Scream
04-09-2006, 16:28
wiem ze jest tu mnostwo tytulow i powinienem sobie poszukac, ale nie moge znalezc gry jakiej szukam, wiec zakladam temat z nadzieja ze ktos mi pomoze;]
mmorpg, najlepiej 2d ale ew. moze byc 3d
celem gry ma byc nie tylko zabijanie potworkow, ale rowniez handel miedzy graczami oraz zdobywanie surowcow poprzez mining, scinanie drzew itp
questy ktore nie ograniczaja sie tylko do zabij 15 krolikow, zrob miecz pozniej topor a pozniej kusze.
spory swiat ktorego poszczegolne czesci roznia sie od siebie, tak jak jest to naprzyklad w tibi.
minimum 3profesje, dosc spora liczba skilli/czarow, minimum 30(ogolnie, dla wszystkich profesji)
dosteptne pvp
gra z mozliwoscia grania na dosc stabilnych darmowych serwerach.
wydaje mi sie ze moje wymagania dosc dobrze spelnia ultima online, ale szukam troche nowszej gry.
tylko nie piszcie ze takie oferty to tylko w plusie ~~
mmorpg, najlepiej 2d ale ew. moze byc 3d
celem gry ma byc nie tylko zabijanie potworkow, ale rowniez handel miedzy graczami oraz zdobywanie surowcow poprzez mining, scinanie drzew itp
questy ktore nie ograniczaja sie tylko do zabij 15 krolikow, zrob miecz pozniej topor a pozniej kusze.
spory swiat ktorego poszczegolne czesci roznia sie od siebie, tak jak jest to naprzyklad w tibi.
minimum 3profesje, dosc spora liczba skilli/czarow, minimum 30(ogolnie, dla wszystkich profesji)
dosteptne pvp
gra z mozliwoscia grania na dosc stabilnych darmowych serwerach.
wydaje mi sie ze moje wymagania dosc dobrze spelnia ultima online, ale szukam troche nowszej gry.
tylko nie piszcie ze takie oferty to tylko w plusie ~~