zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibia Micro Edition na motorole C651

Kulikos
30-08-2006, 18:10
Otóż mam pewien problem. Jestem posiadaczem motoroli C651, już od jakiegoś czasu sprawia mi problemy. Wiele gier działa na C650, a na tej nie każda. Próbowałem jednak je wgrywać na mój telefon i dziłały. TibiaME działa na wieu modelach, tylko nie na moim. Na C650 również. Chciałem " zacfaniaczyć " i spróbować zagrać. Ściągnąłem =TO= (Tibia Micro Edition Java Version v0.90))
I próbowałem za pomocą programu MIDway wrzucić gierke na koma. " Błąd pobierania " wyskakuje za każdym razem. Prosiłbym posiadaczy tego modelu o spróbowanie, byćmoże to z moją komórką jest coś nie tak. Albo to wina programu... Po prostu proszę o pomoc i rady ;x
Z góry dziękuje ;D

TibiaME.pl
30-08-2006, 18:20
Może Twoj telefon nie ma Java MIDP 2.0?
a forum o TibiiME to:
forum.TibiaME.pl :)

Celoz
30-08-2006, 18:29
<spada z krzesła>
%^$%&^$%$
SKORO NIE DZIALA TO NIE KOMBINUJ BO CI JESZCZE KOME ZWALI!!
MI NIE DZIALA NA SIEM.A65 I NIE NARZEKAM!!
Poczekaj, wkrótce będzie wersja na twoją kome, może i na moją..
dowód: cipsoft pisze że "niestety na razie nei ma wersjii na twoją komórkę. wpisz w okienku swój adres e-mail żeby dostać maila z wiadomością o dostępności TibiaME na twoją komórkę
^czy jakoś tak.

Kulikos
30-08-2006, 18:29
Spoko, juz tam lece ^^
A co do MIDP 2.0 to ma, sprawdzałem, bo napalony jestem ostro ^^

kaczi
30-08-2006, 18:35
bo napalony jestem ostro ^^

To ochłoń, bo długo sobie i tak byś nie pograł..

Kulikos
30-08-2006, 18:38
Dlaczego? To zależy... Jeśli łączył bym się za omocą wap ( grałbym ;x ) ciągneło by gdzieś... 1zł na minute ;D ale co innego GPRS, albo nie wiem... Przez kompa na szaber ;D
Btw. TibiaME.pl, " Sprawy Techniczne " czy " Na inny temat "??? ;x

TibiaME.pl
31-08-2006, 07:58
Niestety nibędze wersji na komórkę JAVA IDP 1.0 ponieważ ten tym javy nie jest w steni obsłużyć tej gry. Ja gram w wersje symbianową i już widać duże różnice między Javą a Symbianem, wersja na MIDP 1.0 całkowicie odpada.