zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Key

Cean
01-09-2006, 20:42
Mam mały problem:
Silver key 3033 -Kopalnie elfów w Ab'Dendriel
Gdzie sa kopanie elfów xD
Prosiłbym o obrazek :D
I 2 problem:
Gdy jest się na południe od goblin bridge ( taka kładka )
są 2 jaskinie. W tej 2 na 3 piętrze gdy sie idzie ( tam sądwarf solidery i dwarfy ) są na południe takie drzwi a za nimi szaleje solider i guard :D
Jak chce się wejść to jest że są zamknięte.
Jaki jest do nich potrzebny klucz i jak go zdobyć.

Onionhawk
01-09-2006, 22:22
kopalnie elfow sa w ab, hmm pod sklepem gdzie sprzedaje sie loot, czyli bedzie to... hmm -2 ;]

co do kopalni dwarfow, tam co mowisz to chyba klamka swieci sie na czerwono i raczej tam neiwejdziesz, jesli chcesz ubic guarda wystarczy zejsc nizej ;]

Cean
01-09-2006, 22:25
Tak wiem tam jest skrzynka na listy :P
Ale obok tych drzwi ze świecąco klamką dokładnie odwracasz się na prawo i masz zamknięte drzwi i normalną klamke.
A co do kopalni to podaj mi mapkę bo nie trafie albo jakieśfotki ^^
I co tam można robić, czy sątam jakieś potwory i jakie ?

Matekneo
01-09-2006, 22:31
Po 1. To nie sa 2 "jaskinie" tylko jest tam 6 kopalni dwarfów. Po 2 Żeby otworzyć drzwi o których mówisz trzeba mieć klucz, a klucz zdobędzie sie wykonując pewien qest w kazo (podpowiedz: jest to związane z ciasteczkami). Wiecej nie powiem bo to QS. Co do kopalni elfów sie nie wypowiem bo zrobił to kolega wyrzej. Nie piszcie juz wiecej postów bo będzie to tylko niepotrzebny spam - odpowiedzi kolega już dostał.

Onionhawk
01-09-2006, 23:21
@up

ale kolego, ten kolega spytal o jeszcze jedna rzecz... Sa tam trole, w duzych ilosciach i jak dobrze poszukasz to tez troche skele, ghouli i slimow ;)

Cean
02-09-2006, 12:06
Kurde teraz się kapnąłem xD
Chodzęt am co 2 dni a nie kapnąłem się że to tam :P
Ale po co tam key ?
Przecieżnie ma tam zamkniętych drzwi a jeśli tak to pokażcie gdzie.

Magma
02-09-2006, 13:29
Zamknięte są dokładnie te drzwi, przez które przechodzisz gdy tam idziesz. Konkretnie dwie pary drzwi. A przed nimi po lewej siedzi sobie elf i sprzedaje klucze za 50 gp.
I one SĄ zamkniętę. Zwykle. Po prostu miałeś farta, ktoś zostawił otwarte i się załapałeś. Też tak kiedyś weszłam, a potem nie mogłam wyjść ;)

Cean
02-09-2006, 20:42
Czekajcie bo teraz sie zgubiłem xD
Dajcie jakieśzdjęcie bo kurde juz nie nie wiem gdzie te wejscie xD
Ja wchodze innym "tajnym" xD