Pokaż pełną wersje : Necromancer
Ludzie patrzcie co Wasz kolega z Tibi wyprawia na www.pix.art.pl !!!
http://pix.art.pl/galeria.php?go=800
http://pix.art.pl/galeria.php?go=798
http://pix.art.pl/galeria.php?go=789
http://pix.art.pl/galeria.php?go=790
http://pix.art.pl/galeria.php?go=791
http://pix.art.pl/galeria.php?go=792
Podpisuje sie tam ksywa "kamykus" lub "brylus"...
Chlopakowi chyba sie juz Tibia znudzila i postawnowil ZASMIECAC NASZE FORUM i GALERIE!!
A oto linki do postu gdzie przyznaje sie, ze Kamykus=Necromancer...
http://pix.art.pl/galeria.php?go=799
Doprawdy czy takie zachowanie nie jest godne pogardy??? X(
Chlopaku widac ze jestes jeszcze :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
a nie jekims :miecz: Zastanow sie co robisz zanim zaczniesz psuc komus humor swoim dziecinnym zachowaniem!!!
pozdrowienia dla wszystkich za wyjatkiem Ciebie...
Shardzik
18-08-2004, 13:13
Powinieneś go skrytykowaćw jego temacie..., nie słucha nawet czyichś(np moich)porad,żeby jego rysunki ładniej wyglądały,są żałosne..... nie wiem kto mu dał te 2 plusy za te obrazki X_X
Nie znam sie na obsludze tego forum na razie, a po za tym che aby wszyscy wiedzieli jakim burakiem jest... X(
pozdrowionka!
$corcerer
18-08-2004, 16:09
To, że ty masz zdolności i wymiatasz na polu grafiki, to nie znaczy że możesz mieszać kogoś z błotem. NIC w zasadzie nie usprawiedliwia Twojej postawy. To właśnie tWOJE zachowanie jest godne pogardy, bo nie znając człobieka mówisz mu że jest dnem+metr mułu, zamiast podać jakąś sensowną krytykę, pomóc mu, doradzić czy coś w tym stylu.
Jeżeli to, co On robi cI się nie podoba, to NIE musisz na to patrzeć.
Jesteś dla mnie nikim dzieciaku, wyzywający innych od idiotów, a sam nie potrafisz napisać kilku sensownych zdań.
DOBRANOC
Dan the Automator
18-08-2004, 19:00
Scor, ale tamte prace na takiej stronie były jak istna prowokacja...
Shardzik
18-08-2004, 19:25
Nie chciałbym nic mówić, obrazki sorcerera są żałosne, pomimo że moje są niedobracowane, to jego sa gorsze, ale kolega Don303 troche przesadził z tym oskarżaniem wszystkich prosze o to pokazówka:
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=9232&page=2
Nic nie sugeruje, ale to przegięcie, więc i Dobo i $corcerer mieli racje...
STOP!
raz... $corcerer nie widze tutaj zdania, w ktory mieszam tego osobnika z blotem - nie wiem skad wyssales sobie ta bajeczke, ze probuje uzmyslowic komukolwiek, ze jest "dnem+metr mułu". To, ze takie postepowanie moze byc bliskie Tobie - a tak wniskuje po Twoim agresywnym nastawieniu - nie znaczym, ze wszyscy tak postepuja.
dwa... "dzieciaku" - lol... obawiam sie, ze jestem "ciut" od Ciebie starszy kolego... no mniejsza, to nie jest tematyem dyskusji...
trzy... przemilcze Twoja wypowiedz, i zignoruje Twoja wypowiedz bo nie przyszedlem z nikim sie klucic, nie mam takiej intencji... Przyszedlem tutaj w pokojowych zamiarach, poniewaz grozby i prosby na naszym serwisie nie poskutkowaly, to pomyslalem, ze osoby blizsze necromancerowi beda mogly wywrzec na niego jakis wplyw.
Tak jak powiedzial Dobo - prace te sa jawna prowokacja i nijak sie maja do sztuki pixelartu. Gdyby chlopak chial stworzyc cos powaznego w tej dziedzinie to podszedlby do tego w inny sposob. W jaki? sam sobie mozesz odpoiwedziec..
"Jeżeli to, co On robi cI się nie podoba, to NIE musisz na to patrzeć."
No wybacz, strasznie prymitywne podejscie... Jesli Ci sie stronka nie podoba to zrywaj sie [...] jesli Ci sie w kraju nie podoba to wyjedz z niego [...]
Bezsensowne slogany... Nie jestem czlowiekiem, ktory patrzy na problemy i odwraca wzrok. Widze problem to stawiam mu czola, ale robie to jak cywilizowany czlowiek. Bo co to za problem przy uzyciu programu MAILBOMBER zapchac spamem takiemu delikwentowi skrzynke emailowa? Zaden... Co za problem nabluzgac mu na privie? Zaden...
Chce rozwiazac sprawe bo czuje dyskomfort widzac co chlopak wywija...
dziekuje... mam nadzieje, ze teraz moje zdania beda dla Ciebie BARDZIEJ sensowne i ze juz wiecej mnie takimi demagogiami nie zarzucisz.
pozdrawiam
$corcerer
18-08-2004, 19:51
No to LETZ GOŁ!
@Dobo:
>Scor, ale tamte prace na takiej stronie były jak istna prowokacja...
Wiesz Dobo, ja na to patrze tak: gość zaczyna, rozumiem, że mógłby się bardziej postarać, ale może po prostu to jest jego własny, jedyny, nieskazitelny styl? Ilu artystów było oczernianych za życia, a potem po śmierci wynoszonych na piedestały ?
@Don303
>nie widze tutaj zdania, w ktory mieszam tego osobnika z blotem
okej, więc jak zatem chcesz zinterpretować następujące fakty:
a) Chlopakowi chyba sie juz Tibia znudzila i postawnowil ZASMIECAC NASZE FORUM i GALERIE!! <= imo typowy najazd na gościa, ty próbujesz coś robić, ale mnie sie to nie podoba, więc won stąd baranie
b) Doprawdy czy takie zachowanie nie jest godne pogardy??? <= tutaj w piękny spsub stosujesz sugestie, że on jest be, pogardzajcie nim, bo on robi tak i tak, a mi to nie w smak
c) Chlopaku widac ze jestes jeszcze :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: <= taaak, typowy przykład miliona emotek, które tylko uwydatniają to, że twoje uczucia są dość silne ( z tego, iż tekst jest pogrubiony, wnioskuję że jesteś zły) co jednak nie zmienia faktu ze jedna emota wystarcza w zupelnosci.
d) Zastanow sie co robisz zanim zaczniesz psuc komus humor swoim dziecinnym zachowaniem!!! <= to jak on się zachowuje to jest tylko TWOJA, SUBIEKTYWNA ocena. Masz prawo wyrazić swoją opinię, ale każdy inny ma takie samo prawo! (co też niniejszym uczyniłem i czynię...)
e) pozdrowienia dla wszystkich za wyjatkiem Ciebie... <= Taaak, tutaj widać że jesteś dla Niego naprawde uprzejmy, szczery (do bólu) oraz że BRAK ci najbardziej podstawowych zasad kultury.
>trzy... przemilcze Twoja wypowiedz, i zignoruje Twoja wypowiedz bo nie przyszedlem z nikim sie klucic, nie mam takiej intencji... Przyszedlem tutaj w pokojowych zamiarach, poniewaz grozby i prosby na naszym serwisie nie poskutkowaly, to pomyslalem, ze osoby blizsze necromancerowi beda mogly wywrzec na niego jakis wplyw.
Ty go zaatakowałeś, więc chyba mam prawo stanąć w jego obronie, co nie? No i nie mów mi że przyszedłeś tutaj i myślałeś że jak Ty coś powiesz to my potulnie wykonamy Twoje polecenia... <śmiech> Bo tak odczytuję tą wypowiedź... A, i o co dokładnie chodzi z "Osobami jemu bliższymi"? Bo mnie osobiście nie interesuje kim jest, jak sie nazywa.. Jedyną wartością jak narazie dla mnie jest to, co On mówi (jego poglądy). To samo tyczy się Ciebie, a przyznasz chyba, że nikt nie lubi ludzi, którzy przychodzą "znikąd" i zaczynają bezpardonowo oczerniać członka pewnej grupy.
>Tak jak powiedzial Dobo - prace te sa jawna prowokacja i nijak sie maja do sztuki pixelartu. Gdyby chlopak chial stworzyc cos powaznego w tej dziedzinie to podszedlby do tego w inny sposob. W jaki? sam sobie mozesz odpoiwedziec..
Dobrze, ale Ty NIC nie powiedziałeś na temat tego Jakie odczucia budzą Jego prace w Waszej społeczności. Wiem, co to jest pixelart, ale pamiętaj, że oblicza sztuki są różne, a każdy orze jak może....
>"Jeżeli to, co On robi cI się nie podoba, to NIE musisz na to patrzeć." No wybacz, strasznie prymitywne podejscie... Jesli Ci sie stronka nie podoba to zrywaj sie [...] jesli Ci sie w kraju nie podoba to wyjedz z niego [...]
Okej, mój błąd. Tylko wytłumacz mi, czemu do jasnej niedoli przychodzisz tu i obrzucasz użytkownika błotem, zamiast rozwiązać tą kwestię wewnątrz Waszej grupy użytkowników ? Dlaczego żądasz od NAS, abyśmy zajęli sie nie naszym problemem ?
>Widze problem to stawiam mu czola, ale robie to jak cywilizowany czlowiek.
huh? jak już mówiłem, przyszedłeś tutaj, żebyśmy to MY coś z nim zrobili, czyli po prostu UMYŁEŚ RĘCE. I to według Ciebie jest cywilizowany sposób? zrzucić moje problemy na kogoś innego ????
>Chce rozwiazac sprawe bo czuje dyskomfort widzac co chlopak wywija...
NO TO ZBANUJCIE GO TAM, SKASUJCIE MU KONTO, UDZIELCIE UPOMNIENIA, WYCIĄGNIJCIE WNIOSKI, a nie przyłasisz do nas i chcesz żebyśmy to MY odwalili za Ciebie brudną robote....
>dziekuje... mam nadzieje, ze teraz moje zdania beda dla Ciebie BARDZIEJ sensowne i ze juz wiecej mnie takimi demagogiami nie zarzucisz.
Demagogiami o czym ?
@down
>Daruj sobie bo nie widze sensu zebym tutaj wiecej zagladal...
Nie chcesz, nie musisz, przymusu nie ma. Pozatym, może Cię to wkurzy, ale prawda jest taka, że ja wprost UWIELBIAM potyczki słowne (lub dyskusje, jak kto woli) więc nawet jeżeli ty tego nie przeczytasz, to ja będę miał świadomość, że poddałeś się bez walki. Ergo: nie jesteś w stanie znaleźć kontragumentów, CZYLI byłeś w błędzie, a ja miałem rację... :D
U mnie jest godzina 0:53, więc życzę miłych znów :D
Uwaga: post należy czytać zgodnie z netykietą, wieć pisanie wielkimi literami=wrzask
<rezerwacja posta, zedytuje wieczorkiem, jak przyjde z sesjii Wiedzmina>
Daruj sobie bo nie widze sensu zebym tutaj wiecej zagladal...
pozdrawiam!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.