Pokaż pełną wersje : Obsidian Knife do zdobycia dla Facc?
Cyber Mech
30-08-2006, 20:58
Witam, chciałbym się spytać, czy Obsidian Knife da się zdobyć dla facc?
Wiem to, że potrzeba 3 Bask Skirt(co to?), Dragon Shield oraz Obsidian Lance, z tymi itemami idziemy do Sweaty Cyclop(spoconego cyklopa) i co dalej? Co trzeba powiedzieć? Czekam na odp. bo bardzo mnie to ciekawi i jeśli mógłbym to chciałbym sobie go zdobyć, lecz nie wiem czy mogę bez pacc.
Pzdr.
Jest do zdobycia dla facc ale nie moge ci powiedzieć co trzeba mówić do cyclopa bo to przecież quest;( a nie można gadać jak wykonać questa na tym forum
Cyber Mech
30-08-2006, 21:13
Dobra, dzięki, wiem przynajmniej jedno, że jest dla facc. Chciałbym wiedzieć jeszcze co to jest ten Bask Skirt i ile to mniej więcej kosztuje? Czekam na odp.
PS. Co do odkrycia zagadki też się zgadzam, że lepiej nie mówić, ponieważ nie było by to ciekawe.
Pzdr.
PS. Wiem co to jest Bast Skirt, wypada z jakiegoś Dworca i kosztuje około 1k na oko.
Bask Skirt jest to sukiennka majaca 0 arma i leci z Dworc'a Venomsniper'a
Ceny tych sukienek podochodził do takich, że aż strach. Na honerze po 10k ostatnio były.
Duch Niespokojny
30-08-2006, 22:31
Sam sprzedałem chyba trzy bast skirt po 10k, ale ostatnio szał na outfity minął i myślę, że ceny spadły.
Piotrek Marycha
31-08-2006, 00:29
@up co ma obsidian knife do outfitow?
Co do questa to moze zrobic go jako facc tylko bast skirty musisz kupic, zaleznie od siwatow ceny wachaja sie w granicach 2k jedna, zawsze jednak mozesz znalsc kogos zaufanego ktory oddal juz Bast skirty spoconemu i niech ci przekuje Dragon shielda
@up co ma obsidian knife do outfitow?
Mozesz sciagac nim skory potforow ktore pozniej zamienisz na outfity? Nie to chyba nie to ...
Gagagigo
31-08-2006, 15:15
kożystając z tego tematu, co to jest ten knife ? jakie staty
kożystając z tego tematu, co to jest ten knife ? jakie staty
15:30 You see an obsidian knife.
It weighs 1.00 oz.
Sharp and light, this is a useful tool for tanners, doctors and assassins.
kupilem za 13k :P
To tyle, nie wiem jak sie tego questa robi, kupilem i tyle...
kupilem za 13k :P
To tyle, nie wiem jak sie tego questa robi, kupilem i tyle...
Wydasz na to okolo 6-7k zalezy ja jakim swiecie grasz. Jednym slowem przeplaciles :>
Wydasz na to okolo 6-7k zalezy ja jakim swiecie grasz. Jednym slowem przeplaciles :>
Samo dargonka conajmiej 4k kiedy byl szal na best skirty powiedzmy ze kosztowlay 5-10k za jedna czyli minimalnie wydal by 20k razem z obsidian lance a maxymalnie nawet 35k nadal twierdzisz ze przeplacil?
Samo dargonka conajmiej 4k kiedy byl szal na best skirty powiedzmy ze kosztowlay 5-10k za jedna czyli minimalnie wydal by 20k razem z obsidian lance a maxymalnie nawet 35k nadal twierdzisz ze przeplacil?
Tak. Drag Shield = 4k, 3 Bast Skirty, jak juz powiedzialem zalezy na jakim swiecie od 2k-10k. Im na danym swiecie jest wiecej Bastow tym taniej zaplacisz ... Gosciu ktory mu sprzedal to za 13k musial miec cos zarobku czyli ... wydal na to max 10k ;] Ja osobiscie kupilem 3 bast skirty za 2k, czyli za Obsidian Knife dalem jakies ~6k
Robert93
03-09-2006, 19:27
A jak ten q sie wogule nazywa?
Duch Niespokojny
03-09-2006, 20:11
Quest nazywa się pewnie... obsidian knife quest
Bast skirty w zasadzie nie wliczają się do ceny noża, bo trzeba je zanieść do odpowiedniego NPC tylko raz, a potem można już wykuwać tyle noży, ile się chce.
i co np jak ubije se draga to moge z niego luske zabrac albo z misia futerko z sarenki skórkę tak ? a z rata ogon hah
LORD DIABLO
04-09-2006, 17:48
Krótka odpowiedz : TAK
Nie, możesz nim wydobyć z ciała minosów - mino leather,dragów - green dragon leather ,lizardow - lizard leather, dragon lordów - red dragon leather, bone beast - hardened bone i behemoth - behemoth fang, reszte itemków można tylko lootnąć lub wydobyć blessed wooden stakiem.
Mam pytanko: za ile obsidian knife schodzi na Aldorze? Moze ktos ma i sie orientuje...:)
Likierki
08-02-2007, 18:34
Mam pytanko: za ile obsidian knife schodzi na Aldorze? Moze ktos ma i sie orientuje...:)
Nie zły z ciebie archeolog poco wchodzisz na stronę 20+, dobra lubisz szukać ale się nie udzielaj w tematach które były założone 10dni po letnim update
TerrorDevil
09-02-2007, 18:20
ja mam np facc i mam obsydian knife bo jakis h lvl sprzedawal za 5k wiec pomyslalem ze kupie bo fajnie wyglada i malo osob go ma 8o 8o 8o :D :D :D :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.