zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Rezygnacja z domku

Los Rangeros
02-09-2006, 11:37
Witam,

mam zasadniczo problem, licytuję domek ale z racji pomyłki to nie jest ten na który miałbym ochotę. Jeśli się okaże że go zlicytuję jak szybko i w jaki sposób mogę się go pozbyć żeby zacząć licytować właściwy?

A może ktoś byłby tak miły i uprzejmy i przelicytował mnie w licytacji domku Beach Home Apartments, Flat 01 w Thais na serwie Refugia, oczywiście zwracam koszty licytacji i utrzymania za 1 miesiąc (715gp).
Do końca licytacji zostało 2 dni, koniec 4 września o 8 rano.
Pozdro

PharadoX
02-09-2006, 12:16
Jak już go przez przypadek kupisz to najwcześniej będziesz mógł go opuścic po nastepnym save server. Czyli 24h po zakupieniu go.

Los Rangeros
02-09-2006, 12:33
Jak już go przez przypadek kupisz to najwcześniej będziesz mógł go opuścic po nastepnym save server. Czyli 24h po zakupieniu go.

a w jaki sposób go opuścić tak żeby wziąść udział w nowej licytacji? I ile to trwa najkrócej?

Stożek
02-09-2006, 12:37

a w jaki sposób go opuścić tak żeby wziąść udział w nowej licytacji? I ile to trwa najkrócej?

1.W prawym dolnym rogu kazdego posta jest klawisz cytuj. Uzyj go.

2. Kazda operacja wprowadzenia/wyprowadzenie sie lub przekazania domku jest wczasie save serv'a-tz jeden raz dziennie o 9.00 (badz o 11 na USA servers)

PharadoX
02-09-2006, 12:38
Opuszczenie domku trwa max 2 min. Tyle że trzeba czekać do save server po którym stracisz domek.

Los Rangeros
02-09-2006, 15:00
Opuszczenie domku trwa max 2 min. Tyle że trzeba czekać do save server po którym stracisz domek.

Rozumiem że opcja opuszczenia domku znajduje się na stronie tibii w my account gdzieś, w momencie jak już będę posiadał konto?