Pokaż pełną wersje : Ostrzeżenia za stary post....
Pasorzytek
08-09-2006, 19:59
dzisiaj otrzymałem ostrzeżenie za post z 7 lipca 2004 czy to nie jest już lekka przesada?
You have received an infraction at Forum Tibia.pl
Dear Pasorzytek,
You have received an infraction at Forum Tibia.pl.
http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=78999 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=78999#post78999)
Reason:
-------
Wulgarne słowa
-------
This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.
All the best,
Forum Tibia.pl
moglby tą końcówke tak wogole ktoś przerłumaczyc??
ROTFL!;D
haha, dobre dobre ; p
Nie wiem jak to jest w regulaminie, ale chyba nie ma zadnego paragrafu, że posty sie przedawniają więc chyba mozesz dostac warna za kazdego posta, ktory naruszal reglamin? Nawet takiego sprzed 5 lat ;p
IMHO śmieszne to ; p
This infraction is worth 1 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire
To naruszenie regulaminu jest warte jeden pkt i może skutkować ograniczeniami dostępu dopóki nie wygaśnie. Poważne wykroczenia nigdy nie wygasają
IMO - jako że nie ma przedawnień to zostałeś lekko potraktowany - jeden pkcik za nic - Ale IMO njaprawdodpobniej ktoś odświeżył temat, modek zobacyzł tam posta z twoim bluzgiem i dał ci za to jeden pkt, możliwe nawet że nie patrząc na datę
Czasem trafi się ktoś, kto zgłasza stare posty, co nie ma najmniejszego sensu. Czasem przez przypadek (z rozpędu) Moderator nie zwróci uwagę na datę i dzieje się właśnie tak, jak się stało. Cóż... Zdarza się. Zagadaj do Moda, który to zrobił i myślę, że nie powinno być problemu z cofnięciem tego.
Pasorzytek
11-09-2006, 23:01
napisałem do zagłady bo to od niego byl ten warn i stwierdzil ze to nie jest za stary post... [QUOTE]I nie, nie jest zbyt stary.[QUOTE]
napisałem do zagłady bo to od niego byl ten warn i stwierdzil ze to nie jest za stary post...
No widzisz, każdy mod ma inny punkt widzenia ; P
Granica w takich wypadkach jest płynna i podlega indywidalnej ocenie każdego moderatora. Zagłada uznał że to się kwalifikuje, więc dał warna.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.