Pokaż pełną wersje : co jest w hellgate pod ab ??
mam pytanko jakie potwory znajduja sie w hellgate pod ab i jak zdobyc do niego klucz ?? mam 18 lvl i w miare dobre skille paladyn mam szanse tam przezyc ??
z gory dzienkuje prosze nabijac posty :D
W hellgate znajdziesz Ghule, DSy, slimy, beholdery, GSy. chyba o niczym nie zapomniałem :P :P . Klucz kupisz od elfa koło drzwi za 5 K. Myśle że bez lagów przeżyjesz.
Sir Lukasz
13-10-2003, 17:33
no są jeszcze szkielety, dużo rotwormów...hmm...pewnie coś jeszcze sie znajdzie :P
Pan Samochodzik
13-10-2003, 19:32
moze ktos wstawic mapke z miejscem gdzie sa GS-y bo chce tam pojsc i nie chce zginac po 2 minutach, a pozat chcial bym screena jak sie wydostac bo cos slyszalemze po 6 parcelach
No hg troche znam wiec moge sie wypowiedziec. Zapomniales jeszcze o dl'ach jest ich tam kilka. A wydostaje sie rzeczywiscie ciezko ale sa sposoby of course. Ja tam siedze od 12 lvl i jest milo bardzo. Gdyby nie lagi. 6 godzin gry i 17 lvl to jest mile polecam goraca
Tak Hell gate jest spox żeby wyjśc po 6 parcelach czeba przejsc tą największa hale...
Są tam jeszce elfy i elf scouty a kolo nich zejscia na dol i mnustwo grzybów (ok50) Pozatym kolega nie majac lagów będąc chory i siedzać przed kompem od 7 rano do 20 zrobil z 20 lvl na 30 więc bardzo polecam palkom tylko trzeba zeby tak poexpowac 2bp boltów wziosc to na 3-4 godziny starczy :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.