Pokaż pełn± wersje : Przywrócić Tylko Isara !
Hakoonin
05-09-2006, 20:01
Zainteresowani mog± tutaj dopisać się do mojej inicjatywy przywrócenia starego tematu, który został zbanowany przez oszalałego Byłego Moderatora(do dzi¶)
Jako że Moderator został oficjalnie uznany za niezdolnego do pełnienia swojej funkcji, proszę o przywrócenie tematu o Isarze, który przez niego został zamknięty.
MayGyver
05-09-2006, 20:05
nie dajesz za wygrana, co?
popieram hakoonina mnie w*****aja moderatorzy lapcie ,,i,,
Arncerion
05-09-2006, 20:28
Jestem za ;)
@MayGyver
Widzisz jak to fajnie byc zwyklym uzytkownikiem forum:>
AHusAHsaHsAHsASHUASHUa
Omg, MayGyver, nadal jest Modem! Tylko dzi¶ znalazł się namefake, i to cienki...(MaayGyver). Sory za offtopa, ale chciałem sprostować sprawę.
nie grałem tam nie gram i nie bede grał nie zamieszczałem ssków nie bede zamiaszczał wogóle nie przegl±dałem tematu nic nie mam wspólnego z isar± ale PRZYWRóCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ::D :D :D
Kwadracik
05-09-2006, 21:00
podpisuje się pod petycj± i apeluje do innych aby się podpisali :)
PRZYWROCIC TYLKO ISARA
tez sie podpisuje!! PRZYWROCCIE TEMAT TYLKO ISARA!!!
milo sie ogladalo isarke wiec jestem ZA !!!
Moze zrobimy strone www? bo widac mody sie niekwapia do przywrocenia :>
Mocherowy Beret
05-09-2006, 21:19
Ach ta isara ^^ ciagle wojny :P nie dosc ze w grze to i na forum ^^ Jestem za a maj gajver obudz sie plax sam sie zbanuj najlepiej
Hano Abin
06-09-2006, 17:56
Jestem za,bijmy brawa dla hako!!
jogol_reaktywacja
06-09-2006, 18:13
Przywrócić temat !!!!1
Nie dajmy się oszołomom co niedawno nowy komputer od mamy dostali i kasuja tematy!!!!!!!!!!!!!!!!
TYLKO ISARA!!!!!
AMBICJA DZISIAJ NAM KARZE GRAĆ NA CAŁEGO I WALCZYĆ O NASZ TEMAT DO UPADŁEGO!!!!!!!!
Jogol zostal zbanowany hahahah!!!!! precz z komun±!!!!!
Mhm, jako ze moja kariera tibijska zaczela sie akurat jak temat o Isarze 'powstawal' i wzorowalem sie na co poniektorych - przywrocic k**wa :D
Juz 2 strony tematu i ani jednego zdjecia ;<
jestem tez za!!! dajcie isare!!!!
Hakoonin
06-09-2006, 20:51
Ptak~ Dorpaz padł na tym skrinie? ; o
Nebula z wami, Isaryjczykami.
Cała historia servera, który pokazał, że jest kilka serverów na ktorych polacy potrafia grac, historia, ktora pokazala ze polacy potrafia cierpliwie, madrze i konsekwentnie gra.
MayGyver popelnil dosyc duzy bł±d usuwajac ten temat. Jesli chodzi o zasady, to musza byc one rowne wobec kazdego - albo usuwamy tez harmonie, guardie itp. albo zostawiamy isare.
Zacznij odpowiadac argumentami na argumenty, a nie 4 slowami do Hakoonina.
Wygrali Isarę w Tibii, wygraj± na forum!
Cała historia servera, który pokazał, że jest kilka serverów na ktorych polacy potrafia grac, historia, ktora pokazala ze polacy potrafia cierpliwie, madrze i konsekwentnie gra.
Może znamy inne historie, ale dla mnie polacy na isarze ZAWSZE byli słabi i zawsze dt mogło ich wyrzucić - co niejednokrotnie pokazywali.
ehm trzeba walczyc o ten trud w napisanu tyle stron w tylko isara
Może znamy inne historie, ale dla mnie polacy na isarze ZAWSZE byli słabi i zawsze dt mogło ich wyrzucić - co niejednokrotnie pokazywali.
Ale w efekcie nie wyrzuciło?
Hakoo, zrob jakies www, zareklamujemy sie i bedzie ok :S
a tutaj mala reklama ode mnie ; ]
http://img305.imageshack.us/img305/4822/sellyo2.jpg (http://imageshack.us)
Jak sie ban skonczy, to temat zostanie przywrocony
Dr. Omader
07-09-2006, 00:46
Boze... Za moich czasow tylu kretynow na isarze nie bylo. Jakbyscie sie zachowywali odpowiednio to by wasz temat byl otwarty. I bedzie jeszcze, ale jak dalej bedziecie sie wyzywac, klocic i bluzgac to wam go calkiem, osobiscie wywale.
Zreszta... Z kim ja rozmawiam? Z kolesiami ktorzy jak zobaczyli nick "Maaygyver" to uznali ze to moderator "Maygyver" stracil posade. A potem sie ludzie dziwia ze hacki dostaja...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.