PDA

Pokaż pełną wersje : Nowa grupa - Programmers

Senseal
05-09-2006, 19:07
Widzę, że wiele osób na forum interesuje się (albo i studiuje :) ) informatyką.
Z tego "widzenia" wyszedł pomysł, by stworzyć grupę zajmującą się programowaniem, bezpieczeństwem w sieci, hackingiem, crackingiem, HTMLem itp.

Co o tym myślicie?

Gallar
05-09-2006, 19:16
/join #brainacs.
Po częsci grupa ta nawiązuje do tego co w sym poscie napisałes.
Wszak tyczy sie to komputerów i sprzętu...

Senseal
05-09-2006, 19:23
No właśnie...
Grupa zrzeszająca miłośników techniki pod każdą postacią - mechanika, motoryzacja i oczywiście sprzęt komputerowy!

A hardware i software to przecież dwie różne rzeczy. A w Brainiacs gadają właśnie (w temacie komputerów o hardware) (Nigdy nie byłem w Brainiacs, więc nie wiem.
Poza tym to także ma być grupa o bezpieczeństwie, hackingu, crackingu, HTMLu itp.

slawekmag
05-09-2006, 19:23
Brainiacs of course. Dużo tam o tym nie ma, ale kilka osób się zna.

Kele
05-09-2006, 20:06
Brainiacs to nie jest co prawda grupa typowo informatyczna, ale są tam poruszane takie tematy. Czy to software czy hardware, wszystko jedno. Osobiście wolałbym, żeby taka grupa istniała oddzielnie, ale wszystkiego mieć nie można :)

Vanhelsen
05-09-2006, 20:14
Jeżeli taka powstanie, to można mnie zapisywać w ciemno ;) czyli jestem za! O!

Kubon
05-09-2006, 20:24
Ja tez jestem za jezeli bedzie cos o programowaniu w c++. Chce sie czegos nauczyc.
Prosze przyjmijcie mnie jak grupa powstanie.

Raynold
05-09-2006, 20:47
Brainiacs
Grupa zrzeszająca miłośników techniki pod każdą postacią - mechanika, motoryzacja i oczywiście sprzęt komputerowy!
Na dobrą sprawę nastawienie jest mocno techniczne, a nie software'owo - informatyczne, chociaż nie wiem, jak wygląda sprawa wewnątrz grupy i jakie tematy tam powstają. Anyway, gdyby powstała grupa czysto informatyczna, to ja bym nawet też wyraził chęć przystąpienia.

dagothar
05-09-2006, 22:47
I'd be in :d

Vil
05-09-2006, 22:57
ech mialem nadzieje ze to "progamers" nie " programmers" ;<

Senseal
06-09-2006, 07:21
ech mialem nadzieje ze to "progamers" nie " programmers" ;<

Fakt...ciągle myślałem żeby nie napisac dwóch "m" i z tego wszystkiego napisałem :)

Według tego myślenia, można by po prostu stworzyc grupę "Muzyka" z podforami, "Sport" z podforami itp., skoro oni mają wyspecjalizowane grupy, to dlaczego my nie mamy miec?

p.l
06-09-2006, 07:54
sign me in.

Rybzor
06-09-2006, 07:55
Jak co to ten teges mnie! Chodze do tech-inf i musze sie podszkolic i wymienic poglądy, jak to nie wypali pojde sobie do Brainiacs o ile mnie przyjma (w co wątpie;P)

Rothes
06-09-2006, 08:17
Fakt...ciągle myślałem żeby nie napisac dwóch "m" i z tego wszystkiego napisałem :)Ale właśnie powinno być Programmers, Vil miał na mysli pro-gamers.

Anyway jestem za stworzeniem takiej grupy i z chęcią bym do niej dołączył.

Senseal
06-09-2006, 08:21
Ale właśnie powinno być Programmers, Vil miał na mysli pro-gamers.

Anyway jestem za stworzeniem takiej grupy i z chęcią bym do niej dołączył.

Awww.... przepraszam xD

Widzę, że już sporo osób się zbiera.
Btw. Kto to decyduje o tworzeniu grup? Dr.Omader?

Baron Kaldrick
06-09-2006, 08:57
Coders brzmi o wiele bardziej TRV.

Sign me in.

Raynold
06-09-2006, 10:31
Tak, Dr.Omader się tym zajmuje. To co, Senseal, bierzesz to na siebie? Trzeba napisać dokładnie, czym ma zajmować się grupa i jaki jest jej cel. Oczywiście, nazwa: Programmers :) To napisz do Dr. Omadera pw. Chyba, że wolisz, żebym może ja się tym zajął? ;)

Matek
06-09-2006, 10:40
me tu, me tu

Grue
06-09-2006, 10:45
Tej! To ja chce grupe o militariach, itepe ;) Ale jak co to i wanna dżojn. Z checia sie czegos nowego naucze :)
Pozdro pyrki
Szeregowy GRu ;)

Ps. MayGyver grywałeś może w ADOM'a? :>

Thero
06-09-2006, 11:20
Całkiem ciałkiem, łana bi in.

Vanhelsen
06-09-2006, 13:11
Co do lidera, proponuję wyznaczyć kogoś kto ma czas i w miarę cierpliwości, Jak by co, zgłaszam się na ochotnika, oczywiście najlepszym wyjściem, jest 2 liderów, bo nikt nie jest on 24/7 ;)

@Senseal: ty wpadłes na pomysł, decyduj w sprawie lidera/ów

Senseal
06-09-2006, 14:35
Więc tak: ja mogę byc jednym z liderów, bo dlatego że mam dopiero jedenaście lat, mam dużo czasu, ale przydałbym się jeszcze ktoś, kto ma większe doświadczenie właśnie w sprawach informatyki, HTML-u itp.
Słuchajcie... ja się w gronie innych nie rozeznuje (tak to się piszę?), więc macie jakieś propozycje? Tylko mówię: dobrze by było gdybyście mieli dośc duże doświadczenie w tych sprawach.

@Raynold
Jeśli masz czas... jeśli nie to ja się tym zajmę.

slawekmag
06-09-2006, 14:44
Więc tak: ja mogę byc jednym z liderów, bo dlatego że mam dopiero jedenaście lat, mam dużo czasu, ale przydałbym się jeszcze ktoś, kto ma większe doświadczenie właśnie w sprawach informatyki, HTML-u itp.
Słuchajcie... ja się w gronie innych nie rozeznuje (tak to się piszę?), więc macie jakieś propozycje? Tylko mówię: dobrze by było gdybyście mieli dośc duże doświadczenie w tych sprawach.

@Raynold
Jeśli masz czas... jeśli nie to ja się tym zajmę.

Jak nie będzie samogo programowania (te wszystkie języki typu c++ itp) a i internet, HTML itp, to pomysł dobry. Mógłbym nawet się przyłączyć.

@Rethfing on Aldora
Całkowicie się zgadzam

Rybzor
06-09-2006, 15:35
Znajdzcie jeszcze jakiegos 2giego lidera i bedzie gitara, jak Wieszok chce.. moze niech sie sprawdzi? ja nie mam nic przeciwko, ważne aby grupa była zgrana i dobrana ;P

Rethfing on Aldora
06-09-2006, 16:03
A nie może być grupy czysto informatycznej... Po co te ciągłe odchyły? Technika, programowanie...

Vil
06-09-2006, 17:01
Technika =/= software

sign me in

Gandalf of Gray
06-09-2006, 17:03
Mnie sie podoba ja sie pisze ;] aj łana bi in :]

Raynold
06-09-2006, 18:00
(...)Technika, programowanie...
Od techniki jest grupa Brainiacs.

Czyli myślę, że podsumować można: Programmers - grupa zrzeszająca informatyków wszelkiej maści. Wymiana poglądów i pomoc w zakresie programowania.

@slawekmag: HTML nie jest językiem programowania, ale myślę, że bez problemu i o tym można porozmawiać.

@Liderzy: Senseal jako, że to on jest oficjalnym pomysłodawcą oraz Wieszok, jako że on jedyny się zgłosił na to stanowisko ;) Ja oczywiście mógłbym też być liderem, bo czas mam, ale dwóch wystarczy. No chyba, że któryś zrezygnuje, to mogę się tym zająć.

Dobra, koniec gadania. Wieszok albo Senseal: wyślijże który zgłoszenie na PW do Droma, krótki opis grupy, liderów i startujemy, nie ma co zwlekać :)

Senseal
06-09-2006, 18:08
Dobra, koniec gadania. Wieszok albo Senseal: wyślijże który zgłoszenie na PW do Droma, krótki opis grupy, liderów i startujemy, nie ma co zwlekać :)

Ok.<10 znaków>

EDIT: Wysłane :>

Kele
06-09-2006, 20:48
#include <cstdlib>
#include <iostream>

int main ()
{
int DromSieZgodzi;

if (DromSieZgodzi == 1) {
cout << "Sign me in!";
}
else cout << "Wiedzialem ze nie wypali :/";

system("PAUSE");
return EXIT_SUCCESS;
}

wizu
06-09-2006, 21:02
Dajcie znać jak grupa powstanie. Byłem w Bran~ale mnie wyrzucili :/ naprawde taka grupa by się przydała ;)
Oczywiście też dołącze.

Raynold
06-09-2006, 21:13
package myjavaapp;
import raynold.util.*;

public class Main {

public Main() {
}

public static void main(String[] args) {
public static boolean zgodziSie() {
user Drom = new user("Drom");
return Drom.getDecision();
}

public static void decisionHandler() {
do {
System.out.println("Drom, pliska, zgódź się.");
} while (!zgodziSie());
}
} :)

Cafe
06-09-2006, 21:16
sing me in.

Jest za pod kazdym wzgledem.

Nadrill
06-09-2006, 21:41
Popieram! Też chętnie widziałbym tę grupę. Nie umiem programować, itp. ale na sprzęcie się troszkę znam. ;)

Scream
06-09-2006, 21:43
lol, jaka hakerska grupa, jak to ja bym zalozyl taki topic na forum to odrazu dostal bym bana na ircu. ale jestem za.

Rothes
06-09-2006, 22:00
Widzę, że były wersje z C++ i Javy to ja przedstawię moją w PHP - no co, PHP to też język programowania... co prawda server-side, ale jednak :):function kara($nick)
{
echo('Nick Droma w Tibii to '.$nick.'!!!');
//w ten sposob nooby z tibia.pl tlumnie zwala sie na Refugie aby zaspamowac Droma ;)
$sukces = $_GET['info_od_mojego_szpiega_w_gildii_droma'];
return $sukces;
}

if($zgoda)
echo('Yeah! Udało się');
else
{
$nick = '(tutaj ocenzurowano)';
kara($nick);
if($sukces)
echo('Masz za swoje!');
else
echo('No trudno, nie udalo sie :P');
}
Nie napisałem tego w TP, bo to przeżytek, C++ już był (chciałem być oryginalny ;)), a Javy nawet nie znam. :P

Vanhelsen
06-09-2006, 23:29
E, mam nadzieję, że nie będziemy tak się w tej grupie komunikować ;)

Nikast Shynix
07-09-2006, 18:03
#include <iostream>
#include <stdlib.h>

int main()
{
std::cout << "@up:" << std::endl << "Ale czemu nie?";
getch();
return 0;
}

A tak rly: Zgłaszam się. Szczególnie, że mnie z forum KS Ekspert wyrzucili ;]

Machee
07-09-2006, 18:11
Jeżeli tylko taka grupa powstanie, to z miła chęcią dołączę ;)

Senseal
08-09-2006, 07:04
;( ;( ;( ;( ;(

Stron i for o programingu jest w cholere, a juz widze jak ta grupa skonczy. Poza tym planuje zamknac calkiem mozliwosc tworzenia nowych grup.

Kwadratowe Koło
08-09-2006, 07:58
Tak duzo osob, bo pewnie wiekszosc sie dolacza z powodu (uwaga, cytuje) "hackingu, crackingu" -.-'

Chca hackowac kompy, albo crackowac gry , zeby wszystko z neta bylo tak tak.
Oby drom sie nie zgodzil na ta grupe. Jestem na nie!

Kele
08-09-2006, 07:58
@upup
Wg takiego toku myślenia (Dr.Oma) to powinniśmy wypieprzyć jeszcze Twórczość, RPG, OWION, Grafiki.
@up
Się znawca psia mać znalazł, wiesz co to jest hacking? :) "Oby drom sie nie zgodzil na ta grupe", hm, bo co? Boisz się, że włamiemy się do Twojego pc? :)

Gallar
08-09-2006, 08:14
Keluś nie przesadzaj ; o
W sumie, Kwadratowe Koło ma też dobry tor myślenia.
Bo tak na dobrą sprawe to kto sie tam przyłączy? Ja, Ty, Ray, Cafe pewnie i paru innych miłośników informatyki.
Na dobrą sprawe, pewnie nie więcej niz ~10osób.
Za to elo zią chakz0rów będzie o wiele, wiele więcej. Niby można ich z grupy wywalać na bierząco, ale jeśli wyjdzie na to ze to grupa dla tych ~kilkunastu osób... ; ) )
To to nie będzie miało większego sensu.
Choć szczerze mówiąć jestem za.

if get1.itemid == vodka and get1.type == 2 and get2.itemid == Paris Hilton Sex Tape and get1.type == 1 and get3.itemid == PM to DR. Omader then
queststatus = getPlayerStorageValue(cid,grupy nie ma)
if queststatus == 1 then
doSendMagicEffect(pos1,5)
doCreateItem(grupa_programmers_,item.type,pos1)
doRemoveItem(vodka.uid,get1.type and paris Hilton Sex Tape.uid.get2.type)
doPlayerSendTextMessage(cid,22, "Drom plxz0r zaloz grupe.")
else
doPlayerSendTextMessage(cid,22,"Serdecznie z gory dziekujemy ; o")
end

Vanhelsen
08-09-2006, 15:39
Dr.Omowi gratulujemy podejścia... :baby:

Rothes
08-09-2006, 16:01
http://www.pilkanozna.pl/board/
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=272
http://www.pilka.pl/forum/index.php
http://mforum.pl/index.php?c=73&sid=c45e2b9020a31770145d85e9abf36d9b
http://forum.gery.pl/index.php?showforum=276
http://forum.igol.pl/

A for o piłce nożnej to brakuje w necie i grupę trzeba było tu założyć specjalnie... (wypisana tylko pierwsza strona wyników wyszukiwania na google, a jest ich w przybliżeniu kilkadziesiąt tysięcy). Podejście niezłe jak widać...

Proszę mnie nie besztać, że jako przykład podałem Football experts, równie dobrze mogła to być każda inna grupa. :P

Baron Kaldrick
08-09-2006, 16:15
Drom to po prostu leniwa pała jest.

Kele
08-09-2006, 16:53
No i jak zwykle Kald słusznie prawi.

Nikast Shynix
08-09-2006, 20:05
Do droma: to po co wogóle te grupy, skoro ci przeszkadzają? Może je usuń i będzie najlepiej, co? Bo to jest trochę krzywdzące, jak jest o sprzęcie komuterowym, ale nie ma o software, ale jak są wierzący to są i heretycy. Trochę brakuje mi tutaj jakiejś grupy software'owców, ale co to kogo obchodzi, skoro dromowi się nie chce zakładać nowych grup?
A tak wogóle co do rozrastania się forum: dwano nie było konkursu na modka ;] (bez szukania ukrytych znaczeń, ok?)
A tak wogóle: przydało by się jeszcze z dwóch modków. Bo taki jakiś bałagan coraz większy zaczął się robić.
@down: no to bez konkursu ;]

Cafe
08-09-2006, 20:46
@up
Nie ma konkursu, bo to głupie i tyle, lepiej gdy mody+admini wybieraja kto ma byc dolaczony do ich grupy.

Milan ognia
08-09-2006, 20:55
Mimo iż sam nie byłbym jeszcze zainteresowany przystąpieniem do tej grupy uważam, że Drom postąpił dziwnie. Jak to Rothes napisał jest wiele innych for na tematy grup.
Jeżeli ktoś nowy wpadnie na mega hiper super pomysł na nową grupę to nie będzie mógł jej stworzyć. A szkoda.
@Topic: poparłbym ale to już i tak nic nie da. A przyznam, że temat śledziłem regularnie (śledziłem... czytałem:D). Co do chakierowania - równie dobrze można szukać drugiego dna w innych grupach. Zawsze jest jakieś 'ale'.

Senseal
08-09-2006, 21:04
To co robimy?
Zakładamy nowe konta i spamujemy Droma:
"ty nAAbie ja hce nowom grupe! jak jej nię stwożyrz to hunted on rOOk!!!!oneoneonejednejendenrazraz
?
:)
Czy poddajemy się?
Czy coś jeszcze innego?

Gallar
08-09-2006, 22:30
@UP: Raczej po prostu godzimy sie z myślą ze grupy nie będzie ; )

Senseal
09-09-2006, 09:47
Wysłałem do Dr.Omadera jeszcze jeden PW, staram się go przekonac.
Może byście wy też coś do niego napisali?

Vil
09-09-2006, 11:11
Przysle mu waglika w mailu.

Dr. Omader
09-09-2006, 12:44
No tak prawda jest taka ze z grupami jest masa roboty, szczegolnie potem.
Nie bede wywalal juz istniejacych grup bo to by bylo nie fair, poczekam az same popadaja w koncu.

Dodatkowo nie planuje robic grup bo glowne argumenty sa takie, jak tutaj wymienione przez was "bo jest grupa o pilce noznej, to czemu nie nasza?". Troche kiepskie argumenty.

A for o tej tematyce macie od groma.

@kald: A to mi nowosc naprawde... Chyba wszyscy o tym wiedza ;)

Vanhelsen
09-09-2006, 13:26
for o tematyce piłki też jest od groma ale to nie stało na przeszkodzie w założeniu grupy... ok... niech ci będzie...

Rybzor
09-09-2006, 13:53
I doopa, trzeba gdzieś napisać, ze juz nie mozna robic grup, a szkoda. Pozostaje dołączyć sie do juz istniejących bądź dać sobie spokoj, Drom saks

Karlos
09-09-2006, 19:54
@edit:
To pupa zbita?

Matek
09-09-2006, 20:06
Zamiast sie zalamywac, moze warto dolaczyc sie do braniacs, co chlopaki? W podforach chyba jest mozliwosc zakladania kolejnych podfor?:)

Cafe
09-09-2006, 21:51
@Matek
Czemu nie, ale niestety, juz raz mnie wyrzucili, i jakos nie chca przyjac po raz kolejny. Powód; Nie udzielałem sie w grupie, tylko kto to robił? ;)

Edit
Małe niedopatrzenie, jeszcze nikt nie rozpatrzył mojego podania. ;)

Rethfing on Aldora
10-09-2006, 10:18
Od techniki jest grupa Brainiacs.

Nie chodziło mi o to. A jeśli chciałbym porozmawiać o grafice komputerowej to gdzie mam się zgłosic? =/

Celoz
10-09-2006, 12:12
jak powstanie to chciałbym sie dorzucić.. znam kawałek podstaw HTML'a i sporo ActionScriptu (flash) :)
up: do MTA

Scream
10-09-2006, 13:27
wiec kiedy zalozysz nam grupe drom?;]

Rybzor
10-09-2006, 15:07
wiec kiedy zalozysz nam grupe drom?;]

Nie założy. Bo to Drom.

Scream
10-09-2006, 15:46
grupa ma mnostwo chetnych, w tym kilku modow, nawet pogo z marsa nie moze tego zignorowac ~~

Dr. Omader
10-09-2006, 16:39
Dobra... Widze ze faktycznie zainteresowanie duze... Dodalem grupe, ale jak po trzech miesiacach grupa bedzie ledwo zipiec to was wszystkich oskalpuje...

Rothes
10-09-2006, 16:50
Dobra... Widze ze faktycznie zainteresowanie duze... Dodalem grupe, ale jak po trzech miesiacach grupa bedzie ledwo zipiec to was wszystkich oskalpuje...Ślicznie dziękujemy. :)

slawekmag
10-09-2006, 16:56
Dobra... Widze ze faktycznie zainteresowanie duze... Dodalem grupe, ale jak po trzech miesiacach grupa bedzie ledwo zipiec to was wszystkich oskalpuje...

Jesteś wielki:)

Thero
10-09-2006, 17:03
Dodalem grupe, ale jak po trzech miesiacach grupa bedzie ledwo zipiec to was wszystkich oskalpuje...

Ciekawe z czego.
Pomyślałby kto, że Drom to kanalia z długim stażem, a dał się podpuścić na taką grupę. :>

Dr. Omader
10-09-2006, 17:13
Ślicznie dziękujemy. :)

Jesteś wielki:)

No i czekam ktory to pierwszy user wyskoczy z tekstem ze tylko dla tego zeby uslyszec jaki to wielki jestem zwlekalem z ta grupa i jednak ja zalozylem ;)

Ciekawe z czego.
Pomyślałby kto, że Drom to kanalia z długim stażem, a dał się podpuścić na taką grupę. :>

Dziadzieje :<

Celoz
10-09-2006, 17:25
Oo drom rządzisz!
Dziękujemy (wypowiadam isę w imieniu wszystkich którzy tu coś napisali)
A można jeszcze o proffesional fakemaker's prosić? :D

Rybzor
10-09-2006, 17:56
Jeee! pogo z marsa zrobil grupe!

Nikast Shynix
10-09-2006, 18:09
YEEEEEHAAAA!!! (Ti tu ti tu tu ti tu...) Drom rulez!

Gandalf of Gray
10-09-2006, 18:34
yeah drom rox ;]

Vil
10-09-2006, 18:49
jak po trzech miesiacach grupa bedzie ledwo zipiec to was wszystkich oskalpuje...

a ja mam manashielda. _./

Senseal
10-09-2006, 18:59
No i looz...
Btw. Jaki byscie chcieli miec podpis po nickiem?

Celoz
10-09-2006, 19:02
Programmer ofcors :P

Rothes
10-09-2006, 19:22
Grupa jest (i chwała za to Dromowi), ale o dziwo oprócz forum Supportu i Programmersów pojawiło mi się forum Metal Militia, które mogę dowolnie przeglądać. :P

Ciekawe, czy to bug forum, czy Drom już zdążył coś skopać. ^^

Senseal
10-09-2006, 19:23
Grupa jest (i chwała za to Dromowi), ale o dziwo oprócz forum Supportu i Programmersów pojawiło mi się forum Metal Militia, które mogę dowolnie przeglądać. :P

Ciekawe, czy to bug forum, czy Drom już zdążył coś skopać. ^^

Mi też :) Ciekawe co się stało?

Ghost Nieudany
10-09-2006, 20:39
No i czekam ktory to pierwszy user wyskoczy z tekstem ze tylko dla tego zeby uslyszec jaki to wielki jestem zwlekalem z ta grupa i jednak ja zalozylem ;)

Drom zwlekał tylko po to, żeby ktoś mu wreszcie wylizał tyłek do cna w zamian za założenie grupy.

Dostanę lizaka? Ale takiego Czupa-Czupsa, nie tego, o którym niektórzy z nazbyt wybujałą wyobraźnią myślą.

Drom zrobi wszystko za chwilę pastwienia się nad userami i pięcioma minutami patrzenia się, jak klęczą przed jego "majestatem". :P

Vanhelsen
10-09-2006, 22:05
Ok chłopaki, (i dziweczęta jak by co), lejemy na grupę? ;)

slawekmag
11-09-2006, 13:51
UPS....
Wpadka...
Najpierw mnie przyjeliście do grupy, a potem przez przypadek odeszłem (pomyliłem przyciski):D

7up
11-09-2006, 16:45
No mi się podoba grupa :) Dlatego wysłałem podanie, byście (mam nadzieję) mnie przyjeli do niej ;) Mam nadzieję, że podyskutujemy razem ;) .

BTW. Może czas na zamknięcie tematu? :p

Celoz
11-09-2006, 17:36
http://img58.imageshack.us/img58/5707/pngun7.png
DROM!! WIDZISZ!?
a więc jak będzie zastój to nie bij mnie tylko innych ;)

Vil
11-09-2006, 22:22
co trzeba zrobic zeby miec taki fajny dopisek przy nicku ?

Iron
12-09-2006, 06:21
@UP
Panel Kontrolny Użytkownika->Członkostwo w Grupie->Na samym dole masz "Możesz wybrać członkostwo między poniższymi grupami" i zaznaczasz jaki dopisek chcesz mieć a następnie "Uaktualnij wyswietlaną grupę".
Od tego momentu możesz cieszyć się nowym tytułem pod nazwą usera;)
Pozdro

Możesz wybrać członkostwo między poniższymi grupami

Kele
12-09-2006, 08:18
CIACH!
DROM!! WIDZISZ!?
a więc jak będzie zastój to nie bij mnie tylko innych ;)

Spam też nie jest potrzebny tak bardzo :)

Jade
12-09-2006, 15:35
@Celoz

Hrhr, potrzebujesz chyba jeszcze troche wakacji. Od tego pisania w końcu odpadną ci ręce :P

Kwadratowe Koło
12-09-2006, 15:53
Ja i tak jestem na nie ;]

Ale bym dolaczyl, zeby sie pouczyc troche : O

Clifford_Guardia
12-09-2006, 23:07
Te po 1 sie pisze PRO'GAMERS przez 1 M
Po 2 wbijam w to kto sie interesi infa.

Kele
13-09-2006, 06:15
@kwadratowe
"Weź spieprzaj, ale ide z Tobą"

@up
Wg. mnie jesteś... A z resztą nie trafi to do Ciebie.

Gallar
13-09-2006, 06:32
Te po 1 sie pisze PRO'GAMERS

Pro'Gejmers powiadasz? Rotfl. ; ), go sleep, baby.