Pokaż pełną wersje : Jak wyjść z podziemii pustynii? :/
No właśnie, pomyślałem, że sobie zrobię panpipe questa, no dobra to ide, wszystko ok - zabiłem fd i wziąłem nagrode. Wracam do miejsca którędy weszłem a tu LOL tędy tylko dało się zejść? Siedze tu teraz godzine z red hp, bez jedzenia, szukam wyjścia ale wciąż chodze w kółko, do pewnego miejsca nie moge wejść bo tam jest beholder, a uhy zużyłem wsszystkie. HELP PLAX, któredy wyjść z podziemi pustyni???
A w podziemiach jest jakiś npc może trzeba do niego zagadać?
@EDIT
OKej udało mi sie ledwo przjść
fenks za pomoc!
można zamknąc lub skasować
jak tam kto woli :P
Idziesz tak jak sie idzie na vocation questa i kolo bramki levelovej masz teleport do wyjcia proste ;)
Ciesz się, że nie poszedłeś samotnie na poszukiwanie wyjścia bo już byś nie żył. Pod pustynią jest niesamowicie łatwo się zgubić. Zanim znowu sie tam wybierzesz radzę przejrzeć dokładnie plan.
@2up
wszystko ok tylko żeby tak przejść musze przejść przez beholdery :/ ale ty za odp. gdzie wyjście
@up
no nie wątpie looknij na ilość many i hp :/
EDIT:
http://img130.imageshack.us/img130/9246/problemvy5.png
JESTEM W TYM MIEJSCU, MUSZE TAK IŚĆ ABY BYĆ NA DRODZE DO DESERTA A PÓŹNIEJ WYJŚĆ, NO ALE WIDZICIE TE WYKRZYKNIKI? NO WŁAŚNIE TAM SĄ BEHOLDERY... DA SIĘ JAKOŚ TO OMINĄĆ??
A ja zszedlem przypadkowo do tej jaskini a mam 16 lvl ;/ czy ja mam szanse sie z tad wydostac?
Z tego co wiem to idąc do wyjścia (teleportu) prosto od wejścia, można napotkać tylko spidery i slimy, one nie powinny na 16 lvl sprawić problemu... ;)
A ja zszedlem przypadkowo do tej jaskini a mam 16 lvl ;/ czy ja mam szanse sie z tad wydostac?
BEZ PROBELMU Z FULL HP I MANĄ PO DRODZE SPOTKASZ TYLKO SLIMA, JA MAM SIĘ GORZEJ ;/
@down
dobrze jest czytać cały temat od początku do końca :]
Excalibug
03-09-2006, 15:37
Albo poproś jakiegoś kolegę jesli masz lub kogos z forum.
Ja juz wyszedlem i po drodze spotkalem tylko pare spiderow:D nie spotkalem slime:D
takze tam utknalem ale dzieki tibia.pl udalo mi sie przezyc :D
i oczywiscie dzieki wam :D:D
http://tibia.pl/quest_pokaz/Vocation_Quest
oto stronka z drogą do wyjścia z Podziemia Pustyni :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.