PDA

Pokaż pełną wersje : Moonlight rod w sklepie?

Dragmax
01-09-2006, 20:58
Mam pytanie. Nikt nie sprzedaje na moim servie moonlightów. Więc skuszony niską ceną w sklepie (1k) chciałem właśnie tam tą oto laske (kij) qpic. Gadałem do NPC sprzedającego czary dla druidów rózne rzeczy (buy moonlight rod , moonlight rod , rod , rods itp. itd.) i nic. Byłem u wszystkich druidowych NPC na Faccu(!) i NIc. Może mi kotś powiedzieć jak qpić moonlight rod w sklepie ? mam 16 lvl druida. Z góry thx!

The Shodow
01-09-2006, 21:04
HI, moonlight rod, yes, bye :D
Cos musiales przekrecic jak pisales ;]

Frapper
01-09-2006, 21:05
To w sklepie magicznym (tam gdzie blanki etc). Raczej, jeśli źle powiedziałem nie palcie mnie na stosie.

Veruis
01-09-2006, 21:17
Wszystko zalezy... mozez niemiec tych pieniedzy przy sobie wiec ci niesprzedaje albo poprostu niemowisz "yes" tak jak kolega u gory powiedzial hi moonlight rod yes bye! pamietaj kasa i sklep

Cruel
01-09-2006, 21:21
Musisz zagadac do innego NPC, w Venore jest to Frans, latajaca czaszka... NPC od czarow dla druida Ci jej nie sprzeda.

Trenei
01-09-2006, 22:03
Moonlight roda kupic w kazdym sklepie magicznym, tam gdzie sie kupuje blank runy itd. Jesli to nie zadziala to musiales cos w nazwie przekrecic.

Colo_2006
01-09-2006, 23:24
nie dasz rady w sklepie to kup od gostka na trade zawsze ktos sprzedaje wystarczy poczekac :) Volcanica tez wczesniej kup by nie czekac :)

Lasooch
02-09-2006, 09:01
Wszystko zalezy... mozez niemiec tych pieniedzy przy sobie wiec ci niesprzedaje albo poprostu niemowisz "yes" tak jak kolega u gory powiedzial hi moonlight rod yes bye! pamietaj kasa i sklep

Niemiec to jest nasz sąsiad zza zachodniej granicy. A jeśli chodzi o brak posiadania, to pisze się 'nie mieć' (ew. 'nie miec') :>

Topic: sklep magiczny, a nie NPCowie dla druidów, jak już powiedziano.

Szkut
02-09-2006, 11:00
OMG

Laski i Rozdzki kupujesz w sklepie nie u tego co czary kupujesz

Aynahanir
02-09-2006, 14:57
@up no racja, ale w carlin kupilem różdżki (moj kolega też) u NPC Lea, czyli sprzedającej czary sorcom.

Liper
07-01-2007, 19:17
RATUJECIE !!!!
Nie kupiłeś tylko dostales pierwsza za darmo jak druid.Snakebite rod i wand of vortex dostaje sie za darmo dopiero po smierci/hacku kupujesz druga w sklepie magicznym za 500gp.

Marvolis
07-01-2007, 19:57
bo te laski sprzedaje kolo w gildii magow

Gilu90
07-01-2007, 20:29
Sprzedaje wandy i rody NPC którzy sprzedają runy, blanki itp. podam kilku żebyście nie musieli szukać po całym poszczególnym mieście :

Ab'Dendriel - NPC:Shiriel
Darashia - NPC Shalmar
Carlin - NPC Rachel
Thais - NPC Xodet
Venore - NPC Frans itp

Kamcio Pogromca
08-01-2007, 08:51
@up no racja, ale w carlin kupilem różdżki (moj kolega też) u NPC Lea, czyli sprzedającej czary sorcom.

NPC Lea sprzedaje czary dla sorków, ale rużdżke kupiłeś piętro niżej u NPC Rachel

@topic

albo próbujesz kupić tą rużdżke w gildi druidów a nie sklepie magicznym albo przekręcasz coś w nazwie albo nie masz tyle kasy przy sobie

ps. ostatnio sie dowiedziałem że można kupić tempest roda w ank :p czyli tibia.pl powinna sobie odświerzyć info bo nietylko w akademi na edron