zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Black List

Turilot
03-09-2006, 22:42
Po raz pierwszy gram na świecie non-pvp i to dopiero od 5 dni, nie znam więc dokładnych zasad i mam pytanie co od Czarnej Listy.
Podłączył sie do mnie koleś i powiedział że jestem na blackliscie więc wszedłem na tibie.pl sprawdziłem nigdzie mnie nie było więc zapytałem się go gdzie jest ta lista, dał mi jakis trefny link oczywiscie nie wszedłem. I tu pojawia sie pytanie gdzie jeszcze prócz tibia.pl mozna obejżeć blacklisty i czy za bycie na niej kasuja konto oraz jak można z niej sie wydostać.

Z góry dzięki.

Rater
03-09-2006, 23:06
Co do tego czy są inne to nie wiem xp pewno so :D Za bycie na niej nie dostaniesz bana, twoje konto nie zostanie skasowane etc. Wydostać się raczej nie da xP

Azaen
03-09-2006, 23:35
Na forum.tibia.com w dziale Twojego świata.. na każdym npvp jest taka.

Retrax
04-09-2006, 06:39
Np. Secura ma www.securanblacklist.com ale na securze to w cholere ludzi nad tym pracuje :d
Na starej bl zeby wydostac sie z listy trzeba bylo pogadac z Ginny a ona dawala kare. Ja kiedys musialem odac chlopowi 40k, a moj kolega stac 7h w bramie thais i pilnowac zeby zlurowany gs nie wszedl do miasta ^^

BlackWolf
04-09-2006, 07:44
! Witam !

Nie wiem gdzie znajdyje sie blacklista , ale wiem ze , zeby sie z niej wydostac (jezeli juz tam jestesmy oczywiscie ) trzeba poprosic ( chyba ) jakiegos gm zeby ci wydzielil jakas prace , za ktora odpracujesz bycie na liscie roboiac prace spoleczne , jak np. sprzatanie smieci , bagow na ziemi itd. ( ogolnie wszystko to , co by ci sie zaje...cie nudzilo . I to tez nie mysl , ze kazdy gm sie zgodzi , bo nie kazdy gm , ma ochote siedziec pare godzin patrzac czy wszystko dobrze robisz . Pozdro !

P.S Jezeli sie myle to sorki i prosze wykasowanie tego posta :) .