zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Który resp necro najlepszy?

Totalizator the Wizzard
28-08-2006, 07:28
Ostatnio zacząłem chadzać moim master sorcem solo na necro koło darashii. Z tego co widzę są tam 3 respy - 2x i 3x na południu i 4x na północy. Na początku siedziałem na 3x, niestety necro cały czas respiły mi się po 2 na raz przez co waste był całkiem spory (spadły jednak bohy). Na 2x było całkiem sympatycznie, leciało mi mało runek, ale po parugodzinnym huncie (przy tej samej ilości run na 3x wytrzymałem nieco ponad godzinę) nie spadło mi nic warościowego. Jest też 4x na którym nawet nie próbowałem huntować, tylko wyczyściłem raz z GFB i poszedłem gdzie indziej.

Mam 2 pytania:

-który resp jest najlepszy dla sorca o moim lvlu i mlvlu
-jaka strategia jest najlepsza (np. atak z DSami, tylko blokowanie DSami i atak z hmm, wand + manaski czy jakaś inna.)

Ojczul1
28-08-2006, 07:41
Tam gdzie mniej run idzie a to że bohy poleciały to czysty fart spawn nie ma tu nic do rzeczy.

Helixaw
28-08-2006, 12:09
Hmm, mysle, ze powinienes dac sobie rade na 4x, ja majac 42lvl spokojnie siedzialam sobie na 2x i 3x przechodzac z jednego na drugi spawn, tylko czasami respily sie podwojnie. Moze nie masz doswiadczenia w biciu necro i z tad ten waste?
Co do bicia to oczywiscie ze hmm+wand, bijac z woi zawsze ustawiaj sie za dsem zeby nie bylo przerzutki na ciebie ;)

@down:
Możliwe, że po update szybciej się respi, nie wiem, bo już nie gram ani druidem ani sorcem.

Totalizator the Wizzard
28-08-2006, 12:58
Brak doświadczenia to jedno, inna sprawa że resp necro jest teraz niesamowicie szybki (nie wiem jaki był przed update), i albo trzeba wchodzić co chwile i ryzykować blokowanie respa, albo ryzykować podwójny spawn. Zdarzało się też że goniąc jednego, drugi respił mi się za plecami. Zaletą 4x jest zagroda z owieczkami na wschodzie, nie będe się musiał martwić o food bag (za to będe musiał wziąć więcej GFB B) )