Pokaż pełną wersje : Haxando Czli Podsumowanie Wakacji! ;D
Witajcie Uzytkownicy Forum!
Wakacje się kończa wienc na koniec wakacji na osłode ostatnich dni macie tutaj pare filmikow ode mnie i kumpla :):P
Filmiki:
~50lv Royal z Elysi (Tibia 7.81):
http://rapidshare.de/files/31546190/elysiapally.rec
69lv EK z Danery (Tibia 7.81):
http://rapidshare.de/files/31546680/takisobiechak.rec
122lv EK z Danery (Tibia 7.81):
http://rapidshare.de/files/31546882/122_ek_hack.rec
~115lv EK z Hiberny, PK po hacku ofc. :) (Filmik Pod tibie 7.8)
http://rapidshare.de/files/31547253/PA_hiberna.rec
66lv MS z Secury (Tibia 7.81):
http://rapidshare.de/files/31570742/66_ms_secura_hack.rec
60lv Kina nie pamietam z jakiego serwera xD (Tibia 7.81):
http://rapidshare.de/files/31570903/60_k_hack.rec
43lv ED z nowego serwera (Tibia 7.81):
http://rapidshare.de/files/31591791/43_ed_hack.rec
45lv MS z Vinery chyba ;S, filmik apropo cziterow :D (Tibia 7.7x):
http://rapidshare.de/files/31593752/bedchakiers.rec
53lv Druid z Elysi. Jeden z pierwszysch ciekawych hakow =D (Tibia 7.7x):
http://rapidshare.de/files/31594049/chakierbed.rec
Jesli chcecie wiencej to komentujcie.
Poniej dozuce moze jakies fotki albo cos.
Na zakonczenie taka rozmowa ciekawa:
12:10 Dark Miae [74]: hi
12:10 Aeram [102]: hacked?
12:10 Dark Miae [74]: yes :/
12:10 Dark Miae [74]: Utani Gran Hur
12:10 Dark Miae [74]: I lost all
12:11 Aeram [102]: kurwa mac
12:11 Dark Miae [74]: AHaha =d
12:11 Dark Miae [74]: te ty godosz po naszymu
:)
Edit: Dodalem nowe filmiki.
Enjoy!
Pozdrawiamy!
:cup: 8o Spoko filmiki dawaj wiecej ich tutaj
Ale czy to tak fajnie hackowac innych :confused: :(
Hack, jak to hack... ciekawy, ale smutny...
Filmiki mi się podobają.
Black Bloody Bear
01-09-2006, 15:30
Hehehe filmiki dobre :P Dobrze myslisz zeby plywac do all miast bo przewaznie hakerzy tego nie robia :P i czasem duzo traca :P Wiencej filmikow!! :D:D
Ech szkoda ich troche...Ale mimo wszystko niezłe filmiki ;).Ciekawe gdzie ten 122 ek mial domek.
Dodam tylko ze to pk 115 ekiem to raczej nie pk, tylko robienie sobie jaj z h-lvli.
A co do plywania do innych miast to czasem strata czasu jest ;f
Dodalbym filmik z 55ms~ z Kyry i 44 kina z refugii ale tibicam raz mi dziala a raz nie...
Ech szkoda ich troche...Ale mimo wszystko niezłe filmiki ;).Ciekawe gdzie ten 122 ek mial domek.
On nie mial domku, podejrzewalem ze ma inva do jakiegos domku, gdzie trzyma kase i looty z huntow, ale jak pozniej sie okazalo, byl on splukany gdyz wydal 350k~ na runy i poszedl pierwszy raz na demone = waste. I tak eq rekompensuje reszte.
@edit
Zaraz dodamy filmiki -60 kina hack, berylia (taki sobie), 65~ms + 47 ek secura (niezly loot)
Mr.Minister
01-09-2006, 16:56
Eh, widze ze zhakowaliscie br czyli pewnie autor jest niedo.. nym dzieciakiem, ktory chwali sie "a bo ia dauem gujlagera moiemó znajomemó z wip i go chakuem!!!11"..
Prawdziwy hacking to nie to. Widze ze wiekszosc z tych osob do br chociaz szczerze przyznam, ze tylko domyslam sie po objerzeniu filmu z 122 ek hacked. powiem tak; zhakowanie kolegi z vip to nie jest hackowanie tylko wcisniecie mu trojana (bb albo vsk) czy innego syfu to jest wedlug mnie skrajne pokazanie jakim gownem jest osoba robiaca to; bez honoru itp.
>:)
Eh, widze ze zhakowaliscie br czyli pewnie autor jest niedo.. nym dzieciakiem, ktory chwali sie "a bo ia dauem gujlagera moiemó znajomemó z wip i go chakuem!!!11"..
Prawdziwy hacking to nie to. Widze ze wiekszosc z tych osob do br chociaz szczerze przyznam, ze tylko domyslam sie po objerzeniu filmu z 122 ek hacked. powiem tak; zhakowanie kolegi z vip to nie jest hackowanie tylko wcisniecie mu trojana (bb albo vsk) czy innego syfu to jest wedlug mnie skrajne pokazanie jakim gownem jest osoba robiaca to; bez honoru itp.
>:)
hohohohoho ;]
To tak:
Wszyscy z tych ludzi byli polakami.
Wiekszosc sharowala lub uzywala cheatow.
Nie znam zadnej z tych osob ktore hacklem wienc nie hackowalem ich z vip :)
Jak hackowalem nie powiem to moja slodka tajemnica ale napewno nie tak jak to opisujesz.
Shrarers and cheaters are always hacked.
Enjoy.
Bastek89
01-09-2006, 17:48
Przykładowo: Zalca nie sharowal acc, ja nie sharowałem acc i nie używaliśmy cheatów, a nas shakowałes i zauważ, że nie ty jesteś ta osobą, która powinna wymierzać sprawiedliwość w tibii. Poza tym nawet gdyby udało ci się zdobyć passy Wiggeta, a on byłby najuczciwszym graczem na świecie, to i tak byś go shakował;) A dawanie filmików z hacków to głupota totalna:p
Przykładowo: Zalca nie sharowal acc, ja nie sharowałem acc i nie używaliśmy cheatów, a nas shakowałes i zauważ, że nie ty jesteś ta osobą, która powinna wymierzać sprawiedliwość w tibii. Poza tym nawet gdyby udało ci się zdobyć passy Wiggeta, a on byłby najuczciwszym graczem na świecie, to i tak byś go shakował;) A dawanie filmików z hacków to głupota totalna:p
Trzymanie hasel i r-keya w pliku .txt na komputerze to tez totalna glupota. Tak swoja droga ciekawe co robily passy twoje i Wiggeta w tym samym pliku.
haha,ładne lamy muszą być z tych ludzi że dają sie haknąć
grzesciu
01-09-2006, 19:01
Nice filmiki. Widze kolega po fachu xDDDD.
Zły Buhhasyn
01-09-2006, 19:02
Shrarers and cheaters are always hacked.
Enjoy.
and allegro sellers will be hacked by me, like conrad~.
Filmiki fajne tylko mozna bylo wiecej popekowac na wyzszych lvlach, zamieszczam rehost
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11235
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11234
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11233
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11232
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11231
Spoko, spoko
Tylko my nie selujemy na allegro tego :p
EDIT: Czyli u Ciebie jestem free? xD
cos mi sie zjebalo, prosze o usuniecie posta >.<
Spoko filmiki ;).
Moze i hackowaine ludzi jest "zalosne" ale Ty masz dobre intencje - hackowanie acc sharerow i cheaterow :).
Pozdrawiam i zycze owocnych łowów :P.
Anvortis
01-09-2006, 21:15
Spoko filmiki ;).
Moze i hackowaine ludzi jest "zalosne" ale Ty masz dobre intencje - hackowanie acc sharerow i cheaterow :).
Pozdrawiam i zycze owocnych łowów :P.
Zle. Pamietaj, ze ci co sa haczeni to zazwyczaj ludzie nie majacy pojecia o komputerach, bezmyslni, uzywajacy programow typu bot/lighthack, sharerzy. Widziales kiedys zeby Seromontis, Eternal mieli hacka ? :) Daje sobie glowe uciac , ze oni nie ograniczaja sie tylko do grania w gry i sciagania filmow z netu etc.
Nie majacy pojecia o komputerach (informatyce) -> lykaja kazdy haczyk, i w ogole po prostu sa zieloni w tej dziedzinie, czyli HACKED.
Bez myslni -> Trzymaja wazne dane w plikach (szczegolnie na pulpicie :D) i nawet jesli maja jakas tam wiedze o informatyce wczesniej czy pozniej HACKED.
Uzywajacy programow typu bot/lighthack -> Wiadomo nie kazdy jest super mastah guru programer i dekompiluje programu w celu sledzenia jakie to tam program wykonuje stopniowo instrukcje, i czy maga mijac sie z celem pomagania nam, wiec HACKED.
Owszem nie mowie, ze nie mozna zostac shaczonym przestrzegajac zasad, bo czasami to wina systemu ale watpie zeby atakujacego na takim poziomie interesowala Tibia -.-
Rasumujac - Zalosni sa ci ktorzy dopuszczaja do shaczenia sobie postaci.
AVE ! ;)
Anvortis
01-09-2006, 21:31
EO mial hacka btw. :P
to chyba przez rodzenstwo -.- albo pokazal swoja slabosc i shared/bot ;) czasami nawet ci najlepsi siegaja po doping :D
Zły Buhhasyn
01-09-2006, 22:01
Spoko, spoko
Tylko my nie selujemy na allegro tego :p
EDIT: Czyli u Ciebie jestem free? xD
ofkorz ;D można powiedzieć jak to powiedział już mój rl friend ze jesteś naszym kolegą po fachu.
moge sie pochwalić best shakowanym lvlem? 118 rp. ;] Conrad Ma'fer
http://www.allegro.pl/item123229742_tibia_115_pall_furora_41sorc_chimera _i_inne.html
LOL i znowu on selluje chara.
Rasumujac - Zalosni sa ci ktorzy dopuszczaja do shaczenia sobie postaci.
AVE ! ;)
Zapomniales o tych, którzy sa ostrozni do przesady- jak widza koncowke ***** to zaczynaja kwiczec.
Haxory moje kochane to moze mi pomozecie sharerow na xerenie troche wymęczyc ? bo życ nie dają servowi... w sumie tylko 3 osoby trzymią serva jakby sie dało cos zrobic bylbym wdzieczny.
Ale mam nadzieje ze jestescie normalnymi hakerami z zasadami... only sharers + cheaters... to wtedy macie moj respect! bo jak hackuje sie co popadnie to juz jest skrajnosc ;/
Pozdro!
Zły Buhhasyn
02-09-2006, 02:00
Haxory moje kochane to moze mi pomozecie sharerow na xerenie troche wymęczyc ? bo życ nie dają servowi... w sumie tylko 3 osoby trzymią serva jakby sie dało cos zrobic bylbym wdzieczny.
Ale mam nadzieje ze jestescie normalnymi hakerami z zasadami... only sharers + cheaters... to wtedy macie moj respect! bo jak hackuje sie co popadnie to juz jest skrajnosc ;/
Pozdro!
ja hackuje co popadnie. ale to coś zawsze jest widoczne na allegro ;D
ofkorz ;D można powiedzieć jak to powiedział już mój rl friend ze jesteś naszym kolegą po fachu.
moge sie pochwalić best shakowanym lvlem? 118 rp. ;] Conrad Ma'fer
http://www.allegro.pl/item123229742_tibia_115_pall_furora_41sorc_chimera _i_inne.html
LOL i znowu on selluje chara.
HAHAAAHAH! LMAO! Jak znowu selluje to sie nim zajmij :>
Pozdro!
Jedeni sharezy z Xereny juz są na celowniku. Char ma 3ech ownerow chyba -.-' Poczekamy az nabije wiekszy lv i BANG! ;]
Thx. za komenty pozniej dozuce jakies filmiki ;]
No niby jest na celowniku ale czym szybciej tym lepiej... najlepiej by było jakbym miał z tobą jakis kontakt ( z tym hackerem z zasadami xD )
Bo sam niezabardzo chcialbym miec hacka, chodzi tylko o tych j....nych sharerow, moze umowmy sie tak ze wysle ci prywatną wiadomosc w niej numer gg i tak sie skontaktujemy, ja ci powiem dokładnie co i jak.
A moze ty mi wytłymaczysz jakies podstawy jak to robisz :), znaczy nie licze na to, wystarczy mi jak 2 osoby z xereny poprostu przestaną grać w tibie.
pzdro!
Heh oslodziles nam. Bardzo fajne filmy ;).
-Chris_master-
02-09-2006, 11:39
filmy rox btw co robisz z "wylooconymi" itemami? wyslylasz do charow 8 lvl i grasz na tylu servach? xD
filmy rox btw co robisz z "wylooconymi" itemami? wyslylasz do charow 8 lvl i grasz na tylu servach? xD
Robimy worldtrade.
artur_waw
02-09-2006, 12:04
Filmiki nawet spoko, wogóle lubie oglądać filmiki z Tibii także "+" za filmy.
Ponadto nie jestem w stanie sobie uświadomić jakim :
noobkiem, dzieckiem, naiwniakiem, laikiem itp. trzeba być aby dać się haknąć. Przecież wiadomo że 99% ludzi gra na Windowsie to :
- Instalujesz SP2
- Antywirus
- Firewall (np. Zone Alarm)
- Antyspyware
+ trochę ostrożności i wiedzy o komputerze i hacka ze strony jakiegoś "Haxiora" na 100% nie złapiesz.
A na 100 % pewnie jestem że nasz Haxando nie jest prawdziwym hakerem który ma ogromną wiedzę o systemach i programowani czy sieciach.
Czemu Taifun nie miał hacka ?
Po prostu chłopak uważa siedząc w necie i dba o bezpieczeństwo kompa i dlatego jak złapie hacked to tylko przez prawdziwego hakera.
Pozdro
Dalej obśmiewam ludzi po hacku :D
mnie tam powiem szczerze nie obchodzi jak tylko zeby na xerenie ktos mial hacka :D bo jesli 1 osoba z nich bedzie miec hacka to wtedy wybuchnie wojna i znowu polacy bedą rządzic... bo nie da sie juz z tymi swe...
Moj jedyny cel życiowy od 2tygodni to hack : mitzum or xuva malice or Gladast or Xazez... nic wiecej! i haxando HELP ME :))) poslalem ci prv msg z moim numerem GG ! bo mozesz zrobic uczynek dla świata :D i dla wszystkich polakow grajacych na xerenie! pozdro!
Filmiki nawet spoko, wogóle lubie oglądać filmiki z Tibii także "+" za filmy.
- Antywirus
- Antyspyware
Zaden z powyzszych nie uratuje ofiary, gdy ma IQ mniejsze niz 50 to od razu dodaje trojana czy cokolwiek do wyjatkow...
+ trochę ostrożności i wiedzy o komputerze i hacka ze strony jakiegoś "Haxiora" na 100% nie złapiesz.
+ IQ<50
Kiedys jak wkrecalem jeszcze ludzi, to jeden myslal ze potrafie przesylac trojany gadajac z kims w tibii.
"Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Proszę wydlużyć swoja wiadomość do conajmniej $vboptions[postminchars] znaków." wtf?
- Antywirus
- Antyspyware
u połowy osób wygląda to tak
-Antyvirus = Avast
-firewall = a co to?
-antypsyware = ee?
Wiec nie ma co plakac bo to z reguły wina osób z hackowanych :) nie uważały na siebie i mają w nagrode :P
btw. Jak już hakujecie zabierajcie itemki ale nie padajcie postaciami :) Zeby nie było że chamy i prostaki z was :P
Bastek89
02-09-2006, 13:16
@up
jestem za xD
--------------
Najczęstszą przyczyną hacków nie jest brak zabezpieczeń, ale czynnik ludzki. Od tego trzeba zacząć. Jak jesteś lamą to cię żaden firewall czy antivir nie ocali.
Boze powiem wam pseudo hakerom ze jestescie jednym wielkim zalem , nie macie pojecia o hackowaniu a robicie sie za wielkich bossow szczegolnie ty Buhhasyn.
Nawet jesli haknales Conrada to co w tym trudnego jezeli to 15 letnie dziecko ktore kupilo postac i trzyma passy na kompie.
Nie kompromituj sie przynajmniej bo jesli mowisz ze hackujesz ludzi co sprzedaja postacie na allegro to wyhacz 5 osob z 100 lvl+ zrob filmiki i pokaz tutaj bo jestes po prostu smieszny.
Pozdro
Pan i Wladca
02-09-2006, 23:10
@up
za to twoja wypowiedź jest żenująca
@topic
filmiki rox :D:D:D
artur_waw
03-09-2006, 14:44
Zgadzam się jak nigdy :)
Pan i Władca ma 100% co do Ciebie
1. Prawdziwy haker nie chwaliłby się i to takim czymś jak postacie z Tibii a poza tym napewno nie udzielałby się na forum i to tibia.pl
Wiem że jak skroicie komuś konto to już macie się za hakerów ale wymyślcie dla swojej działalności i jej członków jakąś nazwę.
*Account Thief (nawet na Tibia.com bedzie wiadomo o co wam chodzi)
Pozdrawiam
@UP@
Czy ja sie uważam za hackera? Odpowiedz brzmi "nie". A konta w Tibi kroj sharerom albo cheaterom ;)
Nazwa hmmm:
"Bezels Hacker Squad"
aha btw. macie teraz od nas wolność na hmm powiedzmy 10 miesięcy
w next wakacje wracamy z większą siłą
Enjoy with your freedom!
Cya!
Good Luck and Have Fun
Pan i Wladca
03-09-2006, 16:10
:( a myslaem ze zobacze wiecej takich filmikow :D
@UP@
Czy ja sie uważam za hackera? Odpowiedz brzmi "nie". A konta w Tibi kroj sharerom albo cheaterom ;)
Nazwa hmmm:
"Bezels Hacker Squad"
aha btw. macie teraz od nas wolność na hmm powiedzmy 10 miesięcy
Enjoy with your freedom!
Cya!
Good Luck and Have Fun
Dzieki za freedom na 10 miesiecy jestes boski , ale juz sie boje co bedzie w next wakacje :((((
Może jeszcze coś znajdę na komputerze, ale nie liczcie raczej na nowe filmiki xP
@Harc3sh... niedlugo itemy ci sie w domku nie beda miescily :G
@Harc3sh... niedlugo itemy ci sie w domku nie beda miescily :G
Dam rade :P
Qmpel'H4kero
03-09-2006, 19:24
Post edytowany gdyż ten ów kumpel został hacknięty przez nas ^.-. Nie podobała nam się tresc.. Przepraszamy za komplikacje...
///Hakero
Witam! Jestem RL qmlem tych haxiorów. (oni wiedza o kogo chodzi ;) )
Musiałem się nawet zarejestrować, bo mnie śmiech bierze i żal dupe ściska jak widze to co oni pisza AHAHAH xD. Chcę sprostować kilka rzeczy...
@Hakero
> Zapomniales o tych, którzy sa ostrozni do przesady- jak widza koncowke ***** to zaczynaja kwiczec.
Lol i kto to mówi. Jak się sciągały mapy i dzwieki do CSa to pytales sie mnie czy to nie są keyloggery xD
>"Bezels Hacker Squad"
HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHA. To żem spadł z krzesła jak to zobaczyłem xD
WOWOWOWO widze, ze zaniedlugo to tutaj sekta wyznawcow chaxiorow. Ale smiac mi sie chce jak widze post "Prose zhakujcie takih dwuh co mi kuku zrobili i wzieli studded armor !!" Znam tych hakerow i wiem jak wyglada ich hakowanie. Nie chce jednak zdradzac tego sekretu... Powiem tylko tyle, ze nazywanie tego hackowaniem jest zalosne. Sam uzywam tego stwierdzenia, bo mi jest łatwiej powiedziec "hack" niz "wyludzanie kont totalnych lam" i nie jest to zaplanowany atak, tylko "random wyludzanie".
>Shrarers and cheaters are always hacked.
LOL. Nie wszyscy byli sharerami i cheaterami (choc wiekszosc byla) kilka hakow to bylo totalne żerowanie na lamach xD
>aha btw. macie teraz od nas wolność na hmm powiedzmy 10 miesięcy
AHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA
ALE BEKA !! Sory nie moglem sie powstrzymać. Strasznie kozaczysz !!! UUUU.
I prosze ich nie nazywac hakerami, bo to kompletne nieporozumienie.. A pozatym strasznie ich podziwiacie, a tutaj nie ma czego podziwiac xD
PS. Pewnie Hakero napisze, ze zazdrosny jestem i dlatego tak mowie. xD Nie nie jestem zazdrosny juz mowie xD
PS2. Tylko sie nie obrazcie na mnie xD
Pozdrawiam. Ave !
W koncu powiedziales cos madrego.
Poza tym na moje oko ten wielki "hakero" nawet nie zna programowania.
Po drugie , jezeli na prawde bylby hakerem to nie zaznaczalby tego i nie pokazywal sie publicznie bo prawdziwy haker dziala anonimowo wiec to wszystko jest bardzo smieszne.
Pzdr
thx za hacka. nom masz racje dalem dupy al ebylem na wakacjach z zona. to z tym txt hmm mialem przepisac po update na kartke ale nie bylo czasu, teraz zaluje. passy do orzecha mialem bo to jest moj good kumpel, ma slabego neta i gdy ma kicka dzwoni to wchodze na jego postac. udalo ci sie hacknac tylko dlatego, ze bylem na wakacjach i w momencie hacka dziala moj mlodszy brat, na komputerze u rodzicow. hmm wiesz tak btw to troche sie znam na tych klockach i nazywanie mnie lama jest bledem. btw2. zona obiecala mi ze bede mogl zaplacic za te itemy, zatem jaka jest twoje cena? bo wiesz ja chce grac.
yurs wigget.
thx za hacka. nom masz racje dalem dupy al ebylem na wakacjach z zona. to z tym txt hmm mialem przepisac po update na kartke ale nie bylo czasu, teraz zaluje. passy do orzecha mialem bo to jest moj good kumpel, ma slabego neta i gdy ma kicka dzwoni to wchodze na jego postac. udalo ci sie hacknac tylko dlatego, ze bylem na wakacjach i w momencie hacka dziala moj mlodszy brat, na komputerze u rodzicow. hmm wiesz tak btw to troche sie znam na tych klockach i nazywanie mnie lama jest bledem. btw2. zona obiecala mi ze bede mogl zaplacic za te itemy, zatem jaka jest twoje cena? bo wiesz ja chce grac.
yurs wigget.
Chlopie lepiej sie nie wypowiadaj bo nie kumam jak mozna dac sie haknac przez takich typkow jak oni przeciez to jest jeden wielki koszmar.
Jeszcze chwila i bede musial zajac sie ta sprawa bo az mnie sciska....
Chlopie lepiej sie nie wypowiadaj bo nie kumam jak mozna dac sie haknac przez takich typkow jak oni przeciez to jest jeden wielki koszmar.
Jeszcze chwila i bede musial zajac sie ta sprawa bo az mnie sciska....
ehm czytanie ze zrozumienie widze szfankuje. jak bym byl w domu to by hack a nie bylo. zrestza co ja sie bede tlumaczyl. chce poprostu odzyskac chociaz dh i sov. za to jestem w stanie zaplacic. zatem?
ehm czytanie ze zrozumienie widze szfankuje. jak bym byl w domu to by hack a nie bylo. zrestza co ja sie bede tlumaczyl. chce poprostu odzyskac chociaz dh i sov. za to jestem w stanie zaplacic. zatem?
Ja Ciebie nie shakowalem , po prostu przypadkiem zobaczylem temat utworzony przez "Hakero" i nie moge wytrzymac ze smiechu.
Mysle ze oni nie oddadza Ci itemow z prostej przyczyny-beda bali sie podac swoj adres.
The Shodow
03-09-2006, 20:18
@Wigget
Alem sie usmial xD! Hacker oddaje itemy :)?
@hakero
nie ladnie tak hackowac innych :D :evul:
EDIT:
Mysle ze oni nie oddadza Ci itemow z prostej przyczyny-beda bali sie podac swoj adres.
Buhahaha. Tah ja tez to sobie pomyslalem :D
Zły Buhhasyn
03-09-2006, 20:33
Ja Ciebie nie shakowalem , po prostu przypadkiem zobaczylem temat utworzony przez "Hakero" i nie moge wytrzymac ze smiechu.
najlepiej hackować kumpla z gildii co nie?
ty już wiesz o co chodzi btw.
Hmm z ktorej gildii? ;)
chyba cos Ci nie wyszlo :D
Bjoern Shu
03-09-2006, 20:58
czy to nie bylo poprostu wyslanie lamie super fotek aka keyloggera?
ale znasz ich czy nie? ehm zreszta widze, ze nie maja jaj. odwaga a raczej podlosc do okradania maja. hmm szkoda.
Zły Buhhasyn
03-09-2006, 21:19
Hmm z ktorej gildii? ;)
chyba cos Ci nie wyszlo :D
a kto krisa hacknął? ze zwidkiem i ima??
artur_waw
03-09-2006, 21:33
hehe tak swoją drogą nie mówiąc już nic o hackowaniu i wyłudzaniu kont to :
1. Nawet fajna zabawą byłoby "pozyczyć" h-lvl postać ubić sobie smoka zwiedzić trochę tibii wziąć mała pożyczkę [na wieczne nie oddanie]
2. Ubić kilku ludzi którzy zaleźli nam za skóre tylko znowu nie tak żeby wypożyczona postać miał bana albo RS
3. Postraszczyć noobków i po irytować ludzi w granicach rozsądku
4. Wpaść na jakieś expowiski 30-40 lvl i przegonić wszystkich
5. Dać jakiemuś dziecku lub komuś zupełnie przypadkowemu jakiegoś itemka czy runki
6. Moim zdaniem najciekwasze :
Mając znaczącą postać na serwerze możnaby odegrac jakąś scenę
* wielki bal
* wesele
* polowanie na niedźwiedzie czy jeloni
* robin hood
itp
Może nie nadaje sie to na filmiki ale wielkiej szkody nie robi i można sie odprężyć troche
a kto krisa hacknął? ze zwidkiem i ima??
Hehehehe Kris to jjuz przeszlosc.
Ale btw. on nie jest z mojej gildii
A po drugie nie wiem co ma do tego Zwidek i Ima
Pan i Wladca
03-09-2006, 22:28
przestancie pierdolić o jakiś innych rzeczach, jak macie zamiar mowic co innego niezwiazanego z tematem to sobie kurwa nowy temat zalózcie.
@topic
te filmiki na tibie 7.7 sa dobre? bo nie wiem czy te tibie sobie sciagnac :D
Zły Buhhasyn
03-09-2006, 23:10
Hehehehe Kris to jjuz przeszlosc.
Ale btw. on nie jest z mojej gildii
A po drugie nie wiem co ma do tego Zwidek i Ima
słyszałem tak od kumpla z dus~
btw w duskiness byłeś po hacku spoxstera.
EDIT.
i żeby nie robić z siebie durnia, conrad to nie był hack, to było zrobienie go w chuja.
Dzieci zamknely sie w domu na 2 miesiace, po tym okresie wyszly na swiatlo dzienne to musza jakas odreagowac... hakierzy za 5 gr... przynajmniej nie robilibyscie z siebie posmieliska i nie wychwalali sie swoimi "osiagnieciami" - banda kretynow psujaca reputacje prawdziwym hakerom ;/
zatem Hakero jak bedzie? jezeli Cie interesuje kasa w Tibi na Danerze tez mozemy porozmawiac. wystarczy, ze sie odezwiesz.
_aNeptiS_
04-09-2006, 23:30
zatem Hakero jak bedzie? jezeli Cie interesuje kasa w Tibi na Danerze tez mozemy porozmawiac. wystarczy, ze sie odezwiesz.
Nie ma szans zeby ci oddali...Chyba ze ładnie poprosisz! =S...Pozdro..Lubie Hakerow :P...Sam sie w to bawilem...
Ukaszek0622
09-10-2006, 17:24
Czy moglbys to dac pod tibiecam bo nie da sie scignac filmokow PLZ
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.