Pokaż pełną wersje : Mumie kolo venore
koliopek
28-08-2006, 19:59
Czesc
Chcialbym sie zapytac gdzie sa mumie kolo venore bo chcialbym sie na nie wybrac szukalem na forum i nie znalazlem z góry thenx
Tam gdzie sa beholdery, które sa przy rotwormach na witch swamp. Trzeba odkopac dzióre kilofem.
Na tym lvlu lepiej nie idz bo one paralizuja, radze ropowac bo jest ich duzo tam. A jak cie jużdotknie, zwłaszcza druida to nie oczekuj ze przezyjesz
koliopek
28-08-2006, 20:21
dzieki. a moz
10 znaków
Zodus Lorix Astera
03-09-2006, 13:37
Siema! Chciałbym wybrać sie na te mumie żeby przyexpić....ale..po powiewrzchni tych bagien biegają GSy ;/ a nigdy tam nie byłem. Mam więc pytanie :) można dojść do podziemi mummy tak aby nie spotkać GSa ? Jezeli tak to proszę o jakaś mapkę :baby: . Czekam na odpowiedź !
A jak cie jużdotknie, zwłaszcza druida to nie oczekuj ze przezyjesz
Jej maksymalne combo melee + trucizna wynosi 95 hp. Druid na 13 poziomie ma 210 hp.
Wniosek: przezyje 2 maksymalne comba.
Skawa the Druid
03-09-2006, 21:35
Wcale nie ma gsow. Ja znam takie miejsce gdzie idzesz sa chyba 3 beho i odkpujesz dziure kilofem i tam masz 5 mumi, ale mozna ropowac albo stanac tak zeby 3 bily. Jest tam jakis quest na jakies krysztalki
Dymek_sc
04-09-2006, 08:37
mozna mapke ? bo bym sie na nie wybral <cwaniak>
(23lv...5mlv...80/73) <---- dał bym se rade ;> xD :]
Jasne ze mozesz isc jakie masz eq wes najlepiej gsa/d lance/ war hammer
ja na skillu 37 z warra 138 walnalem;p
Zodus Lorix Astera
04-09-2006, 10:50
No to może ktoś zarzucić mapką i zaznaczyć tam gdize te beho i te dziury do odkopania ;) Aha a te 3 bh to naraz czy po kolei ?:baby:
Beholdery są w jednym miejscu, z tym, że można odlurować po jednym. Tak jak ktoś już powiedział, dobrym pomysłem jest ropnięcie po jednej mummi na górę. Onesą powolne, więc jak dobrze pójdzie, to nawet paraliza nie dostaniesz. Paladynem tam jest w sumie darmowy exp. ;)
Jej maksymalne combo melee + trucizna wynosi 95 hp. Druid na 13 poziomie ma 210 hp.
Wniosek: przezyje 2 maksymalne comba.
Zalezy od EQ... Bez Eq moze dostac combo + 150 a w najlepszym EQ na Tibii 50...
demonolog
05-09-2006, 10:56
Jak poradzisz sobie z 3 beho no możesz na mumiach poexpic.
Jak cie sparalizuje uzywasz exura i paraliż mija i dalej je miażdżysz. =D
Ja je bilem od 15 lv
lol, a wiecie ile trwa resp tych mumii? w kazdym razie z rok temu trwal 10~min 1 mumia przy 600~ osob online
@Up:
Ale krążąc po rotach, beholderach i slimach w tych okolicach można zawsze wpaść na ten resp mumii.. zawsze to dodatkowy exp.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.