Pokaż pełną wersje : Rekrutacja do klanu Polski Legion
Stefan12345
07-09-2006, 20:38
Witam
Zapraszam do wstąpienia w szeregi klanu Polski Legion
Jeżeli chcesz do mnie dołączyć musisz tylko tego chcieć
nie ma tu wymaganych leveli ponieważ klan chce zwerbować
jak najwięcej ludu aby była wielka armia .
ZA OKOŁO TYDZIEŃ gwarancja że na mainladzie będziemy stanowić
wielką potęge która będzie rządzić na początku w podziemiach mias
a potem poza nimi .
Za pare dni powstanie stronka o nas
Jeśli chcesz ze mną się skontaktować napisz do mnie podczas gry
mój nick warg rycerz
Właśnie zacząłem grać dawno utworzoną już postacią na Xerence...8 lvl Pal skilluje. Nie mam żadnych znajomych na ty serwie więc byłoby mi miło gdybymy mógł wziąć w tym udział. Pozdro ;)
Tak wogóle to nie pomyliłeś sie przy niku? Nie moge dodać do Vip
Siemka chciałbym dojść do tej gildii mam 22lvl i jestem sorecerem w razie czego prosze napisać na nick Pawel Smaller
Witam
klan chce zwerbować
jak najwięcej ludu aby była wielka armia .
a potem poza nimi .
"jak najwiecej ludu" rekrutowanego na slepo to mnostwo noobow, cheaterow, zero organizacji i murowany "hunt" dla gildii...
wedlug mnie nie osiagniecie jako gildia nic... no ale GL
i troche to smieszne ;)
marcin_ziomek
20-09-2006, 16:22
czesc kiedy jest ta rekrutacja do tego klanu chetnie przyszedl bym mam prawi 19 lvl pall odp ok
Vailhorus
21-09-2006, 20:52
Bhuhuhehe!
Najpierw podbijemy kazo, potem całą Xerene, a gdy już tego dokonamy to podbijemy wszystkie servery, a jak to zrobimy to podbijemy cipsoft i będziemy wszyscy Gie Emami!!1
Gdy już podbijemy kwatere cipsoftu zaczniemy podbijać Niemcy, Brytanie, USA, Rosje... już za miesiąc cała Ziemia będzie się nazywać Polski Legion! Muhuhaha!!!!111 W planach mamy za rok opanować całą droge mleczną!
Hahahhahahahha!
A na poważnie - to idiotyzm myśleć że jak 10 polaczków na lvlach >20 się zbierze to cały server się przestraszy. Tengu by was zmiotło z powierzchni ziemi, tylko że na takich <cenzura> run im szkoda.
Dajmy im szanse, moze na Xerenie bedzie sie lepiej gralo 8o
Jesli juz cos sie ruszyło z ta gildja daj znac na msg z checia sie przyłoncze.Co prawda ejstem noobek i gram w Tibie od miesiąca ale odczego sa poradniki i inni gracze by sie doskonalic.Puki co moja postać Michalek OZ jest na 6lvl wiec mysle ,ze za dwa dni mógłbym opuścic Rook lub pozostane i poskiluje dla wprawy ;]
Przepraszam za spam:( postowy.
Moderator niech skasuje tego posta tego drugiego prosze by zostawil
"jak najwiecej ludu" rekrutowanego na slepo to mnostwo noobow, cheaterow, zero organizacji i murowany "hunt" dla gildii...
wedlug mnie nie osiagniecie jako gildia nic... no ale GL
i troche to smieszne
Masz rację Raysten, dlatego musimy te gildie jakos zmobilizowac i ustawic na dobra droge. Popieram twoj glos i mysle ze gildia "Polski Legion" moze stac sie wielka.
PS.
Sry ale nie umiem wstawic tego cytatu w pole.Moze ktos pomoze?
PPS.
Jeszcze cos, szukam gildii wiec napiszcie jak gildia zacznie sie pnac do gory.
Moze wstapie =D
Johanes19
02-11-2006, 17:08
Aha sorry jusz wiem :/
(skasujcie tego posta)
Bill_TokioHotel
09-11-2006, 21:04
ja bym byl zainteresowany wejsciem do gildii mam 14 sorca 14 mlvl nick Talan Winorath
Mateusz1_9_9_1
11-11-2006, 21:32
a potem poza nimi .
No noob pls.
Gwarancja że na mainladzie będziemy stanowić
wielką potęge która będzie rządzić na początku w podziemiach miast. Potem w kanałach. Bedziemy solowac raty i robic gild hunty na cave ratach.
A jak kuz wasza gildia bedzie stanowila wileka sile to bedziecie huncic bugi w kanalach pod carlin.
No szczytne cele macie:)Bardzo prosze się z nich nie nasmiewac(wiadomo noobki ale kazdy keidys taki byl:P).Mają duże cele ale jak widac tylko cele:)Żeby stworzyc naprawdę dobrą gildię trzeba ludzi co naprawdę umią grać w tibie no i zorganizowanie jako takie nie tylko lvl'e grają rolę.
Podoba mi sie w was to ze macie jakies cele. To ze jestescie noobkami to inna sprawa , ale powiem wam ze to dobrze ze was nachodza takie porobane pomysly chociaz jakis 30 level bedzie mial swietna zabawe jak spotka takich 10+ 8 levelowcow ktozy beda chcieli wymusic od niego oplate ze przejscie podziemiami miasta.
A na hunty cala gildia proponuje zebyscie sie wybierali na slima pod carlin, albo na rota, a pierwszym miastem ktore zdolacie opanowac moze byc tylko miasto ktore se zbudujecie z parceli
@Kroshar : nie, to ironia
Kosher Pig
17-11-2006, 20:49
to żart?
/Kosher.
Siemka! Mam sorca 14 lvl. 14 mlvl. i racze mało znajomych. Kiedy można wstąpić do tego klanu? Jakby co moj nick to Dominx of Xerena
Arkor_Syra(keltera)
18-01-2007, 22:23
Ja bym był zainteresowany wstąpienia do gildii moją postacią jest sorrcer 17 lvl na kelterze,jakby co to mój nick Arkor Syra
g-u-c-i-o
19-01-2007, 12:26
Mam narazie 8 level ale gram 4-5 godz dziennie.jestem druidem.i gram na Balera.:cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
O ludu!!!
Nie bawcie się w archeologów !!!111oneoneone
Nick: Gold Drago
Profesja: Sorcer
LvL: 12
MLvL: 4 prawie 5
Miasto: Carlin
Świat: Vinera
Eeeee8o Na jakim świecie jest ta Gildia? :)
g-u-c-i-o
20-01-2007, 19:25
mam pytanie czy gildia posiada dom gildi?? zglaszam jeszcze raz podanie.
mam 8 level jestem druidem mam skile 16/15.gram na Balera.gram 5-7godz dziennieB)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.