Pokaż pełną wersje : [Szybkie Expienie] - od 35 do lvla 60 :)
El Cubanito
17-08-2004, 22:52
Witam...
Moje pytanie dotyczy knighta. Gdzie mogę dość łatwo, w miarę tanio i dość dużo - expodajnie expić knightem od 35 lvla do 60 z minimum 2 lvl - upami na dzien ? Prosze bardzo o odpowiedzi. Poradniki mi dużo nie mówią, dlatego liczę na forumowiczów.
pozdro.
El Cubanito
Klusek07
17-08-2004, 23:31
100k expa na dzien ?? uuuu ciezka sprawa, dluugo bys przy kompie musoal siedziec :P :D
a jakie masz skile i eq ?
El Cubanito
17-08-2004, 23:32
Skille : 67/65 [sword/shield].
eq : k set, giant sword, crown helmet, scarf ;)
moge siedziec dosc dlugo ale zeby byla taka mozliwosc, wiec ?
jeszcze jedna mała sprawa.... masz pacca czy nie ?? :) bo to jest dość ważne.... :>
Jeśli masz uhy b dużo to cyclopolis jeśli będzie wolne:P no i kopalnie guardy itp
El Cubanito
18-08-2004, 00:05
@p!3n!3k
Tak, mam.
@ten drugi.
chodzi mi o konkrety plz :P
Ja proponuje guardy, moj brat coprawda jest paladynem ale jak mial 25lvl to zaczol chodzic na guardy, i zamowil sobie na noc kopalnie na noc i przez calom noc expil w tej kopalni az do rana, potem mozesz isc sprzedac loota no i w jednom takom noc nabil z 25lvl na 28 wienc guardy som the best bo i bardzo dobry exp i loot tez super !
A jesli dla palladyna w kopalniach sie dobrze na guardach expi to knightowi tez bendzie fajnie !
Niby taki maly + a cieszy ;)
hmmm na gurdy doby pomysl ale jezeli chcesz jeszcze na eq zarabiac na loot bagach nie tylko na uhy to zrub sworda z 75 na tym lvlu :D
nikt nie musi sie ze mna zgadzac ale ja wiem sowje dla mnie szkoda uh wogule expowac z takimi skialmi :]
El Cubanito
18-08-2004, 04:22
@Xserose
No wiesz :P
PS : grasz na isarze ? :]
Cainghorn
18-08-2004, 08:52
Polecam Elf Fortress, jesli nie masz problemu z pieniedzmi na uhy (duzo uhow) i Mintwallin.
100K expa w niecałe 4h wychodzi mi w kopalniach. Ale z 35lvl na guardach troche niebezpiecznie może być:(
W Kopalni na Dwarvach , Dwarv Soldierach, Dwarv Guardach Kopalnia jest też dobra do trenowania skili :)
/\/\ienki
18-08-2004, 09:57
nie no wy jestescie za***isci, jeden mowi ze w cyclo leci duzo uhow, drugi ze guardy na 35 niebezpiecznie, inny ze kopalania jest dobra tez do trenowania skilli... byscie sie juz nie osmieszali
@el qubanito
na ten lvl masz slabe skile, ja mialem 70/69 :P Wtedy juz biegalem na guardy ale szlo mi duzo uhow (wcale nie bylo niebezpieczne) ale najlepsze bedzie cyclo, bedzie ci szlo malo uhow dosyc (moj rekord backapck na ponad 180k expa w 8 godzin) ale poza tym uwierz ze ci jak dojedziesz do 40 lvla zapal opadnie :P tym bardziej ze jak na lvl potrzeba pozniej 150k exp dziennie to bys musil od rana do poznego wieczora expic zeby 2 lvle dzinnie robic
El Cubanito
18-08-2004, 16:08
nie no wy jestescie za***isci, jeden mowi ze w cyclo leci duzo uhow, drugi ze guardy na 35 niebezpiecznie, inny ze kopalania jest dobra tez do trenowania skilli... byscie sie juz nie osmieszali
@el qubanito
na ten lvl masz slabe skile, ja mialem 70/69 :P Wtedy juz biegalem na guardy ale szlo mi duzo uhow (wcale nie bylo niebezpieczne) ale najlepsze bedzie cyclo, bedzie ci szlo malo uhow dosyc (moj rekord backapck na ponad 180k expa w 8 godzin) ale poza tym uwierz ze ci jak dojedziesz do 40 lvla zapal opadnie :P tym bardziej ze jak na lvl potrzeba pozniej 150k exp dziennie to bys musil od rana do poznego wieczora expic zeby 2 lvle dzinnie robic
No wprawdzie tak. Ale skille mam ok. Wielu ma taki na tym lvlu. 67/65. Przeciez to nie sa zle. Ale jesli mowicie, ze Guardy to dla mnie za trudne... to ja juz nie wiem. Zgoda, wystarczy mi jeden lvl up dziennie ;) Kto zna taki sposob ?
pozdro.
EL Cubanito
/\/\ienki
18-08-2004, 19:27
@up
wiesz ja zrobilem 70k exp na ghoulach i zajelo mi to 7 godzin ale coz nie mialem uhow :S
tera duzo expowisk odpadlo: bagna, cyce na poh :/
El Cubanito
18-08-2004, 21:32
@up
wiesz ja zrobilem 70k exp na ghoulach i zajelo mi to 7 godzin ale coz nie mialem uhow :S
tera duzo expowisk odpadlo: bagna, cyce na poh :/
Po pierwsze musisz pamiętać, że chcę robić 1 lvl up dziennie od 35 do 60 lvla. Więc nie zawsze 70 k expa mi wystarczy. Po drugie - z czasem mogę się na coś przerzucić.
PS : Czy na 35 z takimi skillami 67/65 zablokuję Hero posiadając Giant Sworda ? Ile uh mniejwięcej ?
Odpowiadajcie Proszę :P
pozdro. - El CUBANITO :D
Cyclopolis z jednoreczna bronia + tarcza. Guardy z gsem (szybki exp, ale duzo uhow schodzi). Dragi w dragon lair z gsem lub w tym nowym miescie...( to co wyzej i jeszcze wiecej uhow). Nie polecam elf villege po updecie scouty ciskaja niesamowicie, duzo uhow schodzi, exp jest szybki, ale naprawde hardcorowo -.- To na tyle ;)
Perdurabo
19-08-2004, 09:44
w edron na prawo od wejscia do jaskini z demon room jest zejscie do podziemi gdzie jest duzo cycow i guardow :)
Powinno wystarczyc na dlugi czas :P
Wiesz... szybkie expienie zalezy od wielu czynnikow. Z jednej strony mozesz lac 12 godzin soldiery i wytyrasz duzo expa, ale z drugiej strony to samo bedziesz mial po kilku godzinach na guardach. Przede wszystki musisz dopasowac miejsce, do swoich predyspozycji czyli -> ile dziennie kasy mozesz poswiecic na uhy, gfb itd. i czy sie Tobie to zwroci. Chodzi tez o to, zeby caly czas cos huntowac i robic przerwy tylko wtedy, kiedy to naprawde konieczne.
Ja ze swojej strony proponuje Ci podbic skille 75/75, a nawet 80/80 (bedziesz mial juz spokoj na dlugi czas) i wziasc kilka bp uhow, gfb i fire fieldow i na mass guard hunt do kopalni. Sukces murowany;).
Pozdrawiam
Na twoim lvlu, do lvla 45 soldiery..przez noc zarobilem 70k gp na 50 knechcie na soldierach..wiec tobie tez sie uda, pozniej potrenuj do 75/75..ew. 80/80...uhy za zarobione pieniadze..2 reczna bron..no i jedziesz na guardach :)
Najbardziej lubie ludzi co mowia: "Zrob sobie skille 75 albo 80" w woli czyjejs niedoedukowanej palki z 75 na 80 skilla jest okolo 3 tygodni treningu po kilkanascie godzin dziennie, a z jego obecnych skilli do 80 czy cos to wogole mowimy o 1-2 miesiacach treningu (zakladajac normalnego gracza a nie macro 24/7).
Dla rycerza szybki exp:
Smoki - gdzies tak od 55-60 lvl, bardzo szybki exp, UH zwykle sie nie zwraca, potrzeba 5-10BP na 100k expa (ale bawienie sie w jakims kanionie czy cos nie ma sensu, jak cos to Venore/Edron dragons albo jaskinie na nowych terenach).
Guardy - troche za slabe skille, loot bedzie ledwo pokrywal UH, albo i nawet nie.
Cyklopy - w sumie sam exp nawet nawet, loot kijowy, ale UH malo idzie... tylko ze w cyclopolis albo jest od groma luda, albo grupa trzymajaca wladze kaze sobie placic.
Ghoule - Jesli znajdziesz dosc szybki, w miare pusty spawn to i wyjdzie tanio jesli chodzi o UH i jeszcze zarobisz z lootu.
roty/soldy - jeszcze z 5 lvl mozesz na tym pociagnac, pozniej przestanie sie oplacac ze wzgledu na maly exp.
Minosy (rozne) - do miasta minosow jeszcze jestes za slaby, a gdzie indziej maly spawn zeby robic mass exp
El Cubanito
19-08-2004, 20:24
ile dziennie kasy mozesz poswiecic na uhy, gfb itd. i czy sie Tobie to zwroci
Pozdrawiam
Corey, podejrzewam, że coś około 20 k wszystkiego dając na to uhy, gfb, hmmy.
Cyklopy - w sumie sam exp nawet nawet, loot kijowy, ale UH malo idzie...
Ghoule - Jesli znajdziesz dosc szybki, w miare pusty spawn to i wyjdzie tanio jesli chodzi o UH i jeszcze zarobisz z lootu.
I takie propozycje mnie interesują :)
Mógłbym przeecież iść na Mount Sternum i w wąskim przejściu, spokojnie blokować pojedynczo Cyce ?
pozdrawiam.
El Cubanito
PS : Expię często na Ghoulach w Ghostlandzie. W miarę dobrej i mało ludnej jaskini robię lekko 5 k na godzinę :P Nie jest to dużo, ale jaskinia nie jest duża, za to często pusta, a na spawn trzeba czekać :/ Robię około 35 k expa dziennie = 7 godzin. Potrzebowałbym trochę dużo czasu, a Tyle to ja go nie mam. Jeśli nie do 60 lvla, to na czym expić do lvla 50 ?
hmmmm, dlaczego tylko jedna osoba doradzila poh?
dla mnie jest do dziwne.. gdyz poh jest wg mnie najlepszym expowiskiem na Twoim lvl. szybki exp, malo uhow, nienajgorszy loot. ja tam expilem 27-60 non stop ;) nawet teraz na 77lvl ide tam expic jak kopalnie sa zajete. dopiero pozniej na guardy sie przezucalem jak chcialem kasy troche zarobic.
tak, zblokujesz hero tylko zaloz tarcze a nie gs. zalezy od shootera/ow ile bedzie Ci uhow schodzic.
@Gremlin
hmmm, znacznie wiecej bp uhs by szlo na 100k expa na smokach
morti
Duunadan
19-08-2004, 22:45
w edron na prawo od wejscia do jaskini z demon room jest zejscie do podziemi gdzie jest duzo cycow i guardow :)
Powinno wystarczyc na dlugi czas :P
Mam wrażenie że mówisz właśnie o cyclopolis.. ;) ...
Moim zdaniem na guardy to ci sie nie oplaca bo za dobre jeszcze jak na te skille. A radze ci expowac na... hmmm po update... pomyslmy...scaraby sa szybko dajne expa tylko ze ja to wale na dyst ale w sumie sa slabe w zwarciu tylko zatruwaja... no nie wiem... cycki by ci siadly w sumie. czyli cyclopolis polecam.
pozdro
El Cubanito
19-08-2004, 23:06
tak, zblokujesz hero tylko zaloz tarcze a nie gs. zalezy od shootera/ow ile bedzie Ci uhow schodzic.
morti
Dzięki ;)
czlowieku ja dzis moimk nowym ryckiem zrobilem z 15 na 20 w 6 godzine (60k expa) na ghoulah :P poszlo mi 0 uhow a mam skile 59/58 i eq: p-set, dwarven oraz k-axe
GRATZ i zgadzam się z Tobą. Ghoule to bardzo expo i kasodajne potworki, a schodzi praktycznie zero uhów.
Ale ja nadal szukam miejsca do expienia.
Pozdrawiam. - El Cubanito
Re: Gremlin
Coz, ja doskonale wiem, ile sie treni do skilli 80/80, ale i tak troche przesadzasz. Mi ze skilli 60/60 do 80/80 zajelo miesiac i 10 dni. I nie, nie tranilem codziennie po 12 godzin. Zdarzaly sie dni, ze faktycznie 14 godzin non stop, ale byly inne, kiedy zero lub godzinke. Tak wiec na moj gust demonizujesz ten trening.
Po drugie, skoro chce sie bezstresowo i szybko expic to warto pocierpiec ten miesiac, ewentualnie dwa.
Pozdrawiam
hmmm, znacznie wiecej bp uhs by szlo na 100k expa na smokachJa sobie zwykle troche HMM pomagalem, moze dlatego troche zawyzylem ilosc exp :)
Coz, ja doskonale wiem, ile sie treni do skilli 80/80, ale i tak troche przesadzasz. Mi ze skilli 60/60 do 80/80 zajelo miesiac i 10 dni. I nie, nie tranilem codziennie po 12 godzin. Napisalem ze do 80 czeka go 1-2 miesiace treningu, a roznica miedzy twoim 60/60 a jego skillami to jest mniej jak dzien treningu.
Wedlug kalkulatora skilli 60->80 to 250h czyli zeby zrobic awans w 30 dni potrzeba trenowac 8h 20 minut dziennie + z doswiadczenia wiem ze te wyniki sa zanizone i to dosyc sporo.
Pasorzytek
21-08-2004, 02:18
Ja sobie zwykle troche HMM pomagalem, moze dlatego troche zawyzylem ilosc exp :)
Napisalem ze do 80 czeka go 1-2 miesiace treningu, a roznica miedzy twoim 60/60 a jego skillami to jest mniej jak dzien treningu.
Wedlug kalkulatora skilli 60->80 to 250h czyli zeby zrobic awans w 30 dni potrzeba trenowac 8h 20 minut dziennie + z doswiadczenia wiem ze te wyniki sa zanizone i to dosyc sporo. jezeli treniujesz dobrze to wchodza idealnie ps pamietaj ze shielding tam jest liczony na 2 potwory atakujace
/\/\ienki
21-08-2004, 06:57
@up
to odwaliles, po temacie raynolda raczej wszyscy ktorzy umieja czytac powinni wiedziec jak trenowac
keriM The King
21-08-2004, 09:03
Jak na ten lvl to skiel dosc male,ale dobra cos poradzimy
X.miejsce
a)skile i lvl
b)sprzet
c)ogolny opis przeciwnika
d)plusy i minusy
1.Kopalnie dwarfow(poziom 4-ewntualnie 5)
a)jak na te skile(67/64-takie mial tworca tematu) to nie polecam schodzic na 5 poziom bo gdy wyskakuja po 4 guardy tracimy zbyt wielka ilosc uhow na nie.Poziomy 4 wystarczaja-szczegolnie jak sie ma klucze do przesc pomiedzy kopalniami.Jezli takowych nie posiadasz idz do kaz tam masz mniejsza droge pomiedzy kopalniami na 4 poziomie.lvl 35 to i tak duzy jak na nie:)
b)armor widomo im lepszy tym mniej uhow.Glownie by chodzilo o bron.Do skili 75 ja preferuje Gsa a pozniej juz Brighta i tarcze
c)guard dosc prosty...nie wiem czy to wiele zmienia ale jak go bije na balance z gs-em to lepiej mi wychodzi niz na ful atck(chodzi o strate wlasna hp)
d)plus-eksp i sredni lot(tzn raz mozesz miec super lota,a innym razem malego-zalezy od lucky)
2.Elf camp
a)skile 67/64 wystarcza na na elfy.Polecam od lvl 45
b)tu polecam kupic aola i chodzic z 1-reczan bronia i tracza a w plecaku miec dwureczna...
c)same elfy to nic..glownie chodzi o elfy scouty ktore tam sie znajduja.Dlatego mysle ze dobrze miec 45 lvl i najlepiej BOHY.Wtedy fajnie sie tam ekspuje i nie traci tyle uhow:).Otoz wspomnialem o 2 rodzajach broni.!-recznej i traczy uzywam na elfy,elfy scouty.A z 2-reczna schodzimy na smoki.
d)Plus to to ,ze bardzo malo ludzi tam ekspuje i jak ktos ma wiecej gotowki i nie zalezy mu nha tym by przywiezc wiecej nioz 60 tego co wlozyl w uhy to polecam mu to miejsce.Lot jest dosc sredni ..przy dluzszym pobycie nie ma szans na odzyskanie pieniedzy za uhy.Wiec na koszt minusow zalicze pieniadze
3.Cycopolis
A)skile 70+ lvl od 35 spokojnie mozna isc
b)jak zawsze im lepszy tym lepiej.Do 70 skila lepiej 2-reczna bronia..pozniej mozna 1 reczna
c)cyce,guardy,jak zle pjdziemy to zerki lidery,arcanisty.Na 1 wyprawe polecam isc z osoba ktora nam pokaze gdzie chodzic a gdzie nie.Cyce guardy to nie stanowi wiekszego problemu.Ale juz arcanista z liderem i zerkami(szczegolnie po update to nie lada wyzwanie:)
d)lot jak sie ma troche szczescia to dosc dobry.Moim zdaniem nie jest to dobre miejsce bo duzo ludzi tam biega,a ze przewanie jest tylko 1 droga i to przchodzimy cala kopalnie ogladajac same trupy.Jak jestes sam to super eksp:))
El Cubanito
22-08-2004, 23:00
Jak na ten lvl to skiel dosc male,ale dobra cos poradzimy
X.miejsce
a)skile i lvl
b)sprzet
c)ogolny opis przeciwnika
d)plusy i minusy
1.Kopalnie dwarfow(poziom 4-ewntualnie 5)
a)jak na te skile(67/64-takie mial tworca tematu) to nie polecam schodzic na 5 poziom bo gdy wyskakuja po 4 guardy tracimy zbyt wielka ilosc uhow na nie.Poziomy 4 wystarczaja-szczegolnie jak sie ma klucze do przesc pomiedzy kopalniami.Jezli takowych nie posiadasz idz do kaz tam masz mniejsza droge pomiedzy kopalniami na 4 poziomie.lvl 35 to i tak duzy jak na nie:)
b)armor widomo im lepszy tym mniej uhow.Glownie by chodzilo o bron.Do skili 75 ja preferuje Gsa a pozniej juz Brighta i tarcze
c)guard dosc prosty...nie wiem czy to wiele zmienia ale jak go bije na balance z gs-em to lepiej mi wychodzi niz na ful atck(chodzi o strate wlasna hp)
d)plus-eksp i sredni lot(tzn raz mozesz miec super lota,a innym razem malego-zalezy od lucky)
2.Elf camp
a)skile 67/64 wystarcza na na elfy.Polecam od lvl 45
b)tu polecam kupic aola i chodzic z 1-reczan bronia i tracza a w plecaku miec dwureczna...
c)same elfy to nic..glownie chodzi o elfy scouty ktore tam sie znajduja.Dlatego mysle ze dobrze miec 45 lvl i najlepiej BOHY.Wtedy fajnie sie tam ekspuje i nie traci tyle uhow:).Otoz wspomnialem o 2 rodzajach broni.!-recznej i traczy uzywam na elfy,elfy scouty.A z 2-reczna schodzimy na smoki.
d)Plus to to ,ze bardzo malo ludzi tam ekspuje i jak ktos ma wiecej gotowki i nie zalezy mu nha tym by przywiezc wiecej nioz 60 tego co wlozyl w uhy to polecam mu to miejsce.Lot jest dosc sredni ..przy dluzszym pobycie nie ma szans na odzyskanie pieniedzy za uhy.Wiec na koszt minusow zalicze pieniadze
3.Cycopolis
A)skile 70+ lvl od 35 spokojnie mozna isc
b)jak zawsze im lepszy tym lepiej.Do 70 skila lepiej 2-reczna bronia..pozniej mozna 1 reczna
c)cyce,guardy,jak zle pjdziemy to zerki lidery,arcanisty.Na 1 wyprawe polecam isc z osoba ktora nam pokaze gdzie chodzic a gdzie nie.Cyce guardy to nie stanowi wiekszego problemu.Ale juz arcanista z liderem i zerkami(szczegolnie po update to nie lada wyzwanie:)
d)lot jak sie ma troche szczescia to dosc dobry.Moim zdaniem nie jest to dobre miejsce bo duzo ludzi tam biega,a ze przewanie jest tylko 1 droga i to przchodzimy cala kopalnie ogladajac same trupy.Jak jestes sam to super eksp:))
Nom dobra. Próbujesz mi wmówić, że skille jak na ten lvl - nie najlepsze, ale po pierwsze : wiele osób takie posiada, a po drugie : każdy ma skille takie jakie mieć chce. Dzięki za informację co do GS'a. Wiem, teraz, że powinienem od 75 skilla używać Bright Sworda i tarczy - plus dla Ciebie [reputa].
Dzięki Ci również, za podanie expowisk, ale co powiesz na Dwarfy Soldiery ?
pozdrawiam.
El Cubanito
PS : Skille juz 68/66 - kupilem tez Giant Sworda :)
El Cubanito
24-08-2004, 18:08
Byłem na guardach. Wziąłem na klatę dwa i best hit z Giant Sworda na skillach 68/66 w Guarda to 142! Zabiłem szybko bez straty uha :)
pozdro.
PS : Dziękuję za wszelkie odpowiedzi co do moich pytań. Expię na guardach. THX!
Dragon Conqueror
24-08-2004, 18:52
Guardy!? Chyba że po jednym i i tak będzie cidużo uhów schodzić z takimi skilami jak ty chodziłem na soldiery czasami na guardy one cie zgniotą. Stanowczo odradzam.
El Cubanito
24-08-2004, 20:26
Guardy!? Chyba że po jednym i i tak będzie cidużo uhów schodzić z takimi skilami jak ty chodziłem na soldiery czasami na guardy one cie zgniotą. Stanowczo odradzam.
Haha! Coś Ty. Wiem co mówię :) Nie wiem, ale możliwe, że idzie łatwo po updejcie. Mam zrobić screeny ??
:P
Ktos poruszyl sprawe PoH'u
Tak mozna tam expic na cycach mino guardach (na lewo od TEMPLE)
Tak samo na mino do Outlaw Camp
W Ankrahmun: Scaraby i Larvy
Darama: Minosy
Cyce kolo Thais
Beholdery w Black Knight Tower
Kopalnie:Soldki i Guardy(te drugie w mniejszych ilosciach)
A jeszcze Ghostland kolo Carlin
Pozdro All
Prosze o maly + do kolekcji
B0|_tO|-|O|_iK
25-08-2004, 20:35
na pohu byc moze jest nawet dobry exp ale po updacie gsy biegaja jak po***ane wiec 35lvlem stanowczo odradzam...a mozebys sprobowal w hellgate na ds arena? exp nawet szybki, do 25k na godzine tylko ze idzie duzo uhow, loot niezawsze sie zwraca ale ja bym liczyl na jakis g shield albo life ring a ghula :D tam to przy twoich skilach tylko z gsem, molgbys juz w sumie isc do cyclo, ja nabilem tam z 37 do 44 i expilo mi sie dosyc dobrze (do 100k dziennie) i jest nieprawda ze loot jest slaby...na 80k expa idzie bp uh (bs c shield +balanced=najlepsza metoda na cycki) a loot zwraca sie trzykrotnie za uhy, poza tym jak zaczynalem w cyclo mialem takie skile jak ty teraz :P wiec mysle ze mozesz tam isc
-------------------------------------------------------------------------
reputacja plx ;>
Knight Tomeh
23-09-2005, 09:10
Powiem tak, ja mam 23 lv i skille 80/80 4(niedługo 5 mlvl),pacc.Tym zakończę sentencję dobrej postaci...dalej....
Skoro masz pacc,kupujesz 5-7 bp uh i idziesz na :
-Tomby(świetny exp,loot super uhy się w 2/3 zwrócą przy twoich skillach)
-Scaraby(j.w)
Expić z GS'em/D-Lance(przy twoich skillach nie ma innej opcji)
Może chociaż wbij 70/70-75/75
i zapewniam że będziesz zaodowlony(scaraby 100k w 5-7 godzin,tomby może nawet lepiej ale trudniej)
Cashigus
23-09-2005, 09:14
Proponuję Cyclopolis. Jeśli nie jest zajęte jest tam bardzo dobry exp.
Arathorn
23-09-2005, 09:33
Lol, tylko czemu odgrzewacie temat po ponad roku?
Knight Tomeh
23-09-2005, 09:35
ja przekazuje nie tylko wiadomość pytającemu ale także tym co czytają,takie rzeczy trzeba wiedzieć...
Powiem tak, ja mam 23 lv i skille 80/80 4(niedługo 5 mlvl),pacc.Tym zakończę sentencję dobrej postaci...dalej....
Skoro masz pacc,kupujesz 5-7 bp uh i idziesz na :
-Tomby(świetny exp,loot super uhy się w 2/3 zwrócą przy twoich skillach)
-Scaraby(j.w)
Expić z GS'em/D-Lance(przy twoich skillach nie ma innej opcji)
Może chociaż wbij 70/70-75/75
i zapewniam że będziesz zaodowlony(scaraby 100k w 5-7 godzin,tomby może nawet lepiej ale trudniej)
...
Ty naprawdę myślisz, że on zadając pytanie ponad rok temu spodziewa się, że mu teraz ktoś odpowie? Sądzisz, że on to przeczyta?
ontopic się wypowiadac nie będę, bo chodzi o sytuację sprzed dwóch update, a wtedy jeszcze nie grałem (to i tak nieaktualne to po co:>)
ja przekazuje nie tylko wiadomość pytającemu ale także tym co czytają,takie rzeczy trzeba wiedzieć...
Tylko KTO czyta tematy sprzed ponad roku? -.-
Knight Tomeh
23-09-2005, 10:33
no np ty czytasz i inne 3 osoby które dzisiaj zmieściły posta :baby:
Marel Gremus
23-09-2005, 13:49
Heh koles juz pewno nie zaglada bo ma skile ponad 80 pewno i sam dobrze wie juz gdzie ma chodzic :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.