PDA

Pokaż pełną wersje : Olimpiada czy Otyliada

mixim
17-08-2004, 20:27
Zdecydowanie najlepszym polskim reprezentantem w Atenach jest Otylia Jędrzejczak.Równie dobrze spisują się inni pływacy.Niesety spotkał nas zawód gdyż porażke poniósł judoka Robert Krawczyk brązowy medalista z sydney.Porażkę i to ogromną poniosła drużyna siatkarzy w której nie zagrał Sebastian Świderski który został zdjęty 2 drugiej parti meczu.Niesety porażka z Grecją 3:1 w której Polacy nie mogli wogóle się zmobilizowac nie wyjdzie im na korzyść. A wy co sądzicie?Kto zdobędzie medal?Ja typuje złoto dla Otyli na 200 m. delfinem i Robert Korzeniowski złoto również

$corcerer
18-08-2004, 00:59
Korzeniowski na 100% złoto,
Zobaczymy co z rzutem młotem, no i oczywiście co z naszymi ciężarówami :D :D

Grecy mają wielką werwę do gry, bo to właśnie oni organizują igrzyska.. IMO spokojnie wyjdziemy z grupy...

TheNatoorat
18-08-2004, 08:09
Wg. mnie Otylia zasługuje na złoto (jej ogromu pracy nawet 3 złota nie zastąpią), ale wydaje mi się że nieczuli sędziowie nie docenią tego i dadzą jej srebro!
Korzeniowski - jestem pewien na 99% że będzie złoto. Przeszkodzić mu moze tylko kontuzja!
Najlepsze życzenia dla naszych sportowców! (dla tych spoza Polski też)

mixim
18-08-2004, 19:37
Mamy jush 4 medale.3 zdobyła Otylia :2 srebra i złoto.Jeden medal brązowy zdobyła szpadzistka(czy jakoś tak)po przegranej walce o wejście do finału.jednak brąz wywalczyła 15:8(gra się do 15).Otylia wygrała z Petrią Thomas (Usa)o niecale 3 setne sekundy