Pokaż pełną wersje : Jak zabić teraz GSA pałkiem 40-50lvl
Ten post przeznaczam na wszelkie sugestie dot. zabijania nowego super pajączka ;)
Otóż : Udało mi się go zabić, co prawda dzięki 16 mlvl i już z sdkow wale.
Niestety ryzkowne to było - po pierwsze musiałem mieć tarcze i nie moglem uzywac kuszy, po drugie musiałem zużyć troche uhów/exura vita :P
I jeszcze jedno - nie da się uciec ;)
Może są lepsze sposoby, bo ten troche sie nie opłaca :P (loot 2gp...LOL)
Zdecydowanie mało opłacalny 8o
To juz lepiej ze sperów go :P
Najlepiej wziąść knighta na blockera. :) Wszak Gs'om nie zmieniło się nic oprócz szybkości. Ja (E-Knight 37lvl skills 80/78) blokuję tą bestię bez lub z jednym Uh'em =] (Full def of kozz)
ja na 48 lvlu uciekłem gnojkowi z bohami i utani hur co prawda nie strzelałem tylko biegłem na most dwafów i Dobiegłem:PCzyli myśle że na 50lvlu z bohami i utani hur możesz z nim walczyć jak źle będzie szło to uh/sd i tak dalej.
Zgubiłem do troche wcześniej miałem 50hp i po 5 posion leciał i dopiero się skapłem że mam uh;/ a many było 26 i nie rosłaxD
ja na 48 lvlu uciekłem gnojkowi z bohami i utani hur co prawda nie strzelałem tylko biegłem na most dwafów i Dobiegłem:PCzyli myśle że na 50lvlu z bohami i utani hur możesz z nim walczyć jak źle będzie szło to uh/sd i tak dalej.
No, ale to nie jest takie hop siup przecież ;) jak z nim walczysz na dystans, to walisz z dwuręcznej broni, czyli bez obrony. Zanim sie zorientujesz, ze cie dogoni - trzeba luk/kusze zdjać i tarcze zalozyc, to troche czasu zajmuje, w tym czasie moze cie puknąc 2 razy na przyklad za 200+ hp i kaplica :confused:
P.S. - mogłeś być wzięty za lurerka, jezeli pod mostem go zgubiłeś ;)
Pozdrovka.
Almexian
18-08-2004, 06:57
Dzieki Adaras za to, ze mi powiedziales, ze GS jest "tylko" szybszy. Ja ciagle myslalem, ze on ma potezniejsze udezenia. Wielkie thx!!!!
MeDo c.O.x
18-08-2004, 21:09
Słyszałem tez ze zerki i cyce biegają szybciej czy to prawda ?
Bofedojo
18-08-2004, 22:15
Jest jeszcze jeden sposob tylko nie wiem czy oplacalny bieze sie magic walle, idzie sie do molts i na GS'a blokuje sie go mwallami i nawala :], trzeba szybko wrzucac mwalle zeby nie dobiegl do Ciebie.
Słyszałem tez ze zerki i cyce biegają szybciej czy to prawda ?
Zerki tak
Cyce nie
nie gram juz palkiem ..ale zawsze na gsy mozna lazic z nozami albo czyms doi zucania i tarcza.... tarcza na wrazie cos ...to chyba bezpieczniejsze niz kusza:]
Thorinek
19-08-2004, 23:23
Na tym lv nie zabijesz zadnego gs !!! :D Po update doganiaja ludzi na 80lv :) wiec nie masz szans.... Zerki rzucaja utani hur co jakis czas i sa tez szybkie...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.