Pokaż pełną wersje : Danubia thread
120 Level =)
http://s3.photobucket.com/albums/y57/Makrox/Advance/?action=view¤t=UO0046.jpg
dist up
http://i44.photobucket.com/albums/f36/cygu/adva/UO0126Large.jpg
rano prawie nigdy niemam lagów;]
ehhe ja tak samo ;]
rano 0 lagow a w dzien tibia sie zacina ..
h.u.j ze net chodzi bez problemu, ale tibia zacina, nie wiem co jest grane, dla tego nie gram juz ;]
mateusz walowski
19-05-2006, 18:34
http://i22.photobucket.com/albums/b343/Wilek/29.jpg
świeżutki advansik :P
crap ja mam doslownie to samo;/i sie ludzie dziwia czemu ja tak wolno lv bije;|
http://i36.photobucket.com/albums/e18/Zibenix/65lvl.jpg
pregnetu
20-05-2006, 09:52
hhee danoobia szkola zycia =]
sama pamietam jak jako maly noobek sie zalamywalam od kolejnych dedow :)
btw zibe graaatz!! ciesze sie ze znowu ruszyles z lvlem :*
ja sobie teraz robie palla^^
pelson11
20-05-2006, 10:25
danubia = strata czasu
zgodzam sie z tym w 100% :) Ja danubie .... czekam teraz na new serv i zapierdlalam z expem :)
danubia = strata czasu
Tibia = strata czasu :)
Siemanko ziomki......mam pewien problem z tibią....teraz nie dawno miałem reinstalkę systemu i ściagnąłem sobie tego nowego klienta Tibii.
Ale jak włączam ikonkę Tibii to wyskakuje mi jakiś błąd!!
WTF!!??
Co mam zrobić żeby wejść do Tibi i w ogóle ją włączyć!!??
mialem ten sam blad ale po przeczytaniu na tibia.pl rozwiazalem go bez problemu
"siema ziomki"-to jest jakie wiesniackie:P
pregnetu
20-05-2006, 13:43
siema ziomki...
a co dopiero SIEMANKO ziomki ^^
hrhrhr czytajcie dokladnie panowie :P
@Joxabet
tez lecz na innych swiatach bedziesz mial troche zabawy z tej gry ;d a tutaj ? bedziesz tracil nerwy ;d;d
Czemu k**** Danubia Off ??X( Jak Moge kurde grać to jest off serv :/
pregnetu
21-05-2006, 09:59
hrhrh
raczej watpliwe, ze save...
nigdy nei bylo przeciez o 9 save'a danubii :P
LOL!
aha xD dopiero wstałem i zapomniałem ze save xDD no to sory......
hrhrh
raczej watpliwe, ze save...
nigdy nei bylo przeciez o 9 save'a danubii :P
LOL!
Na tibii.pl godzina wystawienia postów jest o 1h do przodu.
lol?:confused:
siemka all ludzie :P mam prosbe , ma ktos moze zdjecie albo filmik jak pada seth master ?< May 20 2006, 14:14:09 CET Killed at Level 142 by Moreaulf and by Xsiao > ??B)
Przykro mi ale ja niestety nie robilem ssow anie Filmiku bo to byla szybka akcja wymyslona na spontanie:)
Seth Sobie nagrabil juz na danubi mysli ze wybil sie lvlem i ze moze wszystko tak samo jak jego kolega Ence pence myslal ze Seth mu zawsze pomoze ale niestety tak nie bylo:) Zlodziejstwo trzeba tepic!!! i wlasnie takim przykladem Zginol Seth^^ teraz na Allegor bedzie musial przemienic "Sprzedam 141 royal paladina" a nie 142:)
Ta Xsiao zlodziejstwo trzeba tepic . Niestety jak vete mi zaje*** sca to sie nic niedalo zrobic ;] teoretycznie ^^ w praktyce to sie na tym wzbogacilem :D
ehhe ja tak samo ;]
rano 0 lagow a w dzien tibia sie zacina ..
h.u.j ze net chodzi bez problemu, ale tibia zacina, nie wiem co jest grane, dla tego nie gram juz ;]
Racja, z samego rana nie ma freezow, a teraz .... Myslalem ze to tylko moj net tak , a tu... Cos z**bali i tyle!
Ehh, moze nawet lepiej ze sa te lagi :p, troche odpoczniecie od tej Tibii.. ;)
Ja to nie pamietam kiedy ostatni raz expilem ;) I jak narazie mi to nie przeszkadza :p, ladna pogoda sie robi to trzeba korzystac :D
Ta Xsiao zlodziejstwo trzeba tepic . Niestety jak vete mi zaje*** sca to sie nic niedalo zrobic ;] teoretycznie ^^ w praktyce to sie na tym wzbogacilem :D
hehhe Nom troszke sie wzbogaciles nie powiem hehhe:)) Harus odezwij sie domnie na tibi ^^ POzdro:)
Btw. nie obchodzi mie to co sadzicie o lighthacku, nie bede sie pieprzyl z noszeniem jakis swiecacych gowien....
A to czemu ja naprzyklad nie uzywam zadnych Wandow torchy a ni nic w tym stylu caly czas jade na manie i w ten sposob robie sobie M lvl i mam teraz np 24% do o m lvlu to jest porzyteczne calkiem^^
wjskatecrew
21-05-2006, 19:25
heh a jednak sie zdecydowałeś?? i jak skille nie za małe ?? gładko szło??
pregnetu
21-05-2006, 20:20
a czemuzto tak zaniedbujesz swojego genialnego sorca goku a grasz jakimstam knightem :P
Czyz to tzw. Dosia
tibia.photo.02.patrz.pl ?
tibia.olecko.kawaleria.patrz.pl
tibia.olecko.dosia.01.patrz.pl
tibia.olecko.witajcie.patrz.pl
tibia.olecko.dosia.02.patrz.pl
tibia.olecko.dosia.03.patrz.pl
Look!
uehhehe ... co to jest :| ?
to jest żałosne =/
pregnetu
21-05-2006, 21:27
hmm szczescie ze nie jestem i nigdy nie bylam taka poryta xD
ale trzeba przyznac, ze panowie maja talent wokalny i wogole =] pozdro dla panow ;P
@goku
znam ten bol <tuli!!>
a co do setha to seth ma 138 May 21 2006, 21:27:13 CET Killed at Level 141 by Undead de'Vrie
btw :D
18:09 You advanced from Level 62 to Level 63.
Chyba czas pożegnać sie z Tibia :( Niestety nie mam czasu na gre :( Myśle ze Master'kuncyf bedzie pamientany z dobrej strony a nie z tej złej ;) Jeśli komuś podpadlem to Big Sorry :) Chciałbym podziekowac jeszcze wszystkim (przyjaciołom) :) :
Nex (Za wszystko:p )
Xsiao (Zawsze mogłem na Ciebie Liczyc:) )
Rycek (Ty wiesz za co )
Bona Fidi (Dzieki za te wszystkie pomoce z twojej strony:) )
Limonkaa (Miałem z kim gadac)
Gexa (Czasem podpadłem ale mi chyba wybaczysz;) )
Harrus K (Pamientam)
Monia i Syl (Za pomoc i porady :) )
Pozdrawiem Wszystkich !!
Może kiedys tu wruce !!
Kuncyf :2handed:
Czyz to tzw. Dosia
Look!
to jest żałosne =/
:>>>:p
---------
10 znakow
Czyz to tzw. Dosia
Look!
to jest żałosne =/
Gorzej niz zalosne ;P To ludzie dla ktorych tibia znaczy wiecej niz normalne zycie, oni poprostu zyja ta gra :P
Btw. Pamietacie jak zawsze mowia ze nigdy nie uzywali zadnego cheatu do Tibi ? Albo jak mowia ze u nich w cafe nigdy nie bylo i nie bedzie zadnego shitu? "tibia.photo.02.patrz.pl" w tle widac ladny kafejkowy komp z pieknym "lighthackem" ale co wy, przeciez to nie cheat no ta ? -.- !
Po co to klamac ?:P
NeXa~
Czyz to tzw. Dosia
Look!
to jest żałosne =/
żałosne ? żałosne to mało powiedziane heh
Cinkowski
24-05-2006, 18:54
Co lafi nagrywales to moze ,albo lepiej masz jakas napweno swoja solowke jakies :"patrzcie to ja lafi wasz ed uleczyelm paladynke i walnolem z sd " :)
Co lafi nagrywales to moze ,albo lepiej masz jakas napweno swoja solowke jakies :"patrzcie to ja lafi wasz ed uleczyelm paladynke i walnolem z sd " :)
hahaha xD mocne :D
btw.to jest naprawde zalosne;)
wjskatecrew
24-05-2006, 22:02
o fak nie poznałęm tego miejsca... :P
gz mi bicz
haha urosnij troche to pogadamy
o co wam chodzi po prostu chlopaki popili i se jaja robili a ze wy odrazu wnik ze tibia ich zycie to juz wasz problem
heheh chlopaki maja kozacki talent a wy tu po nich jezdzicie jak dla mnie to calkiem ok XD
pelson11
25-05-2006, 08:49
@Guzi
z tbi gg kazdy by bloknol ... :)
@Guzi
z tbi gg kazdy by bloknol ... :)
Z tego co widze to on ma tylko LH ,a nie auto-uh'a.
~~
a tak btw grasz jeszcze na danubi?
Cinkowski
25-05-2006, 15:29
haha urosnij troche to pogadamy
Jestem dosc dojrzaly zeby z toba gadac.
tak tak zero wniku <lol2> zawsze zlewalem jak ten text slyszalem od kogos z olecka cfaniaki ;d
pewnej nocy
Vetebina : mamo co dzis na kolacje ?
matka vetebiny : zero wniku , co se zrobisz to se zjesz
Vetebina : ale mamo jestem glodny !! nic od tygodnia niejadlem niemam pieniedzy
mama vetebiny : zero wniku , hunted , bye
DobryBajer
25-05-2006, 17:20
Xddddd
http://img510.imageshack.us/img510/7483/uhahahaxd6uy.jpg (http://imageshack.us)
lv up
http://i44.photobucket.com/albums/f36/cygu/adva/UO0132.jpg
pewnej nocy
Vetebina : mamo co dzis na kolacje ?
matka vetebiny : zero wniku , co se zrobisz to se zjesz
Vetebina : ale mamo jestem glodny !! nic od tygodnia niejadlem niemam pieniedzy
mama vetebiny : zero wniku , hunted , bye
hmm... wiesz co ci powiem, wydaje mi sie cos ze to ty masz tak w rodzinie a nie on, a jesli to mialo byc smieszne to nie bylo wrecz przeciwnie-bylo zalosne
pelson11
26-05-2006, 08:33
@Pelson
Tbi gg nie posiada uh bota, wiec o co chodzi? Nie podoba ci sie lighthack to nie patrz >.>
Sory :) Niewiem bo nieuzywam takich gowienek :)
a tak btw grasz jeszcze na danubi?
to do mnie czy Goku~??
Do ciebie
Danu gz lvla :o
Dark Trova
26-05-2006, 10:08
http://i12.photobucket.com/albums/a201/maciej121/68fca63e.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a201/maciej121/097e2729.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a201/maciej121/0c5d2a1a.jpg
hmm... wiesz co ci powiem, wydaje mi sie cos ze to ty masz tak w rodzinie a nie on, a jesli to mialo byc smieszne to nie bylo wrecz przeciwnie-bylo zalosne
0 wniku idz stąd, nie twoj temat po co sie w*******asz znowu.
Cinkowski
26-05-2006, 13:04
0 wniku idz stąd, nie twoj temat po co sie w*******asz znowu.
Swieta prawda
scorp niewiesz co sie na tym servie dzieje wiec sie niewypowiadaj a ze Ciebie to niesmieszy to juz Twoj problem inni ludzie z danubi wiedza jak tu jest i ze vete to zlodziej ktory zyje ta gra wiec stfu i idz na swoje no pvp
scorp niewiesz co sie na tym servie dzieje wiec sie niewypowiadaj a ze Ciebie to niesmieszy to juz Twoj problem inni ludzie z danubi wiedza jak tu jest i ze vete to zlodziej ktory zyje ta gra wiec stfu i idz na swoje no pvp
własnie, idz pan w ch*j na swoje non pvp B)
btw. Harrus fajne to z ta kolacja :D
Harrus jesteś ostanią osobą która kuyrwa może kogośoskarżać o kradzieże i to komuś wypominać więc się najpierw do lustrapopatrz zanim to komuś wypominać będziesz.
Kryminal
26-05-2006, 20:41
Harrus jesteś ostanią osobą która kuyrwa może kogośoskarżać o kradzieże i to komuś wypominać więc się najpierw do lustrapopatrz zanim to komuś wypominać będziesz.
co ty pier***** 0 wniku xD Vete to zldziej i to najwiekszy na Danubi. Jak by mogl to by wlasna matke sprzedal...!! a od Harrusa sie odp****.. bo jak bys byl na jego miejscu to bys pewnie jeszcze podziekowal dla Vete...
Kajstura odwal sie od Harrusa cieciu omg -.-
btw. gz ortografi NabkuX(
Draconis Dragontooth
26-05-2006, 22:00
Kajstura odwal sie od Harrusa cieciu omg -.-
btw. gz ortografi NabkuX(
Żadko się wypowiadam w tym temacie ale jak widze takiego kretyna jak ty to żal dupe ściska .. omg jaki z ciebie asslicker , idź umyj cycki ..
@Logest
a kto zaczol ? vetebina mnie okradl z sca no ale ofc ja wszystko zawinilem moja wina on mi to zajebal a wy pluliscie sie o glupiego mmsa ktorego oddalem odrazu po hydra huncie no ale mi to zwisa i ja wam ufalem i jakbyscie mi powiedzieli ze oddaliscie mi szczegolnie Ty to bym uwierzyl no ale dla was tez widze kasa i PAowanie olecka wazniejsze od "qmpla" jak miales mniejszy lvl i ja to tak ich nielubiles ze pauja etc a teraz znimi trzymasz , zycze powodzenia wkoncu i Ciebie okradna jak im sie znudzi :)
A logestowi patrze tez sie nudzi, nie dosc ze zdradzil UW to jeszcze zabija mojego bylego chara :<
Kryminal
26-05-2006, 23:38
A logestowi patrze tez sie nudzi, nie dosc ze zdradzil UW to jeszcze zabija mojego bylego chara :<
Logest to teraz Pizda wielka sie zrobil!!!
nowy Owner?
Kryminal
26-05-2006, 23:42
http://i12.photobucket.com/albums/a201/maciej121/68fca63e.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a201/maciej121/097e2729.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a201/maciej121/0c5d2a1a.jpg
No wielkie gratz...Jesczcze tylko Walkor Ci zostal ; p
Trova jest "fe" to gm dali mu te disty :<
0 skillsa !
Pozycja4
27-05-2006, 00:49
Ykhm,nawet mi sie czytac nie chce co piszecie,ale przypominam zebyscie ssy powrzucali,bo nie ma co ogladac ^^
Żadko się wypowiadam w tym temacie ale jak widze takiego kretyna jak ty to żal dupe ściska .. omg jaki z ciebie asslicker , idź umyj cycki ..
Kolejny cwaniaczek z non pvp ;)
Idz tam do swojego scorpa i se pogadajcie:D
Draconis Dragontooth
27-05-2006, 11:00
Kolejny cwaniaczek z non pvp ;)
Idz tam do swojego scorpa i se pogadajcie:D
co z tego że non pvp , chodz 1 vs 1 na pvp zobaczymy jaki "Cwaniaczek" jesteś .. btw. sam "se" pogadaj ze scorpem ja nie mam nic specjalnego mu do powiedzenia , dobra koniec już tego offtopa nie chce zaśmiecać tematu ..
pelson11
27-05-2006, 11:42
Do ciebie
Danu gz lvla :o
niegram w tibie szkoda czasu :) Ale pewnie zaczne jak wydzie new server xd
http://i36.photobucket.com/albums/e18/Zibenix/66.jpg
Polecam www.tbian.patrz.pl fajny bit i rymy :d
Zdradziłem? Jak gówno wiesz to zamknij ryj, bo mnie tym w*****łeś. na szczęście niektórzy wiedzą jak było i to mi wystarczy że ONI wiedzą. Zabijam twojego chara? To po co robi RS'a i pekuje, po co mi bije kumpele i próbuje z niej wyciągnąć 10k? Harrus hahahah "oddalem mmsa" to żeś dojebał jak dzik w sosne w dębowym lesie. N/C. Jeszcze ten twój "hack" hah alejuż sie wypowaidałem naten temat i niemam zamiaru się powtarzać.
"... Należy się zmieniać by jakim jest się pozostać, aby zostać trzeba problemom sprostać, ciągle się zmieniam lecz tą samą mam postać"
P.S. Co do tego nooba, to już nie bedemówił kto padł jak noob,
Kilka rad harrus na przyszłość:
"...Donoszenie, od zawsze równa się zdrada.."
"...Nie rób drugiemu tego co tobie nie miłe...''
"...Umiesz liczyć, licz na siebie, pomagaj w potrzebie być może przeliczysz się, gdy będziesz na glebie i tobie pomoże ktoś kogo twój problem uwielbiam jeść bananyie..."
"... Należy się zmieniać by jakim się jest pozostać, aby zostać trzeba problemom sprostać, ciągle się zmieniam lecztą samą mam postać"
Polecam www.tbian.patrz.pl fajny bit i rymy :d
Źle!
Poprawnie:
http://tibian.patrz.pl
Czego to juz nie wymyślą :confused:
logest ja dokladnie nie wiem jak to bylo, ale cale uw uwazalo cie za zdrajce puki jeszcze w nim bylem, nie gralem wtedy wiec nie miej pretensji. A co do harrusa to zrobil jak chcial a pozatym do sahara rk ma kilka osob tak samo do adiego to wiesz.
logest i kto to mowi : - ) idz do swojich nowych qmpli z olecka predzej czy pozniej tez Cie ojebia :* bys wiedzial co o Tobie Twoji rl qmple mowili to by Ci tak do smiechu niebylo no ale przeciez Ty wiesz lepiej to ja juz nic niemowie i przestan lamowac texty kasty pozerku co slucha techna yeyeyeyey a i btw kiedy na rl wpadacie bo inaczej widze nieumicie sobie poradzic z waszym zyciem czyli tiba :
logest i kto to mowi : - ) idz do swojich nowych qmpli z olecka predzej czy pozniej tez Cie ouwielbiam jeść bananyia :* bys wiedzial co o Tobie Twoji rl qmple mowili to by Ci tak do smiechu niebylo no ale przeciez Ty wiesz lepiej to ja juz nic niemowie i przestan lamowac texty kasty pozerku co slucha techna yeyeyeyey a i btw kiedy na rl wpadacie bo inaczej widze nieumicie sobie poradzic z waszym zyciem czyli tiba :
Swieta prawda ;)
Gdyby on wiedzial jak o nim mowia ;)
Draconis Dragontooth dobrze napisal, a ty Vald zaczyansz lizac dupe Harrusowi =|
zeby nie bylo bez fot (jakies stare)
(pozdro agorki xP)
http://i5.photobucket.com/albums/y162/yahubw/Fun/5c0b8b1a.jpg
(pozdro jacek :)
http://i5.photobucket.com/albums/y162/yahubw/Fun/ee76d625.jpg
i brzydki bh helmet
http://i5.photobucket.com/albums/y162/yahubw/Fun/6e136c04.jpg
Pozycja4
27-05-2006, 22:29
@Bezel
Lepiej sam cos wrzuc do swojego tematu ;p
Wrzucilem xd
Na szczęście nie upadłem tak nisko żeby sie przejmować wypowiedziami ludzi którzy mnie w ogóle nie znają i rowków.
Cya ;] niemam zamiaru dalej sie na ten temat wypowiadać.
[QUOTE=Y@hu^^]Draconis Dragontooth dobrze napisal, a ty Vald zaczyansz lizac dupe Harrusowi =|
ee może to tylko tak wyglada ale ja mowie to co widze i slysze
a po co bym mial "lizac mu dupe":confused: ?
To chyba pytanie retoryczne :confused:
Lepiej sam siebie zapytaj.
To chyba pytanie retoryczne :confused:
Lepiej sam siebie zapytaj.
eee chyba nie
JA poprostu lubie Harrusa:o
to zle?;)
mogles powiedziec "ja poprostu lubie wieksze levele"
wiesz nie bardzo
ale Harrus jest wpoz:o
Pffff ... żałosne ;)
Z tym to ładnie dojebałeś :p
Zastanów się nad sensem pisania takich bzdur.
Pozdrawiam.
Pffff ... żałosne ;)
Z tym to ładnie douwielbiam jeść bananyałeś :p
Pozdrawiam.
zgadzam sie żalosne
pzdr :D
Pffff ... żałosne ;)
Z tym to ładnie douwielbiam jeść bananyałeś :p
Pozdrawiam.
to byla taka ironia
z reszta idz posluchac hemp gru ktore jest bardzo ambitne...
to byla taka ironia
z reszta idz posluchac hemp gru ktore jest bardzo ambitne...
Znów jakże iż żałosna wypowiedź ;),
aż szkoda mi Ciebie :)
a co do tej ironi :p widocznie sie nie znamy :D
wrzuc wiecej buzek do posta, bedzie lepiej wygladac.
chyba nie wiesz co to znaczy ironia, z reszta skoro moje posty sa zalosne to po co na nie odpisujesz? idz posluchac hemp gru i zarzuc mi tu jakims tekstem od nich!
btw, moze zaczniesz pisac wiersze?
Przeszkadzają Ci Buźki ? To się nie patrz ;)
Pochwal się czego Ty Słuchasz?
I tutaj sie zgodze. Nie bede już odpisywać bo widzę że nic to nie zmieni.
A z tym hg ... brak komenatrza ... w ogóle odpisywanie na Twoje posty to strata czasu
A z tym hg ... brak komenatrza ... w ogóle odpisywanie na Twoje posty to strata czasu
prawda
na szafot z gnojem :D :)
Draconis Dragontooth
28-05-2006, 17:08
prawda
na szafot z gnojem :D :)
Ja proponuje zeby nie robić offtopa bo nie widze sensu prowadzenia dalszej konwersacji , nie lepiej założyć temat w OWION'ie i tam gadać bzdety kto co i jak ? tyle ode mnie ..
Cieloelo
29-05-2006, 07:58
zawsze Logest sie na normalnego czlowieka wydawal ale ostatnio cos mu odjebalo bo poczul troche wladzy i teraz nie szanuje ludzi tych ktorzy mogli go wczesniej zabic i zrookowac za jednym podejsciem B)
dobra koniec juz tych glupich rozmow
sory za :topic: :confused:
Huhu Ledwo co wruciłem do gry,no i zagladnelem na forum a tu jush klutnie
ktos tam muwil ze mu buzki przeszkadzaja to prosze xD
:) :p B) :D 8o ;( :miecz: :2handed: :blazen: :sword: :wiking: :mag: :kon: :cyclops: :flaga_pl: :swe: :spam: :glupek: :topic: :zimno: :Ork: :elf: :crusader: :x: :balwanek: :ban: :creature: :browar: :cygaro: :oks: :geek: :gazeta: :blush: :fuck: :dance: :faceoff: :lolo: :angry: :kat: :axeman: :kilof: :lucznik: :king: :berserk: :evul: :confused: :baby: :o :] ;)
no dobra chyba wszystkie wrzucilem xD , Buzka Spam :p
Huhu Ledwo co wruciłem do gry,no i zagladnelem na forum a tu jush klutnie
ktos tam muwil ze mu buzki przeszkadzaja to prosze xD
:glupek:
Ja sie doloze i powiem ze mi strasznie przeszkadza twoje zacofanie intelektualne. Boze jak mozna robic bledy ortograficzne w kazdym mozliwym slowie? To juz trzeba byc skonczonym debilem... Przykro mi to mowic, ale taka jest prawda ;p
coz, ale mam duzo wiecej ambitnej muzyki niz hemp gru, niestety ale to porazka ten zespol, komu lizesz pupcie sluchajac tego? blokersom spod bloku ? no, smialo zarzuc mi jakims ich textem, czy moze twoj avatar to tak o ? a co do piosenek to masz jedna w moim podpisie, dla twojej wiadomosci to szanty, slucham tez duzo zespolow undergroundow o ktorych istnieniu nie wiesz i nie bedziesz wiedzial, thanks
#topic, nie ma co commentowac procz tego posta z 50 buzkami i 10 bledami
pregnetu
29-05-2006, 19:48
ehh przez tydzien nie mialam kompa a tu ile sie dzialo uhuhuuu
dzizas panowie zastanowcie sie nad soba!
rozumiem jeszcze najezdzanie na siebie na tym forum, bo 'w tibii costam' ale zacyznacie sie klocic o MUZYKE!! ktora 1) nie ma nic z tibia wspolnego a 2) -imho- gusta nie podlegaja dyskusji...
pozdro dla goku~ i reszta:*
(tak! jestem asslicker! fri itanz plax?)
FreEd on Danubia
29-05-2006, 19:50
bys wiedzial co o Tobie Twoji rl qmple mowili to by Ci tak do smiechu niebylo no ale przeciez Ty wiesz lepiej to ja juz nic niemowie i kiedy na rl wpadacie bo inaczej widze nieumicie sobie poradzic z waszym zyciem czyli tiba : Harrus nie znasz nikogo z rl z Cieszyna to zamknij jape wszyscy wiedzą kto tu jest lamus hah:baby: Ja znam Logesta z rl i wiem ze to wporzo ziom. A co do wypadu do Rybnika to nikomu sie nie chce ruszyc dupy tylko po to zeby dojechac takiego lamusa jak ty ..bo wiesz nie kazdy tu jest takim dzieckiem jak ty i nie zajmuje sie tak przyziemnymi sprawami jak Haruss palus.
Ps. Co o Tobie mowia hahah ;p
29-05-2006, 20:24
Harrus nie znasz nikogo z rl z Cieszyna to zamknij jape wszyscy wiedzą kto tu jest lamus hah:baby: Ja znam Logesta z rl i wiem ze to wporzo ziom. A co do wypadu do Rybnika to nikomu sie nie chce ruszyc dupy tylko po to zeby dojechac takiego lamusa jak ty ..bo wiesz nie kazdy tu jest takim dzieckiem jak ty i nie zajmuje sie tak przyziemnymi sprawami jak Haruss palus.
Ps. Co o Tobie mowia hahah ;p
Koles! Co ty wogole p-i-e-r-d-o-l-i-s-z ...to ze znasz Logesta z rl..no to c.h.u.j mozesz se znac j.e.b.i.e mnie to!! Ale jestem ciekaw czy znasz Harrusa z rl wypowiadajac sie na jego temat? bo jak go nie znasz to jestes idiota ktory nie wie co pisze.
btw.
FreEd on Danubia
29-05-2006, 20:33
Sądząc po rozmowach z Harusem mam racje i vv nie znacie Logesta zostawcie uwagi dla siebie :) jestescie beznadziejni>>> KAZDY SWOJE WIE !!
No więc jak nieznacie to po kiedy h... oceniacie ?
Ja odpierda......? mółbym cała strone zapisać co ty ku... robiłeś więc jesteś jedną z ostatnich osób które mi cokolwiek mogą wypomnieć. Btw. wpierw zróbcie porządek w swojej guildi żeby móc poprawiać innych.
Ciekawe jak szybko Admin usunie ten temat.. oglądnąłem 5 ostatnich stron i uwidziałem 3 ssy od 2 użytkowników + 1 ss z Counter Strike'a. To jest Temat ze zdjęciami!!
FreEd on Danubia
29-05-2006, 21:06
łatwiej bedzie zmienic temat forum ;p wporzo kowal posty:666 8o
Kryminal
29-05-2006, 22:10
Ciekawe jak szybko Admin usunie ten temat.. oglądnąłem 5 ostatnich stron i uwidziałem 3 ssy od 2 użytkowników + 1 ss z Counter Strike'a. To jest Temat ze zdjęciami!!
won na solere :D
no zgadzam sie kiedys Logest byl moj best friend no ale olecko i "kasa" go chyba zgubila , swoja droga poco mi non stop gadacie ze po mnie wpadniecie na rl jak tearz sie wszystkiemu wypieracie ? : |
żałosne kłótnie... żałosne... żałosne... mogę powiedzieć tylko to...
http://img66.imageshack.us/img66/967/niebanner2zd.gif (http://dziecineostrady.prv.pl)
NIE DZIECIOM NEOSTRADY! (http://dziecineostrady.prv.pl)
Thanks...
Bye
Cieloelo
30-05-2006, 08:09
Logest zawsze mialem szacunek dla ciebie do twoich kolegow i nie bylo zadnych problemow poprostu byles spokojny i nie interesowaly cie wojny itp teraz zauwazylem ze juz cie konkretnie pouwielbiam jeść bananyalo ehhh i jezeli chodzi co ja robilem hmm przed tym jak byla wojna miales ze mna jakis problem ? nie sadze wiec nie pier.do.l co ja opdierdalalem bo nie wiesz co i jak bylo lamusie i troche szacunku dla wszystkich a nie ty tutaj gadasz glupoty jak bys byl panem danubi B)
Hehehe pozdro Cielo Klocek Xsiao I Logest XD
Tak miałem problemy z tobą np. pierwsze co mi przychodzi do glowy to to jak próbowałeś wyjebać Xeniosa z kopalni dwarfów a po tym jak padłeś za to od Rma straszyłeś Xeniosa że już nie pogra tu nigdy.
A co harrus też cie bardzo lubiłem ale hmmm. KTo poleciał w h.. z hackiem, kto zajebał MMSa, i nie wypieraj się chociarz tego, byś miał choź odrobione odwagi żeby się przyznać ale nvm, więc nie mów że to mnie zgubiły pieniądze. A co do moich kolegów, LOLS znam może ze 4 osoby z Olecka więc lols. A jak mi sie wydaje o wiele więcej osób tam gra w tibie. Btw dla mnie to zawsze była gra i nigdy nie przywiązywałem wagi do hajsu, o czym się przekonało już wiele osób.
Cieloelo
30-05-2006, 15:32
Powiedz jaka postacia padlem od RMa ? bo cos mi sie nie przypomina zebym padl :) chyba mnie z kims pomyliles ;>
ta logest ale to was cos wzielo po pol roku i zaczeliscie sie o tego mmsa pluc a poco mialbym robic bana sobie ? gdybym upozorowal haka to bym bana nierobil i btw a na tym haku to qmpli mi moze dali z 50k~~ max
Dwimenor
30-05-2006, 18:36
Popatrzmy...tak, myślę że 3 dni zamknięcia tematu wystarczy. Za te wszystkie bluzgi, wyzwiska i cały ten niepotrzebny offtopic. Gdy otworzę temat proponuję nie wracać do tematu kto komu co zabrał/zrobił. Najbezpieczniej wklejać zdjęcia i ew ograniczyć się do ich komentarzy.
A temacik będę miał od tego momentu na oku.
Dwimenor
03-06-2006, 19:36
Otwieram temat na nowo. Mam nadzieję, że te 3 dni(no dobra, cztery, ale kto by liczył) dały wam do myślenia.
Mam także nadzieję, że nie będę zmuszony interweniować w podobny sposób po raz drugi.
Najnowszy ale stary :D bo retired ...
http://img140.imageshack.us/my.php?image=distance659wf.jpg
Najnowszy ale stary :D bo retired ...
http://img140.imageshack.us/my.php?image=distance659wf.jpg
johny_102
04-06-2006, 15:04
Najnowszy advanace w magic levelu :D
http://i55.photobucket.com/albums/g157/johny_102/54mlvl.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y131/Teraram/108.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y131/Teraram/discxD.jpg
Stare ale nowe :p
Magnifikor
04-06-2006, 19:01
Fajne sski oby tak dalej !!;)
http://i36.photobucket.com/albums/e18/Zibenix/67.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y131/Teraram/wargun.jpg
War:
Top Gun i Art of War Vs All Stars
12:3 Dla G&A
:p
Topic z fragami:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1257097
johny_102
05-06-2006, 12:59
Mój malutki i przytulny pokoik w gh ;p
http://i55.photobucket.com/albums/g157/johny_102/pokj_gh.jpg
Ja nie ma teraz zadnych ciekawych ss to wam wkleje fotki niektorych ziomkow z PWO:)
http://i11.photobucket.com/albums/a160/Buszor69/Rl%20foto/naby2.jpg
http://i11.photobucket.com/albums/a160/Buszor69/Rl%20foto/naby.jpg
tu ja :P
http://i11.photobucket.com/albums/a160/Buszor69/Rl%20foto/Jastin.jpg
http://i11.photobucket.com/albums/a160/Buszor69/Rl%20foto/HPIM0695.jpg
http://i11.photobucket.com/albums/a160/Buszor69/Rl%20foto/HPIM0692.jpg
powychodzily czerwone oczka ale to taki aparat :P
adv.
http://i20.photobucket.com/albums/b219/michni/Advenced/820002.jpg
http://i20.photobucket.com/albums/b219/michni/Advenced/820005.jpg
Taka Tuca
05-06-2006, 23:57
Gratz ssow! Jestem tu nowy, ale jak mowi nick dostalem bana na main chara, ktory ma niewiele wyzszy level ;D
Bede wrzucal tutaj ssy od czasu do czasu, na razie tylko jeden, bo nic ciekawego sie nie dzieje ostatnio ;P
http://img318.imageshack.us/img318/8138/xxx1ny.jpg (http://imageshack.us)
http://i11.photobucket.com/albums/a184/Joxabet/Level%20up/127.jpg
Zell Spellmaster
07-06-2006, 22:28
ss'y z wojny by me ;) cięzko było cokolwiek uchwycić bo lagowało mnie + z takim levelem trudno nadążyć
kolejność wymieszana
http://img299.imageshack.us/img299/4577/28ef1.jpg
http://img410.imageshack.us/img410/6579/aaa4so.jpg
http://img519.imageshack.us/img519/8210/afsd1wg.jpg
http://img327.imageshack.us/img327/8905/asdsd7kc.jpg
http://img277.imageshack.us/img277/2109/dsf3uo.jpg
http://img405.imageshack.us/img405/291/dsfs3ib.jpg
http://img405.imageshack.us/img405/7144/ersd1bj.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/9987/fdsxd9rz.jpg
http://img179.imageshack.us/img179/7422/rfszd2mr.jpg
http://img459.imageshack.us/img459/103/sad7ba.jpg
http://img459.imageshack.us/img459/7761/sadfre7fm.jpg
http://img459.imageshack.us/img459/8567/sde4ls.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/5498/sdew2ao.jpg
http://img306.imageshack.us/img306/5518/sdfe8pa.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/7629/bum9sr.jpg
http://img306.imageshack.us/img306/4682/vbb6sr.jpg
http://img169.imageshack.us/img169/9813/war13nl.jpg
jakis zryty ss ale co tam lvl jest ;p , nareszcie :D
http://i11.photobucket.com/albums/a160/Buszor69/Advensy/96lvl.jpg
pregnetu
07-06-2006, 23:42
hehe calkowicie sie przestalam orientowac w sytuiacji na danu~ szczescie ze ludzie wklejaja ssy :P
@jastin nice cap- 1234 =]
i wogole gratz wszystkim
Widzę ,że długo mnie tu nie było a ile tu zmian :) Postanowiłem opóścić DANUBIE i przenieśc się na inny serwer :)Ale po 4 miesiącach jednak zrezygnowałem z Nebuli i znów wracam tutaj :) Problem w tym,że będe juz kim innym grać :0 Nie Foroxem :) Ale damy rade ^.- Pozdro dla wszystkich.. Jeżeli chcecie jakiś kontakt ze mna zapraszam do konferncji na gg :1950083.. :)Jeżeli ktos był by zianteresowany 50 masterem na Nebuli msg na gg :0 z góry thx :) Pozdro all
:) Btw Wszytskim gratz all advensów =)
Forox moze world trade? Moja Danubia twoja Nebula ?
Jak chcesz to napisz na gg: 1082912
Zell Spellmaster - nieźłe ujęcia, szkoda ze nie bylo tibicam xD
Zell Spellmaster
09-06-2006, 14:31
no szkoda że niebyło, było by ich owiele więcej i owiele lepszych
ale lepszy rydz niż nic ;)
pozdrawiam
inferna rider
10-06-2006, 10:26
Sosna jelopie... i Ty siebie nazywasz Forox? to ze pograles kilka razy nie znaczy ze nim byles..... w*****a mnie cos takiego... zrob sobie inny name na forum no foroxem to ty nie ejstes, forox nie byl twj, nie jest, ani nie bedzie....
jak wy mozecie robic 50 razy chjara na danubi i nim grac, szczegolnie mowie o agrokim mial juz tyle palkow knajtow sorkow, chociaz zaden nie mial nawet 60lvl. Zrobi 50lvl a nudny jest i robi od nowa. czy to nie jest glupota? bez kitu WASTED TIME
pregnetu
10-06-2006, 19:49
masz racje zoom
a ze tibia sluzy do wastowania czasu
to agroki tak robi
i prosze sie go nie czepiac :P
(chociaz tez mam wonty co do wykorzystania jego last sorka...)
moze to nie tyle waste time co wadte charow?
pozdro
Lv odrobiony
http://i44.photobucket.com/albums/f36/cygu/adva/UO0143Large.jpg
a tu taki nowy Best hit z Sd
http://i44.photobucket.com/albums/f36/cygu/UO0141Large.jpg
Na tego dista dlugo czekalem :D :
http://i14.photobucket.com/albums/a315/loko125/Advanced/90dist.jpg
:D :D :D
miazdzaca ilosc screenow, a szkoda :<
tym razem loocik dopisal wyszlo podan 25k jak nie 30+ no i lv:P
http://i44.photobucket.com/albums/f36/cygu/adva/UO0150Large.jpg
Odświeże temat:
Tu ostatni wypad na OF zakończony lvlem:
http://img133.imageshack.us/img133/4663/pal00073yr.jpg
I Loot ;/ :
http://img215.imageshack.us/img215/7208/pal00105jt.jpg
Pozdro
noto all odronione
http://i44.photobucket.com/albums/f36/cygu/adva/UO0153Large.jpg
goku ja tam mialem 10 mf to wypilem;P
wjskatecrew
16-06-2006, 14:41
gokuTy to wogóle dziwny jestes jakiś :p huauhahuauh :*
pregnetu
16-06-2006, 21:13
tiaa bardzo dziwny on goku jest :P
raz mowi nie trac kasy na manasy potem sam tak robi a potem znowu mowi ze to waste xD
no ale spox
grrr ciagle zapominam zrobic ssa jak jakis adv jest :)
Dawno mnie tutaj nie bylo, heh ;) ale dzisiaj zajrzalem i postanowilem dac 2 screeny! :p
Wczorajszy adv.
http://www.icpnet.pl/~biurko/59mlv.jpg
A ten tez wczorajszy, tylko z niego jakos bardziej bylem zadowolony ;)
http://www.icpnet.pl/~biurko/tibiapl0002.jpg
Amazon helmet :)
Wasz,
Azz
@azaroo, old aesu tu napisz do mnie na gg "4183"
http://i11.photobucket.com/albums/a184/Joxabet/Level%20up/128.jpg
Goku 59 lvl nowym charem?? czy starym?!?
Ty jak nowym to wielkkie gZZZ!!!!!:) :) :) :)
http://i36.photobucket.com/albums/e18/Zibenix/68.jpg
http://i44.photobucket.com/albums/f36/cygu/adva/UO0157Large.jpg
moze sie zbierze team na necro quest i fire axe quest
@up
bo kur...padlem i mi dist zlecial
@up
Gz, a mi jeszczse wskoczyl dist przy okazji,a tobie nie!
Btw. szukam ekipy na banshee (zostalo mi tylko cmoknac krolowa i final room) oraz demona quest.
Ja razem z Dzoshu wybieramy się do królowej banshee, wiec jak jestes zainteresowany to msq in game ;)
Razem z Mazikiem postanowilismy zorganizowac questy:
- OF quest (lvl +40): Fire Sword, Knight Armor, Knight Axe
- Deep Fibula quest (lvl +50): Knight Axe, Warrior Helmet, Elven Amulet, Tower Shield, Dwarfen Ring
- Necro quest (lvl +60): Medusa Shield, Skull Staff, Blue Robe
- Fire axe quest (lvl +60): Fire Axe, Ring of healing, Diamonds
Chcesz się do ktoregoś zapisać??
Post na forum:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1272353
http://i4.photobucket.com/albums/y131/Teraram/110.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y131/Teraram/asdasd.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y131/Teraram/amazonarm.jpg
http://i11.photobucket.com/albums/a184/Joxabet/Level%20up/129.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v649/Dzoshu/Advances/Lvl/Adv110lv.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v649/Dzoshu/Advances/Lvl/Adv111lv.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v649/Dzoshu/Hunt%20and%20Loot/LichHunt.jpg
bla bla bla :p
woo, ostatnie 7 screenow roxuje xD
gratz and more !
Nie bede sie rozpisywac powiem tyle : haked
Name: Zibenix
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 27
World: Danubia
Residence: Venore
House: Paupers Palace, Flat 17 (Venore) is paid until Jul 14 2006
Guild membership: Cezaros of the Last Gladiators
Last login: Jun 20 2006, 01:58:53 CET
Character Deaths
Jun 20 2006, 01:58:50 CET Killed at Level 28 by a fire elemental of Pedrelitos
Jun 20 2006, 01:57:20 CET Died at Level 28 by energy
Jun 20 2006, 01:56:59 CET Died at Level 29 by energy
Jun 20 2006, 01:56:38 CET Died at Level 30 by energy
Jun 20 2006, 01:56:24 CET Died at Level 30 by energy
Jun 20 2006, 01:56:06 CET Killed at Level 31 by Zibenix
and by energy
Jun 20 2006, 01:55:47 CET Killed at Level 32 by Zibenix
and by energy
Jun 20 2006, 01:55:31 CET Died at Level 32 by energy
Jun 20 2006, 01:54:44 CET Killed at Level 33 by Pedrelitos
and by fire
Jun 20 2006, 01:54:20 CET Died at Level 34 by fire
Jun 20 2006, 01:53:59 CET Killed at Level 35 by Shtahet
and by fire
Jun 20 2006, 01:53:38 CET Died at Level 36 by fire
Jun 20 2006, 01:53:07 CET Died at Level 36 by fire
Jun 20 2006, 01:52:45 CET Died at Level 37 by fire
Jun 20 2006, 01:52:10 CET Died at Level 38 by fire
Jun 20 2006, 01:51:08 CET Killed at Level 39 by Zibenix
and by fire
Jun 20 2006, 01:50:42 CET Died at Level 40 by fire
Jun 20 2006, 01:50:23 CET Died at Level 41 by fire
Jun 20 2006, 01:50:04 CET Died at Level 42 by fire
Jun 20 2006, 01:49:34 CET Killed at Level 43 by Zibenix
and by fire
Jun 20 2006, 01:48:13 CET Died at Level 44 by energy
Jun 20 2006, 01:47:43 CET Died at Level 45 by energy
Jun 20 2006, 01:47:15 CET Died at Level 46 by energy
Jun 20 2006, 01:45:48 CET Died at Level 47 by fire
Jun 20 2006, 01:44:58 CET Died at Level 48 by fire
Jun 20 2006, 01:44:09 CET Died at Level 49 by fire
Jun 20 2006, 01:43:33 CET Killed at Level 50 by Pedrelitos
Jun 20 2006, 01:42:55 CET Killed at Level 52 by Pedrelitos
and by fire
Jun 20 2006, 01:42:25 CET Died at Level 53 by fire
Jun 20 2006, 01:42:01 CET Killed at Level 54 by Pedrelitos
and by fire
Jun 20 2006, 01:41:39 CET Died at Level 55 by fire
Jun 20 2006, 01:41:10 CET Killed at Level 57 by Zibenix
and by fire
Jun 20 2006, 01:40:37 CET Killed at Level 58 by Pedrelitos
Jun 20 2006, 01:40:11 CET Died at Level 60 by fire
Jun 20 2006, 01:39:37 CET Died at Level 61 by fire
Jun 20 2006, 01:39:02 CET Died at Level 62 by fire
Jun 20 2006, 01:38:40 CET Died at Level 64 by fire
Jun 20 2006, 01:38:15 CET Died at Level 65 by fire
Jun 20 2006, 01:37:50 CET Died at Level 67 by fire
Jun 20 2006, 01:37:15 CET Killed at Level 69 by Zibenix
and by fire
Account Information
Banished: until Jun 27 2006, 02:16:11 CET because of excessive unjustified player killing
Bajbaj :((
Thx !
@Zibenix
:( i will miss you 2! :( je**** hakerzy :angry:
Noo szkoda Bardzo takiego lvl i eq :(:( :(
pregnetu
20-06-2006, 19:24
:(
takie zycie :|
Ej jak mam wklejc screna tu ?:)
No wiem skile i lvl bardzo wazne "Lvl i skile bic 10 godzin" ale eq tez sie liczy :(
zibenix jestes chyba jedyna osoba z cieszyna ktorej wspólczuje haka =/ postaram sie dowiedziec kto to zrobil.
eee nieee :/,dobra nieoto mi chodzilo||
Creatorex tez dołonczył do grona shakowanych??:((
Name: Creatorex
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 19
World: Danubia
Residence: Carlin
House: Senja Village 11 (Carlin) is paid until Jun 29 2006
Guild membership: Dream Triade of the Powerpuff girls
Last login: Jun 20 2006, 21:51:54 CET
Account Status: Premium Account
Scathach
20-06-2006, 23:32
Wielkie Gratz Dzoshu !!!!
Mam do sprzedania 30 bp uh za 100k. Sporbujcie mnie zlapac w grze lub liscik do venore.
Kiroy Wind
20-06-2006, 23:45
A po co Ci to 100k?? :> AHAHAHHAHA xD xD
@zibenix, przykro mi, ja od dosc dawan nic nie sciagam ;P z nieznanych zrodel
@up (kiroy)
Po co mu 100k? pewnie dla mnie na pacc xD
Kiroy Wind
21-06-2006, 01:10
@ Up
EHEHEHE ;] a mi sie zdaje ze na cos innego :)
na 2 pacce dla mnie? a btw ma ktos porzyczyc na pacca, oddam paccem bo otrzebuje a nie mam teraz kasy:(
@goku
Dziwnym trafem to ty miales 4-5 hax'sów i traciles *cale* eq, a po 2-3 dniach miales nowe przypadek? ;_)
@zib
malo cie znam, tylko z czesc, ktora mowiles mi pod dp, ale jakos ci nie wspolczuje :confused:
#edit
przeczytalem co napisal Logest na forum tibia.com to juz mi tera ciebie nie zal ;)
chce ktos e-plate qpic bo mi zalega w dp -.-
Ja chętnie wezme harrus za free oczywiscie xD
ups double post <srry> :>
@up
LOOOOOL
@harrus
pacca mi kupic miales kasztanie ! ;P
Banished: until Jun 28 2006, 11:13:11 CET because of non-English public statement
@joksapet
AHAHa hha ha ahA Hha haH aHh hH ah haha a hah ah h na jakiegos porytego gm trafiles, i to za to ze nie chciales mi pacc kupic ! :>
zibenix jestes chyba jedyna osoba z cieszyna ktorej wspólczuje haka =/ postaram sie dowiedziec kto to zrobil.
co ty pier^olisz, i co dowiesz sie kto zhackowal go, i co bedziesz bic go?... oczywiscie w 10 osob, ludzie jak nie umiecie sie ochronic przed hackami to moz enie grajcie w tibie, jak jedziecie na jakichs lighthackach, z reszta tibia to w ogole lipna gra...
@Crap
Chyba wytrzymasz jeszcze 7 dni....:))
co ty pier^olisz, i co dowiesz sie kto zhackowal go, i co bedziesz bic go?... oczywiscie w 10 osob, ludzie jak nie umiecie sie ochronic przed hackami to moz enie grajcie w tibie, jak jedziecie na jakichs lighthackach, z reszta tibia to w ogole lipna gra...
Bic go nie bedzie bo nie ma potrzeby, bo sam ma chyba juz 1lvl albo nie wiem ktory. A co do lighthack to chyba ty go uzywales nie ja, wiec jak tibia to lipna gra to w ogole po co tu piszesz ? pzdr...
to chyba publiczne forum, to moge pisac commenty, nie?
tyczylo sie harrusa, ze co znajdzie goscia i co bedzie go lal - tibia to tylko gra
zreszta to z lighthackiem bylo do ogolu, nie koniecznie do ciebie...
i z biciem chodzilo mi o bicie na rl, a nie na tibi... bo ludzie juz groza tym "dojade cie z kumplami na real" huh, inteligentne..
DobryBajer
22-06-2006, 01:04
Kubur got Own3d.
http://i56.photobucket.com/albums/g194/it_never_ends/kuburOwn3d.jpg
OF Quest w sobote o godzinie 10:00.
GoodLuck
Ja juz byłem na OF z Nexagonem i z Yennefer i przyanm że było fajnie :)
60 skila :( Jak dobije po 70 będzie lepiej myśle ... Pozdro...
http://img206.imageshack.us/img206/5046/amiira00010yk.jpg
johny_102
22-06-2006, 14:52
Najświeższy advance B)
http://i55.photobucket.com/albums/g157/johny_102/49.jpg
14:11 You advanced from Level 74 to Level 75. No Ladny powrot do tibi 8o nie ma screena bo cos sie zepsulo...:( Teraram moze poprowadz z kims Banshee B) by bylo troche kasy a ja bym sobie final rooma wykonal 8o
Scathach
22-06-2006, 16:44
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1275638
Serdecznie zapraszam do wziecia udzialu w loterji.
@up
niedziała mi ta strona :/
Ja juz byłem na OF z Nexagonem i z Yennefer i przyanm że było fajnie :)
A ja wczoraj jadłem jajecznice btw. Kogo to obchodzi?:confused:
dobra tylko se napisałem...:/(jaki many)
"Payment will be Bp Sd BEFORE quest and 10k from quest AFTER you make final room. " Heh to mi sie oplaca isc jak ja tylko na final rooma ide .... pogadam z nimi to moze mi odpuszcza B)
A ja wczoraj jadłem jajecznice btw. Kogo to obchodzi?:confused:
ha, ja jadlem kanapki, co racja to racja, nikogo nie obchodzi ze bylo fajnie na of
#topic, mam nadzieje ze ktos wrzuci te screeny z banshee questu
Najświeższy advance B)
(CUT)
Gratz mateos! :) mam prosbe, zabierzesz mnie kiedys na hydry? :D
Tutaj m lvl poraz 3;(
http://i44.photobucket.com/albums/f36/cygu/adva/UO0163Large.jpg
A tu lvl poraz 2;|
http://i44.photobucket.com/albums/f36/cygu/adva/UO0164Large.jpg
johny_102
23-06-2006, 20:42
@azaroo
na hydry mogę cię kiedyś zabrać jak bedzię brakowało shootera, bo narazie to i ja chodze dzięki koledze...:p
next advance :evul:
http://i55.photobucket.com/albums/g157/johny_102/50.jpg
http://i4.photobucket.com/albums/y131/Teraram/111.jpg
@Ter
Gratki! :)
@Goku
Czyzby banshee quest? :p jesli tak to POWODZENIA! :)
a teraz cos odemnie :p
http://www.icpnet.pl/~biurko/lv66.jpg
@Raszpla
Bys chcial taki loot :p
@Azaroo
Gz :)
@All 50lvl+
OF Quest dzis skonczylismy, wiec jesli ktos jest chętny na Deep Fibula Quest (odbedzie się 1 lipca) prosze wpisywac się w topicu:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=1272353
X( co ty pier^olisz, i co dowiesz sie kto zhackowal go, i co bedziesz bic go?... oczywiscie w 10 osob, ludzie jak nie umiecie sie ochronic przed hackami to moz enie grajcie w tibie, jak jedziecie na jakichs lighthackach, z reszta tibia to w ogole lipna gra...
Połowa shakowanych ludzi w tibi to nie wina ich tylko bledy zasranej tibi.X(
A ja mam W y j e b a n e na tibie ! :D
johny_102
24-06-2006, 21:15
Najświeższy advance ....B)
http://i55.photobucket.com/albums/g157/johny_102/51-1.jpg
Ciekawość to 1 stopień do piekła ehh
1 stopien ale jakze wazny, podobno dziecko dawidek(paladinka) pobił tribee bo myslal ze to finger, a ze ta gra dla niego to zycie to widzicie co sie dzieje. ;)
Tak samo bylo z dexty jak mial hacka to dawidek jeszcze dziekowal hackerowi lol. Powinna byc nowa wersja "maćku co sie stało" dawidku co sie stało?
Pozdro dla tych dla ktorych ta gra to tylko gra
-----------------
Ja: dawidku co sie stało?
paladinka: utani hur
Sir Emilio
24-06-2006, 23:23
hahahaha
to prawda ze dawidek ma tylko zycie w grze
jak ja zaczynalem na danubi ok. 2.5 roku temu to dawidek mial 80 level przez ten caly czas dawidek zaliczyl z rok banów pobil xxx ludzi wywolal 10000~ wojen i nadal gra na tym samym servie! szkoda ze CIP'y mu oddali lvle bo juz tak pieknie bylo :D
Paladinka : Finger?
Tribee : <zbyt pijany żeby odpowiedzieć>
Paladinka :utani hur
Paladinka : <z kolanka po mordzie>
Tribee : <Hicks!> miss click!
Paladinka : pay
Tribee : dont kill mi blzz!
Paladinka : Hanted 4ever:evul:
Jak sie myle to mnie poprawcie :confused:
a i nie to żebym był jakims tam wrogiem pali~~ poprostu wychodzi na to
że on nie odrużnia granicy między światem realnym od fikcyjnego.
Tak samo bylo jak znalazlem bp pali jak padl od orsha, oddalem a widocznie niepotrzebnie bo jakos szybko o tym zapomnial. Bądz tu uczciwy a on i tak cie w hja robi. DLateog niewarto ufac nikomu...... chyba ze tobie pierwszemu zaufaja.
@Sir Emilio
Gdyby mial zycie tylko w grze to by byl online conajmniej 6h dziennie, koles jesli nie wiesz ile on gra to po co sie wypowiadasz?
Ja gram 2 lata i kojaze tylko 3 wojny :confused:
@zoom
Gdyby Cie koles shackowal i probowal rookowac, przyjechal do twojego miasta to bys sie z nim grzecznie przywitał i bawil na imprezie ??
@ ter to takie trudne slowo Metafora
Gdyby Cie koles shackowal i probowal rookowac, przyjechal do twojego miasta to bys sie z nim grzecznie przywitał i bawil na imprezie ??
widzisz on pewnosci nie ma, nie lubie tego calego waszego olecka poza kilkoma wyjatkami, tobą, dranitem i nerlinem.
lol n/c chyba zaczne sie bac bo jak po mnie wpadna z cieszyna za tego "haka?" to mi tez bluze rowala :<<<<<
@up
ty lepiej powiedz co zrobiliscie Tribee i Fingerowi ;p
Im mniej wiesz, tym lepiej spisz
Siemaaaaa , dawno mnie tu nie było =)
http://i3.photobucket.com/albums/y57/Makrox/Quests/UO0077.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y57/Makrox/Advance/UO0089.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y57/Makrox/Advance/121.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y57/Makrox/Advance/UO0087.jpg
http://i3.photobucket.com/albums/y57/Makrox/Advance/UO0084.jpg
Shadow's
25-06-2006, 14:42
Gz zajefajnego tematu :cup: Gz Ancient Helmet Quest :cup: Niedlugo moze sam zrobie :p :D Gz All Advance itp :p Ogolnie Big Gz 8o
PozDro
@ teraram czlowieku wez idz moze sie utop ? nikt nikogo nie pobil poszarpali sie chlopaki chwile i wszystko wyjasnione i finger wcale nie przyjechal do bialego tylko do Izy na urodziny zreszta szkoda slow
@Goku
Zanim go uploadniesz napisz do mnie pls.
Omg ludzie zostawcie to i nie wtrącajcię się gdzie nie musicie. Oni to sobie napewno załatwią bez waszej pomocy a dociniki i tak nic nie dają. Osobiście lubie Fingera, lubie Pale i poprstu się w to nie wtrącam bo po co? pomoże to coś? nie. Sami to muszą załatwić miedzy sobą i skończcie już ten temat bo wyglądacie przynajmniej niektórzy jak stare baby które niemają co robić tylko plotkują.
@Goku
Zanim go uploadniesz napisz do mnie pls.
Omg ludzie zostawcie to i nie wtrącajcię się gdzie nie musicie. Oni to sobie napewno załatwią bez waszej pomocy a dociniki i tak nic nie dają. Osobiście lubie Fingera, lubie Pale i poprstu się w to nie wtrącam bo po co? pomoże to coś? nie. Sami to muszą załatwić miedzy sobą i skończcie już ten temat bo wyglądacie przynajmniej niektórzy jak stare baby które niemają co robić tylko plotkują.
Dobrze babciu juz bende grzeczny:confused: ;(
#topic
makrox, fajne screeny, pokaz moze gore domku :P z reszta lady domek, estatyczny
# reszta... ja pier^ole juz 0=94032902394238 temat widze gdzie chcecie sie lac i w ogole -.-
pomyslcie czasem, to tylko gra...
Dawidek duzy dzieciak szpanuje jak P O J E B i pada jak P O J E B slynne utani hur jest rox!
co za modki h*je rozj*baly forum
jeszcze troche i znów zamkna temat;|
kur.. spokoj
Ja gram 2 lata i kojaze tylko 3 wojny :confused:
hahahahahaha...ha, to cos malo kojazysz drogi tereramku :|
kudlaty_cn
26-06-2006, 23:57
Ale nie pierdolcie tyle wpadajcie do Cieszyna za 2 tygodnie beda chlopaki z Bielska-Bialej itp wszyscy mile widziani :D
Tak zeby bylo troche wiecej zdjec niz gadki szmatki ;P :
http://i14.photobucket.com/albums/a315/loko125/Advanced/72lvl.jpg
:D
mlodyjagla
27-06-2006, 09:26
Ej,jak widze jakkie wy lvl i itemy macie dalibyscie cos ;];];] jak cos to pisac na gg 4132395
Jun 27 2006, 08:59:30 CET Killed at Level 13 by Seth Master
omg >.< ahh ten Seth
czlowieku ty wiesz co ty gadasz???
gowno wiesz o tej wojnie, jedynce co ty osiagasz na tym forum to autorytet noobow
twoja gra polega na huntowaniu guardow, podlizywaniu sie dla olecka oraz kupowaniu itemow na allegro
sorry od 100 lvlu zaczales na hydry chodzic, nawet mazika uhnac nie ptorafiles bo byles zajety "zabijaniem Hell Graisera"
wez zrozum to ze nawet twoi rl kumple maja z ciebie brecht, z twoich klamstw
jak giniesz to idziesz PA'owac 40 lvle lol, a jak sie poskarzy na forum to przepraszasz i oddajesz itemy hahaha
i nie gadaj ze ja zaczalem, bo ty wkleiles
killed knaak~ bla bla i rozpowiadasz ze zabiles mnie solo
jak noob to ty wygladales w kazo i Lokowi nie chciales pozyczyc sova, gdy on ci pozyczal setki razy na exp, a ty jestes taki samolubny i bales sie ze go stracisz
pfffff daunie maly, wygladasz jak te dzieci z informacji na TVN, reportaz o Tibi
"ja jestem rycerzem i wale z axa" - Teraram
Jak nie przepadam za toba, tak musze ci tutaj przyznac troszke racji!!!
POZDRAWIAM KNAAAKUs :P
Bona gratulacje zapłonu...
Powrot po banie
http://i11.photobucket.com/albums/a184/Joxabet/Level%20up/130.jpg
:glupek:
Ja sie doloze i powiem ze mi strasznie przeszkadza twoje zacofanie intelektualne. Boze jak mozna robic bledy ortograficzne w kazdym mozliwym slowie? To juz trzeba byc skonczonym debilem... Przykro mi to mowic, ale taka jest prawda ;p
Poprostu kocham cie Raszpla nieee:D
Bona gratulacje zapłonu...
No i....???Masz jakis problem czy cos??Dawno mnie nie bylo i jak mam ochote to sobie pisze!!!Nie podoba sie nie czytaj,nikt cie nie zmusza!!!
Prawda nikt mnie nie zmusza ale jak widze kazda twoja odp na kazdego posta to mi sie nie dobrze robi
Sir Emilio
29-06-2006, 00:09
Y@hu tobie tez gz refleksu w dziale z filmami film unitu ;o
Cieloelo
29-06-2006, 01:19
pa bona juz atakuje ludzi ! a poszla ty
Cieloelo
29-06-2006, 01:25
http://rapidshare.de/files/21801335/hajs.bmp.html
elo CIelo, naje*ie Ci tlyko przyjedz xD, dawaj moje 15k. A jak tam na danubi idzie? nadal pala jak lelak sie zachowuje?
Sir Emilio
29-06-2006, 10:58
przez 2 lata jak gralem na dan00bi to taki byl to jak myslisz? nie zmienil sie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.