Pokaż pełną wersje : Ancient temple w thais czy kopalnie w kazo?
Artain Guliusian
03-09-2006, 10:20
Czesc chciałbym sie zapytać gdzie lepiej sie expi w ancient temple czy w kopalniach kazo
Grelondas
03-09-2006, 11:27
Nie wiem kim jestes i jaki masz lvl ale myśle ze kopalnie kazzo tylko nie zapuszaczaj się zbyt głęboko B)
Oczywiście że kopalnie, przecież w Ancient Temple jest beznadziejnie a z dwarfow można niezłego loota wynieść.
Pozdro. Tibia sux
kazoo i kopalnie ofc co masz w AT? orki,slimy(troche),roty,ghoule,2-4 beholdery(quest) noi fire devile :) a jak zabladzisz to do mintwalin dojdziesz xD a w kazo to dwarfy zwykle soldy guardy,roty,spiedery,poisony wiec w kazo lepiej bo wiecej expa i loot 100x lepszy
Sercselon
04-09-2006, 12:57
Nieprawda, w ancient temple sie bardzo fajnie expi, np na dragach na quescie naginata
Ja osobiscie meczylem sie w Acient Temple az do 18lv!
Na kopalniach sie exp leci o niebo szybciej!
Jezeli jestes magiem to mozesz fajnie poexpic z rozdzka od 13lv, ale raczej tylko na poziomie -1, ewentualnie na -2 tez mozesz sprobowac ;)
Sercselon
04-09-2006, 13:05
Ja szczerze polecam ancient temple, bardzo lubie tam expic, kiedys drutem wbilem od 44 do 50 lvl tam na dragach wlasnie na quescie naginata. Fajnie sie expi bo mozna po jednym dragu/dl lurowac i jest gites. Ancient temple rox! A kopalni nie lubie bo sa przepelnione i jakies noobki na 20 lvl lataja po guardach, dzicz. A na dragi do AT to przyjdzie ktos raz na rok (ogien przy wejsciu odstrasza :D) i do tego jest to jakis zblakany noobek ktory nie przyszedl tam expic. ;)
PS. Oczywiscie mam na mysli dragi + dl'e na quescie, a nie te pojedyncze dragi pod greenshore i na prawo od fd. ;)
Oczywiście, że kopalnie w Kazzo. W ancient temple nie ma nic ciekawego, no może poza dragonami i dragon lordami. W ac jest o cholery noobów, którzy wyżynają wszystko, co się rusza, więc ani tam expić dobrze, ani trenić(jeszcze gorzej).
Kazz jest dobre do obu tych rzeczy: exp jest bardzo dobry, a loot też nie najgorszy(soldy i guardy), a trening na dwarfach jest rewelacyjny. Nie uciekają, mają dużo defa, słabo biją a jak znajdzie się dobre miejsce to same podchodzą na rzeź B)
Sercselon
04-09-2006, 15:07
No nie gadaj ze w AT nie ma nic ciekawego do bicia bo jest:
-Thais Dragon Lair (moje ulubione expowisko)
-resp Grorlama pod Greenshore
-Mad Mage Room
-kilka pojedynczych i jeden podwojny resp draga zwyklego
-pokoj krola kormaraka czy jakos tak (ten co sa beho, dsy i ghoule za tp)
i jeszcze cos tam bylo tyle ze juz nie pamietam wszystkiego...
A w kopalniach sa tylko dwarfy. :p
Ancient temple to imho duzo ciekawsze miejsce.
Mateusz Majchrzyk
04-09-2006, 15:26
Dobry exp w AT jest w tym pokoju za tp... tam gdzie ghoule...
Pare gfb i mozna ladnie kaski zbic... co prawda jest tam jeden ds ale można go z hmm wykonczyc w miare latwo. No... respawnuje sie tam też troche gwiazdek i brass armor... 8o
Sercselon
04-09-2006, 15:33
Dobry exp w AT jest w tym pokoju za tp... tam gdzie ghoule...
Pare gfb i mozna ladnie kaski zbic... co prawda jest tam jeden ds ale można go z hmm wykonczyc w miare latwo. No... respawnuje sie tam też troche gwiazdek i brass armor... 8o
Oj nie, nie
Tam sa minimum 2 dsy, chyba 3 o ile sie nie myle, ale na pewno nie jeden!
Swoja droga to nawet lepiej bo na niewidce mozna wiecej wybic, wystarczy 35 level. (a knight z exori rozwali)
Oj nie, nie
Tam sa minimum 2 dsy, chyba 3 o ile sie nie myle, ale na pewno nie jeden!
Swoja droga to nawet lepiej bo na niewidce mozna wiecej wybic, wystarczy 35 level. (a knight z exori rozwali)
Oj tak tak tam sie respi pare ghouli i 1 ds ......byłes tam kiedyś 8o ?
Always hunted
07-09-2006, 11:29
Ja tam wolę AT, jak już powiedziano, są tam Thais Drag Lair, ten noob area, parę miejsc z minosami, parę Beho, Ghoule :* 1 DS, parę dragów, i MINTWALL!! Moje ulubione expowisko, po prostu świetne :)
W kazo jest mnóstwo osób, nie da się wytrzymać
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.