zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Paladynek !!

Bemek
07-09-2006, 18:09
Witam

Mam Takie pytanie Nie długo kupuje pacca i nie wiem na czym expic

29 Level
60 dista
10 mlv

Z Góry dziekuje Za odp.

Oskar111
07-09-2006, 18:15
proponuje tomby kolo ankh :) jako ze to by byl qs nie napisze publicznie gdzie sa wejscia ;p tak wiec rob lootbaga bo extra kasa sie przyda bierze se soba fooda bo tez moze braknac jak nizej pojdziesz i jazda :d

edit: i dla rozrywki dragi mozesz ale to bym radzil troche dista potrenic poza tym to waste ;D bo dosyc rzadko leci d shield czy d hammer

edit2:
@down fucktycznie ale skoro juz zapytal :D

Poborca_Podatkowy
07-09-2006, 18:48
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807&page=299

Bemek
07-09-2006, 20:58
Thx wielkie
Tylko Pacc dochodzi i ide na Tomby :)
A od kotrego levca i skilli moge isc na Piratów?

@up
W tamtym Dziale żadko odpisują :) wiec wolałem założyć własny Temat

Stożek
07-09-2006, 22:04
A od kotrego levca i skilli moge isc na Piratów?

Najpierw zrob questa a potem mozemy pogadac cos wiecej. Raczej trudno bendzie pred 40.

Van Rebeliant
07-09-2006, 22:11
No tombik tombik, ale wiesz co ja Ci radze? Zanim nie zrobisz 70dista nie kupuj pacca, strata kasy, sorcem i drutem to ma jeszcze jako taki sens jak masz na promo bo wiadomo... szybszy przyrost many i mlvla, jednak jeśli uważasz że 60dista to skill wystarczający, to kupuj B) ja jednak odradzam, knightem i pallem najpierw zrobic skille warto 70+ potem pacca kupować.
O piratach bez 75+ dista i 35+ lvla nawet nie marz... zrobienie samego questa na dostęp do Nargor'u jest bardzo czasochłonne... chyba że masz kase kupić <ekhem> itemki potrzebne do questa :>

Baku'
09-09-2006, 08:28
Mam podobnego pala. JAk doszedł pacc chodziłem na tomby, tylko paladyn ma w sobie ten feler, że bez run nie zabije stalkera, ani ducha. Dlatego jesteśmy zmuszenie expic na wyższych poziomach (w tombie) chociaż czasem to strata bełtów.

Patysiak
09-09-2006, 10:19
up@

te pare hmm to taki koszt że głowa boli -.-

@Topic
Tak jak mówili tomby, ew. jeszcze scaraby (musisz umieć uciekać), tiquanda, team hunty (np. hydry) ale potreń jeszcze dista.