PDA

Pokaż pełną wersje : Rekrutacja do klanu Polski Legion

Stefan12345
07-09-2006, 20:38
Witam

Zapraszam do wstąpienia w szeregi klanu Polski Legion

Jeżeli chcesz do mnie dołączyć musisz tylko tego chcieć
nie ma tu wymaganych leveli ponieważ klan chce zwerbować
jak najwięcej ludu aby była wielka armia .
ZA OKOŁO TYDZIEŃ gwarancja że na mainladzie będziemy stanowić
wielką potęge która będzie rządzić na początku w podziemiach mias
a potem poza nimi .

Za pare dni powstanie stronka o nas

Jeśli chcesz ze mną się skontaktować napisz do mnie podczas gry
mój nick warg rycerz

Crasher
07-09-2006, 20:50
Właśnie zacząłem grać dawno utworzoną już postacią na Xerence...8 lvl Pal skilluje. Nie mam żadnych znajomych na ty serwie więc byłoby mi miło gdybymy mógł wziąć w tym udział. Pozdro ;)

Tak wogóle to nie pomyliłeś sie przy niku? Nie moge dodać do Vip

PawelRM
07-09-2006, 21:21
Siemka chciałbym dojść do tej gildii mam 22lvl i jestem sorecerem w razie czego prosze napisać na nick Pawel Smaller

Raysten
07-09-2006, 21:54
Witam

klan chce zwerbować
jak najwięcej ludu aby była wielka armia .
a potem poza nimi .

"jak najwiecej ludu" rekrutowanego na slepo to mnostwo noobow, cheaterow, zero organizacji i murowany "hunt" dla gildii...
wedlug mnie nie osiagniecie jako gildia nic... no ale GL
i troche to smieszne ;)

marcin_ziomek
20-09-2006, 16:22
czesc kiedy jest ta rekrutacja do tego klanu chetnie przyszedl bym mam prawi 19 lvl pall odp ok

Vailhorus
21-09-2006, 20:52
Bhuhuhehe!
Najpierw podbijemy kazo, potem całą Xerene, a gdy już tego dokonamy to podbijemy wszystkie servery, a jak to zrobimy to podbijemy cipsoft i będziemy wszyscy Gie Emami!!1
Gdy już podbijemy kwatere cipsoftu zaczniemy podbijać Niemcy, Brytanie, USA, Rosje... już za miesiąc cała Ziemia będzie się nazywać Polski Legion! Muhuhaha!!!!111 W planach mamy za rok opanować całą droge mleczną!

Hahahhahahahha!

A na poważnie - to idiotyzm myśleć że jak 10 polaczków na lvlach >20 się zbierze to cały server się przestraszy. Tengu by was zmiotło z powierzchni ziemi, tylko że na takich <cenzura> run im szkoda.

Slivi
25-09-2006, 09:37
Dajmy im szanse, moze na Xerenie bedzie sie lepiej gralo 8o

Lineusz
28-10-2006, 03:31
Jesli juz cos sie ruszyło z ta gildja daj znac na msg z checia sie przyłoncze.Co prawda ejstem noobek i gram w Tibie od miesiąca ale odczego sa poradniki i inni gracze by sie doskonalic.Puki co moja postać Michalek OZ jest na 6lvl wiec mysle ,ze za dwa dni mógłbym opuścic Rook lub pozostane i poskiluje dla wprawy ;]

Krysin
02-11-2006, 16:59
Przepraszam za spam:( postowy.
Moderator niech skasuje tego posta tego drugiego prosze by zostawil

Krysin
02-11-2006, 17:02
"jak najwiecej ludu" rekrutowanego na slepo to mnostwo noobow, cheaterow, zero organizacji i murowany "hunt" dla gildii...
wedlug mnie nie osiagniecie jako gildia nic... no ale GL
i troche to smieszne

Masz rację Raysten, dlatego musimy te gildie jakos zmobilizowac i ustawic na dobra droge. Popieram twoj glos i mysle ze gildia "Polski Legion" moze stac sie wielka.

PS.
Sry ale nie umiem wstawic tego cytatu w pole.Moze ktos pomoze?

PPS.
Jeszcze cos, szukam gildii wiec napiszcie jak gildia zacznie sie pnac do gory.
Moze wstapie =D

Johanes19
02-11-2006, 17:08
Aha sorry jusz wiem :/
(skasujcie tego posta)

st1L
02-11-2006, 17:55
no comment....

Bill_TokioHotel
09-11-2006, 21:04
ja bym byl zainteresowany wejsciem do gildii mam 14 sorca 14 mlvl nick Talan Winorath

Mateusz1_9_9_1
11-11-2006, 21:32
a potem poza nimi .

No noob pls.

Gwarancja że na mainladzie będziemy stanowić
wielką potęge która będzie rządzić na początku w podziemiach miast. Potem w kanałach. Bedziemy solowac raty i robic gild hunty na cave ratach.

A jak kuz wasza gildia bedzie stanowila wileka sile to bedziecie huncic bugi w kanalach pod carlin.

Mispex
15-11-2006, 22:27
No szczytne cele macie:)Bardzo prosze się z nich nie nasmiewac(wiadomo noobki ale kazdy keidys taki byl:P).Mają duże cele ale jak widac tylko cele:)Żeby stworzyc naprawdę dobrą gildię trzeba ludzi co naprawdę umią grać w tibie no i zorganizowanie jako takie nie tylko lvl'e grają rolę.

Askaral
16-11-2006, 17:18
Podoba mi sie w was to ze macie jakies cele. To ze jestescie noobkami to inna sprawa , ale powiem wam ze to dobrze ze was nachodza takie porobane pomysly chociaz jakis 30 level bedzie mial swietna zabawe jak spotka takich 10+ 8 levelowcow ktozy beda chcieli wymusic od niego oplate ze przejscie podziemiami miasta.

A na hunty cala gildia proponuje zebyscie sie wybierali na slima pod carlin, albo na rota, a pierwszym miastem ktore zdolacie opanowac moze byc tylko miasto ktore se zbudujecie z parceli
@Kroshar : nie, to ironia

Kosher Pig
17-11-2006, 20:49
to żart?

/Kosher.

Dominet
25-11-2006, 12:47
Siemka! Mam sorca 14 lvl. 14 mlvl. i racze mało znajomych. Kiedy można wstąpić do tego klanu? Jakby co moj nick to Dominx of Xerena

Arkor_Syra(keltera)
18-01-2007, 22:23
Ja bym był zainteresowany wstąpienia do gildii moją postacią jest sorrcer 17 lvl na kelterze,jakby co to mój nick Arkor Syra

g-u-c-i-o
19-01-2007, 12:26
Mam narazie 8 level ale gram 4-5 godz dziennie.jestem druidem.i gram na Balera.:cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Delete
19-01-2007, 13:07
O ludu!!!
Nie bawcie się w archeologów !!!111oneoneone

Calcium
20-01-2007, 17:33
Nick: Gold Drago
Profesja: Sorcer
LvL: 12
MLvL: 4 prawie 5
Miasto: Carlin
Świat: Vinera

Eeeee8o Na jakim świecie jest ta Gildia? :)

g-u-c-i-o
20-01-2007, 19:25
mam pytanie czy gildia posiada dom gildi?? zglaszam jeszcze raz podanie.
mam 8 level jestem druidem mam skile 16/15.gram na Balera.gram 5-7godz dziennieB)