zaloguj się

Pokaż pełną wersje : ExurA in Roogaard?

Nebu
02-09-2006, 18:46
http://i104.photobucket.com/albums/m168/Nebu_01/o0.jpg

lol?

Kraon
02-09-2006, 18:52
Idź się z tym schowaj. Jak jesteś facc i wchodzisz na mostek są takie gwiazdki jakbys czar rzucal, jak powiesz w odpowiedniej chwili inkantacje to to wyglada wlasnie tak -,-

Filthy
02-09-2006, 19:30
a poza tym jeszcze mozna lepszy patent zrobic :D nawet nie w tym miejscu :)
1. kupujesz antidote rune
2. musisz wykonać następującą kombinacje klawiszy: (przytrzymać alt) i nacisnąć po kolei na klawiaturze numerycznej: 01696
(jest to znak coś podobnego do spacji tylko że jest uznawany przez wiekszosc programow, gier, wyszukiwarek jako niewidzialny znak.
3. dzięki temu możesz zrobić tak: alt+01696 exura
4. wtedy zaklęcie sie nie uaktywni aczkolwiek bedzie pokazane na ekranie. a nie tak jak niektórzy robią z kropką na końcu (lepszy efekt)
5. w tym samym momencie klikamy na siebie antidote rune co daje efekt tych gwiazdek.
6.wygląda to jak bysmy poprawnie wypowiedzieli zaklęcie i sie uleczyli :)

Xeradus
02-09-2006, 20:23
Koleś wrzucał na most jakieś śmiecie które pojawiały się pod nim i w tym samym momencie mowil exura

Ja tak nabieralem newbie/n00bow ze umiem różne rzeczy wyczarowywać :p

Nebu
02-09-2006, 20:51
Mhm........... pod tym kolesiem nic nie widac a jeżeli wciskał by tą kombinacje klawiszy to nie zdazył by w identycznym czasie wpisac exura ^.-

@Down : Sam troll jestes idz sie schowaj z tym swoim 10 + lvlkiem......a co do tego kolesia mowił ze jest GM ^.- <sprawdzałem na tibi.com ale to nie gm> możliwe że to jakaś sztuczka ale to nie fake i chciałbym sprawdzic czy to prawda :)

Karton
02-09-2006, 20:54
Nie karmić trolla prosze X( !!

Neverblood
02-09-2006, 20:59
wiec tak :

po 1 ten koles ma pacc wiec by go nie wywalilo -.-
po 2 itemy mozesz tam rzucac
po 3 co do tych klawiszy to nie sprawdzalem tego ale tez byloby ciezko 2x stuknac exure chociaz jest to oczywiscie mozliwe tyle ze skad pylek ?
po 4 nie wiem czy mozna zdobyc exure na rooku ale watpie w to,ten koles pewnie zrobil inny trik i to wszystko.

Fiszbin
02-09-2006, 21:34
@up
co do szybkiego wpisywania exury.

Kiedy przytrzymasz shift i strzalke w gore, to w polu tekstowym pokazuja sie twoje poprzednie wypowiedzi, więc wystarczy ze koles wciskal shift+strzalka w góre, enter. Ot cała filozofia.

@ Karton

Pisanie "nie karm trola" też jest karmieniem.

Xeradus
02-09-2006, 21:46
Mhm........... pod tym kolesiem nic nie widac a jeżeli wciskał by tą kombinacje klawiszy to nie zdazył by w identycznym czasie wpisac exura ^.-

LóL

Nic nie widać tak? Wystarczy, że rzuci 1gp, piórko, dirty fur i wiele, wiele inych i nie będzie widać.
Czego by nie zdązył? Trzyma alt i wpisuje kolejno 01696 puszcza alt i wpisuje exura, następnie przeciąga śmiecia na środek mostu jednocześnie puszczając lewy przycisk myszy i wciskając enter. Potem shift+strzałka w góre, rzuca następnego śmiecia i enter.

Edit:
Albo pije life fluida jednocześnie robiąc trik z 01696 exura

Temat do zamknięcia.

Nebu
02-09-2006, 23:03
LoL and rótfl.. kolesia przesuwałem nie bylo żadnych itemów i gdyby pił LF to by było : Aaaah... :D

NervGal
02-09-2006, 23:37
@UP
Jak zobaczyl, ze podchodzisz, to mógł wziąć item do backpacka.

Fiszbin
02-09-2006, 23:52
@ Nebu

A nie możesz poprostu wbić sobie do głowy że NA ROOK'U NIE MA CZARóW, i że ten koleś poprostu sobie żartował. Wpisz sobie w "szukaj" "czary na rooku"~ i zobacz ile bedzie takich tematów(o ile nie zostaly usunięte) i o dziwo zawsze "czarowanie" ma miejsce przy mostku odzielającym teren dla PACC.

Nebu
03-09-2006, 01:32
No to tak : Ja stałem przy kolesiu wiec nie podniósł by tak szybko itemu (?)
A co do czarów na rooku to wiem że ich NIE MA I NIE BEDZIE ale ten przypadek był dziwny wiec go walnełem na forum , bo ten koles miał 1 lvl wiec nie miał many nawet na utevo luxa.....gdyby jeszcze miał mniej hp zeby zobaczyc czy sie leczył ;) koleś mowil I'm GM. pozniej zobaczył kogos o nicku takim ktory powinien dostac name locka i pisał : You name is Unlegall. You reported czy jakos tak.... albo GM albo koles ma jakis dobry sposob na "wykrecenie" takiego numeru i prosze nie wyzywac mnie tu od trolli ,noobów i newbie bo nie gram od 5 dni i mój najwyższy lvl to nie 30 -.- :baby:

Fiszbin
03-09-2006, 01:36
Myślisz że GM'owie nie mają ciekawszych i ważniejszych zajęć niż stanie przy mostku na rooku i udawanie głupa? ;p

Koleś mogł używać na sobie runy antidote, i jeżeli jesteś na bank pewien że nic "pod nim" nie było to jest to chyba jedyna możliwa opcja.

Calen Futh
03-09-2006, 02:40
po 1 ten koles ma pacc wiec by go nie wywalilo -.-

Tu chodzi o item który towrzy "gwiazdki" teleportując się a nie o teleportująca sie postać.

Externus
03-09-2006, 07:23
Myślisz że GM'owie nie mają ciekawszych i ważniejszych zajęć niż stanie przy mostku na rooku i udawanie głupa? ;p

http://www.tibianews.net/section.asp?Ids=11&Id=2090

Jak widać nie ;].

A co do tematu to wszystko już zostąło powiedziane, tylko Nebu jest za tępy, żeby to zrozumieć.