zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Blokowanie potworow

Czterdziesci
05-09-2006, 17:31
jest bardzo bardzo bardzo duzo artykolow na trenowanie gdzie expic itd. ale nie widzialem jednego... z jakimi skill,eq,lv,runami bloczyc i zeby dostawac expa. mogl by mi ktos pomuc ? bo mam 21lv 63/63 knight na guardi ( no-pvp, eq skill itd, mozna na ssach na forum znalesc :> ) i nie wiem co dam rade solo a co moge bloczyc bez waste uh i prosze pierwsza lepsza odpowiedz a nie 38472734 dretwych malo mowiacych odpowiedzi....

Pozdrawiam,
Giz

EDIT:
aa i napiszcie na jakim lv moge bloczyc dl czy cos takiego zebym nie padl ^^
Facc..

Flisik
05-09-2006, 17:46
Na tym lvl na ma co blokowac, ewentualnie dragi. A na dle to tak od 40lvl-a.

Mateusz Majchrzyk
05-09-2006, 17:59
Mógłbyś sprubować bloczyc z giant swordem, lecz wtedy by byl waste uh...
Nastepnym rozwiązaniem jest bloczenie normalnie z shieldem ale bicie z hmm...
lecz to kolejny waste...
Po prostu knight jest do bloczenia i tyle! ;)

Może inni coś wniosą do tego tematu ciekawszego...

Dj Brzydal
05-09-2006, 19:25
No to tak:
1)Możesz bloczyć Dragi z GS oczywiście
2)No i od 25 lvl możesz bloczyć Giant Spidery na PoH ale to chyba waste nie ?? i sie nie zwraca :(

Tak ogólnie to nie radze nic blokować. Po ostatnim sie to nie oplaca ponieważ nie zadasz największych obrażeń, a 10 sek to chyba za duzo nie ?
a twój partner z Teamu może być pazerny ... eh... nie ma o czym gadać ...

pazuzu
06-09-2006, 15:36
Tak ogólnie to nie radze nic blokować. Po ostatnim sie to nie oplaca ponieważ nie zadasz największych obrażeń, a 10 sek to chyba za duzo nie ?
a twój partner z Teamu może być pazerny ... eh... nie ma o czym gadać ...

a wiesz co to party?

wracajac do tematu

sam gram ryckiem i powiem ci daj sobie spokoj z blokowaniem bo to nierozwojowe
lepiej idz sobie poexpic w tym czasie albo potrenowac i z czasem nie bedziesz musial nikomu blokowac bo sobie sam na te stworki bedziesz chodzil
blokujac stworki tracisz z reguly czas i nie posuwasz sie do przodu w przeciwienstwie do osob ktorym blokujesz
po pewnym czasie oni bede juz chodzili na silne stworki a ty nadal bedziesz niskolvlowym ryckiem ktory do niczego sie nie nadaje

exp exp exp a potem bedzie juz przyjemnie pograc :)

Raks Ninja
06-09-2006, 15:51
21 najtem bez waste to sobie mozesz guarda bloknac a tematy o blokowaniu dragow i dli byly tyle razy walkowane na tym forum ze jak czytam taki nastepny to mi sie srac chce. A i jeszcze jedno kazdemu sie chce przeczesywac temat ze zdjeciami zeby gdzies znalezc te twoje zal.pl

Fantomas
06-09-2006, 17:32
Nielam się znam 40 lvl ze skillami 60/60 :) i juz blokuje giant spider ale uzywa uh
Zawsze zostaly Cyclops mozesz poblokowac i poexpic na raz