Pokaż pełną wersje : Moonlight rod w sklepie?
Mam pytanie. Nikt nie sprzedaje na moim servie moonlightów. Więc skuszony niską ceną w sklepie (1k) chciałem właśnie tam tą oto laske (kij) qpic. Gadałem do NPC sprzedającego czary dla druidów rózne rzeczy (buy moonlight rod , moonlight rod , rod , rods itp. itd.) i nic. Byłem u wszystkich druidowych NPC na Faccu(!) i NIc. Może mi kotś powiedzieć jak qpić moonlight rod w sklepie ? mam 16 lvl druida. Z góry thx!
The Shodow
01-09-2006, 21:04
HI, moonlight rod, yes, bye :D
Cos musiales przekrecic jak pisales ;]
To w sklepie magicznym (tam gdzie blanki etc). Raczej, jeśli źle powiedziałem nie palcie mnie na stosie.
Wszystko zalezy... mozez niemiec tych pieniedzy przy sobie wiec ci niesprzedaje albo poprostu niemowisz "yes" tak jak kolega u gory powiedzial hi moonlight rod yes bye! pamietaj kasa i sklep
Musisz zagadac do innego NPC, w Venore jest to Frans, latajaca czaszka... NPC od czarow dla druida Ci jej nie sprzeda.
Moonlight roda kupic w kazdym sklepie magicznym, tam gdzie sie kupuje blank runy itd. Jesli to nie zadziala to musiales cos w nazwie przekrecic.
Colo_2006
01-09-2006, 23:24
nie dasz rady w sklepie to kup od gostka na trade zawsze ktos sprzedaje wystarczy poczekac :) Volcanica tez wczesniej kup by nie czekac :)
Wszystko zalezy... mozez niemiec tych pieniedzy przy sobie wiec ci niesprzedaje albo poprostu niemowisz "yes" tak jak kolega u gory powiedzial hi moonlight rod yes bye! pamietaj kasa i sklep
Niemiec to jest nasz sąsiad zza zachodniej granicy. A jeśli chodzi o brak posiadania, to pisze się 'nie mieć' (ew. 'nie miec') :>
Topic: sklep magiczny, a nie NPCowie dla druidów, jak już powiedziano.
OMG
Laski i Rozdzki kupujesz w sklepie nie u tego co czary kupujesz
Aynahanir
02-09-2006, 14:57
@up no racja, ale w carlin kupilem różdżki (moj kolega też) u NPC Lea, czyli sprzedającej czary sorcom.
RATUJECIE !!!!
Nie kupiłeś tylko dostales pierwsza za darmo jak druid.Snakebite rod i wand of vortex dostaje sie za darmo dopiero po smierci/hacku kupujesz druga w sklepie magicznym za 500gp.
Marvolis
07-01-2007, 19:57
bo te laski sprzedaje kolo w gildii magow
Sprzedaje wandy i rody NPC którzy sprzedają runy, blanki itp. podam kilku żebyście nie musieli szukać po całym poszczególnym mieście :
Ab'Dendriel - NPC:Shiriel
Darashia - NPC Shalmar
Carlin - NPC Rachel
Thais - NPC Xodet
Venore - NPC Frans itp
Kamcio Pogromca
08-01-2007, 08:51
@up no racja, ale w carlin kupilem różdżki (moj kolega też) u NPC Lea, czyli sprzedającej czary sorcom.
NPC Lea sprzedaje czary dla sorków, ale rużdżke kupiłeś piętro niżej u NPC Rachel
@topic
albo próbujesz kupić tą rużdżke w gildi druidów a nie sklepie magicznym albo przekręcasz coś w nazwie albo nie masz tyle kasy przy sobie
ps. ostatnio sie dowiedziałem że można kupić tempest roda w ank :p czyli tibia.pl powinna sobie odświerzyć info bo nietylko w akademi na edron
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.