Pokaż pełną wersje : Annihilator czyli hotkeye sux
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11203
film nie moj
Hotkeye sux :(
Tibia 7.81
Palladyn von hellgate
31-08-2006, 00:09
nie hotkey sux tylko tam debile poszli -.- debil co krecil zamrnolwal 10 bp uh a nawet demona nie zaznaczyl aby strzaly lecialy jka sie jest noobem to tak jest -.- ja niewim poco on wogule sie uhal wiecej stracil chyba niz za tego aola -.- jake nooby larza na anniego -.-
Uhajać się na hotkeyu przerywasz atak. Bynajmniej ja tak miałem.
nie hotkey sux tylko tam debile poszli -.- debil co krecil zamrnolwal 10 bp uh a nawet demona nie zaznaczyl aby strzaly lecialy jka sie jest noobem to tak jest -.- ja niewim poco on wogule sie uhal wiecej stracil chyba niz za tego aola -.- jake nooby larza na anniego -.-
Nie, ze nie zaznaczyl tylko jak uzywasz hotkeya to przerywasz atak jak kolega wyzej napisal. ;)
Kolo mogl odrazu odpuscic jak zostal sam ;>
W koncu to tylko br wiec nie wymagajcie od niego myslenia
Hhahahahahahah O-W-N-E-D !! :D:D:D Gosc wymiata! Rozsmieszył mnie ;) Br sa rox ;] Jeszcze sobie m ringi marnował. Chyba nie myslał ze zabije 2 demony oba na green hp solo Jak wali z bursta raz na 30 minut <lol>Pozdro
UP: Masz racje to tylko br.. :)
Panowie, leczenie się używając przycisku wcale nie anuluje ataku, dzieje się tak tylko gdy się bezmyślnie trzyma przycisk wciśnięty zamiast naciskać w odpowiednich odstępnach czasu.
Osiol221
31-08-2006, 08:08
moze ci powiedziec z kad mozna sciagac tibiacam ;s? z góry dziekuje
a ten nagrywający też nie taki master, dał blokowac 107 lvlowi a sam chciał z burstów lać nie no gz, te hotkeye są bardzo dobre nie raz mnie ratują i to że on nieumiał ich normalnie używać to jego problem pozdro;]
Nie no nie wiem ale z tego co wiem to hotkeye nie przerywaja ataku. Na dragu przecierz bije z roda i hmm/rod i vis, No i wogóle summony .... juz to widze daje atack i zaraz strzele z hmm to summony wracaja ... Taaa !!
Człowieku.
Zamieszczając ten film na Internet.
Zamieściłeś kolejny dowud na to,
iż BR nie są homosapcami...
ONI NIE MYŚLĄ!!!
Zaczoł atackować tego demona, dopiero wtedy, kiedy został sam.
A tak, to chyba nikt ko nie lał...
A Ty, pisząc tego posta, udowodniłeś, że PL nie umieją pisać we własnym języku, co więcej nie potrafią odmieniać przez przypadki i są j*banymi rasistami.
Zasada używania Burst / P Bolt z Uh na hotkeyem jest prosta.
Wystarczy zgrać wszystko w czasie po uderzeniu z Burst / P Bolt odrazu się Uhamy na hotkey.
Przy używaniu Uh za pomocą Hotkey jest 2 secundowe exaust.
Przy używaniu Uh normalną metodą jest 1 secundowe exaust i nie ma problemów w biciu z Burst / P Bolt i Uh'aniu.
Mógł zapuścić sobie bota lepiej by na tym wyszed :PP
Skromny pacyfista
31-08-2006, 13:25
Nie no nie wiem ale z tego co wiem to hotkeye nie przerywaja ataku. Na dragu przecierz bije z roda i hmm/rod i vis, No i wogóle summony .... juz to widze daje atack i zaraz strzele z hmm to summony wracaja ... Taaa !!
to wreszcie wiesz czy nie wiesz XD lol.... nabu -,-"
Po pierwsze :mówienie,że all br są głupi,niemyślący,noobowaci czy jeszcze inni jest przejawem debilizmu.W każdej nacji zdarzają sie osoby inteligente,i nieco mniej mądre.
A po drugie: Prosze nie obrażać moich kolegów z gildi :p
Trzymanie hotkeya anuluje atak, a nie naciskanie i trzymanie, z tego co tam ktoś up napisał.
P.S. Nie oddałem postaci.
Co do wilmu... Rotfl' n 'Pwnd...
Przypomina mi się nubhillator z bodajrze tibii 7.72, gdzie br'ek zapomniał uaktywnić bocika i po 3 sek. padł po wejściu do rooma... huehueheueu
Br to br tamto =.= tylko czemu maja takie lvle..
Triciol Pogromca
01-09-2006, 01:46
Nie, ze nie zaznaczyl tylko jak uzywasz hotkeya to przerywasz atak jak kolega wyzej napisal.
Kolo mogl odrazu odpuscic jak zostal sam ;>
W koncu to tylko br wiec nie wymagajcie od niego myslenia
Co wy macie do tych br? Nie będe rozwijał tego tematu...
No cóż ... Gdyby CipSoft chcial ulatwic sprawe z anhi
to poprostu usneli by demony na tym quescie
@up
większość im zazdrości - to prawda że pvp mają gorsze od nas a niektórzy wręcz kiepskie ale potrafią expić skutecznie i długo nie sharując acc za co osobiście ich podziwiam.
Myślicie że jak większość Polaków będzie uchodzić za piepszonych rasistów robionych przez "telefon" albo dziurawą gumę.
Przemyślcie to.
Ganci. - ja bym powiedział, że 'BR mają słabe PVP a niektórzy gorsze nawet od Polaków'. Tak by było lepiej, niż że gorsze od Polaków, a nawet kiepskie.
Widzę, że w postach wyżej znowu się odezwała plaga rasistów. Ci mistrzowie, z których 99% w życiu nie wbiła wyższego niż 25 levelu, a tutaj tak cfaniakuje jakie to BR są cioty, jak to oni nie myślą, 'n stuff, i jak to nasze forumowe polaczki poradziłyby sobie lepiej, w co wątpię. Poza tym (nie oglądałem filmu :>) nawet jeśli CI KONKRETNI BR to debile, to nie znaczy, że 'BR to debile'. Tak samo mogę powiedzieć (patrząc na przykłady forum), że Polacy to głupie niedorozwinięte dzieci, które nawet własnego języka nie znają, a co dopiero angielski, co więcej w większości złodzieje i nuby. Mocni w gębie a jak przyjdzie co do czego to pierwsi się w depo chowają.*
* - chodzi mi o jednostki, ale tak jak panowie wyżej, uogólniam do całej nacji.
Dziwny film...koleś nie raczył nawet strzelić z burst arrow... cóż nie wyszło, pewnie zawału serca dostał jak zobaczył demona albo ktoś mu powiedział , że burst arrow nie zadają hitów Demonowi więc zrezygnował... poczekal aż sam padnie i wymieni na normalne strzały xD
Borowiczek
01-09-2006, 11:36
Doczepiliście sie tak tych br ze nie myślom głupi som a to dlamnie G***o prawda oni som lepsi niż polacy Bo Polacy to Nooby tyle razy mi jusz wybijali potwory przy skilowaniu expieniu i kradli lootbag, że mi sie chce jusz odtego Rzygac, a br nigdy mi potworka nie zabili.
Heram_Elion
01-09-2006, 14:37
co wy gadacie... jak sie trzyma hotkeya to przerwany jest atack i sie nie kluic tzn nie jest przerwany w sensie ze znika atack tylko poprostu nie leca strzaly z miecza boltow itp wiec jak oni poszli to jakies nooby i o tym nie wiedzieli...
Omfg... Czy wy naprawde nie widzicie, ze koles ktory krecil film jechal na macro? Zaczal sie uhac kilka sek przed wejsciem do roomu, no i kilka razy uhal sie na green hp... A pod koniec filmu wywalil 2 bursty bo wylaczyl macro... Ale trzeba byc jakims dysmozgiem aby tak zaprogramowac macro, aby uhalo z "hotkeya"... On po prostu chcial zwastowac uhy i might ringi :/. A moze nie wiedzial ze uh na hotkey zatrzymuje atak... lol
Doczepiliście sie tak tych br ze nie myślom głupi som a to dlamnie G***o prawda oni som lepsi niż polacy Bo Polacy to Nooby tyle razy mi jusz wybijali potwory przy skilowaniu expieniu i kradli lootbag, że mi sie chce jusz odtego Rzygac, a br nigdy mi potworka nie zabili.
Polecam ortografia.pl albo nie udzielanie się na tym Forum.
Teraz już wiecie dlaczego Hotkeye sux? : )
Polecam ortografia.pl albo nie udzielanie się na tym Forum.
Teraz już wiecie dlaczego Hotkeye sux? : )
Nie wiemy, bez nich wszystkie zaklęcia/gratulacje awansów/oferty kupna trzeba by kopiować z notatnika/wpisywać ręcznie.
heineken
02-09-2006, 08:11
Skorzystaj ze slownika ortograficznego i wyrazow obcych <lol2>
@up
większość im zazdrości - to prawda że pvp mają gorsze od nas a niektórzy wręcz kiepskie ale potrafią expić skutecznie i długo nie sharując acc za co osobiście ich podziwiam.
Myślicie że jak większość Polaków będzie uchodzić za piepszonych rasistów robionych przez "telefon" albo dziurawą gumę.
Przemyślcie to.
Jak narazie odnioslem wrazenie ze w tym topicu tyko ty nalezysz do ekipy :/
Kazdy wyraza swoje zdanie PROSTE nie lubii BR to pisze ze nie lubii bo go wkuriaja na Tibi maja hujowe PVP i zadnej oznaki Rasizmu tu nie ma!!!PO 2 nienawisc do ludzi z innych krajow to nie Rasizm tylko KSENOFOBIA<Nie wiesz co to..??Patrz Wikipedia>I lek przed Nimi...Ja naprzyklad BR nie lubi tak jak w 2002 nie lubialem SWE teraz Swe i PL laczy niechec do BR no i proste zero oznaki rasimu i nie pieprzcie ze sie nie znamy , ze nie wiamy jacy sa czy ki uhj!!!W*****aja nas w Tibi a ja tego i wiele osob tego nie lubi i tyle!!!Oni tak samo pieprza o nas i huj mnie to boli:)Burzycie sie chyba bardziej jak sie na nich najezdza NIz oni sami:)Swiete matki teresy z Kalkuty sie znalazly:)
Hail PL-Hail BB
Smiesza mnie wypowiedzi niektorycz ludzi...
Hotkeye zatrzymuja strzaly min z burstow/boltow itp
Mowicie ze gdyby uzywal ich z glowa to wszystko bylo w poarzadku
Co wy myslicie ze on w anihi roomie ma czasu.. "Ok teraz poczekam, nie wcisne sobie hotkeya z uhem, zebym strzelil z bursta" Wypowiadacie sie jak jacys perfekt, a niektorzy tylko gadaja z domyslow, albo z wiedzy co uslyszeliod innych ludzi, ktorzy tez mogli slyszec od innych, a nie z praktyki... Wbijcie 100 lvl, zrobcie anihilatora, obojetnie z botem, bez bota, z hotkeyami, bez hotkeyow... tylko pokazcie mi, jacy wy jestescie evul:] A jezeli myslicie, ze jak zrobiliscie anihilatora na otsie i ze byl on bardzo latwy to sie grubo mylicie.. ots to nie rl tibia:] A i przestancie gadac bo to byl BR, lepiej spojrzcie najpierw na Polakow w Tibi..:] A no i ten BR ma 100 lvl a wiekszosc z was wypowiadajacych sie nie ma tego 100 lvl, wiec o czym tu gadac;)
Jak narazie odnioslem wrazenie ze w tym topicu tyko ty nalezysz do ekipy :/
Kazdy wyraza swoje zdanie PROSTE nie lubii BR to pisze ze nie lubii bo go wkuriaja na Tibi maja hujowe PVP i zadnej oznaki Rasizmu tu nie ma!!!PO 2 nienawisc do ludzi z innych krajow to nie Rasizm tylko KSENOFOBIA<Nie wiesz co to..??Patrz Wikipedia>I lek przed Nimi...Ja naprzyklad BR nie lubi tak jak w 2002 nie lubialem SWE teraz Swe i PL laczy niechec do BR no i proste zero oznaki rasimu i nie pieprzcie ze sie nie znamy , ze nie wiamy jacy sa czy ki uhj!!!W*****aja nas w Tibi a ja tego i wiele osob tego nie lubi i tyle!!!Oni tak samo pieprza o nas i huj mnie to boli:)Burzycie sie chyba bardziej jak sie na nich najezdza NIz oni sami:)Swiete matki teresy z Kalkuty sie znalazly:)
Hail PL-Hail BB
Rasizm, ksenofobia - jeden pies. Chodzi o nieuzasadnioną nienawiść/niechęć do innego narodu tylko dla tego, że jakieś jednostki są żałosne. Gdybym się tylko na Tibii wzorował, to moja opinia o Polakach byłaby taka - banda złodziei, tchórzy, żebraków, rasistów, nieuków, łachmytów, ksenofobów (happy?). Nieliczne jednostki (gdzieś tak 5%, czyli niewiele) nie podpadałaby pod tą opinię. A Brazylijczyków spotkałem (stosunkowo, bo z większą ilością Polaków - a raczej polaczków - miałem do czynienia) więcej miłych i inteligentnych niźli rodaków naszych. Btw mój pierwszy kumpel w Tibii był z Brazylii. Jeden z najfajniejszych gości, jakich (w grze) spotkałem.
Ametystowec
02-09-2006, 11:04
Gdybym się tylko na Tibii wzorował, to moja opinia o Polakach byłaby taka - banda złodziei, tchórzy, żebraków, rasistów, nieuków, łachmytów, ksenofobów (happy?).
Święte słowa na tibie powinni wprowadzić jakąś granice IQ xD. Filmu nie oglądałem ale był ktoś kto powiedził ze bursty nic nie robią demonowi...8o gz dla niego...zobaczył że burst arrows wybuchaja jak ogień no to pierdzeli, że się niby zna...wiele razy mnie okradzio (w większości polacy) wiele razy ktoś wtykał nochal w MOJE sprawy (też polacy [w tym punkcie padałem]) no i wiele razy wyłudzano odemnie characz (TYLKO POLACY) eehh i jeszcze denerwuje mnie; "zostaniemy kolegami?" "masz jakis niepotrzebne itemy?" "zostaniesz moim pro?"
"ej, e" i NIENAWIDZE jak ktoś nie isze całymi zdaniami a jedno słowo na 2 sekundy...
Zapewniam was,że conajmniej 2 osoby występujące w tym filmiku do noobów bez Pvp nie należą:p
Święte słowa na tibie powinni wprowadzić jakąś granice IQ xD. Filmu nie oglądałem ale był ktoś kto powiedził ze bursty nic nie robią demonowi...8o gz dla niego...zobaczył że burst arrows wybuchaja jak ogień no to pierdzeli, że się niby zna...wiele razy mnie okradzio (w większości polacy) wiele razy ktoś wtykał nochal w MOJE sprawy (też polacy [w tym punkcie padałem]) no i wiele razy wyłudzano odemnie characz (TYLKO POLACY) eehh i jeszcze denerwuje mnie; "zostaniemy kolegami?" "masz jakis niepotrzebne itemy?" "zostaniesz moim pro?"
"ej, e" i NIENAWIDZE jak ktoś nie isze całymi zdaniami a jedno słowo na 2 sekundy...
100% RACJI !!!!!!!! ZGADZAM SIĘ Z TYM UŻYTKOWNIKIEM !!!!!!!! Zdania w depo mnie roz*******ają "ej" albo pisanie każdego wyrazu i naciskanie enter...
Dlatego nie przyznaje się, że jestem polakiem np:
PL?
Nope.
Pozdrawiam
BRowski Sowa.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.