PDA

Pokaż pełną wersje : Jaki zawód bedziecie wykonywać?

Melabux_1
18-08-2004, 17:09
Ja bede:Prawnikiem (adwokatem) lub Projektantem domów albo Projektantem Gier :)

Vanhelsen
18-08-2004, 17:56
Hmmmmm, pomyslmy, na 1oo% będzie to coś z peciorem, Jakaś robutka informatyczne (morze przy kolejnym HL3 ujrzycie moje nazwisko :D) albo jakieś pisemgo komputerowe (CDA?), Ale jeszcze mam czas :D

Adamsik
18-08-2004, 17:57
Ja mam do wyboru śmieciarza albo bede kolesiem od kopania rowow.
Ludzie pomożcie mi cos wybrac!!

A tak na serio to piszesz juz tyle bezsensownych tematów ze na miejscu Matkusa albo innego moda dalbym ci bana na ip.
No ale przynajmniej widac jak cierpliwi sa moderatorzy.

Melabux_1
18-08-2004, 18:21
Czepiasz się to po 1 po 2 nikt nie napisał tego tematu grrr

Magus
18-08-2004, 18:45
Czepiasz się to po 1 po 2 nikt nie napisał tego tematu grrr
AdAmSiK ma racje, przesaadzasz z tymi tematami, jesli nie masz pomyslow na naprawde ciekawy topic to nie znaczy ze masz nas zasypywac kilkoma glupimi.

@topic
Mam dyplom chłodnika, informatyka, studiuje ochrone srodowiska i jeszcze nie wiem co bede w zyciu robil.

Tuor
18-08-2004, 22:58
Ja możliwe ze będę tłumaczem japońsko-angielskim.
Albo coś z informatyką ( teraz w szkole będę zdawać międzynarodowy certyfikat informatyczny ) :]
Co do tematu- za repute -20 powinien być ban na tydzień, a potem za 25 na 2 tygodnie, itd.
(nie automatyczny, ale przez modków robiony).

$corcerer
19-08-2004, 00:23
Informatyk/Administrator Sieci/Administrator systemu

Jak sie uda ofcoz :D

Gonzo von Krenzel
19-08-2004, 01:20
Teleinformatyka.
Hmmmz.. Administrator sieci, administrator serwera. Specjalista od zabezpieczeń sieci komputerowych... Projektant dużych sieci firmowych... Coś w tę stronę...

Isarek
20-08-2004, 13:57
Ogólnie to coś w strone informatyki, bo to lubie... Chociaż narazie jeszcze nie jestem w tym mistrzem.

Slajt
20-08-2004, 19:10
W związku z tym, że zajmuję się troche programowaniem, a dokładniej pisaniem stron internetowych (moja pierwsza "komercyjna" to ta napisana dla szkoły) moge zostać informatykiem.

Mogęe też zostać...
Sekretarką
Tak, facet od informatyki stwierdził, że piszę najszybciej w szkole :P

No i jeszcze...
Fotograf
Tak, przyznam się, że zawsze o tym mażyłem. Zaczynam powoli stawiać kroki w tym kierunku, rodzice kupili mi aparat cyfrowy. Tak właściwie to ja sam wpakowałem w ten interes jakieś 700 zł, a, że to nawet nie połowa ceny, mószę się przyznać, że aparat nie jest z 5 milionami pixeli (ma 4) i nie ma 5-krotnego zoomu optycznego, (tylko3-krotny) ale nie każdy jest taki bogaty, żeby odrazu kupić sobie profesjonalny :/
Co do strony szkoły - napisałem, że komercyjna, ale jak to w szkole bywa nie dostałem za nią kasy tylko 6 z infy na koniec (zawsze cóś).

Lord Nuviw
20-08-2004, 20:20
Witam wszystkich...
Ja w przyszłości chciałbym byź sportowcem.
A tak jakbym sie powaznie zastanowił to chciałbym być Hokeista.
Trenuje w żakach w sanoku i uwielbiam jazde an lodzie i robienie gości w kionia
Róznymi zwodami...

Komentujcie i wypowiadajcie się. ten temat jest okazją aby, Bliżej poznać Marzenia innych forumowiczów.

Pozdro dla Wszystkich. :p

Melabux_1
20-08-2004, 20:33
No to ładnie Hokeista heheh GRATZ ja już mam projekt gierki przeczytajcie:
a nazywa się "Rolox of Wonderful Game"

Gra będzie to RPG.-Online-
Bedziemy mogli wybrać jednego z 3 bohaterów:Suzuke,Rimona,John Każdy z nich bedzie dobry w czymś innym na przykład Suzuka to dziewczyna najlepiej specjalizuje się w leczeniu ale także w strzelaniu z łuku ;) Rimona to też dziewczyna ale jest waleczna atakuje toporami i rzuca Ogniem i Piorunami :) John tylko 1 chłopak jest niestety do odblokowania :( walczy najlepiej Z dystansu <Łuk,Armata,> Toporami<Rold Axes> A Mieczami <Sword Panick Soft,Soft version 1.2>.Możemy wybrać jaki kolor skóry,włosy,czapka,buty,tułów,spodnie,oczy. a także wybrac czas i mape (czas:2005,1550,2050) Mpay tylko są dwie z 10 (Dangeon,Rurusia) Dangeon to tutorial rurusia to przejscie z tutorialu na wyspe Killerów :)

Potwory:Boxer PKT.100 HP:140 Loot:Mięso,Rekawice,Kwiaty
Rorokx:Pkt.50 HP:20 Loot:nic
Trujaca Mucha Ce Ce CC Pkt:140 HP:200 Loot:Bomby z trucizna rózdzki
Ksiaze Ciemności (Dark Lord) Pkt:400 HP: 1000 Loot:Fire Axe,Fire Bow,Panick Soft Sword
Mouse:Pkt:10 HP:15 Loot:Kurtka,Nike,Czapka,Kasa od 10 zyli do 30 zyli ;)
Chrupek:Jeden z silnych potworów Pkt: 10,000 Hp.50,000 Loot:nic oprócz rózdzek
SiKaCz Najgrozniejszy Potwór w całej "Roloxie" Pkt:13,000 Hp: 100,000 Loot:Wszystko.

Dodam więcej dodatków i grafe ;)

Grzes Przewodniczek
20-08-2004, 20:59
narazie amatorsko rysuje komiksy z kuzynem ale nie wiem co bede robil ;]
wiem tylko ze do liceum ide na mat-fiz lub biol-chem

Slajt
21-08-2004, 10:05
Wiesz co Mela*** ? Zwykle nie lubie krytykować cudzych pomysłów, ale twoja gra, jeżeli miała by kiedykolwiek powstać była by beznadziejna.
Nawet ja, chociaż nigdy poważnie nie zastanawiałem się nad robieniem lub wymyślaniem gier wymyśliłem całkiem fajny scenariusz na grę.
Dam ci jedną rade, zanim co kolwiek napiszesz zastanów się kilka razy, szczególnie ważne jest to przy pisaniu gier, dasz projekt z błędem producentowi, i masz skopaną reputacje.
Nie bede dawał minusa, bo w sumie nie ma za co. Nie liczą się tylko dobre chęci, trzeba też umieć.

Gtyk
21-08-2004, 11:27
prawdopodobnie bede wybieral sie na informatyke... jak na razie w LO jestem na profilu mat-inf, chociaz... kto wie co to bedzie za te kilka lat ;)

yombi
22-08-2004, 20:19
A ja pujde do technikum budowlanego ale i tak będę żył z piłki nożnej (sprubuje do Odry Wodzisław się dostać:D)

Melabux_1
22-08-2004, 22:10
ok to moze za kilka lat pomyśle :P

Misza88
25-08-2004, 00:37
Ja mam dwa warianty albo zostane architektem albo będe pracował w straży granicznej a tak naprawde to nawet nie mam zielonego pojecia bo mam dopiero 16 lat

she_devil
25-08-2004, 18:08
Moze cos w kierunku rysownictwa bądź pisarstwa albo zostane nauczycielką chemii. Chociaż mam dopiero 11 lat znam całatablice pierwiastków na blachę. Narazie mam czas.

Raynold
25-08-2004, 18:29
Ja myślałem o pracy nauczyciela, ale marna płaca ;]
Po moich studiach: automatyk, informatyk, doradca finansowy (a dorabiać mogę korepetycjami :> )