PDA

Pokaż pełną wersje : gif z nudów..

limenu
17-08-2004, 14:22
gif z nudów..nie wiem gdzie powinien być, czy w zdjęciach, czy w filmach, czy gdzie. Jeżeli macie ochote na coś..normalniejszego, możecie obejrzeć moje pix arty http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7606

a oto gif :D..troche się będzie wczytywać.

http://www.republika.pl/aser/i heat pk.gif
objaśnienie czarów..1 to hmm, 2 to sd, 3 to krucyfix atack :D, a 4 to sd i UE skompresowane w 1 miejscu :D

jak by ktoś miał jakieś anse, to wybrałem papierza, gż jest wrogiem wszelkiego zła :D a busha bo....bo tak :D

Baron Kaldrick
17-08-2004, 14:43
I heat pk - Podgrzewam PK? o_0

limenu
17-08-2004, 14:56
no przecież widać na załączonym obrazku :D

Vicious Phoenix
17-08-2004, 15:03
Mnie to SD i UE naraz przypominało pierd i kake, wierz mi jeszcze bardziej zabójcze :D
+ dla ciebie za fajnego gifa

Hegemmon
17-08-2004, 15:59
troche to za szybko leci no i nie widać jakie hity były:P ps jakim programem to robiłeś i skąd można go ewentualnie ściagnąć. Chętnie też bym jakieś gify zmajstrował ;)

limenu
17-08-2004, 16:01
to był corel..posługuje się tylko pakietem corela, w szczególności photo point i paintem

Matheous
17-08-2004, 16:57
Najfajniej sie robi gify GIFAnimatorem... Jak ja kiedys robilem Gifa Corelem to taka sama skokowa animacja byla-w GIFAnimatorku latwiej zrobic cos plynnego;) Wpiszcie w wyszukiwarce GIFAnimator to wam poznajduje...
Co do GIFa-fajny:P Ciekawy;) Tylko to 'I heat PK'... I HATE ***** HATE!!!

Vicious Phoenix
17-08-2004, 17:18
Uważam, że w tym przypadku HEAT zostało specjalnie użyte zamiast HATE, ponieważ cały gif był w formie żartu, a papież rzeczywiście podgrzał Busha.

limenu
17-08-2004, 17:21
no właśnie..od razu jak napisze się coś innego niż inni od razu biorą to jako błąd.....ale nie to nie obchodzi..ważne że się wam podoba :D

GIFAnimator--podaj link, bo widze tylko instrikcje do tego programu.....

--=::edit::=--
czy wie ktoś jak zrobić bardzo dobrej jakości gify, bo te wydają mi się kropkowate, a te na tibia.pl są bardzo ładne

Shardzik
17-08-2004, 17:44
Nic nie mówie, lecz jak dla mnie klatki zbyt szybko lecą.....
3 to krucyfiks attack
Jesteś okrutny :D:D

ca1z
17-08-2004, 19:53
moim zdaniem lepiej powinnien wygladac sadam/osama zamiast busha :)
hehe
pozdro
nice

Matheous
17-08-2004, 19:58
Nie dam ci linka bo sam nie znam... Jak ja wpisalem na wp GIFAnimator kiedystam, to po pol godzince poszukiwan znalazlem do sciagniecia;) Jeszcze znalazlem kilka razy Animatorka do sciagniecia, gdy szukalem Flash(wyszukiwarka)-wpisuj te dwa hasla to znajdziesz, uwierz mi...
A co do heat-WIEM ze to specjalnie ale mnie to wqrwia:P Irytuje jakos:)

Deskelt
18-08-2004, 10:12
troche to za szybko leci no i nie widać jakie hity były:P ps jakim programem to robiłeś i skąd można go ewentualnie ściagnąć. Chętnie też bym jakieś gify zmajstrował ;)

Właśnie zaszybko "ciut" leci ale pomysł bardzo fajny GraTz Gif'a :))