zaloguj się

Pokaż pełną wersje : WIELKIE podziękowania dla Dr.Omader

Leo
17-08-2004, 15:10
Dr.Omaderze! Bardzo chciałbym panu podziękować za danie mi bana, kiedy razem z kuplem o nicku Rechta założyliśmy temat o fałszywych strażnikach wyroczni. Wtedy rodzice zakazali mi grać w Tibie gdyż byłem uzależniony wg. ich zdania. Gdyby nie ban na pewno odwiedzałbym kafejkę potajemnie co oznaczałoby, że zostanę przyłapany przez rodziców, i wymierzyliby mi karę znacznie gorszą od bana w Tibii - odjeliby mi 15000 złotych z konta w banku. Tak więc dziękuje jeszcze raz i zapamiętam to panu do końca życia. DZIĘKUJE!

Gonzo von Krenzel
17-08-2004, 15:42
15000 złotych? To Ty bogaty chłopak jesteś! :D :P

No widzisz... nieraz ban wychodzi na dobre - moderator wie co robi ;).

Dan the Automator
17-08-2004, 17:13
Polecamy sie na przyszłość ;)
Wiesz, jak będziesz potrzebował bana, to wal śmiało :D

...
o.O

ps. Nie chodziło czasem o 150.00zł ;)?

majq
17-08-2004, 17:15
Jak człowiek dochodzi do takiego stanu to powinien naprawde przestać! Jeżeli jest możliwość zabrania takiej dużej kwoty tylko dlatego ze grasz w Tibię... to lepiej z nia skończyć.. :/
Re Dobo:
Hehe reklama?? :D:D

behama
17-08-2004, 22:48
Ja dziekuje moodkom (drom, scorcerer itd.) i adminowi (matkus) orac pomocnikowi admina (dobo) za wlozenie pracy w ta strone czuje respekt :P
i szanuje wasza prace :P

jak moze kiedys modkiem zostane to tez moge cie banowac :)
za drobna oplata :)

Linek
17-08-2004, 22:53
Zawsze mówiłem, że nie ma to jak ban :) Oczywiście nie dla mnie :)
A co do tej kasy... skoro tyle chcą Ci odjąć za Tibię to pewnie jeszcze sporo tam masz :P Więc zastanów się czy Tibia nie jest czasem warta tej kasy :P

Leo
18-08-2004, 11:50
SPOX KASE mam i w tibie teraz gram. :-P aha, jak sprawdzic za co minus w reputacji

Ghost Nieudany
18-08-2004, 12:10
Polecamy sie na przyszłość ;)
Wiesz, jak będziesz potrzebował bana, to wal śmiało :D

Taaa, już to widzę... "Firma Tibia-Mods. Oferujemy szybkie banny za darmo!" :)

BTW... Pierwszy raz widzę gościa, który dziękuje za banna... Znam gości, którzy prowadzą krucjaty przeciw modom i adminom za banna :P

Re up:

Musisz wejść do Panelu Kontrolnego Użytkownika, pod subrkybowanymi topicami pojawi się twoje ostatnio zdobyte/odjęte punkty reputacji. Nie dowiesz się, za co dodał, jeśli przyznawacz sam się nie podpisze i nie poda powodu.

roland
18-08-2004, 19:51
Re up:

Musisz wejść do Panelu Kontrolnego Użytkownika, pod subrkybowanymi topicami pojawi się twoje ostatnio zdobyte/odjęte punkty reputacji. Nie dowiesz się, za co dodał, jeśli przyznawacz sam się nie podpisze i nie poda powodu.
nom jak ghost mi dawal minusa to sie podpisal za co dzieki mu bo byl jedynym nieanonimowym dwaca minusow:)