zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mam problem (i jkao tako spory)

Dziurex
18-08-2004, 12:26
Bo chodzi oto że ja chcial bym miec wspulne depo dla wszystkich postaci w tibi bym o tym pogadal z GameMasterem ale zabardzo angielskiego nie znam proze pouzcie bo nie che mi sie od nowa wszystkiego zbierac a na PACCA żeby kupic dom mnie nie stac

Adaras
18-08-2004, 12:35
Erm.. To może zaczę od tego:

1. Używaj słownika i znaków interpunkcyjnych (to tak poza tematem).
2. Skoro nie znasz angielskiego, jak ty grasz w Tibię ? No, nawet jeśli marne podstawy to..Ech, wiem, że w szkołach często nie uczą inglisza(tak jak u mnie) , ale i tak wystarczą dobre chęci. Jak się da, to się zrobi.
3. Jest to niemożliwe. Wiesz, dlaczego ? Po pierwsze, żaden GM nie będzie się męczył dla jednej osoby, w dodatku bez pacca. Poza tym..Żeby takie coś wprowadzić, trzeba o wiele więcej pracy w to włożyć, niż Tobie się wydaje. Zebrania i takie tam...To nie takie proste.
4. Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że chcesz kupić PACCA za gp. A...o ile mi się wydaje, to jest..ekhm..nielegalne? (choć i tak wiele osób tak robi).

Reeve
18-08-2004, 12:49
hmm, a od czego masz parcele? co... No bo chyba nie masz na myśli przenoszenia sprzetu z 1 swiata na drugi (juz to widze: koles 1 lvl na nowym swiecie chodzi w mpa itp i w ciagu jednego dnia robi 50 mlv bo ma tyle kasy)

Dziurex
18-08-2004, 16:15
To znowu ja
Myslisz ze dla jedej osoby nie chcielo by sie tak robic ale jak ym ich zebral wiencej to mze by i zrobili

Tompior
18-08-2004, 16:26
Jezu ludzie nie ma takiej opcji. Nie moga miec np 2 postacie wspolnego depo. Nawet jak bys cipsoftowi zaplacic ze 100$ to by ci nie zrobili. To wymaga zmian w grze calej. Mozesz ich prosic blagac napisac jakis referat bez bledu ale i tak nie bedziesz mial wspolnego depo na kilku postaciach.

Zielarz McTrawka
18-08-2004, 22:20
Nawet jak bys cipsoftowi zaplacic ze 100$ to by ci nie zrobili.

Lol ale typ dowalił tekst --->100$<--- widać że nawet chyba nie wiesz ile to jest.
Ziomy z CipSoftu takimi 100$ się podcierają.LOL!!!

Tuor
18-08-2004, 23:36
nie podcieraja się 100$ bo 100$ to ejst ok. 350 zł, a nawet w ameryce to ejst coś bo aż ok. 30 hamburgerów ( zależy ejszcze jaka cena :D )
ludzie nie kupują non-stop PACCów, mimo ze jest ich duzo to nie na tyle żeby mieli z tego pełno kasy.
POza tym utrzymanie tylu kont i serwerów trochekosztuje do tego nowe komputery do szybkiej pracy aby ciagle coś grzebać w kodzie gry i ją ulepszać co troche kosztuje.

Vicious Phoenix
18-08-2004, 23:42
Nie mówie, że ludzie z Cipsoftu należą do biednych, ale to jeszcze nie Microsoft i Bill Gates. Poza tym wątpie czy ktokolwiek się podciera taką kasą, czy nie lepiej by ją przeznaczyć na cele charytatywne, zrobisz coś dobrego a skutek ten sam : Pozbędziesz się 100$ ^^