Pokaż pełną wersje : Nagły mass log i jego skutki
Works__1985
03-09-2006, 23:26
http://rapidshare.de/files/31854092/3dec_aurea.rec.html
enjoy. ;/
09:00 Oli'oi [80]: POLSKA PRSZEGRALE Z FINLANDIA , 3-1 W DUPE :D:_D:D:D:D:D:D::DDDDDDDDDDD ( MAM W DUPE ZE MUJ POLSKI SLABY)
owocna noc, a tego 75 knigtha urabaliscie tak przy okazji?;p
Straznik Monopolowego
04-09-2006, 10:08
Eh Rom wiedzial ze Fag juz dzisiaj nie pogra a wiec zaczeli lac jakis qwa n00bow caly Romu
A ci z fagu to jakies debile? Po co lecial fast'molt sam na ich wszyskich?A zevsowi sie nalezalo
Xeal pron, czyli ten nob pod koniec, nie padl od tak. Jest hunted za to ze byl spy, byl po stronie DM, wozil sie i ze jest Polakiem... ;)
Co do bitwy, co tu pisac. Totaly ArmaGiedon!
Hail RoM _./
PS: Pozatym to dajcie na luz, to tylko gra... ;)
Works__1985
04-09-2006, 11:35
Xeal pron, czyli ten nob pod koniec, nie padl od tak. Jest hunted za to ze byl spy, byl po stronie DM, wozil sie i ze jest Polakiem... ;)
Hail RoM _./
Z tego co wiem to lizał dupe szwedom jak ty i miał wpisame w opisie (protect by Nimloth ashenvale) a jak sie zajebało jakiegos jego noob chara to zaraz rom przyszedl i zajebal ale ciesze sie ze ten pedal niebieski padl nigdy go nielubiłem na postaciach z rom graja teraz ludzie z novej i chca walczyc tylko na edron bo gdzieindziej sie boja takie jest moje zdanie
Lord Smencik
04-09-2006, 12:26
lol fag wygrywal bitwy tylko przez to ze nie bylo liama ktory zawsze byl jednym zliderow romu i lapal wiekszosc fragow teraz wrocil i bedize ciekawie
Powiedzmy że Mandus dostał przepustke z wojska na pare dni a więc we will see :D ale w sumie dobrze niejednym chlopakom z fagu btw juz niejedni mysla ze to ich serwer i sami robią PA na dodatek ktos wysmiewal sie z liama ze niedlugo bedzie mial nizszy lvl od fast'molta i nie da rady juz go zabic to Mandus sobie wrócil i zamiast Drunk Oi to killing ppl from DM :d żal mi tylko Deeco I Soldka :( reszta ... gratz ;-)
drizztpl
04-09-2006, 18:21
Dziś też się zapowiada na coś więcej. Na razie obie gildie po pz siedzą sobie ;P Przynajmniej respy wolne ;]
Sir Deziom
04-09-2006, 20:42
Z tego co wiem to lizał dupe szwedom jak ty i miał wpisame w opisie (protect by Nimloth ashenvale) a jak sie zajebało jakiegos jego noob chara to zaraz rom przyszedl i zajebal ale ciesze sie ze ten pedal niebieski padl nigdy go nielubiłem na postaciach z rom graja teraz ludzie z novej i chca walczyc tylko na edron bo gdzieindziej sie boja takie jest moje zdanie
Pedal i noob to tylko i wylacznie ty;o
@kidler zal mi ciebie i twojej starej
@up
A ty co , to ze masz patologie w rodzinie i na podworku nie znaczy ze musisz nam tutaj ja prezentowac, bo obrazanie starych to syf, shit itp itd. -.-' sorki ze nakarmilem trolla ale nie moglem sie powstrzymac ;s.
@topic
filmik spoczo troche fragow bylo ;]
Works__1985
05-09-2006, 14:07
@Sir Deziom tak myśle czy by niepowiedzieć Yo Xeal haha
Czymasz po stronie szwedów widać
Sir Deziom
05-09-2006, 14:27
@up
A ty co , to ze masz patologie w rodzinie i na podworku nie znaczy ze musisz nam tutaj ja prezentowac, bo obrazanie starych to syf, shit itp itd. -.-' sorki ze nakarmilem trolla ale nie moglem sie powstrzymac ;s.
@topic
filmik spoczo troche fragow bylo ;]
Patalogie to ty masz w rodzinie, napewno nie ja. Widac ze nie jestes do konca normalny skoro odwalasz jakies zarzuty nie wiadomo skad ;o
You advenced from normal user to troll & dziecko z patologicznej rodziny. yeach
@up Ja z szwedami? hahahahaha Twoj kolega Kidler za to trzyma =]
Xeal pron, czyli ten nob pod koniec, nie padl od tak. Jest hunted za to ze byl spy, byl po stronie DM, wozil sie i ze jest Polakiem...
@Sir Deziom
Po pierwsze, to ty mnie obraziles bez powodu, wiec nie mow, ze ktos wysowa wobec twojej 'skromnej' osoby jakiekolwiek zarzuty.
Po drugie to Works_1985, nie jest moim kolega, ba! Jestesmy po dwoch stronac barykady jezeli chodzi o Tibie, ale w przeciwienstwie do ciebie, my wiemy ze to tylko gra i z powodu niej nie bedziemy obrazac sie bezsensownie na forum publicznym, ani na PW bo to nie na tym polega.
Po trzecie jakbys byl troche bardziej rozgarniety to wiedzial bys, ze w internecie istnieje taka niepisana zasada, ze nie obraza sie rodzicow kogokolwiek.
Po czwarte to jestes 'dzieckiem neo' i mozesz juz opuscic to forum, a jezeli obrazisz kogos, a szczegolnie ktorychkolewiek rodzicow, to zglosze to i skonczy sie twoja egzystencja tu.
Po piate to male sprostowanie do tego co cytujesz. Mianowicie '(...)i ze jest Polakiem...', nie zostalo napisane z powodu, ze jestem rasista czy jak kolwiek to nazwiesz. Po prostu, na serverze jest taka sytuacja, ktora mozna juz nazwac wojna miedzy 'Swe, a Pl'. Tak wiec, zamilcz na wieki.
@up: Whooo święte słowa :) Miło się czyta takie posty :)
@topic: Nice filmik ;] Nie trzeba nic więcej mówić :)
Może dla niektórych osób to trudne do zrozumienia ale to trudne ogarnąć ludzi z expa jeśli przeciwnik robi "snejk atak" xD. Trudno czasami jest się na wozie czasami pod. Jak widać ja zrobiłem pod nieobecność ROM 11 lvli i każdy z naszej ekipy wbił minimum 5 lvli. Różnica między nami a romem jest taka ze jak my padniemy to możemy to odrobić oni nie bardzo:D Openy na Edron są pomyłką w naszym wydaniu Nova gra na ich charach więc nie możemy się równać z ludźmi którzy grają w Tibie po 7 lat... nie wiem czemu dają passy kumplom widocznie sami boją się bić;o
drizztpl
06-09-2006, 22:00
Może dla niektórych osób to trudne do zrozumienia ale to trudne ogarnąć ludzi z expa jeśli przeciwnik robi "snejk atak" xD. Trudno czasami jest się na wozie czasami pod. Jak widać ja zrobiłem pod nieobecność ROM 11 lvli i każdy z naszej ekipy wbił minimum 5 lvli. Różnica między nami a romem jest taka ze jak my padniemy to możemy to odrobić oni nie bardzo:D Openy na Edron są pomyłką w naszym wydaniu Nova gra na ich charach więc nie możemy się równać z ludźmi którzy grają w Tibie po 7 lat... nie wiem czemu dają passy kumplom widocznie sami boją się bić;o
No z tym odrabianiem to nie bardzo. Z tego co widzę to oba teamy głównie teraz w dp siedzą...
A co do kolegów z Novy to słyszałem, że na Liamie grają bo on do woja poszedł teraz ^^
Sir Deziom
07-09-2006, 13:15
@Sir Deziom
Po pierwsze, to ty mnie obraziles bez powodu, wiec nie mow, ze ktos wysowa wobec twojej 'skromnej' osoby jakiekolwiek zarzuty.
Po drugie to Works_1985, nie jest moim kolega, ba! Jestesmy po dwoch stronac barykady jezeli chodzi o Tibie, ale w przeciwienstwie do ciebie, my wiemy ze to tylko gra i z powodu niej nie bedziemy obrazac sie bezsensownie na forum publicznym, ani na PW bo to nie na tym polega.
Po trzecie jakbys byl troche bardziej rozgarniety to wiedzial bys, ze w internecie istnieje taka niepisana zasada, ze nie obraza sie rodzicow kogokolwiek.
Po czwarte to jestes 'dzieckiem neo' i mozesz juz opuscic to forum, a jezeli obrazisz kogos, a szczegolnie ktorychkolewiek rodzicow, to zglosze to i skonczy sie twoja egzystencja tu.
Po piate to male sprostowanie do tego co cytujesz. Mianowicie '(...)i ze jest Polakiem...', nie zostalo napisane z powodu, ze jestem rasista czy jak kolwiek to nazwiesz. Po prostu, na serverze jest taka sytuacja, ktora mozna juz nazwac wojna miedzy 'Swe, a Pl'. Tak wiec, zamilcz na wieki.
a sram na ciebie i to forum ;d
Hail RoM _./
hmm wiesz lepiej co sie dzieje w ROM ale Xeal tez padl od FAG za dopisek (pro by Nimloth Ashenvale)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.