Pokaż pełną wersje : Co z niepotrzebnym lootem??
Co zazwyczaj robicie z lootem który wam wypadnie np.z rotworma albo z orka spermana(nie liczac kasy)?????? ?(
albo zostawiam w potowrku, albo wywalam na ziemię. Czasem robi się lootbaga.
Zresztą, chyba innych możliwości nie ma, no chyba, że ktoś krzyczy jeszcze "ej, chodźcie tu, w tym rotwormie został jeden ham" :D
Rafallord
13-10-2003, 07:06
mozna jeszcze do wody wrzucic :)
Jak jestem na mino albo na dwarfach to cenniejszy loot jak nie zbieram na ziemie wywalam. Zawsze ktos skorzysta. Jak pierwszy raz na mino poszedlem to inny gracz majacy level wyzszy odemnie okolo 30 lub wicej loota zbieral ale dlamnie bo mu sie nudzolo a ja mu bolty zbieralem. I ja i on na tym skorzystalismy ja zarobilem okolo 7k a on mial okolo 1200 boltow :)
Master of Matiak
13-10-2003, 11:35
AJa przeważie robie loot bagi albo wyrzucam na ziemie chyba ze w zerku znajde b-axe albo halabrada :)
Akurat dobry temat by dać ogłoszenie:
plx plx nie wyrzucajcie niepotrzebnych rzeczy z potworków na ziemię (mówię tu o takich rzeczach których nie da się sprzedać i nawet low lvlowiec może je sobie sam zdobyć)
Przez to że tyle śmiecia wala się na ziemi są WIĘKSZE LAGI
I później jakiś delikwent pyta się czemu ma takie lagi? To właśnie przez to. Podam przykład: idę se na PoH, po drodze czyściutko - zero laga, dochodzę w okolice świątyni gdzie trup na trupie przełożony jakimiś śmieciami i czasem mam komiks.
Tak więc proszę nie wywalajcie niepotrzebnych rzeczy z potworków na ziemię i jeżeli się da to wrzucajcie puste trupy do wody czy bagna. Dzięki temu lagi się zmniejszą.
nawigator
13-10-2003, 20:40
Szumek takich lludzi ktorzy pomagaja sobie nawzajem jest niewiele wiekszosc jest takich /idziesz z lootbagiem a oni ci go powijaja
SPEC RACJA LUDZIE NIE WYŻUCAJCIE RZECZY KTÓRYCH NIE MOZNA SPRZEDAĆ TO POWODUJE lagggi !!!
Ja zostawiam w ciele potwora. Czasem tez wkladam do baga nadmiar i kopie. Raz niemoglem zabrac 2 spearow to do baga se wlazylem i taszczylem do depo :D . Jak na trollach bylem to na ziemi lezalo pelno axow , wodden shieldow i innego badziewia...
Jak jakis nie potrzebny, to wrzucam do wody lub bagna, ew. zostawiam w potworq, jak nie ma ani wody, ani bagna. Jak jakis cenny, a np. nie mam miesjca, to przekladam do torby, przywalam mnostwem potworow, torbami itp, lece czym predzej do depotu, zostawic co nie potrzebne i wracam z nadzieja, ze nikt nie odkryl, pare razy sie udalo :)
Main Vegeta
14-10-2003, 13:02
Ja biore to co cenniejsze a inne badziewie zostawiam w potworku i nie trace czasu na wyrzucanie rzeczy na ziemie. :rolleyes:
ja niepotrzebne rzeczy zostawiam i mam je w głębokim poważaniu:D
Gram od nowa teraz i denerwują mnie te wszystkie worki które leżą na ziemiX( X(X(X(X(X(X(
Abdul Al-Hazred
14-10-2003, 22:49
NIE WYŻUCAJCIE
i tu dodam ze jeszcze nie mozna wyrzucac rzeczy z ktorych nikt nie bedzie mial pozytku ;b strata czasu i to denerwuje ;p!
chowamy do depo albo sprzedajemy za grosze
dobra ale jak macie troche miejsca to podzucajcie to do swiatyn bo jak widze tych wszystkich na ktorych pk czeka to az mi sie plakac chce ze nie moge im pomoc przez 10 lev:(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.