PDA

Pokaż pełną wersje : War NG vs Sobs

zielaq
30-08-2006, 19:14
Jakis czas temu zaczela sie wojna , jedna ze stron zdecydowanie zaczela przewazac , juz byly krzyki ze zostali spingowani o to fragi

Smierci Society of Black Snakes

-- Elektryk'Death Aug 08 2006, 13:42:36 CEST Killed at Level 74 by Mannow
( Frag Rozpoczynajacy wojne )

1. Lady Szikaka Aug 22 2006, 22:53:09 CEST Killed at Level 80 by Mannow
2. Aug 26 2006, 21:26:58 CEST Killed at Level 78 by Anical The Second and by Azared Eagon

3. Yaugardo Aug 13 2006, 22:44:42 CEST Killed at Level 86 by Mannow
4. Aug 26 2006, 21:27:51 CEST Killed at Level 86 by Gal'axy and by Anical The Second

5. Kage Uchiha Angus Aug 26 2006, 21:04:28 CEST Killed at Level 61 by Dorpaz

6. Trevlig Aug 26 2006, 21:28:01 CEST Killed at Level 99 by Azared Eagon and by Dragon diver
7. Aug 29 2006, 21:04:45 CEST Killed at Level 98 by Don Augustus and by Dorpaz

8. Litheld Aug 26 2006, 21:33:50 CEST Killed at Level 108 by Gal'axy and by Dragon diver

9. Bruce Bloodtoe Aug 26 2006, 21:49:51 CEST Killed at Level 60 by Dorpaz and by Meraz

10. Elektryk'Death Aug 29 2006, 20:56:40 CEST Killed at Level 72 by Dorpaz and by Praoler the mage

11. Marelw Aug 29 2006, 20:56:58 CEST Killed at Level 63 by Rapito Deville and by Waldorio

12. Nirvitta Aug 29 2006, 20:56:32 CEST Killed at Level 66 by Rundo Tejparn

13. Dodi Brae Aug 29 2006, 20:59:56 CEST Killed at Level 82 by Mannow and by Slajpan

14. Kage Knight Aug 29 2006, 20:55:25 CEST Killed at Level 110 by Gal'axy and by Rundo Tejparn

15. Peero Aug 29 2006, 21:04:24 CEST Killed at Level 116 by Gal'axy and by Praoler the mage

16. Tristy Aug 29 2006, 21:01:42 CEST Killed at Level 65 by Mannow and by Praoler the mage

17. Andel Alus Aug 29 2006, 21:01:20 CEST Killed at Level 66 by Dorpaz

18. Mentor de'Vrie Aug 29 2006, 20:57:51 CEST Killed at Level 118 by Archin and by Praoler the mage

19. Nahika Aug 29 2006, 20:59:39 CEST Killed at Level 78 by Dorpaz and by Anical The Second

20. Ryba The Wolf Aug 29 2006, 21:00:24 CEST Killed at Level 105 by Wartex Night and by Punisher-sakir

21. Vany Hod Aug 29 2006, 20:57:20 CEST Killed at Level 82 by Rundo Tejparn

22. Kruger'Death Aug 29 2006, 20:56:56 CEST Killed at Level 73 by Gal'axy and by Dorpaz

Smierci Next Generation
1. Archin Aug 12 2006, 21:50:35 CEST Killed at Level 104 by Master Cucumber
and by Voltomix

2. Jaloz Aug 22 2006, 23:29:09 CEST Killed at Level 50 by Yaugardo
and by Mentor de'Vrie

3. Sir Demolisher Aug 26 2006, 21:02:38 CEST Killed at Level 80 by Sol The Wolf and by Kiroy Wind

ok 6 osób z Sobs zapłaciło za wolnosc

pitt6ull
31-08-2006, 03:02
Nie wnikam czy bylo jakies pingowanie czy nie ale lagi byly nie z tej ziemi :D Freeze za freezem.

zielaq
31-08-2006, 10:52
ja tez mialem straszne lagi i 2 kicki ale mimo wszystko dalem rade :D

Nirvy
31-08-2006, 13:47
:baby: Nie codziennie 20 osób+- dostaje w małym odstępie czasowym kicki i freezy nie mówie ze ng nas spingowali ale logiczne jest ,że pierwsze podejrzenie poszło na nich.

Nirvy
31-08-2006, 16:10
A tak apropo, my chcemy uczciwej walki, zara usłysze ''wojna to wojna'' Ale nie da się walczyć jeżeli ng zna każdy nasz ruch , każdy atak . Po prostu jeżeli nie bedzie NG chciało uczciwej wojny czyli nie powie szpiegom żeby wyszli z gildii , lub nie powiędza nam kto jest tą osobą zatem by zaczniemy nieczyste zagrywki.:baby:

Fin'er
31-08-2006, 17:37
Nom coś tam musialo byc... tyle dedów w tak krótkim czasie.

Medivh Shady
31-08-2006, 18:04
Standardowa metoda walki przez ng

Calen Futh
31-08-2006, 20:52
No cóż. Zapowiadało sie dobrze. Nasza, w miare dobra gildia. Duża z w miare wysokimi lvlami. A tu taka lipa nagle :/ Ehhhh....A miało być tak pieknie ;S Ale i tak wciąż mam nadzieje że NG w końcu upadnie.

Btw. Czy czasem jakiś modek nie zabronił robienia Obsidia Thread przez pare tygodni ? :confused: :D

Nirvy
31-08-2006, 21:11
Yeee ban for pephy.

Misterio
31-08-2006, 21:46
Ban za załorzenie temat o Obsidii bo stary temat został zamknięty na 2 tyg.

majk
31-08-2006, 23:26

ble ble ble moze odrazu 10kickow...ruszac sie nie mogles...ale dales RADE!! jestes najlepszy!! afff

Ryba_90
01-09-2006, 01:13

Gratulacje pephy!! Co to byl za wyczyn, naprawde widac lata wprawy, strzelac do ludzi trapnietych z sd przy lagach to technika wrecz nie do opanowania :D Cud ze dales rade!!

zielaq
01-09-2006, 02:00
Trenrowalem wiele lat z rodzicami :D na tibia.com pojawily sie juz paymenty :p

Gedd
01-09-2006, 02:09
Standardowa metoda walki przez ng

nie pie r dol mi tu smut o pingowaniu jako standardowej metodzie walki medivh bo jedyne "rozlaczenie internetu membera dpft w sprzyjajacych dla ng okolicznosciach" zdarzylo sie tylko 2x na xaiderku. a tak pozatym to sam sie puknij w czoło, jak ty chcesz pingowac naraz 30 osob i jeszcze ich zabijac w tym samym czasie. takiego neta to busz w pentagonie niema zeby dal rade xD. a o zdobyciu ich wszystkich ip to juz nie wspomne.

@"sobs" czy jakos tak
a wy tez sie puknijcie w czolo, nigdy pingowania na oczy nie widzieliscie tylko uslyszeliscie od kolegi kolezanki z podworka ktora uslyszala od znajomego tescia twojego styjecznego wujka. wiesz co sie dzieje jak ktos cie pinguje? ROZŁĄCZA CI NETA. a wam nic nie rozlaczylo. jakby wam rozlaczylo to byscie niemieli lagow, tylko wylecieli z tibii w kilkanascie sekund. lagi mieli wszyscy.

a pzrejebaliscie przez to ze jak tylko wasze noobchary-zwiadowcy zobaczyly jak cale ng (23 osoby) na pustyni ank wali (strong) haste i rusza do przodu to zaczeliscie spie r dalac z kanionu dara-ank do pzta. a jak 30+ typa spie r dala w panice przed siebie i rozprasza sie we wszystkie strony to zabic ich wszystkich mozna doslownie z jedna reka w dupie

zielaq
01-09-2006, 02:16
@up
swiete slowa :P

Ryba_90
01-09-2006, 02:16
nie pie r dol mi tu smut o pingowaniu jako standardowej metodzie walki medivh bo jedyne "rozlaczenie internetu membera dpft w sprzyjajacych dla ng okolicznosciach" zdarzylo sie tylko 2x na xaiderku. a tak pozatym to sam sie puknij w czoło, jak ty chcesz pingowac naraz 30 osob i jeszcze ich zabijac w tym samym czasie. takiego neta to busz w pentagonie niema zeby dal rade xD. a o zdobyciu ich wszystkich ip to juz nie wspomne.

@"sobs" czy jakos tak
a wy tez sie puknijcie w czolo, nigdy pingowania na oczy nie widzieliscie tylko uslyszeliscie od kolegi kolezanki z podworka ktora uslyszala od znajomego tescia twojego styjecznego wujka. wiesz co sie dzieje jak ktos cie pinguje? ROZŁĄCZA CI NETA. a wam nic nie rozlaczylo. jakby wam rozlaczylo to byscie niemieli lagow, tylko wylecieli z tibii w kilkanascie sekund. lagi mieli wszyscy.

a pzrejebaliscie przez to ze jak tylko wasze noobchary-zwiadowcy zobaczyly jak cale ng (23 osoby) na pustyni ank wali (strong) haste i rusza do przodu to zaczeliscie spie r dalac z kanionu dara-ank do pzta. a jak 30+ typa spie r dala w panice przed siebie i rozprasza sie we wszystkie strony to zabic ich wszystkich mozna doslownie z jedna reka w dupie

Widac ze nie wiesz jak to bylo gdyby to nie nasze noob chary byly, poniewaz sami bysmy sie nimi nie blokowali ^.- A po za tym wszyscy nagle dostalismy duze lagi a niektorzy kicki. Nie wiadomo czy to byla wina pingowania czy lagi od serva choc wydaje mi sie ze to drugie. Tam nie bylo innego wyjscia niz ucieczka gdyz tak lagowalo ze nie dalo rady sie bic jesli 110ms (z strong haste, time ringiem i bohami oczywiscie) nie mogl uciec od 118 rp to cos bylo nie tak :P

Gedd
01-09-2006, 02:21
nie mowie o tych na darashi chociaz tamte noobchary to blokowaly kazdego (was uciekajacych od nas i nas goniacych was)
mowie o tych 10 noobach co biegaly kolo nas jak sie zebralismy na pustyni
bo ledwo co mannow wydarl morde RUUUUUUUUSH to za 10 sekund (jeszcze nikt z obu teamow niewidzial sie nawzajem) to slysze "lol they are running back"

Ryba_90
01-09-2006, 02:25
nie mowie o tych na darashi chociaz tamte noobchary to blokowaly kazdego (was uciekajacych od nas i nas goniacych was)
mowie o tych 10 noobach co biegaly kolo nas jak sie zebralismy na pustyni
bo ledwo co mannow wydarl morde RUUUUUUUUSH to za 10 sekund (jeszcze nikt z obu teamow niewidzial sie nawzajem) to slysze "lol they are running back"

O nie wiedzialem ze grasz jakas postacia na obsidii i uczestniczysz w wojnie, moze bys byl tak mily i podal nick? :D

Pyro Aris
01-09-2006, 03:06
szkoda ze nie bylem na wojnie :( moze bym zlapal jakis loot z rs

Ghost111
01-09-2006, 09:54
@ Pephy powiem szczerze ze zaskoczyles mnie swoja decyzja. Caly czas myslalem ze jstes neutralny a jesli juz dolaczysz do wojny to po stronie SOBS.

@ Gedd prawdopodobnie ogladal filmik albo nawet sam walczyl bo w tej wojnie walczy pare osob bardziej znanych z Kyry.

Szkoda ze to sie tak potoczylo a nie inaczej, zreszta ja i tak juz mam deleted :p Kolejna sprawa to jest powod wojny, wywolywac wojne dla zabawy to chyba tylko na Obsidi, co innego robienie wojny zeby "uzdrowic" serwer ale to przeciez NG... Fakty sa jednak takie ze w momencie kiedy wyjdzie nowy serwer pvp, prawdopodobnie NG zostanie same na Obsidi no i oczywiscie jakies mniej znaczace postaci. Nalezy podkreslic ze, NG wygralo poraz kolejny :confused: i poraz kolejny wygralo stosujac nieczyste chwyty...
Szpiedzy itd. Niechce pisac tu o pingowaniu ale to z pewnoscia lagi serwera nie byly, i smierc tylu osob na takich levelach w tak zastraszajaco krotkim czasie jest bardzo podejrzana... Dodam ze wiekszosc z tych co padla, nie sa noobami.

Wojna juz wlasciwie skonczona wiec pozostaja juz tylko snake ataki albo zmiana serwera bo placenie nie ma sensu moim zdaniem...
Moge zapewnic ze ci co zaplaca, wczesniej czy pozniej znow zostana zabici.
Wspanialy Mannow i jego druzyna pewnie znow za pare miesiecy oglasza amnestie bo juz resp na Obsidi bedzie bardziej niz zalosny. Tylko kto sie juz nabierze na to?

:D

Angatevon

Nirvy
01-09-2006, 11:36
Ci co zapłacą to i tak sram na nich bo ja napewno nie zapłace .

@Anga

Nie miej pretensji do pephego on jest tylko asslickerem który myśli ,że plecy są lepsze lub ważniejsze od przyjazni , tyle.

Ricalone
01-09-2006, 12:20
pephy frajerze......
pephy to jest ciota jak nie wiem pewnie spamował mannowa zeby go przyjoł do NG i obiecywal ze bedzie ich providerem ;>

btw pephy i tak masz hunta u krupta za disciple.

Peace.

ps. NA NASTĘPNYM BATTLE NIE WCHODZCIE NA VENTIRLO ZEBY WASZYCH IP NIE MIELI !!!!!

zielaq
01-09-2006, 13:07
@nirvy
wierny przyjaciel sie znalazl
@up
kurcze :(
oni maja wlasne vent i zeby zdobyc kogos ip potrzeba miec admina na vent , pozatym wiekszosc na pewnie stale ip , ale oczywiscie teoria spiskowa , Spingowali nas !! halp blz
@Anga
Ciezko byc z osobami w gildi ktore sie huntuje lub ktore chcialy Cie ubic 2 dni przd wojna :)

Nirvy
01-09-2006, 13:16
[QUOTE=zielaq;967334]@nirvy
wierny przyjaciel sie znalazl

Ja nie jestem asslickerem w przeciwieństwie do innych.
;)

zielaq
01-09-2006, 13:19
aa czyli jak dolaczylem do gildi to jestem asslicker , roger that :]

Nirvy
01-09-2006, 14:10
No chyba tak jak angatevona zabili to z banished wyszedłeś bo twierdziłeś ,że bez powodu a ,że dorpaz i bodajże mannow zabili angatevona i ,że lvl był powodem to jak najbardziej doszedłeś do nich a pozatym sam mówiłeś ,że dojdziesz do nas. Więc, twierdze ,że jesteś asslickerem .:baby:

Tass
01-09-2006, 14:46
...a tak pozatym to sam sie puknij w czoło, jak ty chcesz pingowac naraz 30 osob i jeszcze ich zabijac w tym samym czasie. takiego neta to busz w pentagonie niema zeby dal rade xD.

proponuje samemu sie puknać w czoło bo jest to możliwe, a jeśli nie wiesz to nie pisałbym takich bzdur...

Po 1. nie robi się tego z własnego kompa bo sam sie zblokujesz.
Po 2. wystarczy mieć dostęp do kont shellowych.
Po 3. wystarczy mieć 3 konta i puścić N pakietów z M wielkością by każde łącze zblokować.

a o zdobyciu ich wszystkich ip to juz nie wspomne.
wszystkich to moze być problem lecz nie do obejścia... wystarczy wypakietować daną klasę IP / serwer brzegowy tepsy / ale do tego trzeba mieć znowu N kont shellowych i dobre łącze, a biorąc pod uwagę ze wiekszość ma łącza TPSA o niewielkich transferach nie jest to sztuka zapchać

Tass
01-09-2006, 14:58
... wiesz co sie dzieje jak ktos cie pinguje? ROZŁĄCZA CI NETA...

Ty najwyraźniej też nie wiesz co się dzieje jak komp jest pingowany...

nic Ci się nie rozłancza bo Twoj komp musi odpowiedzieć na te wszystkie pakiety które obecnie odbiera!!!! I Twoja komunikacja w tym czasie wisi jeśli masz dobre łącze to po odesłaniu PONGA masz dalej łacze czyste... a najlepiej wyłączyć na router/firewall funkcję PING i masz po kłopocie i nie obrażaj tu ludzi swoją wiedzą informatyczną bo jest mizerna.

Nirvy
01-09-2006, 15:13
Ty najwyraźniej też nie wiesz co się dzieje jak komp jest pingowany...

nic Ci się nie rozłancza bo Twoj komp musi odpowiedzieć na te wszystkie pakiety które obecnie odbiera!!!! I Twoja komunikacja w tym czasie wisi jeśli masz dobre łącze to po odesłaniu PONGA masz dalej łacze czyste... a najlepiej wyłączyć na router/firewall funkcję PING i masz po kłopocie i nie obrażaj tu ludzi swoją wiedzą informatyczną bo jest mizerna.

Dokładnie.

pitt6ull
01-09-2006, 15:21
Tass nie masz moze paru kont shellowych po znajomosci ?:D

Ptak~
01-09-2006, 15:35
Wy Źli! Wy Niedobzi! :d

Tass
01-09-2006, 15:52
Tass nie masz moze paru kont shellowych po znajomosci ?:D
wiesz ze dla was sie znajda :)

Wy Źli! Wy Niedobzi! :d
we evul admins hehehe :evul:

^Awolver^
01-09-2006, 18:27
1. Tass ma i moze wszystko ;d
2. @Pephy
z poczatku keidy byles w deja vu byles stosunkowo normalny , nie wiem czy o wojnie wiedziales wczesniej czy dolaczyles sie pozniej ale to co wszyscy mowili to zgadzam sie z tym jestes asslickerem..
3. Czemu ten temat nie zostal zamknietY? ;s

Ghost111
01-09-2006, 20:32
Pephy poszedl na latwizne, zauwazyl ze SOBS zaczyna przegrywac i dolaczyl do wygrywajacej gildi. A dlaczego? Bo bal sie o chara. A poprzez wstapienie do gildi zapewnil sobie pewnego rodzaju immunitet pozwalajacy na osiagniecie czegos wiekszego na tym zepsutym swiatku.
Aha dzisiaj kolejny wspanialy mag i zarazem moj dobry kumpel padl od NG za zbyt wysoki level. Gratulacje wkrotce na Obsidi zostanie same NG i ich wierni asslickerzy :D

Angatevon

Nirvy
01-09-2006, 21:13
Tak pephy to asslicker.

^Awolver^
01-09-2006, 22:21
Jak wiele postow jeszcze napiszemy ze "pephy to asslicker" ? mzoe po prsotu napiszmy to w podpisie ;d

zielaq
02-09-2006, 00:38
@Nirv
1.Odszedlem bo Trevlig i Evo Robili Mas PA , vide. Trevlig zabil goscia bo kupil domek jaki on chcial , a Evo chcial ubic mnie
2.Nigdy nie mowilem Ci jaki byl powod mojego dojscia do ng wiec przetan wymyslac bzdury
3.nie jestem taki glupi zeby powiedziec ze dojde do ng bo wiem ze byscie zaczeli mnie klepac zanim bym doszedl

Over And Out

Anga
Po czesci masz racje z imunnitetem , trzeba myslec przyszlosciowo :)

zielaq
02-09-2006, 03:53
no no Sobs pokazalo klase , 92 ms , 110 ms i 100 ek nie mogly zlapac 75 msa na pz to porazka kompletna xD oczywiscie za chwile wymowki

03:48 Qeni [100]: zagraj an radiowce to pogadamy <lol2>
03:50 Suv the Dark Magican [92]: jeszcze jakies nooby blokowaly

dno dna ..

O&O

Veer~
02-09-2006, 08:17

HAHAHAHAHAH..
Thanks for made my day

Nirvy
02-09-2006, 09:01
Dobra dobra a ng jest super bo dorpaz zabił unbroken hero i angatevona bo by mannowa dogonili w lvlu . Banished może i robi pa, ale ng nie jest święte i nie raz mówiłes ,jak jeszcze dejavu samo walczyło z ng to że dołonczysz ale do dejavu . Po prostu bałeś się o swoją dupę bo masz co raz większy level i bałeś się ,że shunci Cię mannow za lvl.
Jesteś asslickerem dalej tak sądze.

zielaq
02-09-2006, 11:09
po odejsciu z dejavu nigdy nie powiedzialem ze tam wroce , masz chyba jakies urojenia , masz jakis komplex z asslikerem ? w kazdym poscie to piszesz , moze zal dupe sciska ze ja moge expic na Ty nie ?

Ryba_90
02-09-2006, 11:40
no no Sobs pokazalo klase , 92 ms , 110 ms i 100 ek nie mogly zlapac 75 msa na pz to porazka kompletna xD oczywiscie za chwile wymowki

dno dna ..

O&O

No racja uciekles nam gratulacje znowu za to :D. No ale sam widzisz jak 110ms mogl nie dogonic 75ms jesli ty nawet nie bloknales nas m wallem? Myslisz ze ktos od nas jest takim noobem zeby lapac Cie bez strong haste i time ringa? Poprostu jak wrzucilismy strong haste i normalnie chodzilismy klikajac na klawiaturze to nie chodzilo plynnie dlatego cie nie dogonilismy. Bylismy na ventrillo wiec to na pewno byl powod dlaczego mielismy lekkie lagi. A ze Ty tez nie jestes jakims noobkiem to dobrze sie kreciles po venore :p no i w koncu skonczyl Ci sie pz. A wasze ng jest tak super ze sir demolisher biega sobie po edron i kupuje mfy az tu nagle zginal od dwoch sorkow (nawet nie bylo trapniety), a o elite demolisher to juz nie wspomne 98ek expi sobie na cyclo i chyba nawet nas nie exivowal :D az tu nagle wpadly 3 osoby i ded :[

Nirvy
02-09-2006, 13:28
Nie mówiłeś że tam wrócisz tylko ,że dojdziesz do nas, do banished. Nie mam urojenia tylko mówie jak jest.

zielaq
02-09-2006, 14:38
@Ryba
Dzieki za slowa uznania :D
nie bede komentowac Sira i Elita bo szkdoa slow :D
tak myslalem ze to podstep z qenim , chociaz mialem nadzieje ze jest on tak wielkim noobem na jakiego wyglada i chce tracic uhy ;D , od vent to raczej lagow nie ma :p tak naprawde to was pingowalem :( :D
@Nirvy
Napisalem Ci pare postow wyzej dlaczego tak mowielm , czytanie ze zrozumieniem sie kłania

Fin'er
02-09-2006, 23:20
Baba 4ever (majbe) ;>. Dzieki dla Kiroyka, Sol, i Suva i innych z moich znajomych ktorzy tu sa a nie wiem :p.

Maturka za pasem więc trzeba zakończyć przygode z Tibia ;)

PS. Jak SOBS'y tego nie wygracie... to tego świata od tego zasranego Ng juz nic nie uratuje, no chyba że Mannof se szczeli w łep klawiatura :D... Oby... oby..

//Patryk, Fin~ :evul:

Ryba_90
03-09-2006, 00:17
@Ryba
Dzieki za slowa uznania :D
nie bede komentowac Sira i Elita bo szkdoa slow :D
tak myslalem ze to podstep z qenim , chociaz mialem nadzieje ze jest on tak wielkim noobem na jakiego wyglada i chce tracic uhy ;D , od vent to raczej lagow nie ma :p tak naprawde to was pingowalem :( :D
@Nirvy
Napisalem Ci pare postow wyzej dlaczego tak mowielm , czytanie ze zrozumieniem sie kłania

Skad mozesz wiedziec ze nie ma od venta lagow? Jesli dla kazdego moze to byc inaczej poniewaz zalezy to od parametrow jego kompa oraz lacza internetu. A co do tego ze nigdy nie mowiles ze dojdziesz do ng bo bysmy zaczeli cie klepac to jesli od poczatku miales zamiar podszywania sie za naszego kumpla to naprawde udalo Ci sie. Tylko przykre to jest ze wlasnie przez takich Polaczkow jak Ty, Gal i szpiedzy u nas w gildii przegrywamy.

^Awolver^
03-09-2006, 10:50
Jak dla mnie Teamspeak jest lepszy od ventrilo ;d na starym komputerze, na ktoym tibia chodzilo stosunkowo dobrze (466 Mhz, 192 ram) to gdy mialem cokolwiek wlaczonego (na przyklad gg) to teamspeak'a nie moglem uzywac gdyz komputer sie zawieszal ;< dopeiro gdy zmienilem prioytet procesu "explorer" to wtedy uruchomil sie ts.. wiec ze ventrilo robi lagi jestem pewien na 100% jesli ktos nie ma lacza 256+ a compa conajmniej 1 giga to ventrilo mzoe te lagi robic.

0lik
03-09-2006, 12:58
w vent to jest lepsze ze mozesz ustawic comment :p

a tak to teamspeak2 pwnt all

Ghost111
03-09-2006, 18:29
Wy tutaj sie jak zwykle spiercie. A ja dzisiaj rano otrzymalem Smsa ze wielki Gal'axy aka Pika dostal wpier*** w realu. :D:D :cup:

Calen Futh
03-09-2006, 19:47
Wy tutaj sie jak zwykle spiercie. A ja dzisiaj rano otrzymalem Smsa ze wielki Gal'axy aka Pika dostal wpier*** w realu. :D:D :cup:

No wiecie ;] Za bardzo mnie irytował. Nie wyrzymałem presjii i wpadłem do niego xD a tak na serio to gratZ dla autorów wpierodolu =] (Pewnie SoBS wpadło z cała ekipą w rl z macami i innymi takimi itemkami)

Nirvy
03-09-2006, 20:47
Wiecie ja to jest, troche determinacji i mass log na peronie i już dalej jakoś idzie XD

zielaq
03-09-2006, 21:43
to jest zalosne zeby bic kogos w rl bo jest w przeciwnej gildi ..
ale to musi byc polska bo tam jakos dorpaz ani azared nie napi****** don zasy ani w druga strone ..
patologia

Gedd
03-09-2006, 21:55
a jak kolega z przedszkola z tobą wygra w domino to tez go pojdziesz pobic?

Kiroy
03-09-2006, 22:06
1 : chyba nie widzieliscie Don Zasy w rlu :D to raz 8o

2 : Gal'axy moze i nie powinien dostac ale sam sie troche prosil wyzywanie i grozenie osobie starszej 6 lat w rlu i go zabicie moglo troche zdenerwowac darote :P

Geddy : tu rexsi jak sam dobzre wiesz po kyrze czasami i przyjaciele okazuja sie ostatnimi ch .... takze stary patrz troszke obiektywnie zabijali nas za wysoki lvl kazdego takze nie wiem czy patzrac obiektywnie jakby tobie wyswietlili taki film czy bys dalej tak Ng chwalil ... troszke obiektywizmu . a co do informatyki to nie kłóćsie z magistrami informatyki :) a zarazem geddy powodzonka na Kyrze ...

OBSIDIA : wojna jeszcze nieprzegrana choc nie wiem czemu prawie cale SOBS łącznie ze swe posralo sie w majtki sie w ogole nie loguje !! ludzie tak sie grzali padli raz i pokazali charakter wstyd mi ze poswiecilem swoj 107 dla tych ludzi poprostu wstydwiekszosc z nich nie maja jajec i boja sie stracic lvl na servie na ktorym i tak nie moga garc !! poprostu zenada !!

a ja ostatnio wyskoczylem w trojke z yunkiem i z z suvem cale ng zalogowane do pzeta i 2 fragi padly na 80 i 100 elite a Sobs boisie wyjsc z pz :/ zreszta ostatnio jak ginilismy ng rano z algothinem yunem peero i vixi ng bylo dwa arzy wiecej ale i tak ekipa poszla do pz :/ wiec czego sie tu bac nie rozumiem sam :/ ale jak ktos ma pierwsyz raz wysoki lvl a wuaza sie za niewiadomo kogo to tak bywa :/

Ostatnia szansa albo sie SOBS zmobilizuje albo Obsidia przepadnie !!!:evul:

Rexsi

zielaq
03-09-2006, 22:19
Kiroy a Ty go widziales ?:D no wlasnie , jesli mowisz to po fotkach to sopjrz na loneblissa :p
i tak jestes jedyna osoba z Sobs ktora szanuje
sytuacje sa rozne ale nie zdarzylo mi sie nikogo bic w rl za tibia bo uwazam to za cos hanbiacego
no i sneak atak byl ladny ostanio :P
a kto jest magistrem informatyki ?:D

Ghost111
03-09-2006, 23:12
Jaki jest Don Zasa w realu ? Tego nie wiem. Gal'axy nie dostal bynajmniej od Daroty co nie zmienia faktu ze sobie na to zasluzyl.
Nawiazujac troche do tematu to widze ,ze wojna zaczela byc nieco bardziej wyrownana bo SOBS zaczelo mniej padac a za to pare osob z NG zginelo. A dlaczego? Bo wkoncu SOBS przejzalo na oczy i zaczeli atakowac mala, zgrana grupka w pojedyncze jednostki. I to wlasnie jest kluczem do ewentualnego sukcesu ;).
A magistrem informatyki jest Tass. Wiec nie ma co tu dyskutowac :p

Pozdrowienia Angatevon

Tass
04-09-2006, 00:02
..A magistrem informatyki jest Tass. Wiec nie ma co tu dyskutowac :p

hehe :) nie tylko Pitt i Mancu tez... wkoncu nie raz razem opuszczalismy zajecia

Pozdrawiamy pana prof "TIA" i metody "gumowej palki" jako jednej ze skuteczniejszej w lamaniu szyfrow :evul:

zielaq
04-09-2006, 02:24
@Anga
Sneak Atakami nie wyrgrasz wojny napewno co Ci to da ze ubijesz jedna osobe jak na nastepny dzien ona to odrobi a Ty siedziesz w pz , nie kieruje tego konkretnie do Ciebie ;) czy ja wiem czy wyrównana 25:7

Ghost111
04-09-2006, 07:59
@Anga
Sneak Atakami nie wyrgrasz wojny napewno co Ci to da ze ubijesz jedna osobe jak na nastepny dzien ona to odrobi a Ty siedziesz w pz , nie kieruje tego konkretnie do Ciebie ;) czy ja wiem czy wyrównana 25:7

Wojny nie wygram zgadza sie ale co to za gra, ze w kazdej chwili moze sie zalogowac 5 osob i padasz w mgnieniu oka. a w przypadku SOBSow to jedyne rozwiazanie w tej chwili. Widziales sam, open battla to nie bylo dobre posuniecie :p
A napisalem bardziej wyrowna wojna majac na mysli ostatnie dwa dni wojny.

Veer~
04-09-2006, 08:18
Poor killing innocent guy irl. So if Gal'axy has been hit then ppl couldn't not hit me but kill me. HHAHAAH.

Hail all Power Abusers. : )

Jag njuta av mördande folk.

zielaq
04-09-2006, 08:18
Anga zawsze mozna zrobic kontre na sneak i all sie zaloguja w kopalni i po węzykach :p , przynajmniej cos sie dzieje :D

Gedd
05-09-2006, 14:12
@Kiroy

wiesz, masz mi za zle ze jestem po stronie NG, ale chyba troche trudno zeby bylo inaczej skoro sam w nim jestem ;p nie walcze tu o swoja wolnosc ani o zadną "sprawiedlowisc" czy inne gowno, traktuje ta wojne jako przyjemnosc, bo dla mnie to rozgrywki pvp sa najlepsza czescia tej gry, choc udupione przez aimboty, ciagle ciekawe. nawet nie swoim charem tam gram wiec traktuje to bardziej na luzie niz wy, ktorzy "bijecie sie" o swoja ciezka prace przy robieniu tych postaci itp

a co do tych wszystkich mechanizmow pingowania to masz racje ze magistrowie informatyki sie znaja na tym lepiej, (jesli nie wywala mnie ze szkoly to za pare lat sam takim bede:) )ale ciagle wydaje mi sie bzdura ze cala gildia 30+ osob ktore byly online zostaly spingowane lol. jak mnie kolega pingowal to mi odcinalo momentalnie neta, niebylo mowy o zadnych "ciezkich lagach". pozatym jedynym mozliwym sposobem na zdobycie IP 30 osob z ktorych wiekszosc jedzie na neostradzie (dynamiczne ip) bylo by przekupienie waszego hostera ventrilo lol albo wlamanie sie do tepsy :D

@The Shodow
wiem ze "sa tacy magicy" ale watpie zeby ktokolwiek sie do tego posunął skoro moze wygrac bez tego...

The Shodow
05-09-2006, 14:21
a co do tych wszystkich mechanizmow pingowania to masz racje ze magistrowie informatyki sie znaja na tym lepiej, (jesli nie wywala mnie ze szkoly to za pare lat sam takim bede:) )ale ciagle wydaje mi sie bzdura ze cala gildia 30+ osob ktore byly online zostaly spingowane lol. jak mnie kolega pingowal to mi odcinalo momentalnie neta, niebylo mowy o zadnych "ciezkich lagach". pozatym jedynym mozliwym sposobem na zdobycie IP 30 osob z ktorych wiekszosc jedzie na neostradzie (dynamiczne ip) bylo by przekupienie waszego hostera ventrilo lol albo wlamanie sie do tepsy :D
Sam dobrze wiesz ze sa tacy magicy;) :o
~
Ja aktualnie nie biore udzialu w wojnie bo nie bede albo "TY ZDRAJCO FAK JOO!!!1212123332312" ani "You are dead", poprostu sie to nie oplaca :)
Pozdro

Ghost111
05-09-2006, 15:00
Widze ze ng daje swoje chary innym osobom zeby za nich wygrali wojne :D
Gedd ktorym charem na Obisidi grasz? Podaj moze nick, choc pewnie tego nie zrobisz bo nie masz odwagi :p

Gedd
05-09-2006, 15:55
@up

praoler the mage, moze lvl nieduzy ale fragow troche mam ;p

Ghost111
05-09-2006, 16:01
Hehe troche mnie zaskoczyles. Szczerze sadzilem ze Praolerem gra prawdziwy owner :p

Ptak~
05-09-2006, 17:08
dobra, nie złapaliśmy Cie. ale czemu mówisz ze to nasza wina, skoro jadac na time ringu i gran hur ty biegales od nas szybciej ? imo jak nie wiesz to nie komentuj, pozniej koledzy z twojej zajebistej gildii padli jak psy. co do bicia gala, co was to obchodzi ? kazdy traktuje te gre inaczej i jesli Gal uniemozliwia przyjemne granie komus kto moze mu wpierdolic w RL to niech to zrobi. Memph jestes smieszny i zawsze bedziesz :) "sharowanie i boty to sens tej gry". idz sobie pograj w jakies diablo albo cos gdzie bedziesz nieszkodliwym wazywkiem dla normalnych ludzi.

Yours,
Suv the Dark Magican
The Domator

hauehauehuh

Ghost111
05-09-2006, 22:55
Widze ze wojna juz jakby wygasla... NG spokojnie expi a Sobs nie robia juz nawet snake attackow ani sie nawet nie loguja. A co do watku Gal'axyego to jak dostawal wpier*** to plakal jak dziecko :baby: co nie czyni go niewinnym bo on dobrze wie ze sobie zasluzyl :D

Agent Madness
05-09-2006, 23:31
NG chyba kończą się fundusze bo zbierają haracze nawet od swoich członków (Xarabek) :)
Swoją drogą przyjąć do gildii kolesia, który kiedyś wyczyścił Mannowowi chatę to też przejaw inteligencji i roztropności.

Co jak co, ale niestety nie wydaje mi się żeby udało Wam się wykurzyć NG z tego serwa, chociaż życzę Wam tego bardzo mocno. Strasznie dużo moich znajomych odeszło przez nich z Obsidii. Sorka za moje pesymistyczne nastawienie, ale widziałem już zbyt wiele nieudanych prób obalenia NG.

No i jeszcze powrót Meraza. Co jak co, ale miałem nadzieję, że tej parszywej gęby już nigdy nie zobaczę. Takiego PA nie widzałem na żadnym innym serwie. Mała prośba, jakbyście planowali jakiś atak to skoście jego, wiem, że to knight, ale jaka satysfakcja :D

PS. Jakbyście potrzebowali pomocy to piszcie do mnie na refugii, na obsidie nie mam zamiaru wracać, ale postać może posłużyć nawet jako żywa tarcza. Pzdr i powodzenia

Pyro Aris
05-09-2006, 23:55
ja jestem za NG bo jeszcze mi nic nie zrobili :)

Veer~
06-09-2006, 07:17
dobra, nie złapaliśmy Cie. ale czemu mówisz ze to nasza wina, skoro jadac na time ringu i gran hur ty biegales od nas szybciej ? imo jak nie wiesz to nie komentuj, pozniej koledzy z twojej zajebistej gildii padli jak psy. co do bicia gala, co was to obchodzi ? kazdy traktuje te gre inaczej i jesli Gal uniemozliwia przyjemne granie komus kto moze mu wpierdolic w RL to niech to zrobi. Memph jestes smieszny i zawsze bedziesz :) "sharowanie i boty to sens tej gry". idz sobie pograj w jakies diablo albo cos gdzie bedziesz nieszkodliwym wazywkiem dla normalnych ludzi.

Owww.. Na każdym serwie jestem wystarczająco śmieszny żeby być w stanie ustawić kazdego i zabić każdego : ) Love you :*

Gl Hf in pz ^^ Aż tak bardzo boli że wyrzuciłem cię z dragow? : P

Ptak~
06-09-2006, 08:59
Zabijasz kazdego ze swoim slicznym bocikiem :* i nie mowie tu o CIPbocie :D a co mnie to obchodzi ze mozesz kazdego zabic, to co robisz jest smieszne -.^ mowie - idz grac w Diablo tam nikomu nie zaszkodzisz a tutaj psujesz innym zabawe, bo dla ciebie boty i sharing to sens gry. zebys bana dostal :O

Co do wojny wygrac nie ma szans, juz mowie dlaczego. Ci ludzie przegrali jedna zasrana walke i wogole nei ma ich online, jedyna osoba online jestem ja, czasem Yunichi i Kiroy, ze dwa razy dziennie Peero wejdzie na chwile, Mentor tak samo. I jak ja mam zorganizowac jakas druzyne do walki jesli nie ma nikogo online a jak juz jest to po 22 musi spadac spac :o

Yours,
Suv the Dark Magican
The Domator

Veer~
06-09-2006, 15:42
Nigdy nie używam botów. To co ja mam to pvp ^^ Pozatym nie psuje nikomu zabawy :)

12:12 (name cuted) :ja pierdole przed chwila wbilem 45lv i ktos mnie musial ~z a j e b a c~ POD DEPO

:( It made my day ^^

Dö fattig Suv.

Nirvy
06-09-2006, 16:53
Zabijasz kazdego ze swoim slicznym bocikiem :* i nie mowie tu o CIPbocie :D a co mnie to obchodzi ze mozesz kazdego zabic, to co robisz jest smieszne -.^ mowie - idz grac w Diablo tam nikomu nie zaszkodzisz a tutaj psujesz innym zabawe, bo dla ciebie boty i sharing to sens gry. zebys bana dostal :O

Co do wojny wygrac nie ma szans, juz mowie dlaczego. Ci ludzie przegrali jedna zasrana walke i wogole nei ma ich online, jedyna osoba online jestem ja, czasem Yunichi i Kiroy, ze dwa razy dziennie Peero wejdzie na chwile, Mentor tak samo. I jak ja mam zorganizowac jakas druzyne do walki jesli nie ma nikogo online a jak juz jest to po 22 musi spadac spac :o

Yours,
Suv the Dark Magican
The Domator

Wiele razy jestem online ale nie mam zamiaru poświęcać szkoły i rl life ,żeby cały czas na tibi siedzieć .

^Awolver^
06-09-2006, 20:12
Wiele razy jestem online ale nie mam zamiaru poświęcać szkoły i rl life ,żeby cały czas na tibi siedzieć .

i racja... my tak robilismy w wojnie boom vs ng a i tak to nam gowno dało -.-"

Misterio
06-09-2006, 21:18
ja jestem za NG bo jeszcze mi nic nie zrobili :)
Brawo...
Dobrze że "podkreśliłeś" te Twoje 'jeszcze' bo jak zrobisz PG to może byc już niedługo.

kokos@
06-09-2006, 22:29
No i jeszcze powrót Meraza. Co jak co, ale miałem nadzieję, że tej parszywej gęby już nigdy nie zobaczę. Takiego PA nie widzałem na żadnym innym serwie. Mała prośba, jakbyście planowali jakiś atak to skoście jego, wiem, że to knight, ale jaka satysfakcja :D

Czlowieku a mialek kiedys stycznosc z Azura??:D tam jest np Drazharm, Gammbler, Lord Sensej, Minavand to sa dopiero PA i klucilbym sie czy ten wasz Meraz (bez obrazy) jest w stanie przebic "Naszych kochanych chlopcow":D

Pozdro

Veer~
06-09-2006, 22:38
Ohh.. "kokos" Może nie grałeś na valori? ; ) Chyba nie widziałeś PA w naszym wykonaniu...

Ptak~
06-09-2006, 22:56
Nirvy to po co zes dolaczal skoro wiedziales ze nie chcesz walczyc ? Sorry ale nie powiem NG "ej wylogujcie sie zebysmy mogli kogos od was ujebac na expie bo Nirvy musi jutro rano isc do szkoly". Wojna to nie sa zasrane ustawki i 40 osob z gildii nie dostosuje sie do Twojego planu lekcji.

Memph i to wlasnie "pvp" zmienia za ciebie stoneskiny, strzela z SD/UHa Cie, doklada boltow i przesuwa przeciwnika w ulamku sekundy ;) czy co mi tam jeszcze wymieniales. Ogolnie jest z czego byc dumnym, robiliscie PA i wygrywaliscie wojny z SD combo pod guzikiem :o ale sry Ty grasz dla wojen, PA, sharowania i botow bo tego nauczyli cie szwedzi z ktorymi sharowalesB) how cool of you. ale to wszystko nic w porownaniu z Twoimi dojrzalymi a zarazem pikantnymi docinkami w stylu "sux the shit magican". imho piaskownica cie wzywa ;<

Yours,
Suv the Dark Magican
The Domator

P.S.
MayGyver daj mi bana, bede w pelni usatysfakcjonowany poziomem tego forum :)

Agent Madness
06-09-2006, 22:56
Domyślam się, że na każdym serwie znajdą się PA (pozdrawiam również Valorie, na której hunta od Chullo dostałem :D), ale Meraz jest dla mnie szczytem szczytów. Akcje typu wjazd na larvy wyrzucenie z nich jakiegoś 20 lvla sorca i ustawienie siebie na bocie na 72h to normalka. Mnie zaczął bić tylko dlatego, że za wolno szedłem przed nim.

Poza tym czy ktoś z Was próbował z nim kiedyś porozmawiać? Wydaje mi się, że prędzej byś się z koniem dogadał niż z nim. Zachowuje się tak jakby tylko bot grał i miał wklepane kilka podstawowych Merazowych sformułowań (leave\hunted\pay w zupełności wystarczy).

Kokos, ale jeżeli na Twoim serwie jest 3 takich Merazów to współczuję strasznie.

Veer~
06-09-2006, 23:45
My BOTs are so cool right? :p Oh.. A mowilem Chullo kiedys zeby bil ludzi tylko powyzej 35lvla. Btw. Powiedz mi Suv wiec po co ty grasz? Jedyny moj cel w tej grze to poprostu wojna, PA i zabić jak największą ilość niewinnych ludzi a nie lvlować żeby mieć lvlik. Lvl jest tylko po to żeby mieć większy dmg aby móc zabijać lepszych przeciwników. Pozatym jeżeli komuś przeszkadza PA to niech idzie na NON-Pvp i nie będzie miał problemów. PA jest to poprostu rozrywką i niczym więcej. Najbardziej mnie irytuje jedna rzecz że jak zabije kogoś to odrazu dostaje 10 MSG: "MAAAAAAAANN WHYYYY?? REAAAASON??" ale od czego jest ignored right? :)

One thing else:
Jakoś nie miałem problemu dogadać się z Merazem. To że nie gada z jakimiś newbie na 50lvlu to nie znaczy że nie jest so cool (PA) ^^

Agent Madness
06-09-2006, 23:50
One thing else:
Jakoś nie miałem problemu dogadać się z Merazem. To że nie gada z jakimiś newbie na 50lvlu to nie znaczy że nie jest so cool (PA) ^^

Nie żebym był złośliwy. Swój na swego trafił?

@down
Mówisz, że wypowiadanie słów pay/hunted/leave z różną częstotliwością i natężeniem wystarczy, żeby się z nim dogadać? Nie przypuszczałem, że jest aż tak inteligentny. BTW. Mógłbyś mnie nauczyć tego szyfru bo chciałbym z nim pogadać jak równy z równym, może wreszcie poznałbym odpowiedź na pytanie : DLACZEGO ON SIĘ TAK ZACHOWUJE? (jakieś wyższe cele pewnie w tym są) :D:D:D:D

Pozdro PA moje kochane, z którymi (dzięki Bogu) nigdy się już nie spotkam:)

Veer~
06-09-2006, 23:57
Poprostu szyfr to: "PAY ARMOR PAY NOW HUNTED"
Odrazu wszyscy rozumieją o co chodzi : )

zielaq
06-09-2006, 23:57
Wystarczy sie z nim dogadac , jakos ze mna jak mialem 14 lvl a on 100 to nie bylo trudno sie dogadac i tyle

Sol
07-09-2006, 00:05
Ja z Merazem rozmawialam i to nie raz. I nigdy nie miałam problemu dogadania sie z nim. Meraz jest jaki jest. Dla mnie nie jest slodkim misiem. Kazdy ma wady i zalety. ma wladze i ja wykozystuje. i pokaz mi osobe ktora by tego nie robila i nie wykorzystywala. to jest tibia- swiat wirtualny. tu kazdy moze robic co chce. jedni "cfaniacza", "kozacza" i inni robia to co umia najlepiej... poza tym jesli nei ma sie szacunku do innych ludzi (pewnie nie ma sie tez i do siebie) rozmowy typu "(leave\hunted\pay w zupełności wystarczy)" nie sa zbytnim zdziwieniam. Legenda o szwedach jest taka ze sa PA, PK i ogolnie czyms zlym w tibi. Ja na szczescie w ta legende nie wierze. Znam wielu szwedow, i nadal z nimi utrzymuje kontakt. I nie mowia mi "leave\hunted\pay" i nigdy nie mowili. a dlaczego?? szanuj innych tak jak siebie, a potraktuja cie tak samo.

co do zachowania Memphiza. Suv mowisz ze mial dobra szkole PA i PK u szwedow. A nie pomyslales ze jesli mozna to tak sie wlasnie tu gra. Kazdy walczy o swoja pozycje. Przyklad terazniejsza wojna. Wiele osob chcialo wygonic NG z servera. Nie udalo sie i kazdy wie ze sie nie uda tego zrobic. Dla wiekszosci ludzi tibia to nie expienie. Dla Memphiza to walka, PA i PK. A nie lvl. I dobrze napisal, jesli nie podobaja Ci sie takie zasady gry to dlaczego grasz na serverach PvP a nie NoN PvP.
Ja na przyklad gam na PvP z jednego powodu- pociagaja mnie faceci z rsem ;p
no i dlatego ze z tymi najwiekszymi PA i PK nigdy nie mialam problemu ;p

Sluchanie ciagle o pingowaniu to troche smieszne. Tego dnia nie walczylam z wami bo mi lagowalo. Nie bylo to powodem owego "pingowania" bo ja jestem zabezpieczona tak ze nie uda sie nikomu mnie spingowac. Lagi byly przeokropne i byly one nawet od paru dni. Wiec szukanie sobie takich argumentow jest malo ciekawe. Ng jest dobre jesli chodzi o walke. I nie mowie tu o pvp czy botach tylko o zgraniu i "cfaniactwie" bo inaczej jesli sie nie uzywa owego "cfaniactwa" lepiej tu nie grac. bo zawsze bedzie sie pomiatanym pionkiem.

suv przepraszam ze tak na ciebie najezdzam. ale post na temat nivry to przegieles. Wojna wojna ale zycie rl i szkola dla innych jest wazniejsza. i to ze on nie walczy bo ma szkole to dla mnie konkretny powod. Moze w przeciwienstwie do ciebie wiekszosc woli byc wyksztalcona niz miec najwiecej fragow. pamietaj to nie jest rl zycie tylko glupia uzalezniajaca gierka.

takie jest moje skromne zdanie na temat wojen, i tych zlych lecz slodkich ludzi- czyli szwedow. bo nie obrazajac tu nikogo bardziej ufam szwedom niz niektorym polakom.

zycze wam powodzenia w dalszych planach wojennych

Ur Sol

Veer~
07-09-2006, 00:17
Sweden <3

Warning! The murder of Polacks was not justified!

:(

Agent Madness
07-09-2006, 00:19
Sol, mam akurat bardzo duży szacunek do innych graczy. Na Obsidii nigdy nikogo nie wyzywałem, nie dostałem żadnego hunta, nie mam ani jednego unjistified killa na swojej postaci.

A co do szwedów to nic do nich nie mam. Szwedzkie gildie np. Limit na Obsidii czy Domnesticus na Xerenie były najlepszymi gildiami, w których byłem. Na początku serwa miałem bardzo dobry kontakt z ludźmi z NG (Mannow, Kleyton, Silhar, Vetaryn). Robiłem z nimi questy, pomagali mi praktycznie zawsze bez żadnego gadania, a moim największym przyjacielem z Obsidii był właśnie szwed (Tormsa Thorxing).

Tylko nie wiem dlaczego od jakiegoś momentu wszyscy "zburaczeli". Przestali się odzywać, zaczęło się to całe PA (przecież NG na początku było dosyć spokojną gildią, nie licząc przeprawy z La Ondą).

Ale co do jednego się zgodzę, faktycznie jeżeli Tibia ma być dla Ciebie grą a nie "instrumentem do posiadania władzy absolutnej" to wybierz świat non-pvp :D

------------
Co do samej wojny to strasznie dziwi mnie to, że cała wiara jaka pokładaliście w Don Zasę i Banished jakoś przepadła po tym jak każdy padł raz. Może się mylę, ale macie bardzo mocną gildie, która powinna poradzić sobie z NG, jeżeli wszyscy jej członkowie naprawdę by tego chcieli. Nie jestem żadnym mastah pvp, god of war ani tym podobne więc proszę mnie tu zaraz nie zjeżdżać za to co powiedziałem. Pozdrawiam i powodzenia w działaniach wojennych

Veer~
07-09-2006, 00:25
"Pozdro PA moje kochane, z którymi (dzięki Bogu) nigdy się już nie spotkam"

You are so wrong.. Trust me : ) (chyba że zmieniłeś świat na non pvp :(

Sol
07-09-2006, 00:30
masz racje co do wojny ;] najwazniejsza rzecza jest zgranie no i spryt. wtedy nawet spy bedacy w gildi nie pomogl by ng. ale to juz insza inszosc.

mowisz ze nie miales problemow z ng na poczatku i wymieles tu osobe, ktora w pozniejszym okresie nie byla jzu w ng a logowala sie tylko by zabijac. ja bylam wlasnie jedna z tych ktorych zabil. ng wtedy mi pomoc nie moglo. nie pamietam dokladnie slow waldoria ale mialy one mniej wiecej taki sens, ze nie moga mi pomoc bo nie maja na niego wplywy.. mysle ze chodzilo tu o nie nabijanie sobie unjusta bo zabijanie kogos kto loguje sie tylko po to by zabic maly lvl jest naprawde niepotrzebne.

pozatym powiem szczerze ze juz od poczatku servera zawsze pomagali mi szwedzi. co do polakow nie bede tu patriotka- ale jest malo takich ktorym ufam. dali mi mase argumentow na to. pewnie dlatego nie wierze w ta legende o zlych szwedach.
wiec jacy sa tacy sa. ale oni mi nie przeszkadzaja. wystarczy sie ich nie bac i im to pokazac, klocic sie nawet jak nie masz racji oraz byc uraptym jak osiol- a wtedy zycie na takiej obsidi nie jest zle. sprobowalam tych rzeczy wiec wiem ze tak mozna ;p

Agent Madness
07-09-2006, 00:38
No faktycznie Silharowi coś później odbiło strasznie, może chara sprzedał?

@Veer~~
Tak zmieniłem świat na non-pvp i jest fantastycznie, zrobiłem to głównie dlatego, że mam teraz ciekawsze zajęcia w RL niż granie w Tibie, a wolne expienie na pvp może prowadzić tylko do zguby.

Jednak zgadzam się z Tobą w 100%. Pekowanie, PA i wojny to jest podstawowa zasada tibii. To właśnie przez te 3 rzeczy tyle ludzi gra w ten badziew. W żadnym innym rpgu w jaki grałem (Lineage2, WoW, MU Online, HellBreath) pekowanie nie sprawiało takiej frajdy jak w tym dwuwymiarowym bezdźwiękowym dziwadle. Nigdy nie zapomnę tych okrzyków radości jak pijany w trupa Avedir walił sdki w ludzi przed depo. Całe mieszkanie szalało o 1:00 w nocy. To se ne vrati:(

Pyro Aris
07-09-2006, 01:58
"sux the shit magican"

suv to jest fajne !

a co do wojny :
jak to kiroy kiedys rzekl ,ze jak NG wygra to na serwerze zostanie tylko NG i asslickerzy ,a jak by wygralo SOBS to zostalo by tylko SOBS i asslickerzy ?

a co do szwedow :

niestety ja ich nie lubie :D bo na elysii powodzilo mi sie dobrze poki Nuhn(wtedy 88ms) nie przylazl pod dp i nie zaczal mnie atakowac :D jak spytalem go za co ,to on odpowiedzial
Nuhn : U stole my manafluid
Ja : When
Nuhn : yesterday

a ja dzien wczesniej nawet nie bylem online :D

I dlatego nie lubie szwedow

I tak powstal czokapik...

Veer~
07-09-2006, 07:29
Szwedzi są najlepszymi graczami w tibie. Mnie można uznać za takiego szweda który tylko mówi po polsku. Zawsze trzeba z nami trzymać i jest słodko. U nas nie ma rozmów na Gc: Hello sup? etc. Natomiast są jedynie: A: "HAHAHAAH I killed XXXX 82lvl." B:"HEHEHE NICE! Loot?" A:"Nothing.. Just Aol :/" B: "This guy is fucking retard.. We need to hunt him untill he will pay 80k" Dla nas gra to czysta zabawa. A nie to co wy stresy że was zabiją albo że dziś nie poexpicie bo wszystko zajęte. W takim przypadku wpada się i zazwyczaj trzeba te kilka SD poświęcić i expowisko wolne ; )

I enjoy killing innocent people as always like my brother Dimnariel
Killing in Memory of Dimnariel :*

Ptak~
07-09-2006, 13:27
@Memph

Gram na serwerze PvP bo jak ktos mi podpadnie moge go za to ukarac. a na non pvp to co na blackliste go wrzuce ? Jesli lubisz zabijac to idz na e pvp. czemu nie ? ja nie lubie tylko expic, lubie czasem kogos zabic ale przewaznie zdazy sie okazja bo akurat kumplowi ktos cos zrobil albo mi ktos podpadl. i nie ma random pk. a te rozmowy na gc, zaiste masz byc z czego dumnym, jak dresiarze przed blokiem z winem w kartoniku ;) ta gra ma byc zabawa ale jesli dla ciebie zabawą jest psucie tej zabawy innym - idz na OTS albo Inferne, tam nikt sie nie meczy nad swoja postacia, nie poswieca czasu zeby do czegos dojsc tylko po to, zebys ty go zabil bo za miesiac to on moze zabic Ciebie. na PvP tez graja ludzie ktorzy raczej lubia expic, rozwiazywac z przyjaciolmi questy, od czasu do czasu jakas wojna w slusznej sprawie, jak ktos podpadnie mozna pokarac. a co do Twojego bycia szwedem, dla mnie jestes szwedem drugiej kategorii ;) moi ulubiency to spokojni szwedzi ktorzy od walk PvP maja OTSy a jesli walcza to w slusznej sprawie i mozna z nimi przeprowadzic jakas inteligentniejsza, jak na glupia gre rozmowe. I takich wlasnie kilku w SoBS spotkalem. ale bylo tez tam kilku tych gorszych, jak Evo reszta jego 'pro pvperow' z rodziny Hawkow.

Sol, napewno kilka nieprzespanych nocy w pierwszym tygodniu szkoly nie zawazy na przyszlosci oraz edukacji Nirvy.. A jesli juz dolaczal do wojny to mogl przewidziec, ze kilka nocek moze zarwac jesli chce cos zdzialac.

I jeszcze o tym non pvp, chcialem sie tam przeniesc tylko ze na starych jest duzo idiotow na 100+ co to pojda za Toba doslownie wszedzie i beda Ci zycie uprzykrzali. na nowszych z kolei graja prawie sami kretyni, co to z wandami do 100 lvla mecza guardy, w miedzyczasie pookradaja kumpli i sie ciesza. Przyznam sie na Candii probowalem ale z rooka bym z tydzien wychodzil przy owczesnym zaludnieniu :D i poprostu mi sie odechcialo.

Co do PA, dobra stosujcie sobie PA, ale powiedzcie mi jaka macie frajde jesli jakiemus 100 lvlowi wyskoczy 120 i na tego 120 idziecie we 20 ?

A co do Meraza, byl jest i bedzie zawsze tak sam, w koncu ktos go wypieprzy to sobie znajdzie inny serwer, z ktorego predzej czy pozniej tez go wypieprza.

Wojna jeszcze nie przegrana, poprostu nie mam z kim chodzic na akcje :baby: :baby:

Veer~
07-09-2006, 15:39
a te rozmowy na gc, zaiste masz byc z czego dumnym, jak dresiarze przed blokiem z winem w kartoniku

Better than "Need blocker on hydras" or lvl

tam nikt sie nie meczy nad swoja postacia, nie poswieca czasu zeby do czegos dojsc tylko po to, zebys ty go zabil bo za miesiac to on moze zabic Ciebie

Po pierwsze to własnie zabijam żeby komuś zmarnować jak najwięcejk czasu :) Pamiętam sytułacje jak pierwszy (lub drugi) gracz w tibie wbił na faccu 100lvl na valori. Nigdy nie kupował blessow. Stracił kilka lvli jak go trapneliśmy na mintwalin i jest hunted forever : ) Jesteśmy wystarczająco źli? ;p Pozatym kto by mógł mnie zabić? ;]

a co do Twojego bycia szwedem, dla mnie jestes szwedem drugiej kategorii

Zachowuje się jak 100% szwed.

moi ulubiency to spokojni szwedzi ktorzy od walk PvP maja OTSy a jesli walcza to w slusznej sprawie

Oh. Zdażają się dzieci przecież wśród szwedów ale osoba która ma 16 lat i mieszkając tam nie ma opcji żeby nie był taki jak reszta. Hrhrhr..

Sol, napewno kilka nieprzespanych nocy w pierwszym tygodniu szkoly nie zawazy na przyszlosci

Nie zaważy ale zabijać ludzi można nie marnując real life w przeciwieństwie do ciebie co musisz czekać 10h aż sie all zaloguja to wiesz :) Jakoś na valori logowałem czasem o 3 rano i nie ważne ile osób było z przeciwnej gildi. Atakowaliśmy jeden cel i uciekaliśmy jeżeli sprawa była przegrana. Natomiast polacy to polacy. lvlik straca i juz płaczą.

Ghost111
07-09-2006, 16:25
Nie wiem jaki jest powod tej waszej burzliwej dyskusji coby nie powiedziec klotni. Moze ktorys z was wkoncu powie o co chodzi? Chociaz powod jest wlasciwie mniej wazny.
Suv Memph uzywa botow albo nie, jego sprawa. Po to wynaleziony je zeby uzywac. Zdaje sobie sprawe ze niektorych to drazni ze inni uzywaja botow a oni nie. Otoz jest na to proste rozwiazanie a mianowicie niech sami zaczna ich uzywac albo jak juz sa tacy szlachetni to niech przynajmniej nierobia wyrzutow ze ktos inny z nich korzysta.
Kolejna sprawa granie po to by moc zabijac i robic na pa na corazwyzyszo levelowych postaciach. Mozna i tak ale moim zdaniem im wiecej osob tak postepuje tym mniej ciekawie sie gra na takim swiecie.
Zreszta czy w dzisiejszych czasach jest jeszcze jakis swiat pozbawiony pa i pk? Chyba nie. Poprostu sa swiaty gdzie jest wiecej takich Memphizow i sa swiaty gdzie przewazaja gracze tacy jak Suv.
Memph napisales ze szwedzi sa najlepszymi graczami w tibi. Nie dokonca to jest prawda bo szwedzi jak sam napisales graja dla pk i pa to jest poprostu cel ich gry. Polacy natomiast graja dla levelu i skillow a glownym zalozniem tworcow tej gry bylo stopniowe osiaganie coraz wyzszego levelu.Totez wyzszosc szwedzkich graczy nad polskimi jest tematem do polemiki.
Na koncu chcialem przypomniec ze to jest polskie forum a temat jest poswiecony wojnie na Obsidi wiec starajmy sie trzymac temtu i piszmy po polsku, jesli niechcemy zeby znow zamkneli nam temat.

:D

Ptak~
07-09-2006, 17:38
Misiek

Mhm, tworcy stworzyli gre nie po to zeby robic wysokie lvle i skille ale zeby odkrywac questy i takie tam rzeczy robic ciekawe dla RPGowców ;). ale pozniej pojawili sie PGerzy i celem gry o ktorym sie mowilo byl level/skille etc. A pozniej, tzn. kilka lat temu o ile sie nie myle Polacy zaczeli przykladac wage do levelu skilli i bogacenia sie, szwedzi do walk.

Memph

A co zlego w tym ze ktos ma 16 lat ? A na GC przewaznie tocza sie spory, ktora plyta In Flames jest lepsza i dlaczego i takie tam pierdoly, ktore piwo jest lepsze, dlaczego Meraz wyglada jak elf(tak, o tym tez bylo :o), ale podczas takich rozmow powiem szczerze nauczylem sie wiecej angielskiego niz w szkole przez 4 lata ;) Ogolnie jest mila atmosfera, a na niej mi najbardziej zalezy. Z gory przyjmujesz ze jak trzymasz ze szwedami ktorzy robia PA i random PK to jestes lepszy ?:baby: A co do tego 100 lvlu tylko na faccu, spieprzyliscie sprawe. Granie po to by marnowac czyjs czas jest zalosne, ludzi w rl tez bijesz na ulicy zeby jak najdluzej mieli polamane rece czy nogi i mieli trudnosci z normalnym zyciem ?:o

Co do Meraza, ciekawe czy on widzial chociaz polowe awansow swojej postaci ;)

The Shodow
07-09-2006, 17:45
Suv, po co sie klucisz? Nie widzisz tego jak on cie podpuszcza zebys sie wkurdenerwowal? Jego to bawi a Ty odbierasz to na powaznie.
Odrobine luzu :]

Ptak~
07-09-2006, 18:59
Ja sie nie denerwuje, czasem sie wkurze troszke ale ogolnie podchodze do tego na luzie :] I tak zostanę Zabójcą Listonosza ! :o a tą 'kłótnię' traktuje jako wymiane zdan na dosc niskim poziomie, miejscami poziom odrasta od podstawowki ;)

Nirvy
07-09-2006, 19:37
Nirvy to po co zes dolaczal skoro wiedziales ze nie chcesz walczyc ? Sorry ale nie powiem NG "ej wylogujcie sie zebysmy mogli kogos od was ujebac na expie bo Nirvy musi jutro rano isc do szkoly". Wojna to nie sa zasrane ustawki i 40 osob z gildii nie dostosuje sie do Twojego planu lekcji.

Memph i to wlasnie "pvp" zmienia za ciebie stoneskiny, strzela z SD/UHa Cie, doklada boltow i przesuwa przeciwnika w ulamku sekundy ;) czy co mi tam jeszcze wymieniales. Ogolnie jest z czego byc dumnym, robiliscie PA i wygrywaliscie wojny z SD combo pod guzikiem :o ale sry Ty grasz dla wojen, PA, sharowania i botow bo tego nauczyli cie szwedzi z ktorymi sharowalesB) how cool of you. ale to wszystko nic w porownaniu z Twoimi dojrzalymi a zarazem pikantnymi docinkami w stylu "sux the shit magican". imho piaskownica cie wzywa ;<

Yours,
Suv the Dark Magican
The Domator

P.S.
MayGyver daj mi bana, bede w pelni usatysfakcjonowany poziomem tego forum :)

Człowieku ja chciałem dołączyć do wojny, i kiedy jestem i jest jakaś akcja, zostaje online ale nie bede zaniedbywał szkoły i ziomków z rl jak ty ja mam rl life , NIE ŻYJE TIBIĄ jak niektórzy-.-

Ryba_90
07-09-2006, 20:39
Człowieku ja chciałem dołączyć do wojny, i kiedy jestem i jest jakaś akcja, zostaje online ale nie bede zaniedbywał szkoły i ziomków z rl jak ty ja mam rl life , NIE ŻYJE TIBIĄ jak niektórzy-.-

Zgadzam sie nie ma co siedziec nie wiadomo ile online zeby zabic kogos z ng :d a swoja droga rl = real life wiec nie wiem po co piszesz "rl life" :P

Ghost111
07-09-2006, 20:39
Co do Meraza, ciekawe czy on widzial chociaz polowe awansow swojej postaci ;)

hahahah, tak Meraz to pieprzony cavebotter, to prawie jak sharing :D

A co do wojny to moglisbyscie sprobowac czegos o "normalnej porze".
bo jak widac na przykladzie Nirvy ludzie poprostu maja szkole i chca byc wypoczeci, wiec warowanie do poznych godzin nocnych odpada :o

Misterio
07-09-2006, 20:56
Nirvy bardzo dobrze podchodzi do sprawy. Jak Ja ide spać o 23-24 i wstaje o 6:40 to w szkole jestem trupem ; )

Nirvy
07-09-2006, 21:04
Nirvy bardzo dobrze podchodzi do sprawy. Jak Ja ide spać o 23-24 i wstaje o 6:40 to w szkole jestem trupem ; )

Podobnie ja:P

zielaq
07-09-2006, 23:02
to macie slabe organizmy :p
dzisiaj rodzina hawkow dopisala do banshee questa ze placi sie 10 k za to ze jest sie w teamie :D

Suv nie wiem jakim cudem chcecie wygrac ta wojne , bo sneak atakami napewno tego nie zrobisz

co to Mepha , moze sie czuc jak szwed , zawsze na forum to szwed jest zly a polak dobry , expil sobie spokojnie i szwed go wywali z cave albo zabil a zazwyczaj jest w tym 0 prawdy i szwedzi nie bija sie w rl z powodu tibi , czesto az zal sie przynawac ze jest sie z Polski

Peph

Ptak~
08-09-2006, 00:18
Anga w godzinach dziennych nikogo od nas nie ma, a to ktos pracuje a to gdzies wychodzi a na dobranoc zabic listonosza fajnie jest :D swieżutkie fragi :]
me evul fragerr:
Krupt
Sep 07 2006, 22:50:18 CEST Killed at Level 75 by Suv the Dark Magican
and by Don Zasa
Fenros Horra
Sep 07 2006, 23:03:41 CEST Killed at Level 68 by Suv the Dark Magican
and by Don Zasa
i jeden bez mojego nicku na Tibia.com, hauehaueh -.-"
Kentar
Sep 07 2006, 23:06:55 CEST Killed at Level 73 by Don Zasa
and by Ryba The Wolf

Ogolnie od nas bylo pare osob.
Ja - 92 ms
Don Zasa - 61 ms
Ryan Steely - 57 ms
Ryba the Wolf - 104 rp
Mentor de'Vrie - 117 rp
Trevlig - 98 rp
Nahika - 76 rp

a z NG...
Mannow - 123 ms
Rundo Tejparn - 111 ed
Archin - 111 rp
Lonebliss - 108 rp
Zibil-han - 89 rp
Punisher Sakir - 83 ek
kilku około 70 levelu oraz ci sfragowani. od nas nie padl nikt od nich padlo trzech. w prawdzie listonosz nam zwial ale na niego tez przyjdzie pora ;)
link do filmiku >>>klik (http://rapidshare.de/files/32311725/akcja.rec.html)<<<

później porobie z niego screeny, jak narazie to mam 7 godzin do rozpoczecia lekcji a od dawna nie spalem :D

pozdrawiam

Ghost111
08-09-2006, 00:39
No ladnie oby tak dalej. Szkoda ze wiecej was nie bylo bo by mozna sprobowac tych pallkow Lone, Archina a moze nawet Mannowa i Rundo.
Aha no nie wiem czemu ale nie moge przebolec ze Punisher-Sakir nie padl tam.
Moim zdaniem 2-3 comba i by sie zlozyl bankowo :D
Ale wiem ze co innego spokojnie sobie pisac a co innego bys w samym srodku bitwy.

Pozdrawiam

Ptak~
08-09-2006, 10:58
Na Punishera było najwiecej atakow, tzn countdownow na Vencie ale no coz nie zlozyl sie. Jednak wszyscy jestesmy z siebie zadowoleni bo wielki, nie okazujacy strachu(fearless) Dominator spieruciekal bardzo szybko ; )

arabek
08-09-2006, 12:45
Jestem z was dumny, pokazaliscie ze macie jaja.
Mysle , ze jak kazdy wezmie z was przyklad to obsidia moze byc jeszcze nasza.

Jeszcze raz gratuluje dzielnej postawy i zdobytych fragow.
Hail Sobs !!!
ps. Robimy cos dzisiaj?? pisac od mnie na gg.

Nirvy
08-09-2006, 13:34
to macie slabe organizmy :p
dzisiaj rodzina hawkow dopisala do banshee questa ze placi sie 10 k za to ze jest sie w teamie :D

Suv nie wiem jakim cudem chcecie wygrac ta wojne , bo sneak atakami napewno tego nie zrobisz

co to Mepha , moze sie czuc jak szwed , zawsze na forum to szwed jest zly a polak dobry , expil sobie spokojnie i szwed go wywali z cave albo zabil a zazwyczaj jest w tym 0 prawdy i szwedzi nie bija sie w rl z powodu tibi , czesto az zal sie przynawac ze jest sie z Polski

Peph

Słabe organizmy? po prostu nikt normalny nie przekłada tibi ponad życie realne.

^Awolver^
08-09-2006, 15:06
1. Limit to była barddzo dobra gildia, a tormsa byl rzeczywiscie swietnym typem z ktorym milo sie rozmawialo... wlasciwie nie orzumiem po dzis dzien po co sie dolaczylismy do ataku na la onde... przeciez la onda wlaczyla z teleskopem farfarem ikims tam jeszcze a ze potem ng ich zzatakowalo to nie oznaczalo ze i my musielismy ... a co do tego ze limit byl szwedzka gildia... oj nie powiedzialbym... zalozenie bylo propste... "No recruting" i to skutkowalo nie bylo zadnych noobow a team byl zgrany .. a nie wiem kto wpadl pozniej na pomysl zeby iniwtowac ludzi... torsma wymyslil sobie zeby zrobic polski limit w efekcie czego po prsotu limit sie rozpadl i zostala w nim garsta nie grajacych badz tych co dopiero dolaczyli Polaków...
@ Nirvy
mozesz mi wyjasnic co to znaczy realne zycie i rl life ?

Nirvy
08-09-2006, 16:46
Ta sry zle sie wyraziłem :P

Pyro Aris
08-09-2006, 18:52
sam skrot rl znaczy chyba real ,bo jak sie mowi rl tibia to chyba nie znaczy to real life tibia

kokos@
08-09-2006, 19:26
Ohh.. "kokos" Może nie grałeś na valori? ; ) Chyba nie widziałeś PA w naszym wykonaniu...

Zapraszam na Azurke to sie pobawimy<dance> jednak dalej sadze ze Nasi chlopcy lepsi.:] A mam skromne pytanie czy przegrywajac wojne dosyc sporo poptafilisci rowniez sobie smigac i pa robic nawet jesli online bylo wielu wrogow?? Nasi to potrafia:D U nas ostatnio Gammblerowi sie nudzilo i niechcial zdzierac armorow z kolesi to biegal i pisal "give me honey or die" wiec wiesz na stroik potrzebowal:D

Kokos, ale jeżeli na Twoim serwie jest 3 takich Merazów to współczuję strasznie.

Hehehe "Azura server wiecznej wojny oraz PA" to zdanie mowi samo za siebie wiec :D:D wiesz a to czy wspolczuc potrzeba czy nie to zalezy od przyzwyczajen ja grajac tam ponad 1,5 roku sie tdo tego przyzwyczailem wiec problemow nie mam:D

Pozdrawiam i zapraszam:p

Ghost111
10-09-2006, 23:36
Dzisiaj miala miejsce moim zdaniem najciekawsza dotychczas bitwa. A oto rezultaty

SOBS

Ryan Steely
Sep 10 2006, 22:02:55 CEST Killed at Level 53 by Dorpaz
Suv the dark magican
Sep 10 2006, 22:23:17 CEST Killed at Level 92 by Dorpaz
and by Zibil-han :(
Nahika
Sep 10 2006, 22:20:28 CEST Killed at Level 76 by Zibil-han
and by Raoyoza Horra
Pekka Pilskjutare
Sep 10 2006, 22:25:34 CEST Killed at Level 72 by Archin
and by Xziin
Ryba The Wolf
Sep 10 2006, 22:25:21 CEST Killed at Level 104 by Zibil-han
Trevlig
Sep 10 2006, 22:46:55 CEST Killed at Level 98 by Meraz
and by Lonebliss
Yaugardo
Sep 10 2006, 22:18:00 CEST Killed at Level 85 by Rundo Tejparn
and by Mannow

Next Generation

Anical The Second
Sep 10 2006, 22:02:25 CEST Killed at Level 101 by Praoler the mage
and by Pekka Pilskjutare
Gal'axy
Sep 10 2006, 22:03:01 CEST Killed at Level 121 by Praoler the mage
and by Ryba The Wolf :cup:
Elite demolisher
Sep 10 2006, 22:10:47 CEST Killed at Level 98 by Vany Hod
and by Kiroy Wind
Kentar
Sep 10 2006, 22:19:25 CEST Killed at Level 72 by Kiroy Wind
and by Pekka Pilskjutare
Master Imam
Sep 10 2006, 22:04:00 CEST Killed at Level 94 by Suv the Dark Magican
and by Pekka Pilskjutare

Praolera the mage i Dragon Diver nie liczylem, oni tez padli.

Pozdrawiam.

Misterio
10-09-2006, 23:38
Dzisiaj miala miejsce moim zdaniem najciekawsza dotychczas bitwa.

Istnieje może jakiś filmik?
@edit
Już ściągam, zajrzałem do innego tematu...

Ptak~
10-09-2006, 23:44
http://rapidshare.de/files/32665455/venore_battle.rec.html

ownett ;)

Dexusah
11-09-2006, 00:57
Hail Sobs _/

lolekzlolkowa
11-09-2006, 17:32
Chcialbym zaczac ngre na obsidi, ale slyszalem ze jest tam nie ciekawa sytuacja.
Chce grac na obsidi, poniewaz graja tam kumple z rl.
Co o tym sadzicie, "Grac czy nie grac " xD?
@Edit
Prosze o odpowiedz:P

Nirvy
11-09-2006, 19:29
Chcialbym zaczac ngre na obsidi, ale slyszalem ze jest tam nie ciekawa sytuacja.
Chce grac na obsidi, poniewaz graja tam kumple z rl.
Co o tym sadzicie, "Grac czy nie grac " xD?
@Edit
Prosze o odpowiedz:P

WYYYYYYYYYYYYYJDZ

^Awolver^
11-09-2006, 20:27
Wczorajsza akcja byla przesliczna !! po raz pierwszy spodobala mi sie gra Sobs'ow ... oby tak dalej! ;)

@up2
nie masz ciekawszych serverow ? pozatym i tak ciebie "nieciekawa sytuacja" nie dotyczy -.-"

zielaq
11-09-2006, 21:28
na poczatku popelinilismy pare bledow potem all wrocilo do normy
oczywsicie juz na forum SOBS pisalo ze szpiega mamy bo za szybko na statek przyszlismy , zalosne
@Suv masz sie czym podniecac przezyles 6 minut uhany przez cala Swoja gildie jest czego pogratulowac

Misterio
11-09-2006, 22:10
@Suv masz sie czym podniecac przezyles 6 minut uhany przez cala Swoja gildie jest czego pogratulowac
Ty byś nawet min. nie przeżył gdybyś był UHany przez cały serv [;
@edit
To co piszesz głupoty -.-" Nawet jeśli UHała go cała guildia to i tak nieźle jak na 605hp(chyba tyle Suv ma)

zielaq
11-09-2006, 22:51
widze zart na poziomie przedszkola ..

Ghost111
11-09-2006, 23:51
na poczatku popelinilismy pare bledow potem all wrocilo do normy
oczywsicie juz na forum SOBS pisalo ze szpiega mamy bo za szybko na statek przyszlismy , zalosne

Popelnilismy? Ty to tam sie akurat pojawiles na chwile i potem sie chowales na tylach tchorzu a Suv moze i padl ale strzelal do wszystkich osob z ng co w trapie byly, gdy ty tymczasem stales sobie w bezpiecznym miejscu ewentualnie podbiegales co chwile i zaraz uciekales.
Piszesz ze go uhala cala gildia? Napewno ci bardziej inteligentni go uhali ale napewno nie cala gildia, a ty w tym czasie gdy Suv sdkowal twoich lamerskich kolegow a potem stal w trapie, ty gdzie byles? Stales sobie i sie modliles zeby nie pasc. Wiec zanim napiszesz jakis zalosny post to pomysl nad swoja postawa ani nie z gory oceniasz innych.
A co do szpiega to pewnie macie, ale akurat w tym przypadku wasza natychmiastowa reakcja byla zrozumiala, przeciez istnieje ventrilo a Anical napewno wrzeszczal "Help, Help Venore Boat, Help"

Pozdrawiam.

Gedd
12-09-2006, 00:05
siedzialem troche na vent ng i do slyszenia "FALL BACKKK" sie przyzwyczailem ;p

zielaq
12-09-2006, 08:39
Pozatym ze gonilem yunichiego przez cale venore , a potem Trevliga przez pol tibi to nic , ale oczywiscie pojawilem sie na chwile bylem tam przez caly czas , 1:30 h wiec skoncz , gdy suv byl w trapie akurat dostalem sdki od yunichiego
"almighty" angatevon by pewnie nawet tam nie przyszedl ..

@Gedd
Oddawaj moje manasy :D

Ghost111
12-09-2006, 09:39
Pozatym ze gonilem yunichiego przez cale venore , a potem Trevliga przez pol tibi to nic , ale oczywiscie pojawilem sie na chwile bylem tam przez caly czas , 1:30 h wiec skoncz , gdy suv byl w trapie akurat dostalem sdki od yunichiego

@Gedd

Musze cie rozczarowac, bo napewno bym tam przyszedl i walczyl chocbym mial nawet pasc, a ty i twoja gildia mozecie sie jedynie cieszyc ze nie mam juz tego chara... A co z tego ze byles tam i ganiales yunichiego jak suma sumarum gowno zrobiles :D

^Awolver^
12-09-2006, 09:50
Bieganie po tibii i waste'owanie toc to przeciez jest wojna ;o ale moze jest jakis sens w tym ze pephy mial odciagnac trevliga , poniewaz jest on BARDZO DUZYM zagrozeniem...

Ghost111
12-09-2006, 11:26
Dobra nie wazne co kto robil podczas bitwy. Suv moze byl bardziej aktywny niz Pephy ale za to padl. Pephy mial nieco korzystniejsza sytuacje bo stal z tylu nie byl ztrapowany wiec mial wiele mozliwosci. Nie udalo mu sie nikogo zabic, ale za to unikna smierci. Kazdy robil to co do niego nalezalo, poprostu czasem jedni padaja po 6 min bo go uhaja a inni biegaja po tibi bo maja mozliwosc ruchu, proste.

Pozdrawiam wszystkich przyjaciol i wrogow.

Ryba_90
12-09-2006, 13:31

@Gedd

Ty ganiales Yunichiego?? Haha to dopiero joke :DDDD Tylko podszedlem do ng walnalem w ciebie sdka a ty od razu uciekles na gore po schodach a to ze mam 695 to oczywiste ze nie poszedlem za toba zeby sie wpakowac w trapa. Po za tym Suv ma tylko 605 hp a tam bylo 5 palkow i do tego ze 3 najtow conajmniej, wiec co ma do tego uhanie NAWET przez cala gildie jesli sam Dorpaz bije z sdka ponad 300 czyli polowe Suva zycia. Wystarczyloby dobre combo lecz jak widac takiego nie potrafiliscie zrobic. W koncu skonczyly sie uhy suvowi i padl :p. A co do Angaetvona to jakby nie mial zdelejtowanej postaci to nie wiem czy byscie wychodzili z pztow :D

zielaq
12-09-2006, 14:22
Ryba
A gdzie byles przez pierwsza gozdine bitwy ?
Anga wkoncu gadasz jak czlowiek
a powiedzcie mi co ma do tego suv jezeli wyrzucil backpack i stal w miejscu ,
Dorpaz bije 350 + z sd a to Ci dopiero :D:D:D:D Mannow bije 370 przy dobrych wiatrach ...
btw. po co siać propagande :)
Jak by Anga nie sharowal to by nie dostal delete a jak by nie sharowal to by nie mial takiego lvla :)
spytaj lithelda czy wie cos o NG combo :*

Misterio
12-09-2006, 14:43
Dorpaz bije 300 + z sd a to Ci dopiero Mannow bije 310 przy dobrych wiatrach ...
btw. po co siać propagande
http://img147.imageshack.us/img147/5186/dorpazsdoy9.jpg
Masz i się nażryj [;

Ghost111
12-09-2006, 15:42
Mannow bije 310 przy dobrych wiatrach ...
Jak by Anga nie sharowal to by nie dostal delete a jak by nie sharowal to by nie mial takiego lvla :)

Tak dorpaz bije 300~ sd i to wcale mnie nie dziwi bo moj byly best sd = 359
(oczywiscie pvp).

Wiem jak by kózka nie skakala... :D

PS: Czekam na nastepne bitwy i snake attacki :)

Ryba_90
12-09-2006, 15:43
Ryba
A gdzie byles przez pierwsza gozdine bitwy ?
Anga wkoncu gadasz jak czlowiek
a powiedzcie mi co ma do tego suv jezeli wyrzucil backpack i stal w miejscu ,
Dorpaz bije 300 + z sd a to Ci dopiero :D:D:D:D Mannow bije 310 przy dobrych wiatrach ...
spytaj lithelda czy wie cos o NG combo :*

Ja w przeciwienstwie do Ciebie nie zyje tylko komputerem oraz nie mam 2 ownerow tak jak Ty dlatego mnie nie bylo. Piszesz tak glupie posty ze az szkoda odpisywac, jesli widziales Suv wyrzucil plecak jak mu sie uhy skonczyly to chyba normalne (no moze nie dla wszystkich patrz Pephy). Co do sily sdkow... jesli ja sam w Ciebie walnalem za okolo 320~ to jak to mozliwe zeby Mannow przy dobrych wiatrach bil 310?? Dorpaz moze walnac max okolo 320 -/+ a Mannow okolo 370 -/+ wiec skoncz swoje wywody na temat kto jakie moze uderzyc sd bo chyba nie masz o tym zielonego pojecia, moze nie wiesz do czego sluzy kalkulator sily magii, jesli jeszcze Ci nikt nie wytlumaczyl to zglos sie do mnie z checia Ci pomoge. A teksty "spytaj sie lithelda bla bla..." sa wlasnie na twoim poziomie. Ty sadzisz ze jestescie tacy super boscy i niezniszczalni? Ten wlasnie ostatni battle w venore pokazal jakie umiejetnosci ma ng. Bylo was duzo wiecej z czego macie wieksze levele i sporo palkow ponad 100lev+ w czym kilku z nich padlo. Popatrz ile ma hp np Ryan~, Praoler~, Dragon~ (mowie tu o tym jak sie skonczy manashield, przeciez oni sa na 2 sd) itp magowie ktorych sfragowaliscie a od was padli 121rp, 101rp, 98ek, 72rp i ktos tam jeszcze zobacz na ich ilosc hp a mimo to padli. A rzecz kolejna, ze litheld i kiroy mieli pz i udalo im sie uciec to jest smieszne :D Tyle ludzi tam bylo a Litheld i Kiroy spokojnie uciekli az im pz zniknal a w ogole ze wyszli z tego trapa na statku to wielkie gz dla ng haaaaaaaaahahaa :D naprawde pokazali umiejetnosci <rotfl>!

Ptak~
12-09-2006, 15:48
aj ludzie ludzie, kocham was. wyrzucilem bp gdy mialem chyba ze 2 uhy bo po co mam dawac azaredowi czy jakiemus noob charowi twojemu zarobic chocby te pare plecakow run/mf noob charami ladnie dzialaliscie podczas gdy od nas bylo z 8 osob walczacych ? czy 10 ? a od was cale to zajebiste ng ;) i wogole powiedz mi co ty zes na wojnie zrobil ze tak sie udzielasz, staniem za murkiem za ktorym nie moge cie z sd pociagnac nawet/staniem w pz/expieniem jak jest 15 osob z ng albo mnie i yunka nie ma. prawda jest taka ze gdyby angatevon nie dostal delete to ty bys z pz nie wychodzil nawet jakby bylo 100 osob z ng i reszta pacanow co im pomagaja online. bo co, UE combo nasze zdejmuje kazdego oprocz Dorpaza i Azareda, a my UE combo lubimy. moglibysmy popadac ale co z tego jesli bysmy 10 osob za jednym zamachem zajebali. a od was z gildii ludzie sa aktywni od nas nie, a ty wrzucasz na tych ktorzy dumnie walcza sam nie robiac praktycznie nic. to my walczymy dumnie a nie wy, chyba ze dumnym nazwiesz walke podczas gdy macie wyzsze lvle i jest was 3x wiecej. a i tak bylo blisko zebyscie w dupe dostali, gdyby nie pare bledow ludzi od nas. ale nie ode mnie, ja nie dostrzeglem zadnego mojego bledu ktory zawazyl na losach tej bitwy. wiec po chuj na mnie wrzucasz ? co do sharowania anga, jasne lepiej lizac dupsko komus zeby moc spokojnie expic. jego sharowanie nie wygladalo kazdy owner po 10 godzin dziennie, jeden gral b duzo a drugi naprawde sporadycznie, jesli juz o tym mowimy. wiec wyjdz bo ludzie tutaj maja cie za mniej niz noobchara.

zielaq
12-09-2006, 16:59
to Ci co atakuja jak jest ich mniej online , vide snake ataki
co do sd macie racje , moj blad
Ryba czytanie ze zrozumieniem sie klania nie napisalem ze Suv jest debilem bo wyrzucil swoj bp tylko napisalem ze zyl ok minuty bez bp na plecach i nie mial wplywu na to co sie dzieje , nie sadze ze jestesmy boscy i niezniszczalni bo jak by tak bylo to by wszyscy expili normalnie , nie bylo dobrego sd powera zeby sciagnac lithelda ani nie moglismy skleic dobrego combo
Suv nie najeżdzam na osoby ktore dumnie walcza , wiem napewno ze nie byl bym w tym miejscu na polu bitwy w ktorym Ty byles i chwala Ci za odwage , i nie bedziesz mi mowil co mam robic bo to nie Twoje forum , a co do noob charów na BF to ciezko nam na mc siedziec , to byli w wiekszosci nooby ktore sepily sie na loota czesc krzyczala Hail sobs czesc Hail ng i zapewniem Cie ze to nie byly nasze noob chary

P.S. Trevlig Ryba i Nahika, Yuragado nie maja tak malo hp a mimo to padli
O&O

Ryba_90
12-09-2006, 17:05
to Ci co atakuja jak jest ich mniej online , vide snake ataki
co do sd macie racje , moj blad
Ryba czytanie ze zrozumieniem sie klania nie napisalem ze Suv jest debilem bo wyrzucil swoj bp tylko napisalem ze zyl ok minuty bez bp na plecach i nie mial wplywu na to co sie dzieje , nie sadze ze jestesmy boscy i niezniszczalni bo jak by tak bylo to by wszyscy expili normalnie , nie bylo dobrego sd powera zeby sciagnac lithelda ani nie moglismy skleic dobrego combo
Suv nie najeżdzam na osoby ktore dumnie walcza , wiem napewno ze nie byl bym w tym miejscu na polu bitwy w ktorym Ty byles i chwala Ci za odwage , i nie bedziesz mi mowil co mam robic bo to nie Twoje forum , a co do noob charów na BF to ciezko nam na mc siedziec , to byli w wiekszosci nooby ktore sepily sie na loota czesc krzyczala Hail sobs czesc Hail ng i zapewniem Cie ze to nie byly nasze noob chary

P.S. Trevlig Ryba i Nahika, Yuragado nie maja tak malo hp a mimo to padli
O&O

no wiesz za Trevligiem lecialo mnoooostwo osob az w koncu padl chociaz nie wiem dokladnie jak to bylo. A co do ryby to skonczyly mu sie uhy ;D nahika i yaugardo maja tez nie za wiele hp :P

zielaq
12-09-2006, 17:17
z Trevligiem bylo tak ze gonil go , Mannow , Rudno i uciekl do kazo biegal po schodach gora dol potem przyszly 2 noobchary i zablokowany throne room i musielismy je zabic ale oczywiscie nikt nie chcial unjusta miec :D uciekl na fibule i dopadlismy go nad thais i padl :)

Ptak~
12-09-2006, 17:54
minute bez bp ? troche mniej. nie, to nie moje forum, ale no coz, serwer twoj nie jest a mowisz ludziom co maja robic ;) nie trzaskaj drzwiami.

Kiroy Wind
12-09-2006, 18:23
Hehe :P ladna walka byla mam nadzieje ze bedzie wiecej takich :P a co do tego trapa :P to prawda jest taka, ze nie powinniscie nikomu pozwolic uciec z tamtad, a jednak :)... A z tym kombo to chyba naprawde cos naprawde wam nie wychodzilo xD.. bo z tyloma i w dodatku takimi ludzmi online powiniscie kazdego od nas na 1 combo sciagnac :>

Ptak~
12-09-2006, 18:57
szczegolnie mnie :]

Poszkodowany100
21-09-2006, 16:27
Siemka sorki ,że tak na tu pisze ale nie moglem znalesc tematu który mnie interesuje jestem tesz z obsidi i postanowilem napisac tutaj. Niedawno oszukal mnie 1 koles o name Spoko Patryk najpierw pozyczyl mi demone helmet g legi mms itp gdy sprzedal itemki na allegro mial tylko d lance i bohy gdy go zabili wypadlo mu bohy i d lance wiece chcial pozyczyc oddemnie zeby zabic tamtych kolesi i pozyczylem mu bohy bo on mi kiedys tez pozyczyal i już mi tych bohów nie odda jak chcialem bohy to mówil ze nie odda i mam zaplacic wiecej jak nie to hunted i nie wiem co mam zrobic moze ktos mi pomoze......prosze pomuzcie......nic nie mam ....:( :( :( ;( ;( ;(