Pokaż pełną wersje : Mam problem (i jkao tako spory)
Bo chodzi oto że ja chcial bym miec wspulne depo dla wszystkich postaci w tibi bym o tym pogadal z GameMasterem ale zabardzo angielskiego nie znam proze pouzcie bo nie che mi sie od nowa wszystkiego zbierac a na PACCA żeby kupic dom mnie nie stac
Erm.. To może zaczę od tego:
1. Używaj słownika i znaków interpunkcyjnych (to tak poza tematem).
2. Skoro nie znasz angielskiego, jak ty grasz w Tibię ? No, nawet jeśli marne podstawy to..Ech, wiem, że w szkołach często nie uczą inglisza(tak jak u mnie) , ale i tak wystarczą dobre chęci. Jak się da, to się zrobi.
3. Jest to niemożliwe. Wiesz, dlaczego ? Po pierwsze, żaden GM nie będzie się męczył dla jednej osoby, w dodatku bez pacca. Poza tym..Żeby takie coś wprowadzić, trzeba o wiele więcej pracy w to włożyć, niż Tobie się wydaje. Zebrania i takie tam...To nie takie proste.
4. Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że chcesz kupić PACCA za gp. A...o ile mi się wydaje, to jest..ekhm..nielegalne? (choć i tak wiele osób tak robi).
hmm, a od czego masz parcele? co... No bo chyba nie masz na myśli przenoszenia sprzetu z 1 swiata na drugi (juz to widze: koles 1 lvl na nowym swiecie chodzi w mpa itp i w ciagu jednego dnia robi 50 mlv bo ma tyle kasy)
To znowu ja
Myslisz ze dla jedej osoby nie chcielo by sie tak robic ale jak ym ich zebral wiencej to mze by i zrobili
Jezu ludzie nie ma takiej opcji. Nie moga miec np 2 postacie wspolnego depo. Nawet jak bys cipsoftowi zaplacic ze 100$ to by ci nie zrobili. To wymaga zmian w grze calej. Mozesz ich prosic blagac napisac jakis referat bez bledu ale i tak nie bedziesz mial wspolnego depo na kilku postaciach.
Zielarz McTrawka
18-08-2004, 22:20
Nawet jak bys cipsoftowi zaplacic ze 100$ to by ci nie zrobili.
Lol ale typ dowalił tekst --->100$<--- widać że nawet chyba nie wiesz ile to jest.
Ziomy z CipSoftu takimi 100$ się podcierają.LOL!!!
nie podcieraja się 100$ bo 100$ to ejst ok. 350 zł, a nawet w ameryce to ejst coś bo aż ok. 30 hamburgerów ( zależy ejszcze jaka cena :D )
ludzie nie kupują non-stop PACCów, mimo ze jest ich duzo to nie na tyle żeby mieli z tego pełno kasy.
POza tym utrzymanie tylu kont i serwerów trochekosztuje do tego nowe komputery do szybkiej pracy aby ciagle coś grzebać w kodzie gry i ją ulepszać co troche kosztuje.
Vicious Phoenix
18-08-2004, 23:42
Nie mówie, że ludzie z Cipsoftu należą do biednych, ale to jeszcze nie Microsoft i Bill Gates. Poza tym wątpie czy ktokolwiek się podciera taką kasą, czy nie lepiej by ją przeznaczyć na cele charytatywne, zrobisz coś dobrego a skutek ten sam : Pozbędziesz się 100$ ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.