coz tego nikt nie zmieni... przynajmniej narazie
Na Galanie Konda(173ms) zabijal wszystkich sorcw 80+, wszyscy sie czepiali, ale to normalne... poprostu nie chcial konrurencji... =]
A co do polakow moje zdanie jest takie: Zmieniaja strony konfliktow, ida tam gdzie im lepiej i strasznie sie boja o swoje postacie, bo na allegro mozna kupe kasy za nia dostac...
Błędne jest takie myslenie, ale coz tego nikt nie zmieni... przynajmniej narazie
jesli masz na mysli mnie zunriego drainamana jamesa swifta znam z eterni prawie poltora roku polakow na askarze znam 2 miesiace wiec czy ja kogos zdradzilem na askarze? dont think so ;]
jesli masz na mysli mnie zunriego drainamana jamesa swifta znam z eterni prawie poltora roku polakow na askarze znam 2 miesiace wiec czy ja kogos zdradzilem na askarze? dont think so ;]
Chodzilo mi o ta gildie co z wami walczy, napsiz do szoszo ze jak odejdzie z wojny, to bedzie mogl dalej grac, jezeli go przekonasz ze to prawda, odejdzie bez slowa bo dla niego nie licza sie przyjaznie tylko lvl =]
Ja na Galanie jestem w gildi z tymi samymi ludzmi od roku, znam ich tez cos kolo 1,5 roku i nigdy bym ich nie zdradzil... teraz jestesmy zmuszeni walczyc ale i tak wrocimy do starych zwyczajow;] (czyli bycie neutralnymi, granie dla przyjemnosci i przyjaciol)
Chodzilo mi o ta gildie co z wami walczy, napsiz do szoszo ze jak odejdzie z wojny, to bedzie mogl dalej grac, jezeli go przekonasz ze to prawda, odejdzie bez slowa bo dla niego nie licza sie przyjaznie tylko lvl =]
ja mu powiedzialem tak i carambanowi tez mozesz grac dalej ale nie mozesz expic ale dla nich expienie to cale zycie wiec..
ja mu powiedzialem tak i carambanowi tez mozesz grac dalej ale nie mozesz expic ale dla nich expienie to cale zycie wiec..
Heh, mozna sie zajac explorowaniem... ale dla wiekszosci to jest nudne, wola zajrzec na stronke, i zrobic quest z pomocami, ale wtedy ta gra traci swoj urok.
Heh, mozna sie zajac explorowaniem... ale dla wiekszosci to jest nudne, wola zajrzec na stronke, i zrobic quest z pomocami, ale wtedy ta gra traci swoj urok.
moga robic mlvl
moga robic mlvl
No tak, ale musisz przyznac ze to nie jest zbyt ciekawe zajecie =]
Mozna robic wiele innych rzeczy poza expieniem...
No tak, ale musisz przyznac ze to nie jest zbyt ciekawe zajecie =]
Mozna robic wiele innych rzeczy poza expieniem...
ta jest najlepsze zajecie w tibi wlasnie je robimy jest to wojna ;]
Wiec czekam na fragi i filmiki =] btw co jest z djem ze nie gra od pewnego czasu?
Wiec czekam na fragi i filmiki =] btw co jest z djem ze nie gra od pewnego czasu?
byl we Francji na wakacjach wrocil wczoraj
Chyba czas zakonczyc ta konwersacje... jak juz wspomnialem czekam na filmiki i fragi =] gl
Locarianer
30-08-2006, 18:39
Nie no nie mozna wytrzymac na coraz tto nowych servach wybycha wojna, a najczesciej wyglada to tak: jakis brazol z duzym levem (takowych jest niestety masa =/) mysli ze jest strasznie wazny i ze moze tepic wszyskich polakuw i innych niz brazoli :(. Ja gram na lucerze, ale tam tez niedawno wybuchla wojna :(. Tyle ze lucera to server na kturym jest chyba najmniej polaków ;(. Bylo kilku na 100+ levie, ale po wojnie sie przeniesli, Tibia jest okrutna, a myslalem ,ze chociaz w grze oderwe sie od tuch wszyskich rasistowskich problemuw... PzDr
Nie no nie mozna wytrzymac na coraz tto nowych servach wybycha wojna, a najczesciej wyglada to tak: jakis brazol z duzym levem (takowych jest niestety masa =/) mysli ze jest strasznie wazny i ze moze tepic wszyskich polakuw i innych niz brazoli :(. Ja gram na lucerze, ale tam tez niedawno wybuchla wojna :(. Tyle ze lucera to server na kturym jest chyba najmniej polaków ;(. Bylo kilku na 100+ levie, ale po wojnie sie przeniesli, Tibia jest okrutna, a myslalem ,ze chociaz w grze oderwe sie od tuch wszyskich rasistowskich problemuw... PzDr
nie pszejmój sie, rasisci sa wszendzie....
Chyba czas zakonczyc ta konwersacje... jak juz wspomnialem czekam na filmiki i fragi =] gl
Filmik jest na www.tibia.de mozesz tam zajrzec i sciaganac sneak atk :)
Filmik jest na www.tibia.de mozesz tam zajrzec i sciaganac sneak atk :)
filmiki sa na pierwszej zamieszczone przezemnie
pozdro
Ja ogólnie nie narzekam na Askare :) Nie wadzisz nikomu nie masz problemów :) Zawsze podobała mi sie sytuacja na servie gdyż wiekszość moich kłopotów była spowodowana kłopotami innych natomiast gdy byłem neutralny wszystko szło ok. :) niech sie dzieje co ma dziac ;] Peace.
dzisiaj z rana padl od nas gaziox i ala'naste
z tego co wiem na szoszu gral curtiis hah . :baby:
plotka? na forum tibia.com sunny di'vinci cso pisze ze oni chca open battle? nie jestem dobry w nangielskim nie wiem czy dobrze zrozumialem:p
Bialy Smoczek
31-08-2006, 14:48
Czy ta wojna bedzie tak juz caly czas wygladala ?
Prosze o wasze uwagi, opinie i odpowiedz ze strony Rexis members.
1. Sneak attacki na siebie.
2. Zabijanie znajomych/przyjaciol z gildi przeciwnika ?
3. Random PK w celu (?!?!) zdobycia run/mf/kasy czy moze poczatek terroru jaki nas czeka po zakonczeniu walk ?
P.S. Rexis - radze uwazac na niektorych members bo czeka was niezle zaskoczenie.
moga robic mlvl
Szyde'rca a dlaczego Szoszo i Caramban mają robić mg lvl?
bo expią zbyt szybko?
Dlaczego wam to przeszkadza , że inny player expi szybciej od was...bezsensu
Szyde'rca a dlaczego Szoszo i Caramban mają robić mg lvl?
bo expią zbyt szybko?
Dlaczego wam to przeszkadza , że inny player expi szybciej od was...bezsensu
Wiesz ludzi wybija sie wczesniej zeby niemiec z nimi pozniej wiekszych klopotow :)
dzisiaj z rana padl od nas gaziox i ala'naste
z tego co wiem na szoszu gral curtiis hah . :baby:
erm u.u czuje watek Knighthood :D kazdy ma do kazdego pass ^^
No coz kiedy swe maja szkole polacy brykaja :p
Btw... To jest war i nic nigdy nie jest do samego konca pewne :p Zalozmy ze rexis przegra nalezy odpowiedziec sobie "Zaplaca" ? czy beda robic od czasu do czasu tak rozrywkowo mass logi i ubijac patri albo szukac sojuszy i wrocic na serwer (Poruszam tu watek z Knighthood juz niby przegrali a tu nagle "CALY" (w venore to juz miejsca nie bylo bodajze 30 osob na 1 membera KH oO) A tu nagle zoooonk KH po miechu wrocilo zawierajac sojusz z GIPO u.U i co? znow sie zaczelo
erm u.u czuje watek Knighthood :D kazdy ma do kazdego pass ^^
No coz kiedy swe maja szkole polacy brykaja :p
Btw... To jest war i nic nigdy nie jest do samego konca pewne :p Zalozmy ze rexis przegra nalezy odpowiedziec sobie "Zaplaca" ? czy beda robic od czasu do czasu tak rozrywkowo mass logi i ubijac patri albo szukac sojuszy i wrocic na serwer (Poruszam tu watek z Knighthood juz niby przegrali a tu nagle "CALY" (w venore to juz miejsca nie bylo bodajze 30 osob na 1 membera KH oO) A tu nagle zoooonk KH po miechu wrocilo zawierajac sojusz z GIPO u.U i co? znow sie zaczelo
wiec tak najpierw 1 pytanie czemu ich bijemy na eterni tez mielismy taki przypadek socr na 108 byl tez byl mily dla wszystkich doszedl do 150 zaczely sie jazdy teraz jest praktycznie nie do zajebania 2 raz takiego samego bledu my nie popelnimy , dalej mozesz rozwazac taka idee ze przegramy bo to jest gra all jest mozliwe ale nie to ze zaplacimy ;] przynajmniej nie ludzie z eterni a co do sharowania szosza to swiadczy tylko o jego grze ze gdyby nie aimbot to jedyna runa z ktorej by trafil to bylo by gfb ale niech mu daje passy ktoregos dnia sie obudzi obok npc "cip friend".
xD dwie war są :D
Immortality vs Drainers ;o
po 1 nie jestem rasista , po 2 tibia to nie gra narodowosci gram tu dla kumpli a nie dla polakow po 3 wiekszosc polakow w tej grze to dzieci ktore nic nie umieja innego tylko krasc , wyzywac wiec czemu mam im pomagac? czy wy dla kazdego polaka jestescie mili jak dla kumpla? niesadze... wiec po co takie teksty.. po 4 nigdy w tej grze niewyszedlem i nie oposcilem zadnego mojego prawdziwego kumpla a wiekszosc to szwedzi i holendrzy bo sa 100razy madrzejszy niz 12 letnie polskie dziecko po 5 tak naprawde nie interesuje mnie co ludzie/dzieci o mnie mysla bo to tylko gra po 6 skitl to pizda xD!
Muszę się z tobą zgodzić, ja też trzymam na Beryli ze szwedami ale wiesz co ...
Większośc Rexis to Pa.
Kiedy expilem na guardach swoim sorkiem wpadło do mnie 2 pk chary Rexis
Aug 30 2006, 15:50:32 CEST Killed Oloa at Level 28 ok
Aug 30 2006, 15:50:07 CEST Killed Thanor Xenur at Level 30 ok
Zabilem ich jak widac a co potem ? :
Aug 30 2006, 16:01:26 CEST Killed at Level 44 by Bajexe on Askara
Zginolem od Bajexe on Askara. Jego wymowką bylo to ze to byli to jego koledzy, ale to ze pkowali to już inna Bajka. (Bajexe on Askara Jest Senior Tutorem)
to wy chyba nie pamietacie dlaczego zunri wywalil brazoli z serwa ..... i on nie jest rasista lol ?:||
Większośc Rexis to Pa.
Zginolem od Bajexe on Askara. Jego wymowką bylo to ze to byli to jego koledzy, ale to ze pkowali to już inna Bajka. (Bajexe on Askara Jest Senior Tutorem)
wiesz co ci powiem kazdy siebie broni ale spojdz na berylie zaczynalem grac tam od poczatku serwa bylem 3 drutem przez pewien czas ale tam sie dzialy gorsze rzeczy niz tutaj moze grales wtedy moze nie ale powiem ci ze tam power abusing byl wszedzie gdzie mogles zdobyc exp ;) liczylo sie tylko to z jakiej gildi jestes i kogo znasz ;] nie wazne czy byles br swe pl rumunem czy chuj wie kim ;]
wiesz co ci powiem kazdy siebie broni ale spojdz na berylie zaczynalem grac tam od poczatku serwa bylem 3 drutem przez pewien czas ale tam sie dzialy gorsze rzeczy niz tutaj moze grales wtedy moze nie ale powiem ci ze tam power abusing byl wszedzie gdzie mogles zdobyc exp ;) liczylo sie tylko to z jakiej gildi jestes i kogo znasz ;] nie wazne czy byles br swe pl rumunem czy chuj wie kim ;]
Taka jest prawda, jestes w gildi dominujacej to masz spokoj, sprawa podrzedna jest to, iz polacy maja niska kulture osobista (nie wszyscy ale wiekszosc) i jak ktos im sie wbije na respa ,zaczynaja od wyzwisk, straszenia i abusowania.
Anvortis
04-09-2006, 07:54
Ja ogólnie nie narzekam na Askare :) Nie wadzisz nikomu nie masz problemów :) Zawsze podobała mi sie sytuacja na servie gdyż wiekszość moich kłopotów była spowodowana kłopotami innych natomiast gdy byłem neutralny wszystko szło ok. :) niech sie dzieje co ma dziac ;] Peace.
Tak. Pamietam jak mialem 44 lvl i poszedlem na dwarfy kolo minoskow. Xiofez czy jakos tak zabil szyderce i uciekal sobie a ja poszedlem na dol za chwile wpadla elita servera jeszcze wtedy Eclipse i mnie ubili -.- CO ja im zrobilem ! nic okazalo sie ze sie pomylili i padlem sobie za nic .........oczywiscie mialem odzyskac eq ale nie odzyskalem. Jak powiedzial zunri padlem bo mu szyderca kazal mnie zabic. Jak to teraz czyta szyderca to nastepnym razem rob screeny jak wiesz ze padniesz bo wteczas chociaz bedziesz wiedzial jakie nicki cie ubily.
Większośc Rexis to Pa.
No i co z tego ze jest senior tutorem? Jesli juz nim jest to niemoze zabijac?Czy to jest niezgodzne z tibia rulezz?:)
Hmm. Ciekawe, ciekawe.. Słyszałem jak Master Know gadał z kilkoma około 30-50 lvl. Większość to knighty, wspominał coś o tym. A z czego wiem to Pro Mastera jest Rexis i kilku z rodziny więc może ta wojna będzie dosyć duża ;]. PS A Mnie Master Know zabił, i wyleciała mi B Robe ;D
Wojna na Askarze jest bez sensu Rexis wytrzymalo probe czasu i dlatego raczej wygra choc moze byc jeszcze ciekawie na servie, ja sie w ta wojne nie mieszam bo jest bez sensu nie ma za co walczyc, jezeli padne to za co !?X(
Pozdrawiam.
I jak tam wojna panowie? Nikt nie postuje wiec pomyslalem ze cos napisze =]
Zastanawiam sie nad zrobieniem kolejnej postaci na askarze :D Galana spada na psy w zaskakujacym tempie :P
I jak tam wojna panowie? Nikt nie postuje wiec pomyslalem ze cos napisze =]
Zastanawiam sie nad zrobieniem kolejnej postaci na askarze :D Galana spada na psy w zaskakujacym tempie :P
caramban
Sep 07 2006, 07:31:52 CEST Killed at Level 128 by Zunri
and by Swift Know
szkoda ze zaspalem 10min , ci ludzie sa tak naiwni na jakiekolwiek trapy
Jest filmik?
rapidshare.de/files/32231803/morning_attack.rec.html
No i niezly wiscig :) Tylko ze musicie Swiftovi niewidke zafundowac, bedzie troche latwiej ;)
Gz
dla fanow szosza macie kto walczyl nim na wojnie
13:09 Curtiis [113]: i fight on szoszo
;]
Lord Wlodek
07-09-2006, 14:16
Graty Fraga...
Szyd'erca to prawda ze macie zamiar masow przyjmowac H lvl do Rexis.
I dlaczego boicie sie otwartej wojny atkujecie pojedynczych graczy Pat~
X(
Ta wojna jest nie ;( potrzebna !
maciek5721
07-09-2006, 14:56
ludzie fjisdjgsgsgsh
X(
A czy sneak ataki nie sa czescia wojny?:) tak sie wygrywa wiele wojen wezcie pod uwage galane, jak Hwl niemialo wogule szans a teraz?Sami wiecie jak jest :)
Nie chodzi mi oto tylko dlaczego jesli Rexis jest przekonane ze wygra to dlaczego nie podejma sie pelnego battle -.- .
W*****a mnie to moze juz dawno wojna byla by skonczona !
I sadze ze to Pat~ walczy w slusznej sprawie !
A czy sneak ataki nie sa czescia wojny?:) tak sie wygrywa wiele wojen wezcie pod uwage galane, jak Hwl niemialo wogule szans a teraz?Sami wiecie jak jest :)
Dokladnie... teraz Hwl opanowalo server, nie da sie grac na galanie :P w open battle nie mamy szans, a sneak ataki sa niemozliwe bo oni praktycznie 24/7 siedza na vent :P
Czekam na pacca i wbijam na askare =] a co do Rexis nie musza juz nikogo werbowac, maja dobra ekipke i bardzo ciezko bedzie ich pokonac ;)
X(
czy my dajemy inv komu popadnie? nie wydaje mi sie a co do open battle gildia tamta sie nie loguja od poltora tygodnia wiec o jakim open battle masz na mysli kiedy spytalem carambana o walke 2na 2 powiedzial ze nie ma z kim curtis wyszedl z gildi bo powiedzial ze ci polacy sa tak wydygani sie sie boja logowac dzis nastepny polak pytal mnie czy moze zaplacic i wyjsc ale wierz dalej ze oni wygraja ;)
czy my dajemy inv komu popadnie? nie wydaje mi sie a co do open battle gildia tamta sie nie loguja od poltora tygodnia wiec o jakim open battle masz na mysli kiedy spytalem carambana o walke 2na 2 powiedzial ze nie ma z kim curtis wyszedl z gildi bo powiedzial ze ci polacy sa tak wydygani sie sie boja logowac dzis nastepny polak pytal mnie czy moze zaplacic i wyjsc ale wierz dalej ze oni wygraja ;)
Bo taka jest prawda, Polacy za szybko sie poddaja ;)
Devils jaki Ty masz nick? jakos nie kojarze :P
Bo taka jest prawda, Polacy za szybko sie poddaja ;)
Devils jaki Ty masz nick? jakos nie kojarze :P
pewnie szyderca?
pewnie szyderca?
Ahia... myslalem o kims innym ale niewazne ;]
btw na Eterni ostatnio byla dobra akcja z ferumbrasem :D
Ahia... myslalem o kims innym ale niewazne ;]
btw na Eterni ostatnio byla dobra akcja z ferumbrasem :D
byla ale padli , tylu demonow + bossa niewidze zeby ktos to mogl zblokowac
Napewno jest sposob ;) tylko ze wiesz, trzeba z 8-10 knightow 150-200 lvl
No i magow sporo ;) a tam byl chaos, i dlatego popadali
wojenka zapowiada się obiecująco :evul:
wojenka zapowiada się obiecująco :evul:
ja mysle ze juz sie konczy powoli ;]
Szybko powstala ta gildia i szybko upadnie:)
Szybko powstala ta gildia i szybko upadnie:)
Erm nie nie upadnie : p jak napisalem wczesniej REXIS tak samo jak PATRI~ nie zaplaca wola sie bic robic sneak attacki byc offline przez rok a potem zrobic mass i ubic kogos z rexis itd itd albo na odwrot
Erm nie nie upadnie : p jak napisalem wczesniej REXIS tak samo jak PATRI~ nie zaplaca wola sie bic robic sneak attacki byc offline przez rok a potem zrobic mass i ubic kogos z rexis itd itd albo na odwrot
Rexis ma przewage, poniewaz sa przyjaciolmi, a to bardzo wazne :) skoro wola sneak ataki to musi cos w tym byc, pozwol im walczyc. Nie wazne jest jak walczysz- wazne jest to czy dzialania przynosza efekt :)
X(
to bylo niezle... szczegolnie ta czesc o hlvl:D
<--
no to widze ze patri~ powoli dają się zepchnąć... czyżby stracili wiare w siebie?!:baby: A tak im ładnie szło na początku :P
Rexis przynajmniej siedzi na expowiskach a patri~ grzeją pz'ty 8o o ile wogule są online...:baby:
to bylo niezle... szczegolnie ta czesc o hlvl:D
<--
a kto to zalozyl konto ;>
Mialem kiedys juz, jak Dobo zakladal to forum
Zapomnialem hasla :baby: poza tym bylo na Berena :p
Bump.:):):)
aewyn kefi lana i wyslaniec chca placic chyba sie konczy to cos co ja nie nazywam wojna ;]
aewyn kefi lana i wyslaniec chca placic chyba sie konczy to cos co ja nie nazywam wojna ;]
8o od początku wiedziałem :P
:cup: REXIS :cup:
A gladiatho chyba postac sprzedaje, przynajmniej akucje na allegro wystawil...
A gladiatho chyba postac sprzedaje, przynajmniej akucje na allegro wystawil...
Znaleziono na Allegro.pl >>Witam. Mam do sprzedania 95 sorka z 64 mlvl.Postac jest szanowana i nie jest huntowana.Posiada 130 dni paca od dnia wystawienia.Nie ma zrobionego new reckay.Jej eq to: -royal helmet -Blue robe -golden legs -boots of haste -wand of inferno -demon shield -150k w kasie -25 bp hmm -duzo kryształow -ponad 10 bp sd 4 bp uhs -300k lota(z guardow) Serdecznie zapraszam do licytacji.Postac sprzedaje tanio poniewaz koncze z tibia i wyjezdzam za granice do pracy.Kontakt: -gg 4046436
Ach, reklama, reklama...
Znaleziono na Allegro.pl >>Witam. Mam do sprzedania 95 sorka z 64 mlvl.Postac jest szanowana i nie jest huntowana.Posiada 130 dni paca od dnia wystawienia.Nie ma zrobionego new reckay.Jej eq to: -royal helmet -Blue robe -golden legs -boots of haste -wand of inferno -demon shield -150k w kasie -25 bp hmm -duzo kryształow -ponad 10 bp sd 4 bp uhs -300k lota(z guardow) Serdecznie zapraszam do licytacji.Postac sprzedaje tanio poniewaz koncze z tibia i wyjezdzam za granice do pracy.Kontakt: -gg 4046436
Ach, reklama, reklama...
no to sie nowy owner zdziwi jak padnie pare razy i bedzie musial placic 300k~
btw
10:58 Szyde'rca [120]: co pisal caramban?
10:58 Deeyaj Quarion [138]: ze chce sie dowiedziec co by bylo jak by zaplacil
[QUOTE=Devils;979662]no to sie nowy owner zdziwi jak padnie pare razy i bedzie musial placic 300k~
Ma sporo loota z guardow ;)
Najpierw trzeba sprzedac ten loot :) czyli wyjsc z pz :D a to moze byc trudne
no to sie nowy owner zdziwi jak padnie pare razy i bedzie musial placic 300k~
btw
10:58 Szyde'rca [120]: co pisal caramban?
10:58 Deeyaj Quarion [138]: ze chce sie dowiedziec co by bylo jak by zaplacil
Szyderca to pa !
strasznie dluga byla ta wojna ,myslalem ze sie nie skonczy :/
Szyderca to pa !
strasznie dluga byla ta wojna ,myslalem ze sie nie skonczy :/
Powiem ci ze wojna jeszcze trwa tylko path~~ niema pomyslu na nia:)
Powiem ci ze wojna jeszcze trwa tylko path~~ niema pomyslu na nia:)
I nigdy nie znajdzie dobrego pomyslu na nas.
I nigdy nie znajdzie dobrego pomyslu na nas.
mozliwe, ale beda dreczyc night atakami :P
mozliwe, ale beda dreczyc night atakami :P
ta zadreczyli tylko szkoda ze wtedy kiedy normalni ludzie spia...
caramban
Sep 17 2006, 03:26:56 CEST Killed at Level 127 by Zunri
and by Euh Know
szoszo aka curtis bo to on na nim gral ;]
Sep 17 2006, 03:40:02 CEST Killed at Level 123 by Zunri
and by Avajan
sergei petronov
Sep 17 2006, 02:51:56 CEST Killed at Level 100 by Ertill
and by Euh Know
filmy sa na forum Rexis hf...
Oris Palladyn
18-09-2006, 14:41
jak dla mnie to Rexis rox ;] wogole ludzie z Pat~ podniecaja sie ze ubija jakis ~50 lvl ... 8o mam nadzieje ze jak Rexis wygra to sie skonczy to co sie dzieje teraz... (chyba wiadomo o co chodzi) ... :):evul:
:cup: Go go Rexis :cup:
btw
jeszcze jak bylo RR to padlem za nic X( ... aff wypad z nimi z serva ! ;p
jesli kogos interesuje to na Xerenie tez hunta maja ;] ale podobno sie wyplacaja ... ;p
Xavierek
18-09-2006, 18:23
Heh Miejmy nadzieje ze rexis wygra ta wojne ;] A wszystko sie ku temu zapowiada :D
A Btw. Nie jestem pewny ale chyba bedzie mini war Exicition vs Ypsilon .. Chyba ze Ypsilon Kaze placic ;pp
Mój kolega był w exicition ale wyszedl jak sie dowiedział ze moze być wojna bo wiadomo ze exicition by szans nie miało ;pp
Anvortis
19-09-2006, 00:03
Dobra. Wyglada na to, ze wlasnie pat~ przegrali. Gildia zaczela sie rozpadac polowa graczy nie gra a inni nie maja paca. Do rexis dochodza coraz to nowi ludzie.....ehh PA again.
Gravestone Fighter
19-09-2006, 08:18
Teraz to już nie ma większego znaczenia czy jest ich więcej czy mniej. Od początku było wiadomo kto wygra. Zawsze byłem po stronie Rexis, ale po ostatnim razie, kiedy to zostalem zabity za nic właśnie przez nich... szkoda słów. Pózniej mi się tłumaczyli, że jakiś noob spamował żeby mnie zabić, nastepnie, że ukradłem loota, a później, że to była pomyłka -.-. Doceniam przynajmniej "gest" Agrina, który chciał oddać mi loota i przynajmniej mnie przeprosił.
@Oris Palladyn
Hahaha. A któż to założył konto. Popatrz ty się :D
Oris Palladyn
19-09-2006, 14:45
:cup: huh nie wiem co powiedziec ^^ :cup:
ja bylem na 99% ze Rexis wygra :D no cóż wypad z Pat~ z servera najlepiej X(
@up
a ty kto :D :p :evul:
pilkarzyk10
19-09-2006, 16:42
Zgadzam się z Szyder'cą...Najważniejsza jest Lojalność i honor...braterstwo...To jest miłe gdy człowiek czuje że ma wsparcie w innych.Nie ważne ile razy sie padło na wojnie...ludzie patrzą inaczej na człowieka który biegnie pomóc kumplom i pada z 10 razy niż na takiego który siedzi cały czas w Pz i boi sie o swoje lvle..Najwazniejszy jest honor.Btw Najwazniejsza jest dobra zabawa bo tibia to tylko gra i na chleb nią nie zarobi grając w nią..ja sam gram w tibie dlatego aby zapomnieć o problemach i sie troche odstresować to nie znaczy że zapominam o obowiązkach codziennych.Denerwują mnie tutaj wypowiedzi niektórych dzieci którzy wogóle nie mają pojecia o wojnach i prawdiwym braterstwie w wypowiadają się jakby byli najlepsi w tej grze:)....Ja sobie obiecałem ze nieważne który bedę miał lvl zawsze postaram sie pomóc nawet 10 czy 30 lvlowi dając mu coś za free lub pomóc w Quescie...Ludzie nie zapominajmy o tym że kiedyś każdy z nas nie wiedzial o co dokładnie biega w tibii ...i każdy z nas miał low lvl...widzę że niektórym ludziom gdy zdobedą wysoki poziom odbija im i mają sie za niewiadomo kogo:)To wsyztsko co mam do powiedzenia.Pozdrawiam wszytskich ludzi grających w tibie a w szczególności na askarze którym ta gra za bardzo nie zryła jeszcze psychy :)
p.s.Pamietajcie Jedno :Honor Braterstwo Lojalność..O To Warto walczyć :)
Oris Palladyn
19-09-2006, 17:29
@up
zdecydowanie zgadzam sie z Tobą, ja tez nie rozumiem takich ludzi ;/ kiedys mialem kumpla na innym servie ja mialem ~50 lvl on ~40 i ja zbyt czasu nie mialem grac wracam po 3 tygodniach patrze on 80 lvl napisalem ze nie mialem czasu bo nauka itp a on mnie olal i...... X( huncic chcial ze napisalem ;o aff :P:]
btw jesli ktos chce pomoc to need Team na OF ^^ :D :D :D :p
A Btw. Nie jestem pewny ale chyba bedzie mini war Exicition vs Ypsilon .. Chyba ze Ypsilon Kaze placic ;pp
Mój kolega był w exicition ale wyszedl jak sie dowiedział ze moze być wojna bo wiadomo ze exicition by szans nie miało ;pp
:baby:
człowieku czy ty widzisz jakikolwiek sens w przeprowadzaniu jakiejś za pewne nudnej i monotonnej wojny podczas kiedy Rexis ma spięcia i sieją panike na servie? Ludzie z niecierpliwością czekają na nowe servy PvP żeby tam sie wykazać... To nie ma najmniejszego sensu... wojna to raczej walka o panowanie a Ypsilon puki co to nie ma najmniejszego zamiaru panować bo od tego są inni na tym servie... więc po co jakiekolwiek posty i mowa o wojnie skoro bardzo dobrze wiesz że do tego nie dojdzie?! Po co wszczynać panike w Exicition?! Żeby sie member'sów pozbywać? Po co?!! Są ważniejsze sprawy na dzień dzisiejszy dość niepokojące...
Ale oczywiście jeżeli tylko ta wojna zostanie wypowiedziana to oczywiście nie będziemy chować głowy w piasek jak to robi od pewnego czasu Patri~
REXIS :cup:
Heh Miejmy nadzieje ze rexis wygra ta wojne ;] A wszystko sie ku temu zapowiada :D
Skoro tak to twoj kolega to COWARD
Anvortis
20-09-2006, 16:21
A co do honoru i lojalnosci. Deeyaj (wiadomo o kogo chodzi) wez wyjdz wkoncu z tego PZ i dzialaj cos.
A co do honoru i lojalnosci. Deeyaj (wiadomo o kogo chodzi) wez wyjdz wkoncu z tego PZ i dzialaj cos.
On ma studia, niema czasu TYLKO na tibie :)
Anvortis
22-09-2006, 19:54
Tak, tak po wojnie sie wymadrzal ze pozabijalby wszystkich ^^. Szyde'rca kozaczek ? raz padl na poczatku wojny i juz wiecej nie bral w niej udzialu ^^ LOJALNOSC WOBEC EXPA.
Tak, tak po wojnie sie wymadrzal ze pozabijalby wszystkich ^^. Szyde'rca kozaczek ? raz padl na poczatku wojny i juz wiecej nie bral w niej udzialu ^^ LOJALNOSC WOBEC EXPA.
co ty kurwa mozesz wiedziec typie? idz kurwa siedz do 4 nad ranem az sie szwed na szoszo lognie bo rl owner dyga wora wiec stfu ;)
Anvortis
24-09-2006, 10:24
To ty chyba miales wojne tylko z szoszo. Dobra nie wazne, ile przegrana gildia placi ? :P a moze odchodzi z servera ;]
To ty chyba miales wojne tylko z szoszo. Dobra nie wazne, ile przegrana gildia placi ? :P a moze odchodzi z servera ;]
obecnie z ich zaplat wychodzi 3mln gp~
niezły hardkor :P btw: jak dzielicie te 3m? ;d
Anvortis
24-09-2006, 17:36
Na miejscu Rexis podzielilbym kase na tych co brali udzial w wojnie :)
On ma studia, niema czasu TYLKO na tibie
A wiesz co ja mysle ? bullshit dziwnym trafem gdy skonczyla sie wojna zaczal wbijac level WTF ! ? co tak szybko skonczyl studia 0.o cos mi tu nie pasuje
Dark morav:
Sep 16 2006, 12:35:34 CEST Killed at Level 67 by Deeyaj Quarion and by Flakon Del Fifik
Zeby na wojnie tak kozaczyl a nie zabijajac 67 lvl z kolega na 139 LVL ! boshe ...ja bym mu dal 20 GP za bycie w gildi conajwyzej.
Xavierek
25-09-2006, 08:23
:baby:
człowieku czy ty widzisz jakikolwiek sens w przeprowadzaniu jakiejś za pewne nudnej i monotonnej wojny podczas kiedy Rexis ma spięcia i sieją panike na servie? Ludzie z niecierpliwością czekają na nowe servy PvP żeby tam sie wykazać... To nie ma najmniejszego sensu... wojna to raczej walka o panowanie a Ypsilon puki co to nie ma najmniejszego zamiaru panować bo od tego są inni na tym servie... więc po co jakiekolwiek posty i mowa o wojnie skoro bardzo dobrze wiesz że do tego nie dojdzie?! Po co wszczynać panike w Exicition?! Żeby sie member'sów pozbywać? Po co?!! Są ważniejsze sprawy na dzień dzisiejszy dość niepokojące...
Ale oczywiście jeżeli tylko ta wojna zostanie wypowiedziana to oczywiście nie będziemy chować głowy w piasek jak to robi od pewnego czasu Patri~
REXIS :cup:
Po 1 to ja nie wszczynam paniki.. Bo i tak juz połowa memberów odeszła z exicition a pozatym 2 połowa łacznie z liderem jest retired (lider nie ma neta) i brakuje vice wiec gildia pewnie (a moze juz) sie rozpadnie..
Po 2.. Nie strasze nikogo wojną tylko powtarzam to co już było powiedziane.. To ktos od was groził Exixition wojną -.- Do której naszczescie nie doszło ..
Dokladnie, bump.
A dzieje sie to ze Ci, ktorzy tak rozlegle i przekonujaco opowiadali o loyalnosci zakladaja guildie Rebels i.... wszystko zaczyna sie od nowa?
Prosze o linki do .rec, o ile beda.
...and GL, of course...
BUahhaha and U FEEELLL ITTT??? xDDD EXPLOSION U GOT IT XDDDBylo sie wymadrzac Szyderca??? hahha Twoja pewnosc byla cool;p Nie no dla mnie akcja roku. Jednak debile zawsze zostana ukarani;p
Heh... no niestety...Szyderca skopaj im dupy...
Żeby nie było wątpliwości to jestem za tym zeby Rexis przegralo Jendak ciesze sie ze Mr. Explo dostał po dupie i moze skończy sie wymadrzac. DAJ BOZE
Anvortis
25-10-2006, 06:58
Ehh i mamy nowa wojne........
Hmm myslicie ze jak Rexis przegra to nie bedzie PA ^^ ? pewnie ze bedzie a nawet wieksze niz bylo.
Z tego co wiem to nie walczy cale rexis.
Walcza pl vs swe i do tego z tego co slyszalem wielu zostalo neutralnych.
Napisze jak dowiem sie czegos wiecej
Z tego co wiem to nie walczy cale rexis.
Walcza pl vs swe i do tego z tego co slyszalem wielu zostalo neutralnych.
Napisze jak dowiem sie czegos wiecej
Ale jakie tam swe w Rexis?
no paru ich jest... :> haha
tak czy siak
Powodzenia obu stronom
no paru ich jest... :> haha
tak czy siak
Powodzenia obu stronom
Po deathlist widac ze nie tak dawno czara dostales ;)
xD 2 deady moje ~~
1 na freeze :) Poza tym nie dostałem go :]
Taki cwany to może sie do własnego chara przyznasz? :)
Anvortis
27-10-2006, 10:30
Ta sami szwedzi podobno maja sie lac z pl to dlaczego Zunri sie w*******a i Bajexe on Askara pfff ?
Blood Romeragura
27-10-2006, 11:03
Umiesz składać zdania??
Anvortis
29-10-2006, 00:37
@up
umiesz rozumiec zdania ? wytlumacze dokladniej dla slabo kapujacych.
Chodzi oto ze wojna dotyczy (dotyczyla) Szwe vs Pl wiec dlaczego Zunri, Bajexe on Askara etc pomagali w ubiciu Szydercy. Dodam tylko ze Zunri nie jest szwedem tak samo jak Bajexe~ wiec WTF ja sie pytam ! ?
@up
umiesz rozumiec zdania ? wytlumacze dokladniej dla slabo kapujacych.
Chodzi oto ze wojna dotyczy (dotyczyla) Szwe vs Pl wiec dlaczego Zunri, Bajexe on Askara etc pomagali w ubiciu Szydercy. Dodam tylko ze Zunri nie jest szwedem tak samo jak Bajexe~ wiec WTF ja sie pytam ! ?
Bajexe jest z Wielkeij Brytanii
Zunri - Sweden plz ? lub jakis kraj skandynawi lub panstw Beneluksu ;P (nigdy nie mozna byc pewnym)
Zunri jest Holendrem. Mieszkal 4 lata w Polsce kiedy jego tata byl ambasadorem w Polsce
Szyde'rca
Oct 24 2006, 11:48:43 CEST Killed at Level 142 by Bajexe on Askara
czemu bajexe zabil szyderce?
i czemu szydercy nie ma juz w rexis?
DarkOwca
29-10-2006, 16:22
w zasadzie czemu nie??
Moriento
21-11-2006, 14:15
DarkOwca ty lepiej juz nic nie pisz !
Hail Askara !
PS:Mogby wogole ktos napisac jaka jest sytucja polityczna jakie gildi zadza na serverze. JAcy gracze sa hunted z bylego Pat~.
Jak ktos wie to niech napisze Askara to ciekawy Pa server :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.