Pokaż pełną wersje : Blue gem
Ktoś może wie skad mozna wziasc blue gema? ladnie wyglada i chyba jest najrzadszy ze wszystkich gemów, tak mi sie wydaje...
Wypada on bodajże z blue djinna lub marida :)
aha :) aaaa mocny jest blue djin? tak porownujac do draga?
Wystarczy poszukać, wypada on napewno z Marida, a na twoim 15 lvlu napewno nie dasz sobie z nim rady ;)
:D to wiem napewno ale szukam kogos kto moglby mi sprzedac/zalatwic ten sliczny gemik :)
PharadoX
29-08-2006, 13:42
Nie miej nadzei bo chodzi po 100k minimum i najczęściej jak ktoś go ma to nie sprzedaje ale go licytuje.
Arturo Soprano
30-08-2006, 14:06
Blue Gem wypada takze z Orsha ;)
EDIT:
@down
Wlasnie ze nie. Blue Gem wypadl z Orsha na Galanie. Wiec jak nie wiesz to sie nie udzielaj ;)
@up chyba na ots...
@topic taa drogi jak cholerka i nikt sie nim nie chwali ;)
Blue gem wypada z marida i dipthrah'a (jeden z faraonów) jest bardzo rzadki i raczej go nie zdobędziesz
jak już jesteśmy przy Gemach to po ile chodzi red gem i yelow gem bo dostałem od jakiegoś pacca który mówił ze to jest tania błyskotaka, ale ten blue gem to troche jednak warty więc się pytam po ile można je spylić??
@up
red gem jakies 500gp
yellow jakies 1-2k, zalezy od servera
Dave Batista
31-08-2006, 11:35
Na Isarz bodajże Diaret sprzedawał za +- dobrze nie pamiętam 400k chyba więc good luck w zdobyciu ;)
Pan Jordi
31-08-2006, 13:08
Oto najbardziej wiarygodne informacje na temat Blue Gem'a
http://static.erig.net/wiki/2/21/Blue_Gem.gif
Blue Gem
Waga: 0.3 oz.
Wartość przedmiotu: Na Celesta jest warty około 230.000 gp.
Lootuje:
http://static.erig.net/wiki/a/a1/Marid.gif
Marid
http://static.erig.net/wiki/9/9f/Dipthrah.gif
Dipthrah
@ Trenei
Blue Gema posiadaja tylko nieliczni ;)
Blue gem wypada z Marida ale na Twoim lvl nie poradzisz sobie z nim nawet gdyby byl bez obstawy djinnow. Gem ten jest drogi, wątpie zeby bylo cie na niego stac a jesli juz ktos go ma to raczej nie sprzedaje.
@
blue gem nie wypada z orshaa,musiales je pomylic z green gem.
paffelek
05-09-2006, 18:06
Blue Gem wypada takze z Orsha ;)
EDIT:
@down
Wlasnie ze nie. Blue Gem wypadl z Orsha na Galanie. Wiec jak nie wiesz to sie nie udzielaj ;)
z orsha tez leci...
Dowód? Może ss?
Blue gem wypada z Marida ale na Twoim lvl nie poradzisz sobie z nim nawet gdyby byl bez obstawy djinnow. Gem ten jest drogi, wątpie zeby bylo cie na niego stac a jesli juz ktos go ma to raczej nie sprzedaje.
@
blue gem nie wypada z orshaa,musiales je pomylic z green gem.
Musiałeś pomylić green gem z Big Emeraldem :] też jest zielony
@ temat
Blue gem wypada z faraona Dipthrah'a i z Marid'a
Z orsza tez leci widzielm na filmiku. Wylecial b-gem+demon shield
Arturo Soprano
08-09-2006, 20:07
Z orsha leci blue gem. Pamietam jak po raz 1 na Galanie byl orsh i wypadl z niego. Jezeli znajde ss to podam :)
@up: red gem - 2k, yellow gem - 5k, blue gem - +100k ;(
@topic: ciesze sie bardzo ze temat sie rozwinal :) aaa wlasnie, gram na Refugii i widzialem w domku Ksena (2 miejsce jesli chodzi o lvl na Refugii) (...) widzialem w domku Ksena blue gema, i greena tez! z deka go znam ale powiedzial ze nie sellnie ;( a pozatym ile by chcial za niego!! xD no dobra... a jak mocny jest marid?? np. dalbym rade na 30 lvlu i z teamem (2 pallów, sorc, druid... etc...) ??? moze go kiedys utluke i wydobede ten gem :)
Fraxodin
13-09-2006, 15:48
Ale Po co Ci ten b-gem? nie jest przydatny, a jak go już masz to niema co się chwalić bo możesz być ofiarą hakera.
wiem :P ale bardzo ladnie wyglada i mozna za niego miec sporo reputka od innych "niezbyt lubianych ziomków" ;) a pozatym to w tibie gra sie po to zeby po prostu pograc, poznac nowych ziomali, i stawac sie coraz lepszym czyz nie? :) no wiec dalbym rade na 30 lvlu ze skilami 70/70 i zgrana ekipa pallów i czarodzieji? :)
Medivh Shady
15-09-2006, 13:15
http://i6.photobucket.com/albums/y236/Medivh_Shady/8ebd7f52.jpg
;P jestem ten nieliczny xD
a tak do tematu to mi polecial z Dipthrah'a i oferowali mi za niego okolo 400k tak samo jak za green. wiec jak chcesz kupic to to musisz troche kasy wybulic ;P a jak nie masz domku to raczej ci nie bedzie potrzebny bo trzymac to w depo sie nie oplaca.
Lord-Jacko
15-09-2006, 13:53
o kurna nawet nie widzialem xd niezle=] szkoda ze nie powiedziales ze idziecie bym sie podpiol =]
niezla kolekcja gemków XD
Pozdro
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.