zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Druid czy Knight :(

luzik
17-08-2004, 15:50
Kochani pomocy mam Knighta 28 lvl (skille 61/61) i druida 19 lvl.Sprawa wyglada tak ze zrobilem sobie Uh makera a teraz nie wiem czy nie przezucic sie z knighta na druida i nim grac.Pomocy czym mam grac.Niechce mi sie trenowac i nie wim co zrobic ehh

Thorinek
17-08-2004, 15:58
Moim zdaniem ani to ani to :P Sorcer Roxx dopiero teraz to zauwazylem ze sorce to najleprze postacie :)n sam mam palka na 68 lv Drudi hmm raczej sux chodziaz tez potrafi ladnie wymaiatac Knigh wogole mi sie nie podoba : musisz pozniej ternic 35 godz ponad na skil :) wiem bo kumpel ma na 65 :) powodzenia papa

Tompior
17-08-2004, 16:47
Z cala pewnoscia KNIGHT
Knight jest jedna z najlatwiekszych postaci dla poczatkujacych.
Druidem trzeba sie duzo nameczyc i wydac duzo kasy na sd (druid nie moze robic sd)
Ogolem druid bez pacca to wogole porazka.
Graj knightem bedziesz mial wieksza frajde :)

Thomasi
17-08-2004, 17:55
nie zgadzam sie wogole z poprzednikiem sam mam druida i mi sie nim gra super a mozna sobie zrobic sorca do robienia sdkow:)wiem ze to troche trwa ale jak ktos bardzo chce...

a jeszcze jedno zeby nie bylo że bezsensowny post:Dja najabrdziej nie lubie knightow:)sa to inwalidzi jezeli chodzi o magie:)a jednak fajnie czasem urozmaicic sobie gre i isc na dobrego potworka bez obawy bo wiesz ze masz w plecaku sdki i uhy:)a pozatym zawsze jak CI sie nie chce expic mozesz zaczac robic runki

McCooper
17-08-2004, 22:42
"zrobilem sobie Uh makera"

UH MAKERA a nie SD MAKERA.
Co do tematu to kup sobie pacca i kup domek z lozkiem. Kiedy odpoczywasz laduje ci sie mana i od czasu do czasu sie logujesz puscic adura vita i pojsc spac again.
Mozesz robic takze typowy sposob dla facc. czyli nie grasz ryckiem pare dni ale za to grasz driudem i robisz sobie uha ktore wyslesz pozniej ryckowi. Simple.

Poprosze o 5 minusow.