zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Slime

Einstein15
02-09-2006, 23:54
Wita wszystkich amianowicie chodzi mi o slimy.Poszukuje jednego respa slima gdzie chodzi malo ludzi i nie trza ustawiac parceli tylko sie ustawic przy scianie.Kiedys widzialem na jakis screenach awanse ludzi i trenili w takim domku ktoru mial szerokosc 2-3 kratek i byl to pokoik teren byl szedzie otoczony bagnem.Jesli ktos wie jak tam dojsc lub zna inne miejscowki z 1 slimem malo odwiedzanym to prosze o mapki.Za pomoc dziekuje :)

Cyganer
03-09-2006, 00:32
Dom czarnego rycerza - to ten domek...
Schodzimy jedno piętro w dól i na lewo.

Inne:

Bagna Venore (w słynnej jaskini rotów, osobiście codziennie tam trenuje), na skrzyżowaniu dróg północ - połódnie, zachód - wschód :D

Koło domu czarnego rycerza - na zachód* (poprawka :P). Trenujemy między krzakami przy wodzie. Dostajemy się tam przechodząc pod ziemią, a dziura jest po drodze do amazon camp.

To było do Venore.

Teraz Ab'dendriel - idziemy przez jakinie trolli, dostajemy się do jaskini z ghulami (jednym...), szkieletami, spiderami i slimami. Jest tam miejsce koło łóżka. Osobiście tam nie trenowałem

Dj Brzydal
03-09-2006, 00:34
No to nie zawiele mogę pomóc ;(
Co do tej miejscówki to nie wiem gdzie, ale dobre miejsce jest na Ghoustland na powierzchni. Przy tej jaskini najbardziej na poludnie można sie zastawić bez parceli :P za skałą o ile nie przyjdą N00by :(.
Slimy są też na Foldzie na poziomie - 2
w Dark Catedra ale to raczej odpada bo ludzi dużo :P
Wiadomo Bagna obok Venore dokladnych miejsc nie znam bo nie mieszkałem w Venore :P

No to chyba tyle, wiem że mało pomogłem :P

Szacus
03-09-2006, 00:54
Jest duzo takich miejsc. Nie chce podawać wszystkich ale dobre są w ghostland, nad amazon camp, ogolnie bagna w veno, niedaleko dwarf bridge w jaskini trolli, w outlaw camp itd..

Patysiak
03-09-2006, 06:57
Niewiem jak na waszych światach ale na Lucerze nie zabijają zazwyczaj slimów z którymi trenimy (np. w dc). Na jakim świecie grasz? Jeśli pvp/e-pvp to polecam monka (wtedy możesz się zaszyc tam gdzie Ci się rzewnie podoba).

Xeradus
03-09-2006, 12:45
Slimy w kopalni poziom pod guardami. W tej chwili właśnie tam trenuje. Jest tam aż 6 spotów do trejna.

Btw. Slimy przesówają parcele.

Thero
03-09-2006, 12:55
Slimy w kopalni poziom pod guardami. W tej chwili właśnie tam trenuje. Jest tam aż 6 spotów do trejna.

Btw. Slimy przesówają parcele.
Nie polecam! Tak samo nie polecam domku niedaleko BK.
Najlepszą, moim zdaniem, miejscówką jest wysepka w Venore. Żeby się tam dostać po drodze na AC musisz iść jaskinią na zachód (żadnych potworków w takowej nie ma), po drabince na górę i po lewo powinien respić się Slime (nie idź dalej na zachód po ścięciu krzaczorów, tam sobie nie potrenisz). Trenowałem tam od 75/75 do 81/82 i nie narzekam.

GRANNA
03-09-2006, 16:04
Ja uwazam ze najlepsza miejscuwka sa kopalnie dwarfow ,lub podziemia Ab
niepolecam blackknight hause:p

Vane_Valith
03-09-2006, 16:27
znam miejsce z 1 smilem jest to mala jaskinia w kanalah pod carling