PDA

Pokaż pełną wersje : Dharalion-poszukiwany żywy lub martwy

Maryan
29-08-2006, 18:56
Witajcie,

ponieważ od ponad 5 leveli expie cały czas w Shadowthorn zacząłem się zastanawiać nad możliwością spotkania tego bossa.

Wiem już, że występuje on w fortecy elfów ale czy ktoś mógłby sprecyzować gdzie najczęściej się pojawia-(wieża, podziemia, po której stronie fortecy)

I na sam koniec chciałbym się dowiedzieć czy ciężko go jest pokonać.

Oczywiście interesują mnie tylko odpowiedzi ludzi, którzy go spotkali a nie jakieś dywagacje oparte na wiki, bądź tego co powiedział kolega mojego kolegi...

Pozdrawiam

Progmaniak
29-08-2006, 19:04
niedawn byl screen z dednietym tym bossem...koles (112pall) rozwalil goscia na 3-4hity

pzdr

Flashman
30-08-2006, 10:14
No ja kiedyś spotkałem w drodze na questa :) Respi się on w podziemiach. Chyba już wiesz gdzie?
Btw. Jak cuś źle to wykasować :P

DexteroO
30-08-2006, 10:22
@up
masz racje, pojawia sie tam, gdzie jest quest na time ringa
sam kiedys padlem tam od niego ;S

Pirate Cutthroats
30-08-2006, 10:38
a jak ja byłem na quescie to go zabilismy z qmplami :p

Stożek
30-08-2006, 13:07
Respi sie jak powiedzieliscie w podziemiach z questem na t-ringa, crystal ball. Sam boss to kupa a nie boss-mialem przyjemnosc sie z nim zmierzyc i padl po kilku hitach w tym jedno exori puszczone w panice. Dla sorca jest naprawde niegrosny bo pada na 2-3sd. Jedyny kruczek-leczy sie skubaniec, leczy sie i to szybko. Acha nie musze mowic, co mozna spotkac na obszarze kilkudziesieciu sqm jako obstawe owego bossa?

Auto nie musi sie oboawiac ataku ze strony tego pana, chyba ze ma zamiar robic t-ring quest.

Qsy
30-08-2006, 13:29
Wczoraj mialem okazje trafic na tego bossa;p podl po 2 hitach z boltow i jednego sd. Jak go spotkasz ubij szybko, zanim zdazy przywolac DS'y;p
A tu masz zdjecie zeby wiedziec gdzie sie respi:
http://img242.imageshack.us/img242/1803/lolcm5.jpg