Pokaż pełną wersje : Anni 4x EK :)
Anni by 4x EK, ja bloczylem. Comment plax^^
http://rapidshare.de/files/31478301/anni4ek.rec.html
The Shodow
01-09-2006, 00:55
Nie wiem moze jakos to dziwnie zabrzmi.. ale cos tu brzydko pachnie... a to tym razem nie ja :D
rec.html?
@up
omg i co z tego ze rec.html oO ?
@topic
No niestety. Powodzenia nastepnym razem ^^.
The Shodow
01-09-2006, 01:01
@up
omg i co z tego ze rec.html oO ?
@topic
No niestety. Powodzenia nastepnym razem ^^.
No wiesz nigdy nie sciagalem rec html, tylko rec wiec wybaczX(
No wiesz nigdy nie sciagalem rec html, tylko rec wiec wybacz
Gdybyś ściągnał, byłby to .rec... jeżeli nie masz pojęcia o czym piszesz to po co to robisz?
Nie wiem moze jakos to dziwnie zabrzmi.. ale cos tu brzydko pachnie... a to tym razem nie ja :D
rec.html?
WY*******AJ!!!
Jeżeli sie nie znasz !!! BR ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!? ?@!@#$1231211 One one one !!?1/!?
1/1
Robili go na hotkeyach ? Bo nie wiem czy ściągać : )
@down
Thx to nie ściągam syfu : )
@The Shodow
Popatrz sobie jakie sa koncowki w innych filmach i bedziesz mial pewnosc ;]
@Sowa
Tak na hotkeyach : )
@Lokor
Co z pozostalymi ? Przezyli ? : )
Nevernight
01-09-2006, 01:25
ah noobki kochane ;] widac ze nigdy z rapa nie sciagaliscie <lol>
topic@
ładny szybki dead ;] jeszcze drugie tyle i demce mialyby moze yellow no nic GL Next time :P moze akurat ci sie nie spieszy ale jak na moje oko ten sca to pozyczony ;)
Ayonar xD
01-09-2006, 01:33
@Lokor
Jak nie teraz to innym razem ale sie wam uda :D "SU KA" <--to nie znaczenie doslowne <zauwaz spacje>
Golden'Fanatyk
01-09-2006, 01:35
naby, do tego sie bierze bota -.-'
@The Shodow
Popatrz sobie jakie sa koncówki w innych filmach i bedziesz mial pewnosc ;]
@Sowa
Tak na hotkeyach : )
@Lokor
Co z pozostalymi ? Przezyli ? : )
Ty Za odp
Lokor aby wam się nie poszczęśćilo : ) bo jak używasz Hotkeyi to żal br :>
JEżeli będziesz robił to ręcznie to sie uda: ) Que Passa?
Kasztaniaczek
01-09-2006, 02:10
naby, do tego sie bierze bota -.-'
Albo glowe :D
Nikt nie używał hotkeyów, co widać dokładne choćby na początku filmu (u mnie) a potem DOKŁADNIE widać, żę bursty lecą, wiec nubs stfu plax. Reszta teamu też padła, demy były na nas wk**wione xD
@topic
szkoda że wam się nie udało ale było nieźle, może next time... ;]
@sowa
Przeginasz z deka uważaj bo dostaniesz warna od modków za te all wyzwiska
i osobiście proszę cię o większą wyrozumiałość.
Arathorn
01-09-2006, 09:13
rec.html?
Musze cie zawrtwić, to jest rapidshare, więc po prostu w nazwie automatycznie generowanej strony jest nazwa pliku. W wypadku filmików tibicam to zawsze będzie xxxx.rec.html
Szkoda że Ci się nie udało ;/
Ktoś ukończył? Czy all padli?
I powiedzcie o co chodzi z SU KA :P
Ty Za odp
Po to sa zeby z nich korzystac mr. Pr0 g4m3r. Lepiej zainteresuj sie botami ktore sa uzywane (albo i teraz juz byly) na annihilatorach a nie sie czepiasz budowy gry. Moze nie jest to super pomysl z tymi h keyami bo pvp zniklo z tej gry (a bylo najlepsze w calej tej grze) ale jest jak jest wiec daj juz sobie spokoj z tymi hotkeyami , albo odpocznij na chwile od tibii.
@topic
szkoda że wam się nie udało ale było nieźle, może next time... ;]
@sowa
Przeginasz z deka uważaj bo dostaniesz warna od modków za te all wyzwiska
i osobiście proszę cię o większą wyrozumiałość.
Mhm Jakie wyzwiska? Wyrozumiałość mam do normalnych forumowiczów ale do to totalnych noobów to mi się już skończyła. Nie docierają do nich normalne kultularne słowa to trzeba troche inaczej :)
@Lokor
Bass mi napisał, że na hotkeyah.
Po to sa zeby z nich korzystac mr. Pr0 g4m3r. Lepiej zainteresuj sie botami ktore sa uzywane (albo i teraz juz byly) na annihilatorach a nie sie czepiasz budowy gry. Moze nie jest to super pomysl z tymi h keyami bo pvp zniklo z tej gry (a bylo najlepsze w calej tej grze) ale jest jak jest wiec daj juz sobie spokoj z tymi hotkeyami , albo odpocznij na chwile od tibii.
Hmm, Ja Ci odpowiem tak: Po to masz penisa żeby z niego kożystać więc używaj bo go masz i musisz z niego kożystać ! Ta gra sie Rozje!!@@#$ ale to nie znaczy, że jak już jest taka opcja to trzeba z niej kożystać. Odpoczywam Codziennie 10h.
Pozdrawiam
Sowa.
Odpoczywam Codziennie 10h.
14h grania lol ;p <--
Szkoda deda, GL next time.
@Sowa
-->To tylko joke byl ;p
14h grania lol ;p
.
Dziennie gram max 4-5h w nocy gdy respy wolne.
Ty Za odp
Mueaheuaheueahu xDD Moim zdaniem Sowa powinien zostać zbanowany za monotonność swoich postów :) On chyba nigdy nie zrozumie po co są hotkeye wbudowane w klienta Tibii...
Zielone Berety
01-09-2006, 23:46
Tu wlaśnie dobrze widac jak Nie powinien wygladac annihilator...
Mueaheuaheueahu xDD Moim zdaniem Sowa powinien zostać zbanowany za monotonność swoich postów :) On chyba nigdy nie zrozumie po co są hotkeye wbudowane w klienta Tibii...
Żeby ich używać? To Była by twoja odpowiedź...
Żal Br?
Tu wlaśnie dobrze widac jak Nie powinien wygladac annihilator...
Wyjaśnij o co chodzi bo nie rozumiem? Kolejny bałwan?
btw. exp odrobiony, kaska też. Nic sie nie stało B)
Żeby ich używać? To Była by twoja odpowiedź...
Żal Br?
Muahueaheauaeheu Ty nigdy nie dorośniesz do zrozumienia tego panie pro gejmerze xD jak jestes taki przerąbany żeby nie używać hotkei to pokaż jakiś swój filmik na którym ich nie używasz w sytuacju w której normalny tibijczyk by ich używał (ohhh przepraszam, zapomniałem że 25 knightem to nic nie zrobisz takiego) A tak wogle jestem pełen podziwu że zdobyłeś 25 level bez szaring akontu :P SZACUKEN !!
Muahueaheauaeheu Ty nigdy nie dorośniesz do zrozumienia tego panie pro gejmerze xD jak jestes taki przerąbany żeby nie używać hotkei to pokaż jakiś swój filmik na którym ich nie używasz w sytuacju w której normalny tibijczyk by ich używał (ohhh przepraszam, zapomniałem że 25 knightem to nic nie zrobisz takiego) A tak wogle jestem pełen podziwu że zdobyłeś 25 level bez szaring akontu :P SZACUKEN !!
Nie jestem pro Gejmerem 52 rp bez sharingu -.-. Narazie mym Sorciem nie moge nic pokazać, no chyba , że chcesz zobaczyć jak expie na tombie...
Jak już będę miał odpowiedni lvl to Ci pokażę, że granie bez hotkeyi jest łatwe i bardziej satysfakcyjnującę. Żałosne są osoby które biją demona z sd na hotkeuy na spawnie 1x buahuahua to poprostu mnei rozbraja : ).
Pozdrawiam
Sowa.
Nie jestem pro Gejmerem 52 rp bez sharingu -.-. Narazie mym Sorciem nie moge nic pokazać, no chyba , że chcesz zobaczyć jak expie na tombie...
Jak już będę miał odpowiedni lvl to Ci pokażę, że granie bez hotkeyi jest łatwe i bardziej satysfakcyjnującę. Żałosne są osoby które biją demona z sd na hotkeuy na spawnie 1x buahuahua to poprostu mnei rozbraja : ).
Pozdrawiam
Sowa.
Sądze, że 100 knight nauhał sie już tyle w życiu, że uhanie się już normalnie, niekoniecznie bedzie mu sprawiać przyjemność. :) Ja mam 40 knighta, level niski, grania nie wiele, a jednak wyuhałem się już tyle uhów że jest mi to jedno czy klikne F1 czy przeciągne uha przez połowe okienka Tibi i to nie tylko ja nie odczuwam owej przyjemności lecz większość tibijczyków. Lubisz się uhać/sdkować manualnie ? Cieszę się bardzo, ale nie musisz tego okazywać w każdym temacie w którym znajduje się filmik z hotkejami. Chcę jeszcze zaznaczyć, że nie walczę z tym że nie lubisz hotkejów (twoja sprawa) ale z tym że każdy kto ich używa zostaje zbluzgany przez Ciebie.
Nie pozdrawiam
Ajco
Sądze, że 100 knight nauhał sie już tyle w życiu, że uhanie się już normalnie, niekoniecznie bedzie mu sprawiać przyjemność. :) Ja mam 40 knighta, level niski, grania nie wiele, a jednak wyuhałem się już tyle uhów że jest mi to jedno czy klikne F1 czy przeciągne uha przez połowe okienka Tibi i to nie tylko ja nie odczuwam owej przyjemności lecz większość tibijczyków. Lubisz się uhać/sdkować manualnie ? Cieszę się bardzo, ale nie musisz tego okazywać w każdym temacie w którym znajduje się filmik z hotkejami. Chcę jeszcze zaznaczyć, że nie walczę z tym że nie lubisz hotkejów (twoja sprawa) ale z tym że każdy kto ich używa zostaje zbluzgany przez Ciebie.
Nie pozdrawiam
Ajco
Etam bede się trzymał przy swoim to jest tylko moje zdanie wiec: Dla mnie to żal uhanie sie na hotkeyach w sytułacjach bez mocnego zagrożenia życia.
Teraz ludzie bez pojęcia będą w to grać : < i bedzie tylko na hotkeyu ih żal BR.
POZDRAWIAM
SOWA.
Xandorion
02-09-2006, 22:42
Szkoda ze sie nie udalo :o
Nastepnym razem na pewno sie uda :]
Etam bede się trzymał przy swoim to jest tylko moje zdanie wiec: Dla mnie to żal uhanie sie na hotkeyach w sytułacjach bez mocnego zagrożenia życia.
Teraz ludzie bez pojęcia będą w to grać : < i bedzie tylko na hotkeyu ih żal BR.
POZDRAWIAM
SOWA.
Już pozostawie to iż twoim zdaniem Anihilator jest sytuacja bez zagrożenia. Apeluje jednak o to byś przestal w każdym temacie z filmikiem w którym się używa hotkejów wyrażania swojego zdania, ponieważ staje się to monotonne.
a jak sie otwiera ten filmik ?? plx powiec :DDDDDDDDDDDDDDD :baby:
The Shodow
02-09-2006, 23:05
Już pozostawie to iż twoim zdaniem Anihilator jest sytuacja bez zagrożenia. Apeluje jednak o to byś przestal w każdym temacie z filmikiem w którym się używa hotkejów wyrażania swojego zdania, ponieważ staje się to monotonne.
Wiesz, gosc nie wbil ani razu 4 magica no i wiesz, nie sprawia mu przyjemnosci uhanie sie na hotkeyach :D :D :D :D
~
Co do filmiku jednak sie pomylilem:baby: rec.html:D Ale goólnie spoko filmik, tylko czemu to sie tak zawsze konczy na hotkeyach :D :D
Aff...
Sowa - nie musisz przedstawaić światopoglądu obrażając innych (żal.br). to że ShOdow pomyślał że to keylogg to pewnie właśnie się chłopak nauczył obsługiwać tibicam więc nie musisz go od razu tak zjeżdżać... może po prostu bał się o swoją postać...
The ShOdow - Nie mów faktów odbiegających od faktów (lol?). Chodzi mi o "Wiesz, gosc nie wbil ani razu 4 magica no i wiesz, nie sprawia mu przyjemnosci uhanie sie na hotkeyach :D :D :D :D" czujesz się lepszy?
Doobra nie wiem co tu jeszcze dodać.
Aha, może mi ktoś wreszcie wyjaśnić o co chodzi z tym "SU KA" ??
Dark... - SZUKAJ
Powiem tak : Jak zauwazyłeś większośc annhilatorów to jest waste time and waste uh co z tego, że sie uhają <jak masterzy> buahuahu < na hotkeyach> jeżeli z bursta walą raz na 20 uhów?.Pewnie robili go hotkeyami bo normalnie nie dali by rady a wiec to jest żal be er.
Wiesz, gosc nie wbil ani razu 4 magica no i wiesz, nie sprawia mu przyjemnosci uhanie sie na hotkeyach :D :D :D :D
Zapewniam Cię,że wbiłem wiecej razy 4 mlvl niż Ty. Myślisz ,że jestes fajny ? ;o
tylko czemu to sie tak zawsze konczy na hotkeyach :D :D
Bo to żal Be er? Dlatego trzeba to robic normalnie/na bocie.
Aff...
Sowa - nie musisz przedstawaić światopoglądu obrażając innych (żal.br). to że ShOdow pomyślał że to keylogg to pewnie właśnie się chłopak nauczył obsługiwać tibicam więc nie musisz go od razu tak zjeżdżać... może po prostu bał się o swoją postać...
The ShOdow - Nie mów faktów odbiegających od faktów (lol?). Chodzi mi o "Wiesz, gosc nie wbil ani razu 4 magica no i wiesz, nie sprawia mu przyjemnosci uhanie sie na hotkeyach :D :D :D :D" czujesz się lepszy?
Muszę. To niech ogląda przklejone tematy i poradniki. Musze. Jak sie bał to niech nie robi offtopa. Tak pewno czuje sie lepszy bo ma 40 mlvl na 8 lvlu stojąc na bocie na świecie non-pvp.
Pozdrawiam
Sowa.
O mój Boże ! Już miałem nadzieje że nie bede musial postowac tu więcej, ale jednak... Sowa dalej jest taki jaki byl... Fakt, może robienie anni na hotkeyach nie jest zbyt mądre, ale mówisz jakby mieli robić to ręcznie. Ile w życiu widziałeś anihilatorow na ktorych knighci nie uzywają bota ? Bo ja żadnego... Twoim zdaniem, lepiej by było (znaczy nie żal.br choć większość brazuków i tak przerasta cię inteligencją) gdyby używali oni bota (mam na mysli tego nie wbudowanego w tibie). Fakt, lepiej by było, ponieważ mieli by dość spore szanse na wykonanie tego questu, aczkolwiek ty chyba wymagasz od nich aby zrobili tego annihilatora ręcznie, żeby nie byli żal.br. Jak narazie to żal mi tylko słów na ciebie. Masz w sygnaturze Stop Noobostwu, Stop dzieciom neostrady, ale widzę że jesteś napewno Noobem ale czy dzieckiem neostrady nie wiem, ponieważ nie wiem czy masz neo czy innego neta a twoja ortografia jest całkiem niezła. STOP SOWIE !! STOP NOOBOSTWU !!
O mój Boże ! Już miałem nadzieje że nie bede musial postowac tu więcej, ale jednak... Sowa dalej jest taki jaki byl... Fakt, może robienie anni na hotkeyach nie jest zbyt mądre, ale mówisz jakby mieli robić to ręcznie. Ile w życiu widziałeś anihilatorow na ktorych knighci nie uzywają bota ? Bo ja żadnego... Twoim zdaniem, lepiej by było (znaczy nie żal.br choć większość brazuków i tak przerasta cię inteligencją) gdyby używali oni bota (mam na mysli tego nie wbudowanego w tibie). Fakt, lepiej by było, ponieważ mieli by dość spore szanse na wykonanie tego questu, aczkolwiek ty chyba wymagasz od nich aby zrobili tego annihilatora ręcznie, żeby nie byli żal.br. Jak narazie to żal mi tylko słów na ciebie. Masz w sygnaturze Stop Noobostwu, Stop dzieciom neostrady, ale widzę że jesteś napewno Noobem ale czy dzieckiem neostrady nie wiem, ponieważ nie wiem czy masz neo czy innego neta a twoja ortografia jest całkiem niezła. STOP SOWIE !! STOP NOOBOSTWU !!
Widziałem 2 albo 3. Nie obrażaj Mnie :< "Większość brazuków przerasta cię inteligencją". Od nikogo nie wymagam tylko mówie, że lepiej by się oglądało film robiony metodą tradycyjną.Nie jestem noobem, a o dzieciach neostrady nie mowie sie jedynie o tych którzy posiadają neostrade. Stop noobostwu mam do cytatu.
Tym postem chciałbym zakończyć/przystopować według mnie dyskuje.Aczykolwiek na jakieś wątpliwości odpisze.
Pozdrawiam
Sowa.
The Shodow
03-09-2006, 16:39
Aff...
A ty czujesz sie lepszy ze "niby jestem jakims nowym co nie umie obslugiwac TibiCAM" ? A masz cos do the shOdow? Wiem ze powinno byc shAdow, ale chcialem sie wyróżniac. MYSLEC DZIECI!X(
Zapewniam Cię,że wbiłem wiecej razy 4 mlvl niż Ty. Myślisz ,że jestes fajny ? ;o
tylko czemu to sie tak zawsze konczy na hotkeyach
Bo to żal Be er? Dlatego trzeba to robic normalnie/na bocie.
Nie musisz mnie zapewniac, ale napewno nie sam wbiles bo w avku masz ze jakis 1 owner, a to mozna odebrac róznie, np pierwszy lub jeden. TAK JESTEM FAJNY! :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Nie musisz mnie zapewniac, ale napewno nie sam wbiles bo w avku masz ze jakis 1 owner, a to mozna odebrac róznie, np pierwszy lub jeden. TAK JESTEM FAJNY! :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Mam tak ponieważ była to moja 1 postać na minlandzie. A Dlaczego mam napisane <1 owner> ? Ponieważ ta postać została sprzedana bo kończyłem z Tibią.
Pozdrawiam
Sowa.
Widziałem 2 albo 3. Nie obrażaj Mnie :< "Większość brazuków przerasta cię inteligencją". Od nikogo nie wymagam tylko mówie, że lepiej by się oglądało film robiony metodą tradycyjną.Nie jestem noobem, a o dzieciach neostrady nie mowie sie jedynie o tych którzy posiadają neostrade. Stop noobostwu mam do cytatu.
Tym postem chciałbym zakończyć/przystopować według mnie dyskuje.Aczykolwiek na jakieś wątpliwości odpisze.
Pozdrawiam
Sowa.
Fakt. Nasza dalsza rozmowa nie ma sensu.
Miodojad
03-09-2006, 19:50
@Sowa
Kiedy patrze na twoje posty, to niedobrze mi sie robi... Tak samo możesz mówić, że używanie "Exura" na hotkeyu jest beznajdziejne. Ba, że używanie go jak cie bije szkielet jest głupie, bo można być usatysfakcjonowanym pisząc go ręcznie.
Nie Pozdrawiam Cię Sowa.
The Shodow
03-09-2006, 19:51
Mam tak ponieważ była to moja 1 postać na minlandzie. A Dlaczego mam napisane <1 owner> ? Ponieważ ta postać została sprzedana bo kończyłem z Tibią.
Pozdrawiam
Sowa.
Taa, i juz widac ze jestes nie uczciwy :]
Fakt. Nasza dalsza rozmowa nie ma sensu.
o jej :( :D
~
Ta, ja juz sie nie bede udzielać:o :D
"rzal".br
Taa, i juz widac ze jestes nie uczciwy :]
To jest dopiero rzal.br Jeżeli kończyłem z Tibią to czemu miałbym zostawiać sobie konto z pacciem na marnowanie i z 30 ed na Furorze? Sprzedałem za symboliczną cene.
Pozdrawiam 99999999999999999999999999x
Sowa.
Golden'Fanatyk
Tibia teraz ma sama w sobie bota bo mozesz sie uhac za pomoca f1 etc.I nie wiem jak z taka pomoca mozna nie zrobic anni ; s
Miszczu Owned
04-09-2006, 15:35
@up
wydaje ci sie tylko nuuqu ze jest łatwo ;s
to jest to samo co bot dalej jest exhausted... na botach tez padali i tu tez beda padac.. od tego updatu chyba zadna ekipa najtow nie zrobila jeszcze anniego bo all padaja i co hotkeye widac nie pomagaja,
btw. przyjrzyj sie na tym filmiku jak 112 ek dostaje combo i nie nadarza sie wyuhac knigty nie laduja sobie full hp 1 uhem -.- tylko trzema na tym lvlu 8o
Wiec nie kumam cie:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.