PDA

Pokaż pełną wersje : Czy jesteś za pozostawieniem systemu reputacji?

Parys
17-08-2004, 11:29
Właśnie, czy jesteście za czy przeciw. System reputacji wzbudza dużo kontrowersji. Z jednej strony możesz dostać minusa za to, że komuś się nie podoba Twój post, lecz z drugiej strony pomaga to w ocenieniu użytkownika. Niektórzy dostają reputację za to, że wkleili parę zdjęć, a inni którzy napisali parę poradników nie dostają nic.

Gonzo von Krenzel
17-08-2004, 11:35
Jeśli zamiast reputacji wprowadzony by został licznik postów widoczny przy każdym autorez postu to jestem ZA usunięciem reputacji. Wiem jednak, że to niestety nie możliwe, więc lepiej zostawić tak jak jest.
P.S. Nie zagłosowałem.

n3m3s!s
17-08-2004, 11:43
Jakub nie bluźnij !! :)
Oczywiscie powinnienes zaglosowac na "Nie" bo musisz sie sluchać starszych Jakubów hie hie.

A moge wyedytowac sonde i wstawic klikna punktow na "nie" ? :)

Tuor
17-08-2004, 12:15
jeśli zamiast tego zostaniew wprowadzone coś mądrzejszego to jestem za zniesieniem.
Ale i tak lepsze to od lciznika postów :D

Dogers
17-08-2004, 12:20
ta cała reputacja jest do kitu, X(
powinno byc to zmienione bo wystarczy kaprys bachora i maz minus ,
według mnie powinny móc przyznawać reputacje tylko osoby bezstronne i nie skorumpowane 8o :] :p
czyli ogulnie moderatorzy :tongue: :D

JESTEM NA NIE
lol

Adash
17-08-2004, 12:26
hmm a to nawet dobra mysl, aby reptacje mogli przyznawac tylko modkowie. Oni w przeciwienstwie do niektorych uzytkownikow forum mysla:>.

By$iu
17-08-2004, 12:30
Wedlug mnie system reputacji jest zły.A jesli juz by mial byc +/- mogly by dawac tylko modki.Same mody by sobie nie dawaly reputacji .Tylko np. raz w miesiacu by robilo sie sonde,typu:Jaki modek jest weglug Ciebie najwajniejszy?
-Dobo
-Baron
...
I wtedy by bylo wiadomo ktory modek jest najbardziej lubiany.Wtedy ten ktory by wygrał dostalby +10 punktow reputacji drugi +5 trzeci +3 a reszta +1.

Ps.
Mody i Userzy co wy na to?

Baron Kaldrick
17-08-2004, 12:34
Reputacja ogolnie, w calej rozciaglosci ssie~ A co do przyznawania reputacji przez modkow... To teraz, zamiast dostawac PMow o tresci "Ktos mi dal/nie dal reputacji, zbanuj go", bedziemy dostawac "Jestem piekny, madry i sliczny, daj mi +do reputacji" -.-

Adash
17-08-2004, 12:39
Reputacja ogolnie, w calej rozciaglosci ssie~ A co do przyznawania reputacji przez modkow... To teraz, zamiast dostawac PMow o tresci "Ktos mi dal/nie dal reputacji, zbanuj go", bedziemy dostawac "Jestem piekny, madry i sliczny, daj mi +do reputacji" -.-

hehe no to za takie glupie pw niech modkowie daja np. -5 do reputacji. Na poczatku beda placze ale pozniej ludzie sie naucza. Zapewne lizanie dupy modkom sie zwiekszy ale jakos sie przezyje. Juz widze jak mod cos napisze i 5 osob odpowieda. "Masz racje, jestes zajefajny, ah, uh, jestes moim idolem" :>.

Starkey
17-08-2004, 14:31
A ja zagłosowałem.... za pozostawieniem systemu reputacji. Uważam, iż system reputacji jest dobrym pomysłem, ale wymaga dopracowania. Nie wiem czy to jest możliwe, ale możliwość przyznawania reputacji powinny mieć tylko osoby z określonym( długim) stażem na forum, przy komentarzu do reputacji winien być również pokazany nick wystawiającego, dobrze by było, aby komentarze do reputacji mogły być oglądane przez innych użytkowników forum.

Chociaż jeżeli wpadniecie na jakiś ciekawszy pomysł to napewno go poprę.

Gewof
17-08-2004, 14:47
Jesten na NIE.

Gonzo von Krenzel
17-08-2004, 15:20
Jakub nie bluźnij !! :)
Oczywiscie powinnienes zaglosowac na "Nie" bo musisz sie sluchać starszych Jakubów hie hie.Zagłosowałem na "nie". :]

$corcerer
17-08-2004, 16:44
jezdem za a nawet przeciw....

tak.

TheNatoorat
17-08-2004, 16:51
Reputacja ma zostać!
Argument... hę?
Aha... niech będzie ten: skąd nowsi użyszkodnicy będą wiedzieć, który z użytkowników jest godzien zaufania, jak nie będzie systemu reputacji? Wtedy nowi będą pytać Sesaja czy używanie TibiiGG jest legalne...

Gothar II
17-08-2004, 16:56
Dla mnie reputacja może zostac ale BŁAGAM kogoś niech zrobi jakies kary za złe uzywanie jej dlatego, żę dostawanie minusów z uzasadnieniem np. nienawidze LEGI już mnie dobija i to , że ktoś lubi Legia a drugi nie to nie powinno mieć żadnego związku na tym forum ... :(

Wiewiur
17-08-2004, 19:23
Strasznie mnie denerwuje ta cała Reputacja. Gdzie sie nie spojrzy tam "moze + do reputacji itp" wszedzie tylko + + i jeszcze raz +. Forum stało sie kurcze jak jakis bazar. Ludzie zachowują sie nienaturalnie by "podudobać" sie innym i dostac plusa

a co do minusów to za duzo osób stawia minusy np tak dla jajców albo z prywatnych porachunków.

Ten takst nie udeża we wszystkich ma jedynie przedstawic sytuacje na forum

Pozdro to all

Gothar II
17-08-2004, 23:23
Strasznie mnie denerwuje ta cała Reputacja. Gdzie sie nie spojrzy tam "moze + do reputacji itp" wszedzie tylko + + i jeszcze raz +. Forum stało sie kurcze jak jakis bazar. Ludzie zachowują sie nienaturalnie by "podudobać" sie innym i dostac plusa

a co do minusów to za duzo osób stawia minusy np tak dla jajców albo z prywatnych porachunków.

Ten takst nie udeża we wszystkich ma jedynie przedstawic sytuacje na forum

Pozdro to all

Racja , powinno się ustalić jasne zasady używania punktów + za to i za to a - za to i za to . Jeśli ktoś to złamie to bye bo innaczej nie ma to sensu .Ktoś dla jaj rozda wszystkim minusy i nawet nie mozna sie dowiedziec kto to i dlaczego to zrobił . Można powiedziec , że wyjasnienie jest w comment ale ludzi pisza tam prawie zawsze takie głupoty typu "nie podoba mi sie twój opis " albo "masz owłosioną klatę i dostajesz - " dlatego myśle własnie , że trzeba cos z tym zrobic .

n3m3s!s
18-08-2004, 11:06
Podobna sonda i dyskusje sa na naszym Bordzie. Jesli obie sondy wyjda na nie to bedzie chyba oczywista sprawa.

Przyklejam~

marred
18-08-2004, 19:00
Ja jestem na zmiana skali reputacji. bo wkurza mnie, ze moj glos liczy sie tyle ile kogos, kto wczoraj zalozyl konto i ma 10 postow na koncie. Moja propozycja:

Za kazde 100 postow +1 mocy reputacji
Za kazdy miesiac na forum +1 mocy reputacji

I tym sposobem mialbym moc 14, a ktos kto dopiero zalozyl konto i ma 10 postow mialby moc 1.

The_FaLLen
18-08-2004, 19:45
Ja jestem za pozostawieniem systemu reputacji poniewarz teraz dostajemy punkty za jakość postów a nie ich ilość ale system ten ma też swoje złe strony ktoś może ci specjalnie obniżać reputacje bo nie podoba mu się twoje zdanie , nick lub z innych przyczyn . Ludzie wpisujcie komentarze za co ten plus czy minus. System reputacji według mnie może zostać ale obył bym się i bez niego ale głos dałem na TAK.

MatKus
18-08-2004, 20:30
System reputacji wzbudził wiele kontrowersji, jak widać.
Z założenia miał on pokazać, kto jest dobrym userem, a kto złym, i miał przekonać tych złych do poprawy.
Ogólnie wydaje mi się, że system działa w miarę poprawnie. Najwięcej reputacji mają osoby lubiane, naj mniej te wypowiadające się mało inteligentnie.
Niestety, jak widać, nie wszyscy używają tego zgodnie z przeznaczeniem i często dają, szczególnie minusy, ot tak, dla jaj "za krzywe nogi".
Obecnie wyjeżdżam na 4 dni, wrócę w poniedziałek, to trzeba będzie dokładnie przemyśleć i przedyskutować cały system z innymi modkami.
Byćmoże rozwiązanie zaproponowane przez marreda zostanie wprowadzone (wówczas wszystkie głosy zostały by przeliczone od nowa). Byćmoże wymyślimy coś jeszcze innego. A może po prostu wyłączymy reputację.
Jeśli zaś chodzi o licznik postów, to nie wróci on na pewno.

voolygar
20-08-2004, 23:08
mnie sie spodobal pomysl z reputacja , napewno ograniczy to ilosc postow typu "tak tak tez tak mysle" " slyszalem o tym" itd. co do bachorow ktore nabija moga Ci nabic troche minusow pozostaje liczyc na ich uczciwosc i dojrzalosc na co bardzo licze poniewaz jest to bardzo dobre dobre forum i chcialbym aby tak nadal zostalo . oto slowo moje :p

Gtyk
20-08-2004, 23:51
Z zalozenia jest dobra... tylko jak zwykle ludzie cos dobrego wykorzystują w sposob nieodpowieni... przyklad: jak za krytyke jednego opowiadania jego tworca( takie mam wrazenie) odjal mi rep... a nie zauwazylem zebym napisal tam cos niekulturalnego, obrazliwego czy tez cokolwiek innego za co moglbym stracic rep... ale ze mi sie opowiadanie nie spodobalo- rep - ... wiec jezeli tak ma wygladac dawanie reputacji, to ja za takie cos dziekuje.

Wojen
21-08-2004, 00:54
Przydalaby sie jakas kontrola nad ocenami. Np. za wypowiedz na temat " najlepsze zeczy na rooku jakie mieliscie' dostalem minus i komentaz 'Za bezsensowne dublowanie tematów' A ja tylko udzielilem odpowiedzi na temat a nie zalozylem go. :( Innym razem dostalem minus z komentazem "Mi tez podoba sie obecny GS-i jestes jedna z niewielu osob ktore tak uwazaja Pzdr.serdecznie." Wiec chyba gracz popelnil blad. Chcialbym zeby ktos wyprostowal ta sprawe. Ale z drugiej strony jakby bylby sprawdzana karzda ocena to potrzeba by sztabu ludzi do tego. :(

Vicious Phoenix
21-08-2004, 01:22
System reputacji jest był dość dobrym pomysłem dlatego też zagłosowałem na TAK, uważam że wraz z nim bezsensowne nabijanie postów dla samych postów nie będzie miała miejsca tak jak to ma na wielu forach. Co do rzeczy którą możnaby zmienić w systemie reputacji to :

1)Wymagane potwierdzenie plusa bądź minusa przez moda, oczywiście jeśli dana osoba wystawiałaby słuszną reputację w miarę często modkowie nie musieliby takiej osoby kontrolować.

2)Przymusowe napisanie komentarza przy wystawianiu reputacji, należałoby krótko i przekonująco napisać dlaczego plus bądź minus, nie byłoby wtedy problemu, że ktoś wystawia taką reputację bo akurat tak wypadło.

3)Przy dużej ilości punktów reputacji do konkretnego posta byłby on prześledzony przez moda czy rzeczywiście na takową reputację zasługuje.

TheNatoorat
21-08-2004, 08:37
System reputacji jest był dość dobrym pomysłem dlatego też zagłosowałem na TAK, uważam że wraz z nim bezsensowne nabijanie postów dla samych postów nie będzie miała miejsca tak jak to ma na wielu forach. Co do rzeczy którą możnaby zmienić w systemie reputacji to :

1)Wymagane potwierdzenie plusa bądź minusa przez moda, oczywiście jeśli dana osoba wystawiałaby słuszną reputację w miarę często modkowie nie musieliby takiej osoby kontrolować.

2)Przymusowe napisanie komentarza przy wystawianiu reputacji, należałoby krótko i przekonująco napisać dlaczego plus bądź minus, nie byłoby wtedy problemu, że ktoś wystawia taką reputację bo akurat tak wypadło.

3)Przy dużej ilości punktów reputacji do konkretnego posta byłby on prześledzony przez moda czy rzeczywiście na takową reputację zasługuje.
A ja sobie skomentuję Twojego posta... :]
1) To trochę zamieszania by zrobiło... komu chciałoby się czekać, aż mod odnajdzie podanie (czy jak to moge nazwać...) i da zgodę na wstawienie reputacji? Niektórzy modkowie są wybredni i 3/4 "podań' które dotarły do nich nie miałyby zgody na urzeczywistnienie rzeczy w nich zawartych.

2) Doskonały pomysł! Jestem na YES!

3) Hmm... jakby było dużo reputacji do jednego posta, znaczyłoby jednoznacznie, (nie wiedziałem jak to napisać) że post jest/nie jest godny uznania i że większosć ludu która go czytała wystawiła repa.

Mam propozycję: Możnaby było wysyłać repa wraz z wiadomością, którą otrzymał user. Wysyłałoby się je jeżeli user uznaby że dostał reputację niesłusznie, modek kasowałby tą niezgodność. Nie mówcie tylko że mody miałyby dużo pracy, bo w końcu od tego tu są. ;)

PS: Mam prośbę do modków które będą pobierać dane z sondy. Proszę odebrać 1 głos z odpowiedzi NIE i wrzucić go jako odpowiedź TAK. Kliknąłem w złe miejsce... przyrzekam na swoje konto!

Dan the Automator
21-08-2004, 09:03
Prawdopodobnie zmienimy troszke system reputy. Tzn damu "mu" ostatnią szanse...

Raul
21-08-2004, 22:47
Popieram kilka postów wyżej pomysł kolegi marred'a. Przynajmniej nie mogłyby pierwsze z brzegu noobki wejść na forum i rozdawać bezsensu minusów bo wtedy 1 minus w tą czy w tą nie będzie różnicy jeśli ktoś Ci da pusa wartego 20 plusów. Tak więc jestem za tym pomysłem. Marred pozdro. ;)

Grzechu
21-08-2004, 23:15
Weduł mnie reputacja jest spoko.
Dlatego zagłosowałem na tak.
Dzienki temu mozna rozpoznać czy ktoś jest lubiany na forum i wie co pisze, i jak ktoś by pisał gupoty to widzimy to.

Par'Salian
21-08-2004, 23:15
Moim zdaniem system reputacji powinien zostać zniesiony albowiem gracze , którzy dają negatywne punkty nie podpisują sie Dlaczego tak zrobili .

Gtyk
22-08-2004, 15:02
Co do reputacji raz jeszcze... Wpadlem na pewien pomysl. A mianowicie, zeby nie kazdy mogl dawac reputacje... Moderatorzy powinni dawac taką mozliwosc tylko tym, ktorych uwzaja ze nie beda dawac glupich reputacji za nic, czyli takim z pewnym juz starzem i po ktorych widac ze reprezentuja jakis poziom... a nie ktos kto dopiero dolaczyl, napisal glupie 10 postow i rozdaje minusy na prawo i lewo bo mu sie tak podoba... Co sądzicie o takim rozwiązaniu? Chociaz pewnie ze wzgledow technicznych nie jest to wykonalne...

Wiewiur
22-08-2004, 15:15
Pomysł dobry ale niewykonalny... za duzó osób do selekcji na uprawnionych rozdawac minusy :/

Mozna by zrobic ze dawac plusy może kazdy ale minusy np tylko modki(za rózne przewinienia) :D

Vicious Phoenix
23-08-2004, 13:12
Mozna by zrobic ze dawac plusy może kazdy ale minusy np tylko modki(za rózne przewinienia)

Uważam, że to bardzo dobry pomysł, popieram w 100% :)

Nightwalker
23-08-2004, 14:20
Ja jestem za zostawieniem reputacji ;]
Gram od dawna(znaczy juz zkonczylem grac) ale dopiero teraz sie zalogowalem na stale na tym forum.
Mam zamiar pomagac poczatkujacym i mialo mi zobaczyc ze jednak ktos docenia moja prace....... jezeli jednak ktos da mi minusa(raz dal mi przez niezrozumienie zartu.... to przelkne to z gorycza :])

Niech praworzadnosc zawita na forum ;)

Raul
24-08-2004, 09:46
Ale tej praworządności czasami nie ma, bo czasami jakiś gość przyzna Ci minusa bo nie ma co robić. Oczywiście zdarzają się uczciwi i prawdopodobnie większość ludzi na tym forum takimi jest, ale mówię, że się zdażą czasami tacy co rozdają minusy bo nie mają co robić. Powinny być jakieś większe wymagania do wystawiania reputacji niż tylko 10 postów, może miesiąc na forum?

Gtyk
24-08-2004, 10:32
Ale tej praworządności czasami nie ma, bo czasami jakiś gość przyzna Ci minusa bo nie ma co robić. Oczywiście zdarzają się uczciwi i prawdopodobnie większość ludzi na tym forum takimi jest, ale mówię, że się zdażą czasami tacy co rozdają minusy bo nie mają co robić. Powinny być jakieś większe wymagania do wystawiania reputacji niż tylko 10 postów, może miesiąc na forum?

Miesiąc to i tak chyba troche zbyt malo... co to da ze jakis 12 latek posiedzi miesiac na forum, napisze sobie kilka glupawych postow i bedzie rozdawal minusy z nudow na prawo i lewo... Bo to glownie ludzie w wieku 10-14 lat robia takie cos... ostatni przyklad- dostalem - za to ze komus nie spodobaly sie moje grafiki... a wiec 2 minusy ktore dostalem po prostu nie powinny w ogole istniec, jeden za to ze mi sie nie podobalo opowiadanie dostalem od jego tworcy bez zadnego komentarza, a drugi za to ze sie nie podobala moja grafika... Ludzie takie coś to jednym słowem idiotyzm :-/

Maxmix
25-08-2004, 12:10
Niewiem o co chodzi z tą reputacja powiedzcie jak zdobyć + i - . Ja z wakacij wracam a tu jakaś reputacja i niewiem o co chodzi niestety :( Mój pot niezrobił tego co miał zroić czyli wybierania sobie dostępnych runów zamiast blanka a tu reputacja niestety :(

Uncle Warrior
25-08-2004, 12:17
Jestem za tak, mi tam on nei przeszkadza ani nie pomaga to moze sobie byc :)

Gtyk
25-08-2004, 12:24
Niewiem o co chodzi z tą reputacja powiedzcie jak zdobyć + i - . Ja z wakacij wracam a tu jakaś reputacja i niewiem o co chodzi niestety :( Mój pot niezrobił tego co miał zroić czyli wybierania sobie dostępnych runów zamiast blanka a tu reputacja niestety :(

Reputacje dają ci uzytkownicy inni. Za mądry post dostajesz + a za glupi - jezeli on sie komus nie spodoba ;) Zebys sam mogl dawac reputacje musisz napisac 10 nowych postow od czasu wprowadzenia tego systemu. No to chyba tyle... jak chcesz cos wiecej wiedziec to poczytaj artykul o reputacji :D

Wojen
25-08-2004, 18:12
Wielu ludzi wystawia minusy za nic. Np jak zalozylem temat o autobanach to dostalem minusa ze placze potym jak padlem ofiara pk X( I jeszcze w opisie dokladnie widac ze wystawiajaca go osoba nie rozroznia swiatow PvP od PvP-enforced

Matheous
25-08-2004, 19:08
Reputacja jest gut ale wg mnie ZAWSZE powinno sie wprowadzac jakis comment... I przydalaby sie jakas wydzielona grupa modkow, ktora czytalaby wszystkie commenty(ooo qqqrwaaa ja bym, takim nie chcial byc:P) i bezsensowne by usuwala a sensowne by uznawala...Kapujecie? Wtedy nie byloby sytuacji ze ktos dostaje -5 do reputacji od 5 noobow po kolei z commentem 'Nienawidze Legii'...Ale mi sie tam podoba jak jest-kto byl zly, jest na minusie, kto byl dobry, jest na plusie... Tylko chcialbym zeby bylo wiecej 'opisow' reputacyjnych-a nie od -1, 10 i 50 bo wtedy i tak polowa ma distinguished road, 'zli' little shameless a reszta forum unkown quantity:D Ale to tylko moje odczucie...
I popieram pomysl Marreda...

she_devil
25-08-2004, 19:24
Miesiąc to i tak chyba troche zbyt malo... co to da ze jakis 12 latek posiedzi miesiac na forum, napisze sobie kilka glupawych postow i bedzie rozdawal minusy z nudow na prawo i lewo... Bo to glownie ludzie w wieku 10-14 lat robia takie cos... ostatni przyklad- dostalem - za to ze komus nie spodobaly sie moje grafiki... a wiec 2 minusy ktore dostalem po prostu nie powinny w ogole istniec, jeden za to ze mi sie nie podobalo opowiadanie dostalem od jego tworcy bez zadnego komentarza, a drugi za to ze sie nie podobala moja grafika... Ludzie takie coś to jednym słowem idiotyzm :-/W tym momencie mnie obraziłeś.
Skoro mam tyle i tyle lat tojestem taka i taka?

@topic
Ja jestem za zniesieniem reputacji, bo po przeczytaniu całego FAQ o reputacjach i tak nic nie rozumiem :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen: :blazen:

Makrela
25-08-2004, 19:27
Reputacja może zostać, ale potrzebne są jakieś zmiany, bo jak widzę taki opis do - reputacji: "głupi jesteś",(nie dość, że w sam opis jest głupi i bezsensowny, to jest napisany do posta, w którym nic głupiego nie ma),to śmiać mi się chce.
Edit: Kolejna głupia reputacja do zestawu: najwyraźniej dostałem minus dlatego, że nie podobał mi się rysunek. Chyba ma prawo mi się coś nie podobać? Ech. Reputacje które dostaję robią się coraz głupsze.

Irux
28-08-2004, 18:07
Moim zdaniem reputacja jest do bani!!X(. Wolałbym licznik postów tak jak było zawsze!!
A jeśli ma zostać reputacja to niech sami modki ją wystawiają.

Nightwalker
29-08-2004, 15:06
Ja mam taki pomysl odnosnie systemu reputacji:
Reputacji NIEMOGA przyznawac ludzie, którzy:
1.Nie napisali wiecej niz 10 postow (tak jak teraz jest)
2.Ludzie z Ujemną reputacją
3.Ludzie Bez reputacji(czysta runka)

PS: Jesli dostane - za tego posta, to tylko utwierdze sie w swoim przekonaniu.

Asieks
29-08-2004, 15:33
Ja przewaznie Odpowiadam na POsty 12-14 latków <mój Blad-.->Fakt sa to przewaznie Glupie Tematy i za Krytyke wepchna mi "-" i co to ma byc Ja Widze ich Bledy i glupote staram Ich wyprowadzic z Błędu a oni mi "-" dadza :] Moim zdaniem to bezsens Bo moge Sama wladowac All Ludziom na Forum Od Tak sobie dla zabawy:P uwezme sie na jednego i codziennie po "-"
Reputacje powinni przyznawac Modki ;] Jesli sobie ktos zasluzy

caoxsude
29-08-2004, 15:44
W tym momencie mnie obraziłeś.
Skoro mam tyle i tyle lat tojestem taka i taka?

@topic
Ja jestem za zniesieniem reputacji, bo po przeczytaniu całego FAQ o reputacjach i tak nic nie rozumiem

No właśnie dlatego jesteś taka i taka ...

a system powinien być taki jak napisał nightwalker i te nicki powinny być widoczne... no i żeby trzeba bylo wstawić jakiś sensowny komentarz (powyżej 25 znaków bez takich w stylu asdasdaasdsda)

Wiewiur
29-08-2004, 20:14
Ja mam taki pomysl odnosnie systemu reputacji:
Reputacji NIEMOGA przyznawac ludzie, którzy:
1.Nie napisali wiecej niz 10 postow (tak jak teraz jest)
2.Ludzie z Ujemną reputacją
3.Ludzie Bez reputacji(czysta runka)

PS: Jesli dostane - za tego posta, to tylko utwierdze sie w swoim przekonaniu.

Sądze że to nie wystarczy :/

NP:
Ktoś wejdzie na temat z dow****mi walnie kilka dowcipów z dopiskiem "Jeżeli sie wam podobało to prosze o + do reputacji" i już ma reputacje i moze dawać minusy.Więc kazdy praktycznie moze to zrobić niezaleznie od tego czy gada sensownie :/

Wojownik Samery
31-08-2004, 11:56
Wedlug mnie powinien zostac, ale +/- powinne byc podpisane konstruktywnym uzasadnieniem ;)

Josibu
31-08-2004, 18:25
reputacja niech zostanie, ale bez mozliwosci wystawienia oceny negatywnej, po samych plusach tez bedzie mozna sprawdzic czy ktos plecie bzdury czy mowi do rzeczy