Pokaż pełną wersje : Najwyższy level Paladina i Knighta - Skasowane
Revaga of Elysia
29-08-2006, 20:25
Dzisiaj o godzinie 18:44 czasu polskiego.
170 RP Bax Sho i 136 EK Lan Vel'Visko - zostali skasowani bez podania jakiegokolwiek powodu.
Większość obywateli Elysii cieszy się z tych wieści, bowiem obydwaj byli uznawani za dosyć mocno szerzących PA. Niewiadomo jak ta sprawa dalej sie potoczy. Jednakże, najbardziej dziwne jest to, że obie postaci niebyły w żaden sposób ze sobą powiązane. Gdyż wręcz można powiedzieć walczyły ze sobą w czasie Aeternis i TD, oczywiście do żadnej walki niedoszło.
Co o tym sądzicie? Czy to dzień sądu nad Elysią?
"Well, ill make it short, apperntly cip has done some new rule(for meatleast) which means if you get invalid payment twice or three timesyou get instant deletion.
In my opinion people who even buy preem with their own credit card canget problems with their card so they get invalid payment, so CIP isreally doing a weird job in this matter, they cant know if this guybought preem for ingame cash or his own credit card which worksperfectly.
Even people with no flaws can get invalid payment, even you customersupport(if you read this, which i doubt cuz u dont give crap about thepeople who actually support your stupid game with money)
Anyhow, to a small summery, Bax sho and Lan vel'visko are deleted fornow because of invalid payment so dont make up some other bann reasons,and hopefully this will all end as we wish for.
/Hicham"
Przeczytaj oficalne forum, a znajdziesz powód. Po krótce: koleś, kupił im pacce i kiedy Cipsoft wprowadził bany za 2 lub 3krotne 'invalid payment' pacce zostały odwołane i w ten sposób Bax z Lan znajdują się w krainie wiecznych łowów.
Na Forterze etz o 18:44 skasowali 86 msa.
pawel1992
30-08-2006, 02:47
szczerze ? żal mi ich no ale jak robi sie to co oni robili (kupowali pacca w taki a nie inny sposób) czasem są takie skutki ...
ale szkoda takich charów szczególnie baxa
~"Rip"~
a największym szokiem dla mnie było , zrookowanie sie elaha ; )
Revaga of Elysia
30-08-2006, 11:07
Eh, szkoda Ci Baxa ? Bez przesady...
Według doniesień niektórych h lvl skasowanych zostało 44 ważne postacie na różnych światach, czyżby mały patch wprowadzony przez cipsoft?
Methestal
30-08-2006, 11:41
Ehh... Skasowanie konta :/ Bez komentarza po prostu... Widać jak Cipy dbają o swoich graczy. Każdy wie że full ludzi tak robi:/
Szkoda, nie chciałabym być na ich miejscu...
Poprtu ich poje*** znaczy uderzyło w głowe ... może wogole nie kupujmy pacc bo ktoś cofnie nam pacc i Deleted.
no ale co niektorzy więdza ze jednemu z nich należała się ban albo deleted za sharing.
Methestal
30-08-2006, 14:17
Full ludzi sharuje chary, to też każdy wie, kwestia jak kto umie sie z tym kryć. Kasowanie ponad 140 postaci na całej tibii? Moj kolega miał też taki przypadek, tylko że płacił swoją kartą -.- I coś sie schrzaniło w banku i wszystkie przelewy od pewnej godziny zostały cofnięte... I bann...
Racja, może w ogóle przestańmy kupować pacc -.- Przynajmniej nie stracimy konta, przez jakiś głupi przypadek -.- Może jakies sledztwo? 140 kont!! Zonk?!
No Cip Soft lekko przegiął z deletem tylu kont. Powinni być raczej wdzięczni za to że kupujemy u nich pacca, a nie czepiać się. Lepiej żeby zmienili swoje stanowisko ponieważ ten incydent może zaszkodzić ich interesom w postaci spadku zakupu pacca. Współczuje poszkodowanym ponieważ włożli oni w swoje postacie dużo pracy i szkoda żeby została ta praca zaprzepaszczona.
Pozdro
Methestal
30-08-2006, 15:09
Taa, współczuje wszystkim skasowanym. Szczególnie że full ich pracy poszło w błoto:/ Szkoda że zdeletowanych zostało też pewnie wielu dobrych graczy:/ Po prostu bez komentarza:/
Gratulacje dla CIPow za genialne posunięcie <ironia>
Prawde mowiac juz wczesniej mieli zrobic taki bajerek. Tak to jest jak sie kupuje pacc za gp? Z niewiadomego pochodzenia? Wczesniej mozna bylo zarobic jedynie bana ktory po kupieniu nowego pacca znikal... Nauczka na przyszlosc?
Pozdrawiam
Lan vel'Visko tak ale nie bax
Deleted: Aug 29 2006, 18:44:26 CEST
U Bax'a nic takiego nie ma
Lan vel'Visko tak ale nie bax
Deleted: Aug 29 2006, 18:44:26 CEST
U Bax'a nic takiego nie ma
Wejdz sobie w Lost Account Inteface i wpisz Bax Sho. U niego się to nie wyświetla bo postać ma status: hidden.
"Szczególnie że full ich pracy poszło w błoto:/". A ja nie współczuje, szczególnie, że do Baxa miało passy kilka osób, nie tylko rl, których wyśmiewałem kiedy mnie z niego straszyli. A Lan pomijając fakt, że był większym PA od Darklights, przy krótszym stażu gry i tak dostał hunta od Jape'a także by sobie nie pograł.
Witam.
Wiem, że jedni się cieszą faktem iż Bax i Lan zostali skasowani a inni ubolewają nad tym faktem.
Powiem tak: W regulaminie tibi nic nie było o tym, że jak sie wycofa premium acc jeden czy wiecej razy to zostanie się ukaranym - skasowaniem konta! Wprowadzili to dopiero we wczorajszym dniu! Więc powinno obowiązywać od dnia wprowadzenia a nie rok wstecz! Poprostu Cipsoft łamie własne zasady gry!!! Uważam, że to nie jest uczciwe ze strony Cipsoftu. Czy ktoś uważa inaczej?
A tak wogóle to jak już powinli dostać ostrzeżenie no i ewentualnie bana na 30 dni, a nie odrazu delete!
Ludzie jeśli uważacie tak jak ja to piszcie emajle do Cipsoftu, że nie było tego w regulaminie.
W przeciwnym razie będą znów następne kasacje kont za coś czego niema w regulaminie. Chcecie, żeby tak było?
Dla Cipsoftu nie liczą sie ludzie tylko pieniądze!;(
No i co ze nie bylo w regulaminie? Teraz jest i dziala wiec o co chodzi?
No i co ze nie bylo w regulaminie? Teraz jest i dziala wiec o co chodzi?
Tonek Ty chyba nie rozumiesz?
Chodzi o to, że ktoś miał wycofanego rok temu premium acc a teraz coś takiego wprowadzaja i dostaje delete konta!!!
To nie jest uczciwe - ROZUMIESZ?
To tak samo jakby wprowadzili sobie dziś, że jak kiedyś np. miałeś red skule a teraz niewolno ich mieć i za to, że kiedyś miałeś to masz delete konta!
Może teraz zrozumiałeś o co mi chodzi?
Nie można zmieniać regulaminu który działa wstecz!!!!!!
Siergiey
30-08-2006, 21:18
poprostu to sa chciwe cipy a nawet piz.dy i nic nie zrobicie ;p nie dostali hajsu za pacce (ok 13k w plecy na polskie zlote ; ), wku.rwili sie i zdeletowali konta ;p
Pyro Aris
30-08-2006, 22:46
dziwna bedzie elysia bez baxa :D
grzybeeq
01-09-2006, 02:41
Ciekawe czy ci ktorzy mieli skasowane konta... :baby: dalej graja w tibie ?? 8o
Pyro Aris
01-09-2006, 03:00
@up
watpie :D chyba ze maja jakies 30/40/50 sorce ktorymi pekuja :D wyzywaja sie :D:D
Barddzo współczuje baxowi tyle pracy na wbicie tego lvl i tu nagle delete szkoda go. Teraz po tym incydecie wiekszzosc osob przesztanie kupywac PACC przynajmniej ja tak sadze walal bym nie miec paca niz stracic konto.
E tam.
Pamiętam Bax'a, jak wykołował swojego kumpla z RL, Taza. Byłem nawet przy tym.. Podczas huntu Bax ciągle mówił, że nic nie wypada, a potem okazało się że był loot na 50k. Miał on wtedy z 60/70 lvl.
Więc mi go wcale nie jest żal.
Ghost111
01-09-2006, 09:33
Ciekawe czy ci ktorzy mieli skasowane konta... :baby: dalej graja w tibie ?? 8o
Nie wiem jak inni, ale ja gram dalej. Moje konto zostalo skasowane jakis tydzien temu ;)
Teraz po tym incydecie wiekszzosc osob przesztanie kupywac PACC przynajmniej ja tak sadze walal bym nie miec paca niz stracic konto.
Oczywiscie, nikt juz nie kupi pacc. Masz swieta racje. Jak slucham takich wypowiedzi to mi sie noz w kieszeni otwiera...
Fillipex
01-09-2006, 09:49
Tonek Ty chyba nie rozumiesz?
Chodzi o to, że ktoś miał wycofanego rok temu premium acc a teraz coś takiego wprowadzaja i dostaje delete konta!!!
To nie jest uczciwe - ROZUMIESZ?
To tak samo jakby wprowadzili sobie dziś, że jak kiedyś np. miałeś red skule a teraz niewolno ich mieć i za to, że kiedyś miałeś to masz delete konta!
Może teraz zrozumiałeś o co mi chodzi?
Nie można zmieniać regulaminu który działa wstecz!!!!!!
Wlasnie.. tutaj chodzi o zasade ze "prawo nie dziala wstecz"... taka zasada obowiazuje w polskim prawie nawet... wiec Cipsoft ostro przesadzil z tymi kasacjami...
macie pecha po prostu ;( Bylo kupowac pacc za gp? Kupuje sie wtedy kiedy masz pewnego pacca!
Ahhh Bax ...
Grałem na Elysii od początku wbiłem pierwszy 50mlvl i odszedłem bo to był mój cel ...,jednak pamiętam wspólne hunty z Baxem ;)Necro itp . Radość z boszków i wogóle :) Jest mi żal tego człowieka (możecie mówić ,że chuj itp. ) ,jednak to tylko człowiek :))) Hail Bax sho :)
R.I.P
Tooken Mały
01-09-2006, 23:30
Wkońcu ukarali Baxa :))))
Nephelai
02-09-2006, 00:07
ej ludzie jak widze cos takiego "tyle pracy na marne" to mi sie plakac chce przecierz tyle osob mialo (podobno) jego passy nawet jego matka miala passy do jego konta kazdy mogl expic tzn. Account Sharing<--chyba tak to sie pisze
kamperos55
02-09-2006, 22:10
A dobrze im tak :D , zreszta cipsoft i tak działa o wiele za wolno bo jak wszyscy tu już wiedzą to bax sharował , o lanie takich rzeczy nie wiem ale cóż ;) dwóch pg mniej :D
A tak btw. neph to kiedy sie spotkamy ;) ?? napisz na gg :D
Dobrze im tak je***e cheatery, Pop*******ne PA sku*****yny itp itd. :D
Jak widizlem takiego baxa n00ba co rok inny owner to mni chcialo sie zygac na jego widok n00b jeden a co do Lana to (n/c) DOBRZE IM TAK!
pretoriax
03-09-2006, 12:55
dobrze ****om
chociaz baxa szkoda, a co do lana to ladnie kasy stracil podobno 7000k bo jak 24/7 siedzi na mc bo ma dobrego kompa i nie ladzy mu i se runki klepal teraz ma dola hahahahah :) :cup:
szkoda tych wszystkich h lvewków, jak bym stracił +60lv to bym się popłakał ;( i bym już nigdy nie grał w tibie ;/
a co do baxa, dobrze mu tak, co to za przykład dla innych jak gra nie uczciwie?
tacy gracze powinni być wzorem do naśladowania dla innych...
lol co dalej będzie? seremontis na tibiaauto? lol...
przynajmniej będzie troche spokojniej na elsysi...
E tam.
Pamiętam Bax'a, jak wykołował swojego kumpla z RL, Taza. Byłem nawet przy tym.. Podczas huntu Bax ciągle mówił, że nic nie wypada, a potem okazało się że był loot na 50k. Miał on wtedy z 60/70 lvl.
Więc mi go wcale nie jest żal.
Ty sie najpierw zastanów nad tym co masz zamiar napisać!!!
Może i pamiętasz Baxa, ale Taz to nie kumpel z rl oni się poznali na Lunarze jeśli nie wiesz!!! I dla Twojej wiadomości Bax na żadnym huncie nikogo nie wyrolował!!! I nie pisz bzdur bo jak to przeczytałam to myślałam, że krew mnie zaleje! NIENAWIDZĘ KŁAMCÓW!!!!
Wlasnie.. tutaj chodzi o zasade ze "prawo nie dziala wstecz"... taka zasada obowiazuje w polskim prawie nawet... wiec Cipsoft ostro przesadzil z tymi kasacjami...
Coś mi się wydaje, że będzie trzeba to zgłosić do organów ścigania! Innego wyjścia chyba niema!?
macie pecha po prostu ;( Bylo kupowac pacc za gp? Kupuje sie wtedy kiedy masz pewnego pacca!
A co powiesz jak były problemy z kartą? Czyli też pech? Uważasz, że to jest uczciwe-masz 3 razy problem z kartą i za to dostajesz delete a na dodatek masz jeszcze wykupionego pacc na 6 miechów i nawet jeszcze z niego nie zaczęłeś korzystać bo skasowali Ci konto to jest uczciwe? Uważasz, że oni ot tak sobie teraz zwrócą kase za to?
Dobrze im tak je***e cheatery, Pop*******ne PA sku*****yny itp itd. :D
Jak widizlem takiego baxa n00ba co rok inny owner to mni chcialo sie zygac na jego widok n00b jeden a co do Lana to (n/c) DOBRZE IM TAK!
Człowieku Ty chory chyba jesteś Bax od samego początku to ten sam owner!! A Ty wymyślasz, że co roku nowy idz sie lepiej leczyć!!!
Piotrek Marycha
03-09-2006, 22:51
a największym szokiem dla mnie było , zrookowanie sie elaha ; )
nie wiesz to sie nie odzywaj, nie zrookowal sie tylko zjechal do 60-70 lvla
płaczmy wszyscy
xD!
Witam.
Powiem tak: W regulaminie tibi nic nie było o tym, że jak sie wycofa premium acc jeden czy wiecej razy to zostanie się ukaranym - skasowaniem konta! Wprowadzili to dopiero we wczorajszym dniu! Więc powinno obowiązywać od dnia wprowadzenia a nie rok wstecz! Poprostu Cipsoft łamie własne zasady gry!!! Uważam, że to nie jest uczciwe ze strony Cipsoftu. Czy ktoś uważa inaczej?
You're right bortha-
Jedna z zasad państwa praworządnego: Prawo nie dziala wstecz.
wiec jak checa kasowac to niech licza Invalid Paymenty od teraz >.<
nie wiesz to sie nie odzywaj, nie zrookowal sie tylko zjechal do 60-70 lvla
xD!
You're right bortha-
Jedna z zasad państwa praworządnego: Prawo nie dziala wstecz.
wiec jak checa kasowac to niech licza Invalid Paymenty od teraz >.<
I tu się całkowicie z Tobą zgadzam! Sama jestem ciekawa efektu końcowego. Jak narazie sprawa jest w toku. A jaki będzie jej koniec? Napewno niedługo się przekonamy.
Ty sie najpierw zastanów nad tym co masz zamiar napisać!!!
Może i pamiętasz Baxa, ale Taz to nie kumpel z rl oni się poznali na Lunarze jeśli nie wiesz!!! I dla Twojej wiadomości Bax na żadnym huncie nikogo nie wyrolował!!! I nie pisz bzdur bo jak to przeczytałam to myślałam, że krew mnie zaleje! NIENAWIDZĘ KŁAMCÓW!!!!
ja jednak jestem skłonny uwierzyć, że Bax go okradł.
podobnie jak oskarżył Luksus Ithil o kradzież SOV'a, którego sam zabrał.
i podobnie jak ukradł 400k w runach i itemach z domku swojego providera o nicku Ofermod, kiedy się dowiedział, że providerowi kończy się pacc i nie będzie już robił dużych ilości run.
co do pacc, pieniądze można cofnąć również, gdy się dostanie delete mając 180 dni niewykorzystanego pacc, o którym pisałaś. jeśli się kupiło za tibijską kasę, to ta kasa jednak nie wróci haha. jak cipsoft kara za takie cofanie pieniędzy, to ich sprawa. być może nie uświadamiasz sobie, że Tibia to ich gra. co do tego, że nie ma zasady mówiącej o delete za invalid payment, oto cytat z Tibia Rules:
In severe cases removal or modification of character skills, attributes and belongings, as well as the permanent removal of accounts without any compensation may be considered
I tu się całkowicie z Tobą zgadzam! Sama jestem ciekawa efektu końcowego. Jak narazie sprawa jest w toku. A jaki będzie jej koniec? Napewno niedługo się przekonamy.
Sprawa? Jaka sprawa? Przeciez oni nie cofna swojej decyzji... Wiec nie wiem o jaka sprawe Ci chodzi. Poza tym to jest ich gra i moga robic co im sie tylko podoba ;)
Zreszta tak jak dobrze Kommar zauwazyl ten malutki punkcik w tibia rules ;)
Pyro Aris
05-09-2006, 23:57
kafes zawsze glupio sie wita !
Hahuahauhah to dobrze ze Bax dostal deleta heh lan to tam mi obojetnie ale jest gitess chociaz i tak juz nie gram :D
Sprawa? Jaka sprawa? Przeciez oni nie cofna swojej decyzji... Wiec nie wiem o jaka sprawe Ci chodzi. Poza tym to jest ich gra i moga robic co im sie tylko podoba ;)
Zreszta tak jak dobrze Kommar zauwazyl ten malutki punkcik w tibia rules ;)
Powiem Ci tak:
Około rok temu masz np. 3-4 razy wycofany pacc i teraz nagle za to dostajesz delete to jest poprostu śmieszne!
Nie wiesz o jaką sprawę chodzi. Oki jak się zakończy o o niej napewno napiszę!
Masz rację, że to jest ich gra - ale - to i tak nie zmienia faktu, iż zakupioną usługę lub towar sprzedawca musi dostarczyć!
Nie wiem czy mnie zrozumiałeś? Więc podam Ci na przykładzie:
Kupuję powiedzmy DVD i płacę za niego, więc jest mój tak?
I teraz np. po 6 tygodniach przychodzi sprzedawca do mnie i zabiera mi to DVD!
Inny przykład:
Zamawiam kafelkarza, żeby położył mi płytki płacę za usługę, a po np. 5 dniach usługa nie została wykonana! I co z tym robię?
Zapłaciłam usługa nie została wykonana-dostarczona!!!
Sprawa w toku!!!
Prawo nie działa wstecz? Gdzie wyczytaliście coś takiego, jest masa przypadków w których nowo ustalone prawo sięgać może wstecz. Pokaż mi ustawę w Konstytucji, która wzmiankuje o tym.
Nazywa się to Retroakcja i została zastosowana w ostatnim czasie przez Ministra Edukacji - Romana Giertycha, który ustanowił prawo o przyznaniu świadectwa dojrzałości osobom, które nie zdały jednego przedmiotu. Ustawa została wprowadzona po fakcie ale objęła tegorocznych maturzystów + chciał aby objęła jeszcze zeszłorocznych.
Cipsoft ma prawo robić w takich przypadkach to co uważa za słusznę, gra jest ich własnością, naruszając regulamin stary czy nowo ustalony mają prawo zrobić co chcą.
Trzeba się liczyć z konsekwencjami jakie idą wraz z kupowaniem Premium Account za walutę Tibijską / przez kogoś Kartą Kredytową / czy też samemu na własną ręke.
Z Cipsoft nie wygracie oni mają dokumentację na to, że opłaty za Premium Account które zamówiliście nie doszły, to że kupiłeś i zapłaciłeś za następne Premium Account nie ma tu nic do rzeczy.
Edit: Kupiłeś Pacc 4-5 razy z czego 3-4 nie zapłaciłeś = kupiłeś Telewizor na 6 rat, a zapłaciłeś 3.
CipSoft może ci usunąć konto = komornik zabrać Telewizor.
Life is brutal, full of zasadzkas.
Prawo nie działa wstecz? Gdzie wyczytaliście coś takiego, jest masa przypadków w których nowo ustalone prawo sięgać może wstecz. Pokaż mi ustawę w Konstytucji, która wzmiankuje o tym.
Nazywa się to Retroakcja i została zastosowana w ostatnim czasie przez Ministra Edukacji - Romana Giertycha, który ustanowił prawo o przyznaniu świadectwa dojrzałości osobom, które nie zdały jednego przedmiotu. Ustawa została wprowadzona po fakcie ale objęła tegorocznych maturzystów + chciał aby objęła jeszcze zeszłorocznych.
Cipsoft ma prawo robić w takich przypadkach to co uważa za słusznę, gra jest ich własnością, naruszając regulamin stary czy nowo ustalony mają prawo zrobić co chcą.
Trzeba się liczyć z konsekwencjami jakie idą wraz z kupowaniem Premium Account za walutę Tibijską / przez kogoś Kartą Kredytową / czy też samemu na własną ręke.
Z Cipsoft nie wygracie oni mają dokumentację na to, że opłaty za Premium Account które zamówiliście nie doszły, to że kupiłeś i zapłaciłeś za następne Premium Account nie ma tu nic do rzeczy.
Edit: Kupiłeś Pacc 4-5 razy z czego 3-4 nie zapłaciłeś = kupiłeś Telewizor na 6 rat, a zapłaciłeś 3.
CipSoft może ci usunąć konto = komornik zabrać Telewizor.
Life is brutal, full of zasadzkas.
OMG Ty chyba naprawdę nic nie kumasz!
Z tego co Ty napisałeś o kupnie z przykładem rat to się zgadzam z Tobą!
Ale teraz ja Ci podam na Twoim przykładzie!
Kupiłeś coś na 6 rat i tak:
zapłaciłeś 5 rat wycofałeś 3 raty i zapłaciłeś znów 4 raty!
Czyli komornik już Ci nic nie zabierze!!!
I po tym czasie upłynął ponad rok i cały czs kupowałeś pacc i już nie miałeś wycofanego ani 1 raz!!!
Co teraz o tym powiesz?
I co jest jeszcze ciekawsze to to, że:
Dzień w którym dostajesz delete masz jeszcze 12dni pacc (statego), a 14 dni przed tym zdarzeniem zakupiłeś pacc na następne 3 miechy! I w dniu delete miałeś pacc na 102 dni!!! BEZ ŻADNEGO WYCOFANIA!
OKI
Więc w takiej sytuacji skoro dają Ci delete konta to powinni zwrócić Ci kasę sami za pacca z którego jeszcze nie zdążyłeś zacząć korzystać!
A tak wogóle to nie chodzi o to czy wycofałeś, czy problemy z kartą!!!
Oj nie! Nie o to chodzi!
Wycofałeś, a żeby grać dalej musiałeś wpłacić nową kasę na pacc, tak jak ktoś pisał już - ban do czasu wpłaty za nowe Premium Account.
Oni posiadają taką historię miałeś wycofanego Pacc kilka razy więc dostałeś deleted słusznie. Nie ma przepisu określającego ile wstecz nowe prawo może sięgać - luki prawne. A to czy kupiłeś chwile przed delete nowego Pacc nie ma żadnego znaczenia.
a) Konta nie odzyskasz
b) Jakbyś ich pozwał byś przegrał.
CipSoft GmbH reserves the right to partially or completely modify this agreement at any time.
CipSoft may change this privacy policy at any time.
The Tibia Rules may be changed by CipSoft GmbH at any time.
Payments may be revoked within 14 days after receipt unless the corresponding Premium Account has already been used.
Czyli jeżeli się nie zalogowałeś i nie zostało doliczone do obecnego Premium Account.
Wycofałeś, a żeby grać dalej musiałeś wpłacić nową kasę na pacc, tak jak ktoś pisał już - ban do czasu wpłaty za nowe Premium Account.
Oni posiadają taką historię miałeś wycofanego Pacc kilka razy więc dostałeś deleted słusznie. Nie ma przepisu określającego ile wstecz nowe prawo może sięgać - luki prawne. A to czy kupiłeś chwile przed delete nowego Pacc nie ma żadnego znaczenia.
a) Konta nie odzyskasz
b) Jakbyś ich pozwał byś przegrał.
CipSoft GmbH reserves the right to partially or completely modify this agreement at any time.
CipSoft may change this privacy policy at any time.
The Tibia Rules may be changed by CipSoft GmbH at any time.
Payments may be revoked within 14 days after receipt unless the corresponding Premium Account has already been used.
Czyli jeżeli się nie zalogowałeś i nie zostało doliczone do obecnego Premium Account.
Widzę, że masz zaledwie 20 lat więc na prawie to napewno się nie znasz!!!
A tak przy okazji zwracasz się do mnie jak do FACETA. Najpierw przeczytaj uważnie co napisałam to może wkońcu skumasz, że jestem kobietą!!!
I nie mam zamiaru się z Tobą sprzeczać czy odzyskają co niektórzy konta czy nie!!!
Pozdrawiam.
Pan Goner
07-09-2006, 21:43
wiecie ze Vienia Jak i reszte postaci na tym koncie zrookowano? znacie go pewnei z tibi.pl albo zkas inas lub z kas(jest na wielu zdjeciach z potworami) no coz...zal wszystkich skasowanych hight levli ~!R.I.P!~ :(
Pyro Aris
07-09-2006, 23:47
@up
no lipka :( ale to chyba nie ten temat
Widzę, że masz zaledwie 20 lat więc na prawie to napewno się nie znasz!!!
A tak przy okazji zwracasz się do mnie jak do FACETA. Najpierw przeczytaj uważnie co napisałam to może wkońcu skumasz, że jestem kobietą!!!
I nie mam zamiaru się z Tobą sprzeczać czy odzyskają co niektórzy konta czy nie!!!
Pozdrawiam.
Wiek nie ma znaczenia wiesz, liczy się doświadczenie, a jakie mam mało wiesz.
Pani już dziękujemy. Dowidzenia.
@Doris
Wczesniej probowalas mi cos wytlumaczyc? To chyba raczej Ci nie wyszlo bo twoje przyklady hum troche nie pasuja. Poza tym co ma wiek do czyjejs wiedzy? I tak ogolnie twoje argumenty jak i proby nie wiem jak to nazwac ? Usprawiedliwiania? Sa do bani...
Jestem podobnego zdania jak Czuk85: "Pani juz podziekujemy"
@Doris
Jest możliwość pisania jakiś "listów" do Cipsoftu? bo gdyby dobrze przedstawić sprawe może jest szansa na odzyskanie konta.
@Doris
Wczesniej probowalas mi cos wytlumaczyc? To chyba raczej Ci nie wyszlo bo twoje przyklady hum troche nie pasuja. Poza tym co ma wiek do czyjejs wiedzy? I tak ogolnie twoje argumenty jak i proby nie wiem jak to nazwac ? Usprawiedliwiania? Sa do bani...
Jestem podobnego zdania jak Czuk85: "Pani juz podziekujemy"
Właśnie wiek ma duże znaczenie!
Nie sądzę, że w tym wieku mógł znać się na prawie i mieć praktykę w tym kierunku!!!
A już napewno nie jest radcą prawnym ani adwokatem lub.....
Więc zrozum, że on napewno mało wie!!!
Bye.
@Doris
Jest możliwość pisania jakiś "listów" do Cipsoftu? bo gdyby dobrze przedstawić sprawe może jest szansa na odzyskanie konta.
Jest taka możliwość!
I również jest szansa na odzyskanie konta!
Pozdrawiam.
Więc zrozum, że on napewno mało wie!!!
Bye.
Nigdy nic nie wiadomo więc nie pisz, że napewno nic nie wiem. Nie muszę być pawnikiem czy adwokatem, żeby mieć jakieś pojęcie, doświadczenie czy wiedzieć coś o prawie. Nie będę tu pisał o swoich doświedczeniach, bo to i tak nie ma najmniejszego sensu, zresztą było by to nie na temat.
Możesz pisać listy do CipSoft, ale odzyskanie konta to te 0,1% szansy :D.
@Doris
Z tego co widac to jedyna osoba ktora malo wie jestes TY.
Odnosnie odzyskania kont... Wedlug mnie Cipsoft nie cofnie swojej decyzji to sie juz stalo...
Poza tym Doris moze zaczela bys w koncu edytowac swoje posty? A nie pisac post pod postem... Powinnas juz za to dostac pare ostrzezen...
No wlasnie -WEDLUG CIEBIE
@Doris
Bardzo dobrze.;)
Pozdro i powodzenia.
Znam baxa nie od dziś i nie byl on największym PA na elysi. Jego kontoo zostanbie doblokowane w ciagu 4 dni takze zarabiscieXD.
Ale Cip Soft'u nie obrazac
nie podoba ci sie to Cie tu nikt nie trzyma
Ci co beda chcieli kupic pacc'a to go kupia
Ci co kupoja pacc uczciwie dalej beda tak robic
a co do kupna pacc'a??? to ja kozystam z Firmy Drom :)
szybko i pewnie
a co do delete to bardzo dobrze im
2 nOObkow mniej
Doris jak czytalem te przykłady to myslalem ze sie przewroce ze smiechu
np. z kafelkarzem
ale ja mysle ze to wyglada tak
Jestem Kafelkarzem(Cip) mam zlecona robote(pacc)
ide robie
dostaje kase(przelew karta)
za ok.5 dni przychodzi zlecenio dawca i bierze mi kase ktora dał(cofka kasy)
biore młot 5 Kg
wpadam i robie demolke(delete)
Bardzo proste
i mam nadzieje ze nic sie nie zmieni
decyzja była dobra
poprostu miarka sie przebrala
no i Zonk
Ello Tonek:)
lajtowo jeszcze reszte td niech zbanuja albo zrobia delate acoont i bedzie miod w tedy elysia bedzie lepszym swiatem i nikt nie bedzie robil PA co mnie nie raz spotkalo mialem wlasnie placic panom z TD chetnie bym z nimi poprowadzil wojne pozdro Haila Elysia
mysle ze jedyna gildia ktora moglaby zrobic cos TD to zhentarim :D
cris lowe padl na gs muahahah
na elysii powstala gildia Tenebras Finest ,w ktorej sa jedni z najlepszych graczy z serva <nawet chris lowe> :D w TD zostaly juz tylko 4 osoby bo reszta jest w TF :P nie wiem po co ta gildia zostala stworzona !
Pan Jordi
29-10-2006, 19:52
Oni maja pilnowac porzadku na Elysi. narazie sie dobze zanosi xD Bo Tras Lowe nie ma prawa grać =]. Wiec teraz jesli chcesz kogos zabic to musisz podac prawdziwy powod. Juz nie po pekujesz sobie Noob charami bo jest sie ktos dowie jaki masz main char to masz hunta od calego TF xD. Wiec narazie zanosi sie na rewelke.
Sliczna_Knightka
29-10-2006, 20:19
żal mi tych wszystkich, którzy ciężko pracowali na wysoki poziom i zostali skasowani, ale najwyraźniej zasłużyli:D
Valantor
29-10-2006, 20:24
Poprtu ich poje*** znaczy uderzyło w głowe ... może wogole nie kupujmy pacc bo ktoś cofnie nam pacc i Deleted.
no ale co niektorzy więdza ze jednemu z nich należała się ban albo deleted za sharing.
Nikt ci nie cofnie pacc jeśli kupisz przez kartę, i jeśli kupisz SAM SOBIE za WŁASNE PIENIĄDZE.
Niepozorny
02-11-2006, 20:09
a mi szkoda Bax'a to moj byly protector :p
Ps. Oni nie zostali zbanowani za oszukiwanie .... poprostu kupywali pacca za "TIBIA MONEY" i ludzie oszukiwali ich ... i w ten sposob kasacja plx -,-
Mucha90ole
03-01-2007, 23:06
Pomyślcie jak Wurzel skasowali 200+ knajt koles przez cale zycie w tibie gral ja bym sie załaamałł.. ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.